Header

Hej. Jag tänkte bara skriva ett inlägg som jag tänkt skriva i ca en månad nu men jag har inte haft kraften till det och jag har egentligen inte det nu heller men jag gör det ändå. Anledningen till varför jag varit off är olika anledningar men den främsta är för att jag och Måns har gjort slut. De runt om mig vet redan om det men kände att jag ville skriva ut det för att denna plats är lite som en öppen dagbok och jag vill skriva hur jag känner.

Helt ärligt, jag saknar honom som fan! Och inte bara som i ett förhållande, jag saknar att ha personen i mitt liv överlag att kunna skriva till och sådär. Vi slutade inte vårt förhållande i något bråk eller sådär men det var inte vår tid helt enkelt, han kände inte samma för mig som jag känner för honom. Vi är inte ovänner på något sätt eller så men vi har inte pratat sedan vi gjorde slut och ja..

Det är svårt, fett jävla svårt för trots det korta förhållandet så var det min första riktiga kärlek. Han fick mig att må så mycket bättre, han fick mig att känna mig som en prinsessa och han fick mig att vara mer tacksam över vem jag egentligen är. Han gjorde inte ett dugg fel eller dåligt mot mig, han fick mig endast att må bra men som sagt var så var det inte vår tid tillsammans.. Jag skulle vilja göra allt för att få det vara som för 2 månader sedan men jag kan inte för det är inte bara en part utan två parter i det hela. Ödet känns bara så jävla tufft ibland.

Och jag saknar honom, jag tänker inte på det lika ofta men som nu ikväll skulle jag behövt en kram av honom mer än någonsin. Skulle han kommit fram till mig och sagt att han vill ha en till chans så skulle han få den direkt, han är den enda någonsin som jag skulle satsat på ännu en gång så känner jag. Just nu känns det som en pusselbit fattas, men det blir bättre. Vi är inte vänner heller eftersom vi inte snackar men jag hoppas verkligen vi kan börja prata med varandra i framtiden för jag tror verkligen vi skulle kunna bygga upp en vänskap eller liknande för i mitt perspektiv hade vi det bra, vi trivdes tillsammans och hade kul. Vill bara att allt ska lösa sig.

Denna händelsen får mig inte att ändra mina åsikter, denna människan är fortfarande lika fantastisk och jag hoppas han mår superbra och att allt går bra i skolan osv. Kämpa på, det gör jag.

Kramis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er. Eller god lunch om man ska vara logisk.

3 oktober och jag sitter i skolan. Igår låg jag hemma med migrän och idag är tröttheten total, men till skolan dit måste man. Värsta med tisdagar är inte själva dagen utan lektionerna, det är så tråkiga lektioner på tisdagar och jag känner bara att jag vill hem. Speciellt idag då det blir tacos till middag, hur gott??

Hoppas ni har en bra vecka hittills och att ni får en fortsatt bra dag. Och även fast ni kanske är lika hösttrötta som jag så håll ut!

Kramis

Likes

Comments

Förmiddag, söndag förmiddag. 

Jag är så otroligt trött, känns verkligen som jag inte fått sova ut riktigt denna helgen. Låt mig få ligga kvar i sängen! Men vissa helger är väl såhär antar jag. Söndagsångest? Inte jättemycket faktiskt. Det är en ganska bra skolvecka, imorgon har vi en språkdag med andra ord har vi inga vanliga lektioner!  Sedan på fredag så är jag ledig, otroligt skönt med långhelg, dock har jag något prov de dagar jag är i skolan men det är inget jag går runt och grubblar på. Nu försöker jag bara se på de roliga sakerna som sker till veckan! 

Planer: Träna, umgås med Måns (saknar honoooom), ska få med pappa till att shoppa för är i nöd av jeans sedan ska jag kanske ta någon fika med en kompis. Myspys med andra ord! Hoppas ni har en fin, lugn söndag och jag rekommenderar er att ta en chokladboll. Det var gott.  


Likes

Comments

Godmorgon. Eller ja klockan är ju 21:47 när jag skriver detta. Jag skriver detta inlägget kvällen innan ni läser det alltså, spännande!

Förra inlägget var väldigt spontant och jag kände bara att jag ville få ut mina känslor för jag blir på riktigt upprörd.

Hur var eran onsdag, eller kanske er torsdag som det är nu? Min onsdag var bra. Skoldagen var ganska lugn då jag har en håltimme på ca 3 timmar vilket är otroligt skönt! Jag gick faktiskt till gymmet under den håltimmen, för första gången på typ två månader och det var så skönt! Jag ska börja komma igång igen fast denna gången på ett gym i Åmål och jag gillar det skarpt redan. Är så motiverad. Träningen har alltid varit min medicin mot ångest så att inte ha tränat har varit tufft och otroligt dumt. Men nu sker det! Övrigt ikväll har jag suttit och pluggat lite psykologi. Intressant skulle jag säga.

Kramis.

Likes

Comments

Hej! Jag är helt förtvivlad! Vi förstör vår värld. Kanske inte alla men generellt VI FÖRSTÖR VÅR VÄRLD! 

Texas - Harvey, Delar av USA (Florida osv) - Irma, Karibien (Puerto Rico osv) - Maria. Vad har då alla dessa gemensamt? Det är enorma orkaner, stormar och världskatastrofer som har skett under loppet av några veckor. Inte ens en månad. Detta är ingen tillfällighet eller "ojdå jaha då" - händelse. Detta är något vi människor har orsakat. Vi människor har tagit slut på våra resurser tidigare för varje år som går, men ändå väljer vi att fortsätta skräpa ner på våra gator och inte gå några extra meter till en soptunna. Vi åker så otroligt mycket bil! Snälla kan ni inte börja ta bussen då och då iallafall eller samåka med människor. Försök iallafall. 

Jag som snart är 17 år är på riktigt rädd. Jag ska växa upp och bli vuxen i denna värld. Jag ska leva i denna världen många år framåt. Det snackas om att vi ska lära oss att vara snälla mot människor och sådant redan sedan födseln men vi lär oss inte ta hand om vår jord. Vi lär oss inte att vi ska leva i detta och fortsätter vi såhär kommer det på ren svenska gå åt helvete. Jag vill inte leva i en värld full av katastrofer. Låt oss bara göra en skillnad. Börja samåka, ta bussen, cykla, gå, köp ekologiskt om ni har chansen, ta upp skräp från marken om ni hittar det, släng inte skräp på marken. Hjälp världen att bli sig själv igen, vårt jordklot mår inte bra. 

Tack. 

Likes

Comments

Det är svårt att vara tonåring. Iallafall för mig. Jag försöker vara glad så mycket jag kan men ibland så bara rasar det för mig. Jag känner mig ibland otillräcklig. Jag vill kunna prestera mer och bättre än vad jag gör. Men det är inte mänskligt för jag gör så gott jag kan, på riktigt. Men när jag väl hamnar i den sitsen att jag känner så är det inte bara att tänka tvärtom, att jag är bra som jag är, för allt i mitt huvud vänder detta mot mig. I dessa situationer är jag otroligt glad att ha fantastiska människor runt mig.

När jag får dessa stormar som jag kallar det och allt bara brister för mig då känns det som att vi har kommit in i en regnperiod. Regnet slutar aldrig droppa från molnen över oss och tillslut blir det bara en vana. Men jag har lärt mig att efter regn kommer solsken. För mig är Måns solen. Han har på något sätt förmågan att få mig på bättre humör och får mig känna mig bra även fast jag själv inte kan. Han är som min sol som strålar på mig. Jag älskar solen och solen gör mig glad. Jag hoppas verkligen alla har en sol, det är fantastiskt.

Det är okej att må dåligt ibland, kom ihåg det. Kramis.

Likes

Comments

Hej. Välkomna till min kära blogg som jag tydligen är otroligt dålig på att uppdatera. Jag hoppas att ni mår bra, jag vet inte hur jag mår. På det senaste har jag gråtit en stor mängd. Anledningar: jag är otroligt skoltrött och vill bara börja trean för att ta studenten och jag tror jag måste byta p-piller. Känns som hormonerna inom mig bara BAAM! Tycker synd om folk runt mig när jag får dessa stunder, Måns till exempel. Ge honom ett pris för att han klarar av mina känslofall. Han är fantastisk han.

Som sagt var så är jag otroligt skoltrött trots att jag endast gått i tvåan i ca en månad. Jag vill verkligen bara ligga i sängen istället, har inget problem med skolarbeten är mer att det är i skolan och jag HATAR verkligen prov må jag säga. Skulle jag fått jobba hemma mycket av skolveckorna skulle jag tyckt det var helt otroligt för jag är helt ärlig när jag säger att jag lär mig mer hemma än i skolan. Jag får även mer gjort hemma än i skolan. Aja...

Ni får ha en fortsatt bra kväll, nu ska jag se på serier och bara ligga i min säng. Som vanligt alltså.

Likes

Comments

Hej! Som ni ser på rubriken så är jag ganska glad. Jag har denna lördagen varit på en tur med mamma och pappa till Dollarstore och ICA. För er som inte vet det så älskar jag att storhandla mat osv så jag tyckte det var en fin utflykt. Annars har jag varit hemma och slappat, har faktiskt räknat lite matte till och med. Jag försöker lära mig och för att någon gång kanske förstå så måste man träna. Jag har inte heller skolångest, anledning: Jag har bytt skola! Jag går numera på Karlbergsgymnasiet och jag trivs som en fisk i vattnet. Jag går faktiskt samhällslinjen med inriktning media, och jag älskar det! Lärarna är så otroligt snälla, min klass har släppt in mig, lektionerna är roliga för jag gör det jag vill göra! Jag liksom längtar smått till varje engelskalektion till exempel för jag ÄLSKAR engelska läraren.

Mitt tips: Gör det! Vänta inte för att du inte vågar.

Hoppas ni har en fin helg, ska nog baka något nu kanske. Är otroligt sugen på choklad!

kramis

Likes

Comments

​Hej, jag har lyckats bli sjuk. Jag har feber och mitt huvud känns som det ska sprängas när som helst. Dagen till ära gör jag inte mycket alls, försöker vila upp mig för är lite dålig tajming att bli sjuk första riktiga veckan i skolan. 

Jag åkte faktiskt till skolan imorse men endast för att hämta skolmaterial för att kunna plugga, jag klarade av att göra lite svenska förut men fokuset försvann efter en stund och huvudet sa nej så sen dess har jag vilat i mammas säng. Mammas säng är magisk har jag kommit fram till, sover alltid bra där och när jag är sjuk fungerar den som medicin. 

Hoppas ni har en fin tisdag! Kram. 

Likes

Comments

Godkväll, idag är det måndag och jag började förra veckan skolan igen efter ett fantastiskt sommarlov. Jag tänker inte sprida så mycket negativa känslor i detta inlägg så jag ska inte gå in i detalj hur jag känner över att skolan är igång igen. Men tänker på att detta är näst sista året i skolan, nästa år är jag en av de som kommer ta studenten. Låt tiden gå fortare.

Känner mig även lite krasslig denna dagen till ära. Måns har blivit superduper förkyld vilket kan vara anledningen varför jag också känner mig lite förkyld och hängig. Skit liksom, men men. Förhoppningsvis mår vi både bättre till helgen då saker kommer ske.

kramis!

Likes

Comments