Header

​Godmorgon på er alla fina! Idag är det dagen innan FREDAG! Jag gillar faktiskt torsdagar mer än fredagar om jag ska vara helt ärlig (kan vara för jag bara har sång och saxofon på torsdagar). Hoppas ni haft en fin start på dagen eller kommer ha en fin start på dagen. Min morgon var lugn och skön, tog morgonkaffet och började faktiskt planera upp inför februari. Vuxenpoäng till mig skulle jag säga som lägger upp en budget för studiebidrag! Och om man ska fortsätta skryta lite om hur vuxen jag känner mig: jag gjorde faktiskt lunch igår kväll att ha med till skolan. Jag kanske är galen men nu när det är kallt blir ju inte maten dålig och lunchen denna veckan i skolan är inget att hurra för och jag behöver ju faktiskt ha i mig mat. OCH jag gjorde även frukost till Hampus som han kunde ta med idag. Känner mig duktig, tar för mig av glädjen. 

Hoppas ni får en fin start på torsdagen, även om det kanske är en jobbig dag så ta vara på tiden och gör något som gör dig glad! 

Kramis! Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej på er. Och gott nytt år! Två veckor sedan nu men hur sjukt? Det är 2018. Det är året jag antagligen tar mitt körkort, det är året jag kan gå på krogen (tror ej det kommer ske direkt men..) ni fattar poängen. Det är ett nytt år! 
De 3 första dagarna av detta året hade jag lite smått ångest, jag ville inte lämna 2017 bakom mig av någon anledning. Men nu är jag mer taggad, jag är nyfiken på vad detta året har att erbjuda. Jag ska göra detta året till ett fantastiskt år istället för att bara sitta och undra var tiden tar vägen. Jag har mina mål:

- Jag ska få tid för mig själv. Då menar jag inte att jag ska isolera mig från alla människor och inte träffa någon. Utan det jag suktar efter är att få tid för att göra sånt jag tycker om och sådant jag njuter av. Ett exempel på detta är att vara med Hampus, det är något jag älskar och att vara med honom gör mig lycklig. Men det är också att jag ska få tiden att träna, jag ska välja bort det jag ej vill göra och byta ut det mot det motsatta. Istället för att sitta och äta massa chips en torsdagskväll så tycker jag det är så otroligt mycket roligare att gå till gymmet och dra ett pass med kompisar eller liknande. Jag ska göra sådant jag vill göra och sådant jag tycker är kul, har jag ej tid så får jag se till att jag har tid. 

- Plugga.Skolan och körkort. En av mina största prioriteringar i år ska bli att plugga. Inte bara skolarbete utan inför mitt körkort. I oktober fyller jag 18 år och jag vill lyckas med körkortet. Jag vill kunna känna friheten att åka iväg. 

- Uppleva. 2018 vill jag uppleva. Förra året upplevde jag att jag för det mesta satt hemma och gjorde inget, jag gjorde ingen nytta och jag klagade massor. Jag ska inte hamna i samma situation i år, detta året ska jag göra vad f*n jag känner för. 

Har ni några mål? Låt mig höra! Kramis! 


Likes

Comments

​Godmorgon, eller god förmiddag kanske man ska säga då klockan precis slagit över 10:00. 

Torsdag morgon och jag har blivit galet förkyld, jag vaknade upp inatt och fick lite smått andnöd då jag var så tät i näsan! Men men, förkylningstider, vad ska man göra åt det liksom? Jag pumpar i mig vitaminer och jag är ju inte direkt döende. 

Vad händer numera då? Jo, jag har bytt tillbaka till strömkulle och jag blev inkastad som ljustekniker i en julshow som är helt galen. Galen på ett bra vis det vill säga och det är dessa tillfällen jag uppskattar att vara estet lite extra! Showen imorgon blir magisk, ni ser ju bara! 

Kramis. 

Likes

Comments

Godmorgon på er. Eller god lunch om man ska vara logisk.

3 oktober och jag sitter i skolan. Igår låg jag hemma med migrän och idag är tröttheten total, men till skolan dit måste man. Värsta med tisdagar är inte själva dagen utan lektionerna, det är så tråkiga lektioner på tisdagar och jag känner bara att jag vill hem. Speciellt idag då det blir tacos till middag, hur gott??

Hoppas ni har en bra vecka hittills och att ni får en fortsatt bra dag. Och även fast ni kanske är lika hösttrötta som jag så håll ut!

Kramis

Likes

Comments

Förmiddag, söndag förmiddag. 

Jag är så otroligt trött, känns verkligen som jag inte fått sova ut riktigt denna helgen. Låt mig få ligga kvar i sängen! Men vissa helger är väl såhär antar jag. Söndagsångest? Inte jättemycket faktiskt. Det är en ganska bra skolvecka, imorgon har vi en språkdag med andra ord har vi inga vanliga lektioner!  Sedan på fredag så är jag ledig, otroligt skönt med långhelg, dock har jag något prov de dagar jag är i skolan men det är inget jag går runt och grubblar på. Nu försöker jag bara se på de roliga sakerna som sker till veckan! 

Planer: Träna, umgås med Måns (saknar honoooom), ska få med pappa till att shoppa för är i nöd av jeans sedan ska jag kanske ta någon fika med en kompis. Myspys med andra ord! Hoppas ni har en fin, lugn söndag och jag rekommenderar er att ta en chokladboll. Det var gott.  


Likes

Comments

Godmorgon. Eller ja klockan är ju 21:47 när jag skriver detta. Jag skriver detta inlägget kvällen innan ni läser det alltså, spännande!

Förra inlägget var väldigt spontant och jag kände bara att jag ville få ut mina känslor för jag blir på riktigt upprörd.

Hur var eran onsdag, eller kanske er torsdag som det är nu? Min onsdag var bra. Skoldagen var ganska lugn då jag har en håltimme på ca 3 timmar vilket är otroligt skönt! Jag gick faktiskt till gymmet under den håltimmen, för första gången på typ två månader och det var så skönt! Jag ska börja komma igång igen fast denna gången på ett gym i Åmål och jag gillar det skarpt redan. Är så motiverad. Träningen har alltid varit min medicin mot ångest så att inte ha tränat har varit tufft och otroligt dumt. Men nu sker det! Övrigt ikväll har jag suttit och pluggat lite psykologi. Intressant skulle jag säga.

Kramis.

Likes

Comments

Hej! Jag är helt förtvivlad! Vi förstör vår värld. Kanske inte alla men generellt VI FÖRSTÖR VÅR VÄRLD! 

Texas - Harvey, Delar av USA (Florida osv) - Irma, Karibien (Puerto Rico osv) - Maria. Vad har då alla dessa gemensamt? Det är enorma orkaner, stormar och världskatastrofer som har skett under loppet av några veckor. Inte ens en månad. Detta är ingen tillfällighet eller "ojdå jaha då" - händelse. Detta är något vi människor har orsakat. Vi människor har tagit slut på våra resurser tidigare för varje år som går, men ändå väljer vi att fortsätta skräpa ner på våra gator och inte gå några extra meter till en soptunna. Vi åker så otroligt mycket bil! Snälla kan ni inte börja ta bussen då och då iallafall eller samåka med människor. Försök iallafall. 

Jag som snart är 17 år är på riktigt rädd. Jag ska växa upp och bli vuxen i denna värld. Jag ska leva i denna världen många år framåt. Det snackas om att vi ska lära oss att vara snälla mot människor och sådant redan sedan födseln men vi lär oss inte ta hand om vår jord. Vi lär oss inte att vi ska leva i detta och fortsätter vi såhär kommer det på ren svenska gå åt helvete. Jag vill inte leva i en värld full av katastrofer. Låt oss bara göra en skillnad. Börja samåka, ta bussen, cykla, gå, köp ekologiskt om ni har chansen, ta upp skräp från marken om ni hittar det, släng inte skräp på marken. Hjälp världen att bli sig själv igen, vårt jordklot mår inte bra. 

Tack. 

Likes

Comments

Det är svårt att vara tonåring. Iallafall för mig. Jag försöker vara glad så mycket jag kan men ibland så bara rasar det för mig. Jag känner mig ibland otillräcklig. Jag vill kunna prestera mer och bättre än vad jag gör. Men det är inte mänskligt för jag gör så gott jag kan, på riktigt. Men när jag väl hamnar i den sitsen att jag känner så är det inte bara att tänka tvärtom, att jag är bra som jag är, för allt i mitt huvud vänder detta mot mig. I dessa situationer är jag otroligt glad att ha fantastiska människor runt mig.

När jag får dessa stormar som jag kallar det och allt bara brister för mig då känns det som att vi har kommit in i en regnperiod. Regnet slutar aldrig droppa från molnen över oss och tillslut blir det bara en vana. Men jag har lärt mig att efter regn kommer solsken. För mig är Måns solen. Han har på något sätt förmågan att få mig på bättre humör och får mig känna mig bra även fast jag själv inte kan. Han är som min sol som strålar på mig. Jag älskar solen och solen gör mig glad. Jag hoppas verkligen alla har en sol, det är fantastiskt.

Det är okej att må dåligt ibland, kom ihåg det. Kramis.

Likes

Comments

Hej. Välkomna till min kära blogg som jag tydligen är otroligt dålig på att uppdatera. Jag hoppas att ni mår bra, jag vet inte hur jag mår. På det senaste har jag gråtit en stor mängd. Anledningar: jag är otroligt skoltrött och vill bara börja trean för att ta studenten och jag tror jag måste byta p-piller. Känns som hormonerna inom mig bara BAAM! Tycker synd om folk runt mig när jag får dessa stunder, Måns till exempel. Ge honom ett pris för att han klarar av mina känslofall. Han är fantastisk han.

Som sagt var så är jag otroligt skoltrött trots att jag endast gått i tvåan i ca en månad. Jag vill verkligen bara ligga i sängen istället, har inget problem med skolarbeten är mer att det är i skolan och jag HATAR verkligen prov må jag säga. Skulle jag fått jobba hemma mycket av skolveckorna skulle jag tyckt det var helt otroligt för jag är helt ärlig när jag säger att jag lär mig mer hemma än i skolan. Jag får även mer gjort hemma än i skolan. Aja...

Ni får ha en fortsatt bra kväll, nu ska jag se på serier och bara ligga i min säng. Som vanligt alltså.

Likes

Comments

Hej! Som ni ser på rubriken så är jag ganska glad. Jag har denna lördagen varit på en tur med mamma och pappa till Dollarstore och ICA. För er som inte vet det så älskar jag att storhandla mat osv så jag tyckte det var en fin utflykt. Annars har jag varit hemma och slappat, har faktiskt räknat lite matte till och med. Jag försöker lära mig och för att någon gång kanske förstå så måste man träna. Jag har inte heller skolångest, anledning: Jag har bytt skola! Jag går numera på Karlbergsgymnasiet och jag trivs som en fisk i vattnet. Jag går faktiskt samhällslinjen med inriktning media, och jag älskar det! Lärarna är så otroligt snälla, min klass har släppt in mig, lektionerna är roliga för jag gör det jag vill göra! Jag liksom längtar smått till varje engelskalektion till exempel för jag ÄLSKAR engelska läraren.

Mitt tips: Gör det! Vänta inte för att du inte vågar.

Hoppas ni har en fin helg, ska nog baka något nu kanske. Är otroligt sugen på choklad!

kramis

Likes

Comments