När man efter 1,5 år kommer ur ett destruktivt förhållande så är de svårt att börja må bra igen. De är skrämmande att jag inte längre gråter mig till sömns, jag går inte längre runt med en klump i magen och är rädd och orolig hela tiden, jag får inte längre höra kommentarer om allt jag säger och gör och de känns som jag tappar bort mig själv när jag mår bra. Jag gör en massa dåliga beslut gång på gång & träffar massa människor jag egentligen inte ens vill se. Om de inte varit för min mamma & Samantha så hade jag inte klarat av allting som händer runt om mig just nu. Så många gånger jag fick höra jag var värd bättre och skulle lämna- men min rädsla stoppa mig. Aldrig mer. Jag mår så otroligt mycket bättre nu & även fast de är skrämmande så har jag någonstans inom mig känt att jag förtjänade bättre hela tiden. Aldrig igen ska jag fastna hos någon som får mig att må dåligt, jag är bättre än så.

För första gången på snart 2 år så känns de som allting äntligen kommer bli bra, och jag hade aldrig klarat det utan min familj, mina vänner & min släkt, samt allt stöd jag fått från bup, polis & "psykisk ohälsa" - jag tänker må bra igen för de är jag fan värd efter alla tårar.

Det har tagit mig tre dagar att skriva detta inlägg eftersom jag vet att folk kommer hoppa på mig, men jag bryr mig inte. Dom jag behöver i mitt liv står bakom mig och resten behövs inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har inga problem med mina ärr & jag försöker aldrig gömma dom, för jag bryr mig verkligen inte vad människor tänker och tror om mig. Men ibland skulle det ändå vara skönt om folk inte tog avstånd pga ärren, pga mitt mående. Och de händer alldeles för ofta att människor överger mig för dom klarar inte av mig och mitt mående. Mitt liv kretsar inte runt tårar, sjukhus och ärr, det kretsar inte runt ständiga panikattacker eller ångest. Mitt mående är som en jävla berg&dal-bana, jag kan sitta och gråta och känna att allting är värdelöst, men sen två sekunder senare är jag lyckligast i världen. 

Likes

Comments

Jag borde inte bry mig så mycket, eller bry mig om andra så lätt. Men jag gör det och gång på gång bevisar dom att dom inte är någonting att lita på. Men jag bryr mig alldeles för mycket för att sluta. Alltid samma sak. De är jobbigt att gå runt med en klump i magen hela tiden för bara ett par ord kan förstöra mig så enormt mycket. Men även när om han får mig att gråta så kommer jag alltid gå tillbaka. Jag behöver bara någon som bevisar mig fel, någon som inte förstör mig gång på gång.

Är hemma från skolan idag eftersom jag inte ens kunde få in i mitt huvud hur jag skulle klara av att gå en hel dag utan att bryta ihop, så jag kollar på film med min lillasyster och äter kanelbullar. Och saknar. Men de går över så småningom. Jag måste lära mig att ta mig själv i första hand någon gång. 

Likes

Comments

Förstår inte varför jag alltid lyckas göra mig själv till andrahandsval- förstår inte varför jag låter mig utnyttjas gång på gång. Helt jävla dum i huvudet. Ska träffa min prinsessa sen, så jag får iallafall ut någonting positivt med denna dagen. Puss

Likes

Comments

De är väl jävligt konstigt man aldrig kan ha sina saker för sig själv? Någon dum idiot som varit inne på min Facebook, hur dum i huvudet är man inte om man loggar in på andras sidor? Skaffa ett eget liv idiot. Har iallafall hens ip-adress, så ifall någon vet hur man hittar personen så är jag tacksam för hjälp! Pussss


Likes

Comments


hade prov i naturkunskap idag, och de gick superduperdåligt, men får hoppas jag får godkänt ändå. har kramp i magen så gick hem direkt efter provet, sitter i soffan med mamma och kollar på american horror story och pratar med mitt hjärta! life is beautiful

Likes

Comments