Header

Denna veckan är fullkomligt kaos i min planering och jag har inte en aning om hur jag ska hinna med allt. Inte nog med att jag jobbar varje dag, så har jag en miljon saker att fixa efter jobbet denna veckan också.

Igår var det träning efter jobbet, så åkte dit och körde lite rehab och pratade om Partille Cup. Och började planera allt inför de, tröjor som skulle beställas och tryckas, vilka spelare vi har, vattenflaskor, bollar, medicinlåda osv.

Idag efter jobbet ska jag till Kungsbacka för att fixa Lindas fransar och hämta lite grejer inför midsommar. Och imorgon har vi träning efter jobbet, så får ta med mig träningskläder till jobbet och åka direkt därifrån till träningen. Är dessutom jag och Sofie som ska hålla i träningen då det är träning inför Partille cup.

Utöver allt detta ska jag även fixa lekarna och snapsvisorna till midsommar, fixa alla grejer vi behöver till lekarna, göra efterrätterna till midsommar, packa och fundera ut vad i hela friden jag ska ha på mig.

Så om jag känner mig stressad? Det kan man säga ja.

Likes

Comments

Nu är även denna andra boken utläst, så nu blir det till att åka hem till Kungsbacka och leta upp den tredje. Har dock inget minne av vart jag kan gjort av den, GAH.

Likes

Comments

Denna låten går just nu på repeat här hemma då både jag och brorsan fullkomligt älskar den. Har ni inte hört den är det ju ett måste att ni måste lyssna, SÅ BRA.

Likes

Comments

Häromdagen var det ju avslutning på skolan, så då blev vi avtackade med blommor och vin. Var även sista dagen tillsammans med Emma, såå sämst. Kommer sakna henne nu när det är fritids fram tills jag går på ledighet. Men nu är snart denna veckan över, äntligen helg. Välbehövligt med lite vila innan midsommar nästa helg.

Likes

Comments

Ligger nerbäddad i soffan och kollar Pretty Little Liars, men ska alldeles strax hoppa in i en varm dusch. Har ännu inte lyckats ta mig in i duschen sen träningen...... haha ajdå. Var nere på träningen idag för möte och rehab, hade saknat hallen lite. Men var dock inte på humör, då huvudet bultade med världens huvudvärk. I två veckor har jag stått ut med skiten nu, blir så trött. Men roligt att träffa alla tjejer och är dessutom nu klart att jag ska vara tränare för vårt U-21 lag på Partille Cup. SÅ TAGGAD! Ska bli riktigt roligt.

Och saknar denna tjejen lite extra idag, vill spendera varje helg med henne. Det är ju det mysigaste jag vet ❤️

Likes

Comments

Häromdagen hämtade Lucas mig på jobbet så åkte vi till stan och satte oss med picknick i den parken som är bakom Storan bredvid kanalen. Satt där någon timma och bara njöt och planerade inför midsommar innan vi var tvungna att åka för att äta middag hos Lucas pappa och hans tjej.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag börjar jag tidigare än vanligt, redan klockan kvart över sju. Och då bussarna matchar sådär vid den tiden är jag redan framme på jobbet. Vilket betyder att klockan ringde lite för tidigt för min smak imorse, redan 05.30.... Snark. Men det positiva är ju att man slutar tidigt, det är alltid skönt. Nu ska jag snart äta frukost med barnen, men fram tills jag börjar ska jag sitta ute och läsa min bok.

Likes

Comments

Tänk vad tiden har gått fort, idag är det redan skolavslutning och jag har jobbat här i Öjersjö i 3,5 månad. Tiden går fort när man har roligt.. Och vilka underbara barn jag lärt känna. Är även sjukt glad över att jag fått vara idrottslärare åt de större barnen, då jag fått ett såpass mycket starkare band till dem då dem både är äldre och att jag haft dem i ett eget ämne. Så dem kommer jag verkligen sakna då dem går på sommarlov nu när jag jobbar fritids med de yngre och 6orna byter skola. Är just nu på bussen påväg till jobbet, sovmorgon idag. Men snart är det dags för skolavslutning med massa uppvisningar, mest nöjd måste jag ju ändå vara över 5orna som har valt en dans jag lärt dem på idrotten att ha som uppvisning för hela skolan.

Likes

Comments

Igår hade vi ett år, tänk vad tiden går fort när man har roligt. Känns dock som de bara gått tre veckor lika mycket som tre år. Men en sak som är säker är att det kommer bli en hel del mer år tillsammans ❤️

Likes

Comments

Instagram@johannnah