Header

Har bloggat på nouw sedan 3 år tillbaka, inte alls aktivt, hehe.

Mitt senaste inlägg var i Juni, min nya häst hade kommit, lilla Supreme som har blivit jätte duktig i hantering och inte alls lika osäker längre. Om jag ska vara helt ärlig trodde jag att vi aldrig skulle matcha men det gäller att vara envis och inte tro det värsta hela tiden.

Mitt största intresse är ju hoppning, mitt mål är ju att komma ut och tävla med dem men jag känner att jag inte känner mig redo och har så mycket annat att göra just nu. Men Supreme har blivit så mycket säkrare och smidigare över hinderna! Förut hoppade vi på lägsta och för några dagar sedan höjde vi 2 hack och det klara hon galant! Star hoppar som en galning som vanligt och vi tränar på förstärka självförtroendet så vi kan så snart som möjligt slå vårat rekord i hoppningen!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjena!

Varför det inte blivit mer inlägg som jag tänkt mig är för att vårt föl somnade in i Söndags och då har jag inte orkat sätta mig vid datorn och skriva.

Men andra saker poppa upp på tisdags morgonen, nämligen att min nya Amerikanska Miniatyrhäst kom! Som jag har haft hemligt ett tag. Hon heter Marielunds Splendor Supreme, ett sto född 2013 och är färgen black pinto. (Svartskäck)

Hon är väldigt lite hanterad men det sätter inte stopp för att vi kan ha kul tillsammans och vänja och lära sig vid det som inte är farligt. Under dessa dagar har vi tränat på övergångar att gå ner jag går, glömma bort flocken ett tag som hon är väldigt tjat med och stå still på stallgången. Så kommer vi fortsätta ett tag tills hon har vant sig med det. Sen kommer vi gå över till andra saker. Det får jag se när vi kommer dit, men det är mycket som behövs läras. Så att köras in blir längre fram.

Likes

Comments

Som ni har sätt så har jag tagit en mini paus från bloggen, det är för att jag är hos min moster i Uddevalla.

Jag sa att jag skulle blogga härifrån men de har regnat hela veckan och vi hade planerat några saker som att gå på smögen bryggan och gå strandpromenad. Men idag drog vi iallafall till Strömstad och gick i affärer. Hitta en såååån fin grimma som var ljus grön men fanns inte i storleken tyvärr.

Men jag köpte 2 par byxor och en jacka sen så gick vi och käka på MAX. Sen nu mot kvällen gick jag en kvällspromenad med min hund Bonnie!

Juste, det kommer något på nästa Tisdag som jag längtar till så himla mycket och det kommer bli så bra. Ni får hålla ut! ;D 

Likes

Comments

Glad Midsommar önskar vi på Eldvalla Stuteri!

Är ganska nöjd med bilden faktiskt! Ingen var hemma och kunde då inte få hjälp att hålla Star som hatade den fina blomkransen och ville bara gå till mig, Lite krångligt var det men fick iallafall något!

​Hoppas ni får en trevlig midsommar!

Likes

Comments

Idag var det min tur att fylla år! Har fått så fina saker som jag är jätte nöjd med.

Ett av dem var ett nytt objektiv till kameran! Mitt andra kan man inte zooma med långt men det kan man med det nya plus att det sätter saken / djuret mer i centrum! Är jätte nöjd och gick och fotade direkt. Är nöjd med resultaten faktiskt. Älskar det!


Likes

Comments

Hej på er!

Att det inte kommit upp inlägg här denna veckan är för att jag har haft tight med tid och att min underbara vän var här över helgen som bor några timmar ifrån mig. Jätte kul att träffa henne igen kommer kommer sakna henne väldigt mycket.

Igår var det två stycken jätte trevliga fotografer hos oss som tog bilder på vår hästflock, har fått ett lite tjuvkik på bilderna när dem var här och fotograferade.

Jag ska också till västkusten på söndag där min moster bor så då kommer jag blogga därifrån och då får ni läsa mer om min vardag vad jag gör där och så vidare. Mamma kommer säkert skicka bilder på mina hjärtan så det kommer absolut bli bilder på Star & Samir också! 

Likes

Comments

Såg idag att lilla Samir hade fått en solbränd mule. Han har ju en ljus mule och dem blir ju solbrända. Så jag och mamma tog in honom och smörjde på Helosan så han inte ska bränna sig mer. Lika så med vårat andra föl som behöver få sin mule smörjd.

Vi tog även bilder på han igår. Vet inte om det blev några bra men hoppas på det så jag kan lägga upp det på bloggen. Mamma har inte hunnit att redigera dem än tyvärr.

Likes

Comments

SLC Tuxeda Star är min första Amerikanska Miniatyrhäst som jag köpte den 18 Juni.

Jag är så otroligt glad att jag har henne i mitt liv för hon har gjort mina svåra dagar enklare.

Den här hästen har ett stort hjärta av äkta guld och är så himla rolig att hålla på med. En riktig glädje spridare och lyckopiller.

SLC Tuxeda Star "Star" är född 2010 och är färgen Black Pintaloosa.

e. SLC Painted Perfection Lil Rascal

u: Rocky Creeks Tuxedos Domino

Hon har varit på tävlingar med sin förra ägare och har då vunnit:

3th AMATEUR novice mares

4th AMATEUR junior mares Level 1

3th AMATEUR 2 year old mares L2

3th AOTE 2 year old mares

Reserv Champion MHCE 2 year old mares 31 -33”

3th AMH 2 year old mares 31 -33”

När hennes föl är redo att lämna henne ska jag träna henne för tävling igen och jag längtar tills vi kan tävla tillsammans och även med hennes föl Eldvallas Rock N Roll Blue Eyes.

Likes

Comments

Igår hann jag inte blogga mer än 1 inlägg pågrund av att Whisper åkte till betäckning hos Magic Mans Tex Tan. En super fin hingst verkligen!

Så innan hon åkte iväg fixa jag till hennes man och gjorde henne fin till sin dejt. (Kommer för och efter bilder) Hon var lugn hela resan dit och allt gick jätte bra.

-

Sen så blev det en lång natt på sjukhuset så det var därför jag inte bloggade ett sista inlägg igår. 

FÖRE:

EFTER:

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har äntligen jag bestämt vad han ska heta och det är...........

Eldvallas Rock N Roll Blue Eyes! Tyckte det var ett häftigt namn på en häftig grabb! Hans smeknamn kommer bli Samir då både jag och mamma gillar det namnet.

Var ca 1 timma i hagen och titta på när Samir sprang runt som en galning i hagen. Star får iallafall mycket motion nu hahaha!

Det finns mycket energi i denna lilla killen. Man kan nästan tro att det är energidryck i Star juver istället för mjölk.

Likes

Comments