Header

Imorgon är dagen som jag fasat för i tio veckor, imorgon är sista avgörandet på mattekursen. Det är dags, det nationella provet är alldeles för nära. Och om jag är redo? Inte för fem öre. Så resten av dagen kommer bestå av enorma mängder koffein och huvudet i boken in på småtimmarna. För om jag inte klarar detta imorgon och får minst ett E i kursen vet jag faktiskt inte vart jag tar vägen.. Bara tanken av att misslyckas gör mig illamående och ledsen. Så nu jäklar kör vi sista rycket och sätter detta provet och sen kan vi elda upp boken och andas ut. Eller kanske inte riktigt, boken får åka tillbaka till biblioteket. Men andas ut kan jag åtminstone göra och hålla tummarna att jag kommer in på utbildningen till hösten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Man blir ju lika glad varje morgon när man vaknar och solen lyser, speciellt idag efter gårdagens tragiska väder. Vi skulle vara ute mellan 8.30-11 för tillsammansdag med hela skolan och det gick ju sådär, blev ju snöstorm nästan. Så vi fick avbryta och gå in efter ett tag när alla var blöta in på kroppen.. Riktigt vidrigt väder. Men hoppas vädret vänder nu, så vi kan börja ha utegympa.

Nu är jag påväg till jobbet och startar dagen med två idrottslektioner. Onsdagar är nog den dagen jag gillar bäst.. Sovmorgon, stänger inte, idrottslektioner nästan hela dagen, planering och lite fritids. Perfekt schema i mitten på veckan!

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter på bussen påväg till jobbet och är tröttare än tröttast. Lyckades försova mig imorse, men var ju egentligen inte hela världen då jag alltid tar en tidigare buss. Så hann med bussen efteråt, så hinner ändå till jobbet. Vilket är skönt, men stressen när man försover sig. Hoppas dagen flyter på snabbt så jag kan komma hem och plugga, det börjar närma sig prov.. N E R V Ö S & lite panik.

Likes

Comments

Helgen flög förbi och helt plötsligt var det måndag och jobb igen. I lördags träffade jag ju Sofie för att först sola, sen gymma och efter de äta på Adam's Café.

Efter vi ätit åkte vi in till stan för att gå på bio. Och den var sååå bra! Sjukt läskig, men verkligen sevärd. Så ni måste se den.

Efter bion åkte jag hem och bäddade ner mig i sängen med lite jobbgrejer, resterna som blev över från bion och film.

Igår startade vi dagen med att gå upp till Lukas och Tova för att käka brunch tillsammans med hela gänget. Men var inte där särskilt länge innan jag gick tillbaka hem för att plugga innan vi skulle iväg.

Strax efter fyra satt vi oss i bilen och åkte ner till Kullavik för att äta middag hos våra familjekompisar. Fick även lite hjälp med matten innan vi åkte tillbaka till Göteborg och Lucas släppte mig på gymmet påvägen. Blev ett snabbt pass med 40 minuter cardio och rehab innan jag kraschade hemma i sängen.

Likes

Comments

Lördag, sovmorgon och solen lyser ut. Kan ju inte börja mycket bättre än så.. Nu sitter jag på spårvagnen påväg ut till Frölunda för att möta upp Sofie. Vi ska sola, gymma, äta sallad på Adam's och tillsist bio. Vi köpte biljetterna igår, men har velat halva förmiddagen hur vi ska göra om vi ska på bion eller om vi ska åka hem till David istället för grill och krök. Vädret är ju trotsallt magiskt idag! Men tillslut bestämde vi oss för att köra en lugn kväll med bio.

Likes

Comments

Äntligen fredag!!!
Piggheten idag är ungefär på samma nivå som att det känns som jag blivit påkörd av bussen istället för att sitta på den. Så idag räknar jag ner till timmarna tills jag slutar och låt det gå fort. Inte för att jag ser fram emot att plugga när jag väl är hemma, men då sitter jag iallafall i soffan med myskläder.

Likes

Comments

Hade räknat med ett slutprov imorgon i matten, som är ganska kort och lite lättare. Men fick nu reda på att jag måste göra ett nationellt prov som är betydligt mycket svårare. Så panik plugga som bara den nu.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är den dagen jag gillar minst sen jag fick mina nya arbetstider. Jobbar nämligen 8-17.45 och är i klass hela dagen och sen även fritids fullt. Annars är jag ju van med egna idrottslektioner, planering och bara någon timma på fritids. Inte så att jag inte gillar klass och fritids, men en jobbig dag tidsmässigt med fullt ös hela tiden. Och lite extra stressad över att jag kommer hem så sent och måste plugga.

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem från jobbet nu och ser inte direkt fram emot att sätta mig och plugga när jag kommer hem. Men slutprovet är på fredag, så plugg är prio 1 nu. Har därför lite smått ångest att jag inte hunnit med gymmet varken igår eller idag.. Men det får vänta två dagar till. Dessa dagar kommer bli väldigt lite sömn och väldigt mycket pluggande. Så bara att bita ihop. Måste verkligen klara detta provet, orkar inte plugga om kursen. Och både imorgon och på fredag jobbar jag långdagar där jag dessutom stänger, så lite smått panik ja.

När tjejerna på jobbet ska försöker låtsas vara en manlig lärare, tror ni det funkade? Njae sådär va..

Likes

Comments

Godmorgon!
Onsdagar betyder nu framöver en timmas sovmorgon från alla andra dagar. Det är även en utav dagarna jag har tre idrottslektioner och då dem ligger på både morgonen och eftermiddagen är onsdagar den dagen jag har träningskläder hela dagen på jobbet. Man får ju passa på.. Idag ska jag faktiskt köra lektioner som inte riktigt föll mig i smaken själv när jag gick i skolan - stationsträning styrka. Men man kan ju inte alltid göra något roligt och tänker jag tillbaka så var jag bara lat och tyckte att allt som inte var en bollsport var tråkigt.

Likes

Comments

Instagram@johannnah