Header
View tracker
View tracker
View tracker

Hann bara jobba 3 timmar innan jag blev hemskickad, mådde så fruktansvärt dåligt. Kändes som huvudet skulle sprängas, mådde jätte illa, alldeles kallsvettig och glansiga ögon.

Så gick och la mig det första jag gjorde när jag kom hem.. Sov i fyra timmar och vaknade upp lika dålig som innan, mamma hittade två huvudvärkstabletter åt mig så jag kunde gå och lägga mig igen.

Vaknade upp några timmar senare, fortfarande inte helt bra. Men en aning bättre i huvudet än innan.. Så försökte få i mig något att äta medan mamma och Jocke var iväg och handlade.

Hjälpte till att fixa maten lite snabbt och nu är jag tillbaka på soffan, proppmätt och med huvudvärk. Så får verkligen hoppas att jag mår bättre imorgon. Vill både jobba, träna och slippa huvudvärken..

Kvällens mat som jag och mamma samarbetade ihop 🌟

Likes

Comments

Kan ju inte påstå att jag fick sådär jätte mycket sömn inatt, vilket resulterade i svidande ögonen och en jäkla huvudvärk idag.. Känns som att huvudet ska sprängas. Men det är bara att bita ihop och ta sig igenom dagen. Gissar på att jag kommer få hälla i mig något koffeinhaltigt på rasten för att överleva.

Likes

Comments

Ännu en trött dag, undra hur ofta ni får läsa det? Men är väldigt trött av mig i vanliga fall, så blir ju inte direkt bättre när man knappt ser solen vissa dagar nu. Hade velat komma i säng i tid idag, men blir svårt då träningen slutar 22. Så får köra på det resten av veckan istället.. Efter att ha jobbat halvdag idag, kan jag säga att det tar emot att jobba en hel dag idag. Känns så långt.......

Likes

Comments

Favoritserien just nu som mitt hjärta slår lite extra för. Vill bara ligga hemma i soffan hela veckan och kolla..

Chicago Fire ❤️

Likes

Comments

Idag jobbade jag bara halvdag då jag skulle till skolan för introduktionsträff, från och med idag är jag ju nämligen student.. Var ett tag sen man kunde kalla sig de. Så nu jäklar blir det pluggande, nationella prov och hit å dit. Efter mötet åkte jag till träningen och hade löpning och sedan inneträning innan jag kunde landa i soffan. Nu ligger jag i sängen och är mer än redo för att få blunda och bara sova.. Är så fruktansvärt trött.

Godnatt 💕

Likes

Comments

"När andra ljuset brinner är snart lucia här hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär"

Helt sjukt vad fort tiden går..
Det är alltså redan andra advent och bara 20 dagar kvar till julafton. Och äntligen är vi inne i december, vilket är en av mina absoluta favorit månader. Även fast jag inte älskar julafton så älskar jag allt runtomkring med juldekoration, julmusik, gran, snö osv. Så jag älskar att vi börjar närma oss julafton, men älskar bara inte just den dagen. Dagen till ära ska jag försöka plugga lite matte och sen när mamma kommer hem från jobbet ska vi ha julmys till The Holiday, så ska duka fram lussebullar och varmchoklad med grädde och marshmallow hade jag tänkt.

Likes

Comments

Godkväll!

Efter att ha legat på soffan hela dagen och bara tagit det hur lugnt som helst åkte jag till Frölunda och körde ett cirkelpass på gymmet med Linnea och Hanna, såå jobbigt. Men sjukt skönt efteråt.. Sedan åkte jag hemåt för att äta middag och umgås då vi har gäster idag. Men har tagit en paus från allt tjöt nu, så jag och Oskar ligger i varsin soffa med telefonen och dator och varsina hörlurar för att isolera oss från dem vindrickande nötterna i köket.. haha. Kan väl hända att vi joinar dem senare för efterrätt och spela sällskapsspel. Vi fick ju trotsallt "Med andra ord" i en väldigt försenad inflyttningspresent, ni förstår inte hur glada vi blev. Det är ett spel vi har velat ha så länge, men aldrig köpt. Så nu slipper vi låna av alla andra, haha.

Likes

Comments

Instagram@johannnah