Header

Igår var en fantastisk dag, men vad gjorde jag?

När jag kom till skolan runt 09:00 så var temperaturen redan på en behaglig nivå så mattelektionen fick spenderas ute i solen. Fantastiskt skulle jag beskriva det, dock tror jag att jag redan måste akta mina axlar som jag bränner så otroligt lätt varje år!

ASSÅ KOLLA DESSA BLOMMOR! Dessa fina skapelser är alltså planterade utanför min skola, och det ser så otroligt somrigt ut ahhh! (För att förtydliga så skulle jag gå till Coop)

We all love skolmaten, NOT. Igår så åt jag lunch ute med min kära kompis Marie. Vi var dumma och satte oss i skuggan men vilket som var det otroligt mysigt och vi båda blev svinmätta. Maten gjorde uppfyllde sin uppgift med andra ord.

I slutet av dagen skulle jag med min far och handla åt morfar. Tydligen så hamnade pappa i ett möte och jag fick sitta i över en timme och vänta, jag hade en bra bok iallafall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Idag vaknade jag upp till ett soligt Billingsfors och jag skämtar inte när jag säger att mina sommarkänslor är på topp just nu. Sommarlåtarna spelas på Spotify och jag mår allmänt gött. Dock så kan jag erkänna att dessa sommarkänslor är ganska farliga då skolan inte är över än och jag är så otroligt skoltrött! Jag vill bara bli klar med allt, det är småskit jag har kvar men jag har ingen motivation! Idag är sista dagen innan långhelg och jag funderar faktiskt på att ta och göra klart all skit jag har under denna helgen för friheten att inte behöva vara på vissa lektioner kommer vara rätt fantastiskt.

Jag hoppas ni kommer ha en fin dag, det ska jag försöka ha trots allt som händer i världen! Take Care!

Likes

Comments

God kväll! Just nu är jag nog den segaste och tröttaste människan som existerar, men vet ni vad? SÅ VÄRT!

I fredags åkte jag till Nödinge för UKM 2017!!!! Ahhhh! Jag är en av arrangörerna och jag kan bara sammanfatta det som en fantastisk helg med fantastiska människor! Dessa tillfällen får mig se hur lycklig jag kan vara när jag hittar rätt. Det är detta jag ska göra, detta gör mig glad.

Hoppas ni haft en fin helg, kramis.

Likes

Comments

Jag älskar min familj och de är värda allt här i livet.

Likes

Comments

Godkväll. Jag är svintrött men jag är still alive och här sitter jag och skriver.

Varit en oaktiv helg här, anledning: Jag var på Stora Strand. Platsen där jag mår så otroligt bra. För er som inte är kända till vad Stora Strand är så är det en lägergård där det är läger några gånger per år och det är bara FANTASTISKT! Folk i min närhet som inte varit där frågar mig vad det speciella med Stora Strand är? Jag fann denna lägergård under den perioden jag mådde som sämst, jag såg inget ljus i vardagen, Stora Strand blev ljuset. Något roligt att se framemot. 1. Människorna, helt fantastiska! Jag har verkligen fått vänner för livet på det stället och varje gång vi åter åker dit är så mysigt. 2. Man är inte ensam. Som några av er vet så tror jag på Gud. Stora Strand är till stor del kristet. Vi har bibelstudium och andakter. Här kan jag dela med mig av min tro utan att få blickar eller kommentarer. SJÄLVKLART behöver man inte ha en tro eller liknande för att åka hit och vara med för det är så kul! Det är uteliv och så mycket mer. Rekommenderar. Och till glädjens tjut så är det mindre än två månader till sommarlägret!! WOHOOOOO!

Likes

Comments

Hejsan Svejsan! Hoppas ni mår bra såhär vid lunchtid. Mår jag bra idag? Svar: nej.

Jag tror jag tidigare har nämnt att jag verkligen ogillar torsdagar. Det är något med just denna skoldagen som får mig att bli lite nere. Men jag tröstar mig genom att det endast är några torsdagar kvar tills sommarlovet. Alla har dagar som de mår dåligt och min dag är torsdag.


På tal om sommarlov, det finns ingen sommarfeeling! Det ska bli varmare enligt olika prognoser men det snöar idag?! Fy bubblan, jag blir så ledsen av vädret. Dagen skulle gått så mycket fortare och skulle varit tusen gånger bättre om solen skulle skinit eller om vi skulle fått något bättre väder. Alla har dagar som de mår dåligt och min dag är torsdag. 

Ha en tipp topp dag, kram. 

Likes

Comments

Hej! På det senaste har jag börjat fundera på vad vi människor egentligen håller på med. Mina små undersökningar som jag har i mitt huvud har resulterat till att jag ser hur vi förstör världen, är elaka mot varandra, dömer och vi är allmänna skitstövlar mot oss själva, varandra och jorden. 

Det här med att döma en människa är något jag verkligen lagt märke till. Alla dömer varandra det är inget man kan komma ifrån men jag försöker undvika att döma för utsidan, när jag dömer en annan person så är det för att personen i frågan antingen gjort något dumt eller sådär. Tjejen på bilden är jag Johanna Haugeneset numera endast några kilo över "normalvikten" som den förbannade jävla viktkurvan säger. I somras vägde jag 18 kg mer. Varför tar jag då upp detta? Jo för det är nu folk som har retat mig för min vikt vill prata med mig och ha kontakt med mig. Det är nu folk säger att jag är vacker. Jag förstår inte?! 

Okej det är trevligt att få höra att man är fin för jag är nöjd över mina resultat men att det krävdes en viktnedgång?! Jag är samma jävla Johanna Haugeneset. Det enda som har ändrats på mig är klädstorleken. Jag var vacker och fin innan. Jag hade jävligt svårt att se det men jag inser nu att varenda människa är vackra hur FAN vi än ser ut. Att vara vacker innebär inte om man har mer eller mindre skönhetsvikter på sin kropp. Jag själv blir så otroligt irriterad av detta samtalsämne för jag ser detta idioti varje dag. 

För någon vecka sedan när jag var ute och gick var det en jättevacker kurvig människa som hade en magtröja på sig. Jag tyckte det såg så gött ut för det var en av de varma dagarna. Men jag går vidare och hör 4 små killar och tjejer som står och skrattar och pekar på henne. Dessa små filurer var alltså runt 8-9 år, "gulligt" tänker vissa för dem är små och vet inte bättre. Jag tänker mer, uppfostra ungjävlarna för så gör man inte hur gammal man än är. 

​NI ALLA ÄR VACKRA HUR NI ÄN SER UT! NI ÄR ÄLSKADE  

Likes

Comments

Tjolahop! Söndag eftermiddag och tanken av att jag kommer sitta och göra nationella prov i engelska i 4 timmar i morgon får min ångest att stiga. Jag ser verkligen inte framemot det och så ska jag dessutom ha utvecklingssamtal på eftermiddagen?! Jag vet inte vad det är men det är något med utvecklingssamtal jag verkligen inte tycker om. Att sitta och prata om att jag ligger efter i skolämnen? Nej tack.

Jag hoppas för övrig veckan går i ett snabbt tempo för på Fredag ska jag till efterlängtade Stora Strand igen. Det magiska stället som bara bringar lycka och fantastiska tider. Och jag går alltid därifrån med minnen för livet.

Jag hoppas ni haft en bra söndag och jag önskar alla er som också har nationella prov ett stort lycka till och vi kommer klara detta!

Likes

Comments

Jag är rädd. Jag är rädd att inte duga. Jag är rädd att varje människa försvinner och jag blir ensam kvar. Jag är rädd för framtiden, kommer den vara mörk? Jag är rädd att ingen vill ge mig en kram när det behövs som mest, pratet. Jag är rädd att folk som talar om för mig hur bra jag är försvinner. Jag vill intala mig själv att jag är bra precis som jag är men det är så svårt. Jag är rädd att mörkret kommer komma ikapp mig. Jag är rädd att jag kommer sabba något mellan dig och mig. Jag är rädd för livet, livet är läskigt.

Likes

Comments

​Goddag! Idag är det en fantastisk dag med sol och värme, och jag är inne och gjort sysslor hela dagen och är svinuttråkad... Woop woop... 

Vilket fall som helst så är det lördag och det är väl skönt, har extrem ångest över skolan just nu för det är så mycket och jag vill bara lyckas. Samtidigt så vill jag bara att allt ska vara över så jag får sommarlov. Jag har så otroligt mycket roliga planer framför mig i sommar och jag längtar verkligen! 

Idag (resten av dagen) vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Jag har gjort så mycket nytta idag så det finns knappt något mer här hemma att göra, vilket som så är det varmt så kanske går ut en stund i solen eller sådär. 

Jag hoppas ni har en fin lördag och ett tips: Ät glass! Kram! 

Likes

Comments