Header

Vardag

Hellå! Har precis kommit hem från bion och jag kan säga att filmen var inte lika bra som jag trodde den skulle vara. Den är klassad som en skräckfilm men den va inte läskig överhuvudtaget bara äcklig. Hade jag vetat hur filmen var så hade jag inte betalat för att se den, skulle lika gärna kunnat se den hemifrån när den kom ut på nån hemsida haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Studier, Vardag

Hej! Sitter i sängen och pluggar religion, har endast en fråga kvar sen kan jag äntligen på lämna in uppgiften och påbörja nästa. Jag hoppas verkligen att den nya uppgiften är lättare och inte lika svår som den här har varit. Den nya uppgiften har rubriken "samhälle" och kommer handla om religioners plats och funktion i samhället utifrån olika aspekter. Ska förmodligen börja lite smått med den uppgiften idag. När jag pluggat klart ska jag börja göra mig i ordning för dagen, ska nog ut till ån om en stund också och fiska lite. Senare idag blir det bio! 😌

TB till när jag och familjen var i Thailand För lite mer än ett år sedan😜

Likes

Comments

Vardag

Har legat i sängen sedan klockan tio och bara dragit mig, kollat lite serie samt beställt lite kläder. Trodde att det skulle bli en solig dag idag så man skulle kunna va ute och bland annat sola, men nej det är ingen sol och det regnar till och från. Blir så seg när det är dåligt väder ute. Snart ska jag gå upp och börja städa lite, senare idag vet jag inte vad som händer men ikväll ska jag iaf plugga, kommer förmodligen träffa Denise idag också!

Likes

Comments

Vardag

Hellåå! Har inte skrivit på ett bra tag nu men det har varit en del på senaste, har haft mycket plugg samt så har jag bara känt mig allmänt nere och har inte direkt haft någon ork till att skriva. Idag har jag varit ute sen klockan tolv, har ätit på stan med Denise, snackat skit, köpt skor och solat. Köpte ett par ballerina skor eftersom att jag inte har några som passar, känner att det är för varmt och bara äckligt att gå med vanliga "gympa skor" på sommaren.

Badade för första gången i år i Fredags också när det var 28 grader ute i luften, i vattnet var det mellan åtta till fjorton grader varmt. Det var skönt och doppa sig men självklart lite kallt haha 😄🏊.

Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat, uppgiften jag håller på med just nu ska vara klar och inlämnad om två dagar så känner mig lite stressad trots att jag nästan är klar med att svara på alla frågor men jag blir bland annat stressad eftersom att frågorna är svåra och för att varje fråga tar flera timmars tid.

Likes

Comments