Header

God eftermiddag alla kära människor! Jag låter gladare än vad jag är, jag började skolan idag och jag vet inte riktigt hur jag känner för det. Jag får dock tänka positivt för den sista veckan innan skolstart fick jag spendera tillsammans med Måns och lite andra mysiga människor! Igår tillexempel var jag på utomhusbio med Måns, Mathias och några mer i mariebergsskogen. Det var riktigt mysigt tills det började regna, svensk sommar. När börjar era studier och verkligheten igen?

Kramis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har varit en fin dag, solen har varit på den goda sidan, fått umgås med Månsan och jag är bara glad. 3 dagar till skolan startar igen, försöker njuta av detta till max. Hoppas ni har det lika fint! Kramis!

Likes

Comments

Idag har jag suttit i en sporthall tillsammans med min kära vän Elin och frusit samtidigt som jag talat den värsta möjliga engelskan med riktiga kämpar som har paddlat årets kanotmaraton! Bravo bravo!

Kramis

Likes

Comments

Jag har sån tur. Jag har sån tur att få träffa denna människa som gör varje dag i mitt liv bättre. Denna människa får mig att le, även de stunder då jag absolut inte vill le. Han får mig att känna mig vacker och bra precis som jag är. Jag älskar denna människan.

Likes

Comments

Godkväll på er! Idag har varit en sådan mysig och trevlig dag som jag bara kan le åt. Jag spenderade den mesta delen av min dag tillsammans med Cornelia som jag inte träffat på såååå länge, men det märks att vi verkligen var bästa vänner under så många år för det var som inget hade förändrats. Vi pratade om allt och ingenting, och jag iallafall hade jätte trevligt. Vi ställde oss faktiskt och bakade en kladdkaka, två tonåringar med mens och sötsug tror jag det kallas. Och helt ärligt DEN BLEV SÅ GOD! 

Nu: Nu ska jag bara chilla och mysa ner mig här hemma och kanske lägga ned det sista för imorgon drar jag till Åmål till Månsan, saknar tönten. 

Kramis! 

Likes

Comments

Godmorgon alla fina. Inatt var en sådan konstig natt, jag la mig hyfsat tidigt men vid 1-2 inatt vaknade jag och var jättepigg. Jag kunde inte somna om lika fort som jag hoppades på och jag är lite tröttare än jag brukar, fast det gör inget för jag har fortfarande sommarlov.

Idag har jag lite planerat, jag ska umgås med Cornelia på första gången på superlänge! Det kommer bli trevligt, ska även dra med henne till frisören för idag har jag klipp tid (äntligen!). Måste verkligen jämna ut håret och klippa mina slitna toppar, bli lite fräsch innan skolstarten. Sedan måste jag även tvätta kläder idag för om det är som planerat ska jag åka till Åmål imorgon och det är trevligt med rena kläder, det tycker iallafall jag. Kommer nog bli en trevlig dag tror jag, hoppas ni också kommer få en supertrevlig dag!

Bjuder på lite extra fett som finns på mina ben, är mänskligt.

​Dagens to do list blev faktiskt avbockad lite grann redan igår.

Likes

Comments

​Idag är jag glad. Jag vet inte varför men jag är så jävla glad. Kan vara lite mensaningar för igår grät jag men jag njuter för jag är så otroligt glad! Jag är så glad att jag har kärlek i mitt liv, jag är glad för jag åt ostbågar förut, jag är glad för att jag är glad. Jag har lärt mig att leta efter just det lilla som får mig glad, precis det jag gjort idag. Tycker ni borde prova. 

5 saker jag är glad över just nu: 

1, På onsdag får jag antagligen träffa Månsan igen <3 <3 <3 
2, Jag ska träffa morfar sen. 
3, Jag åt ostbågar för en stund sedan. 
4, Min nya parfym luktar så otroligt gott. 
5, Jag känner mig älskad. 

Likes

Comments

Godmorgon på er alla kära människor. Jag har inte varit aktiv alls på denna blogg på ganska länge faktiskt, jag har njutit så mycket jag kan av mitt sommarlov. Efter Öland så har jag spenderat en del tid hemma hos Måns och jag har varit lite med familjen och sådär så jag har faktiskt valt att lägga bloggen lite åt sidan. Men nu känner jag att jag VILL blogga igen såååå here I am.

Jag kollade igenom min kalender för någon vecka sedan och jag insåg då att på onsdag nästa vecka börjar jag skolan igen? Jag börjar årskurs 2 på gymnasiet vilket är helt sjukt. Detta ledde till att jag började fundera, jag funderade på vad som kommer ske efter. Vart vill jag befinna mig om 10 år? Och jag insåg att jag vill vara allt förutom här. Jag är för tillfället en tonåring som ogillar att studera och spenderar alldeles för mycket pengar. Jag har alltså valt att redan nu skärpa mig. Jag skriver numera ner en budget för varje månad, jag skriver listor om vad som behövs göras och jag lägger tiden på rätt saker. Anledningen? Jag vill lyckas. Om 10 år vill jag vara en kvinna som studerat klart, fått ett jobb och har ganska bra koll på vad jag gör i livet. Min dröm är att få vara en av de kvinnorna som faktiskt kan säga "Jag har lyckats". Jag sätter upp mina mål numera och jag ska nå dem.

Vissa kanske tycker att detta bara är idioti eftersom jag fyller 17 detta året och har hela livet framför mig. Jag ska inte börja tänka på sådant här redan. Men det är just det som är grejen, jag har hela livet framför mig. Jag är ingen festprisse och jag älskar att göra listor och att planera. För mig är detta även en syssla som ger mig glädje och stimulering i själen. Eftersom jag har hela livet framför mig så vill jag inte bara sätta mig och vänta, jag vill göra något, jag vill göra något bra. Därför har jag gjort valet att redan börja förändra mina vanor till det bättre, jag har valt att göra min framtid till en framtid jag vill ha.

Kramis.


Likes

Comments

Godmorgon på er! Klockan är strax över 09 och här ligger jag i en säng på Öland och skriver. Idag är det tyvärr inte jättebra väder ute, det är till och med lite kallt men sådana dagar finns också.
Jag tycker om Öland väldigt mycket men jag måste vara ärlig att jag längtar hem till lilla Dalsland. Längtar hem till min säng, längtar till att få åka mot Åmål och jag längtar efter vårat eget badrum, och inte tala på diskmaskin! Jag tror nu när jag är lite äldre så tycker jag inte det är lika kul här, kan också vara för att jag är ensam med mamma och pappa. Men vafan jag är på Öland!
Hoppas ni har det fint! Kramis.

Likes

Comments

Hej! Jag har befunnit mig på Stora Strand under en vecka, dock är jag inte så bra på att ta kort själv vid dessa tillfällen MEN som tur var finns det duktiga personer för detta. Cred till Pelle!

Jag har även varit i Åmål i tre dagar nu och bara haft det allmänt mysigt, ni borde bli avundsjuka för detta var sååååå mysigt! Och snubben på bilden är Måns, me like.

Och hörni! Imorgon (otroligt tidigt) så åker jag, mamma och pappa till underbara Öland! Längtar såååå!

Likes

Comments