Header

Godkväll och glad midsommar!

Idag är det en typisk svensk midsommar. Det är runt 18 grader, regnet kommer i omgångar och maten äts i orimliga mängder. Det blir faktiskt en hemmakväll med mor och far idag och det är jag lite glad över, jag är så trött nu för tiden.

Vi tog oss faktiskt en tur till midsommarfirandet på öa här i BIllingsfors, dock var det lite kyligt och sådär och märks att jag ej är liten och springer runt längre. När vi kom hem tog jag mig en vilostund och somnade en timme.. Är inte ens överraskad själv längre, har blivit som en rutin. Sedan grillade vi förstås och åt mat och det var SÅ GOTT! Grillad fläskytterfilé och baguette, mums.

Hoppas ni har haft och kommer ha en fortsatt trevlig midsommar, kramiiis.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är dagen efter jag kom hem från fantastiska Västerås och jag är SÅ TRÖTT! Jag gick upp i morse och gick till sista jobbdagen så nu har jag äntligen sommarlov på riktigt, funderar på att fira genom att sova en stund. Jag känner mig lite tom i dag men ändå så otroligt överväldigad av alla händelser. Jag är i chock att det är över för denna gången, detta är något jag älskar och något jag kommer fortsätta med och aldrig ge upp.

Annars mår jag helt okej, tränat lite, ätit en orimlig mängd kakor redan men jag känner att äsch
..

.

kramis

Likes

Comments

UKM för mig är glädje och lycka. Det är dagar fyllda med talang, kärlek, gemenskap och händelser som kommer finnas kvar i minnet för evigt. UKM är för mig ett tillfälle då de som inte vågar visa sig i samhället för att samhället råkar vara helt jävla idiotiskt kommer fram i rampljuset. Det är en tid då vi visar de vuxna och alla de fördomsfulla människor att även fast vi är unga så är vi SÅ JÄVLA GRYMMA!

UKM för mig är livräddande. Festivalen tar fram det bästa hos varje individ och skapar en gemenskap som inte är likt något annat. UKM ger oss en otrolig möjlighet att utvecklas i oss själva samt upptäcka nya människor som kommer vara vänner för livet.

UKM för mig är fan allt. UKM är det mest fantastiska jag varit med om. Tack för att jag får uppleva detta, nu ska vi få alla andra uppleva detta också.

Likes

Comments

God middag på er!

Idag skulle jag varit på sommarjobbet ännu en gång men jag fick feber (antagligen under natten) så det blev inget jobb för mig idag. Men back at it imorgon... woho.... Helt ärligt så är jag inte jätte trivsam på mitt jobb men cash. Så helg är det jag ser framemot och på söndag beger jag mig ett par dagar till Västerås på UKM med goa människor och jag är såååå taggad! Har aldrig varit i Västerås heller tror jag så det blir en upplevelse.

Nu ska jag äta korv och makaroner, delikatessen. Kramis

Likes

Comments

Klockan har slagit över 13:00 och jag sitter fortfarande inne i pyjamas och kollar onödiga youtubevideos. Har jag bäddat sängen? Nej. Har jag tvättat kläder? Nej. Borde jag? JA.

Det är verkligen typsikt Juniväder, vissa dagar skiner solen och temperaturen är otroligt bra medan det finns dagar som denna då det är mulet och 15 grader. Jag har sommarlov, vill ha sol. Hoppas dock inte det blir allt för fint väder till veckan (men inte heller dåligt) då jag ska sommarjobba och jag vill inte vara inomhus när det är strålande sol utomhus.

Vad ska jag göra nu? Fortsätta kolla på onödiga videos och strunta i sysslorna.

kramis

Likes

Comments

Hej och goddag!

Igår var en otroligt händelserik dag. Trots att jag hade min första dag med sommarlov så gick jag upp innan tuppen för igår gick niorna ut! Och jag är så stolt över alla, högstadiet är tufft och jag blir så glad när jag ser deras leenden när de inser att livet fortsätter. Självklart fick jag ta en tur till mitt gamla hemklassrum och krama min fantastiska gamla klassföreståndare som jag aldrig skulle överleva utan! Så sjukt att hon har en ny klass som om några år också kommer gå ur nian?

Idag för ett år sedan gick jag själv ur årskurs nio och lämnade högstadiet för nya äventyr. Det kan vara det tuffaste jag gjort men jag har utvecklats. Jag har sett nya sidor av mig som jag aldrig sett förut och jag vågar vara mig själv. Jag har valt och insett att det är lättare om man kollar på det positiva. Självklart ser jag det som inte gör mig lika glad men inte på samma nivå som förr.

Lycka till alla ni som tagit studenten, gått ur nian eller annat. Ha en grym sommar!

Likes

Comments

Godmorgon och grattis på nationaldagen Sverige (säger man så?) Och grattis till mamma och pappa på bröllopsdagen! 30 (!!!) år, hur i hela friden orkar ni? Cred till er för ni skapade ju trots allt en grym dotter. Övrigt: Igår hade jag en mysig dag. Marie kom hit och vi gjorde hemmagjord pizza, var allmänt onyttiga över det och vi klippte gräsmattan? Vi hade inget att göra så det blev som det blev. Vuxenpoäng skulle jag säga.

Hoppas ni får en fantastisk dag, kramis.

Likes

Comments

​Godmorgon, idag är det äntligen solsken ute igen. Efter regn kommer solsken eller vad är det man brukar säga? 

Idag är det måndag och jag är fortfarande ledig från skolan, och denna vecka får jag sommarlov (?). Förstår fortfarande inte. Idag erbjuds det en hemma dag för mig, ska försöka träna lite så jag senare idag kan äta hemmagjord pizza med gott samvete, sen måste jag dessutom börja komma igång med träningen igen så någonstans måste man börja, för jag vet att jag kan. 

Det är ett mål jag har under sommaren: Komma närmre mitt mål med min kropp och själ. Jag ska fortsätta träna (självklart fortsätta unna mig, men inte lika ofta) samt försöka få igång mina positiva tankar igen. Jag vet själv att det är så små saker som kan göra min dag bra och att jag ska tänka positivt. 

Som dessa blommorna på köksbordet hemma till exempel, de sprider glädje genom att endast stå där. 

Likes

Comments

Hej. Idag äter jag med glädje resterna från gårdagens middag direkt ur matlådan, blir godast så.

Idag känner jag mig lite bättre än igår men jag är fortfarande ganska trött. Dock så har jag målat mina naglar så har ju gjort något "vettigt". Men det är så tråkigt, jag vill hitta på något roligt, inte bara ligga hemma hela dagarna. Jag kan gå ut men då är jag fortfarande ute ensam och hur kul är det? Långhelg har jag med, ska inte klaga men det är söndag och söndagar är mina klagodagar så kan inte hjälpa det.

Tack och hej.

Likes

Comments

Jag är så förbannad och så förvånad att ens man behöver ta upp denna fråga i dagens samhälle. Jag har väntat med att diskutera detta då jag inte tyckt det varit en big deal. Men nu har jag fått denna fråga flertal gånger och jag blir så trött.

Gång på gång har jag fått frågan: Varför handlar du på killavdelningen? Är du för tjock för kläderna på tjejavdelningen? Är du för snål för att betala dubbelt så mycket för samma plagg fast figursytt?

Varför handlar du på killavdelningen Johanna?: Det normativa som kommer ut ur folks käftar genom denna fråga äcklar mig. Att det ens finns en "kill" och "tjej" avdelning är otroligt konstigt. För det första, vart ska de icke-binära människorna köpa sina kläder om varje avdelningen är döpt efter kön? Och för att svara på frågan så är jag inte för tjock för tjejavdelningen jag tycker i de flesta fall att det är snyggare stil på kläderna på killavdelningen. Och nej jag är inte snål för att betala en dyrare summa för samma plagg, är bara smart. Prova t-shirts på "killavdelningen" kan leva i dem.

Att dessa frågor och diskussioner fortfarande behöver tas upp är hemskt. Jag trodde att vårt samhälle hade utvecklats till en nivå då inte dessa barnsligheter behöver ske. Ja.

Likes

Comments