Det finns så många fina människor runt omkring mig, som tycker om mig och som vill vara med mig. Så när jag ibland har dåliga dagar och känner mig som en man på en öde ö, inser jag hur himla egocentrisk jag är. Jag är ju inte ensam, jag har en jättefin familj som alltid finns bakom, jag har min underbara pojkvän som står vid min sida, och sååå många fina vänner som bara väntar på att bli uppskattade av mig. Istället lägger jag all energi på att tycka synd om mig själv och klaga på att jag inte har någon. Men det har jag ju. Och det är det som är så dumt, det blir en ond cirkel av det.

Tänk på det när ni känner er ensamma, ni har så många som bryr sig om er där ute, det är inte värt att lägga ner sin värdefulla tid på att smutskasta sig själv.

Likes

Comments

Lunch på klitterhus med nära och kära. Jag blir aldrig besviken på den här restaurangen, man får alltid ett trevligt bemötande, fantastiskt god mat och en vacker utsikt över havet. Underbart!

Likes

Comments

Jag älskar att kolla på bio. Det finns inget som kan få mig så pass "tagen" som när jag har tittat på en riktigt bra och gripande film. Det är precis som att jag själv hoppar in i filmen och blir en av dem. Jag blir en hjälte för en stund. Filmerna inspirerar mig på ett så otroligt sätt, som får mig att vilja göra något stort med mitt liv, eller rättare sagt, filmerna ger mig hopp om att mitt liv kan göra skillnad, stordåd.

Och det är något jag måste fortsätta att tro på för att kunna ta mig vidare, för att kunna drömma och någonstans behålla barnet och hoppet inom mig. Det är så jag funkar, det är min drivkraft och det är det som kommer att ta mig dit jag vill. Drömmen om att vara en hjälte.

Likes

Comments

Jag har under en lång period, av diverse anledningar, känt mig oerhört stressad. Uppjagad samtidigt som tröttheten bara blivit större och större.

Nu äntligen börjar mitt lugn komma tillbaka. Trots att jag fortfarande har kvar lite halsbränna så känner jag ändå att jag äntligen kan tillåta mig själv att koppla av. Klart att jag har "chillat" och tagit det väldigt lugnt, men jag har inte riktigt varit närvarande i det, mitt psyke har liksom bara velat springa vidare.

Så ikväll har jag och "the love of my life" precis avnjutit en väldigt god middag med skön musik, rött vin och tända ljus. Och nu ligger vi i varsin soffa med tänd brasa bredvid och lite godis att mumsa på. Så underbart och välförtjänt! Och det mest fantastiska är att jag äntligen kan njuta av det, jag infinner mig i stunden och kan för första gången på länge önska att denna kvällen aldrig tog slut.

Likes

Comments

Min trygghet när jag känner mig rädd. Min klippa när jag faller. Min hjälte när jag är i nöd. Han. Han är min drömprins.

Jag trodde bara sådana existerade i sagornas värld. Men så träffade jag dig, och du vände hela min värld upp och ner. Du är Jack när jag är Rose. "If you jump, i'll jump" .Du ska veta att jag aldrig mår så bra som när jag har dig vid min sida. Världen utanför får vänta. Du är min styrka, du är min eld, du är min bästa vän. I Love u.

Likes

Comments

Jaha. Idag har jag en riktig äckeldag. Vad jag än gör så antingen spiller jag, slår mig, eller så händer något annat störande. Dessutom verkar jag lida av en obotlig förkylning som vägrar att bli bättre...Sen har jag fått dålig hy, allting kliar och mina byxor sitter för tajt runt midjan. Nej, idag går jag verkligen inte i mina "gyllene skor". Och inte nog med det så skulle jag iallafall försöka göra en nyttig smoothie för att känna mig på lite bättra tankar imorse. Den smakade galla.

Varför är det så att vissa dagar går allting emot en själv? Man vill inte träffa någon för man känner sig så ful och är arg som ett bi men sen samtidigt är det som att man lider av sällskapssjuka och just den dagen behöver sin kompis som allra mest. Just den dagen, då man ser föööörjävlig ut och kommer bete sig som skit gentemot andra. Men ärligt. Ingen annan bryr sig om min dåliga dag, eller mer korrekt, ingen annan ser min dåliga dag. Varför ska jag då behöva gå runt och störa mig på något som bara jag själv ändå kan se? Jag kanske uppfattar mig själv som ful, medan en annan kanske ser mig som världens vackraste.

Till saken. Idag ska jag fan inte gömma mig själv och vara arg bara för att jag råkar ha en dålig dag, för det kanske är någon annan som har sin bästa dag, och då vill jag verkligen inte vara ansvarig för att ha förstört den genom att vara otrevlig. Vi ska ta vara på varandra och se till att så många som möjligt får ha sin bästa dag varje dag. Ett önsketänkande kanske, men det är viktigt. Tryck inte ner andra bara för att du själv råkar må piss. Lyft upp och låt dig bli inspirerad.

(bilden ovan är definitivt ifrån en bra dag)

Likes

Comments