Header

Hej på er! ♡

Varit mycket det senaste, minst sagt och därför har det ekat tomt här. Igår kväll gjorde jag och Kevin iordning våfflor till kvällsmat, så gott! Skulle lätt kunna ha en våffel-kväll i veckan fram till april.

"Ledig" idag, men fullt i min planeringskalender... har en del som ska hinnas med helt enkelt så bör sätta igång nu.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hej på er! Nu har det stått stilla här några dagar. I fredags åkte jag hem till mamma och pappa för att bo hos dom (för första gången sen flytten) över helgen. Vädret och framförallt väglaget har inte varit optimalt, speciellt inte när man har ca 1 timmes körväg till jobbet. Så nu när jag kunde halvera sträckan så gjorde jag det. Jobb hela helgen alltså men idag är jag ledig. Ska ta mig till gymmet och köra ett lungt pass och även städa lägenheten samt planera lite för kommande veckor.

Kram ♡

Likes

Comments

Så skönt att komma hem och landa i soffan med god kvällsmat efter en lång dag på jobbet. Dock är det extra kul nu när vi "fasar ut" Kerstin Florians underbara produkter för att börja jobba med Phytomer som blir vårt nya huvudmärke. Så himla fina, fräscha och fantastiska produkter med doft av hav, hälsa och välmående. Spännande!

Imorgon är jag ledig då det vankas jobb i helgen. Ska se om jag kan komma igång med träningen lite försiktigt, en sak i taget för att se hur kroppen svarar.

Hoppas Du haft en fin dag. ♡

Likes

Comments

Alla borde ha en Klara i sitt liv. ♡

Pratade lite smått med Klara om att ses på en fika och lite småprat idag. När väl det var bestömt så frågade jag om hon kunde tänka sig att köra hit, varpå jag får svaret "REDAN PÅVÄG!". En liten stund senare ringde det på dörren och sen har vi haft en toppendag tillsammans. Börjar dessutom känna mig friskare nu. T A C K.

Likes

Comments

Godmorgon ♡

Eftersom att jag varit krasslig till och från med feber osv. det senaste så valde jag att stanna hemma från jobbet idag. Skulle kört alla träningspassen fram till lunch och min kropp är långt ifrån redo för det. Ett mål jag har för det nya året är att lyssna mer på min kropp, istället för att köra helt slut på mig själv och inte märka något innan det är för sent. Istället blir det ytterligare en lugn morgon med lite egentid och en nästintill helt oplanerad dag - precis vad jag behöver.

Hoppas Du får en fin dag.

Likes

Comments

Fixade till lite tacos till kvällsmat efter en lugn och skön dag. Städat ut julen nu också och det kändes väldigt skönt faktiskt. Det är fint och mysigt så länge det varar, men sen blir man ganska "mätt" på det. Är fortfarande lite krasslig i halsen efter en sväng influensa i mellandagarna, längtar tills jag är helt återställd så jag kan få lite rutin på min träning igen också. Ser fram emot vad det nya året har för utmaningar att ge mig.

Kram ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Är ledig idag så valde att ta en lång sovmorgon. Precis avnjutit min frukost och funderar lite på vad jag ska hitta på idag. Har en läkartid lite senare annars är dagen helt oplanerad. Tror bestämt att jag ska låta gran och ljusstakar få vandra ner till förrådet och flytta in våren i eftermiddag. ♡

Likes

Comments

Tillbaka på jobbet idag efter något som känns som en evighet. Var bara på behandlingen och vi hade det ganska lungt bokat, måste säga att det bara var skönt med en mjukstart. Har suttit ihopkurad i soffan sen jag kom hem och frossat i söta saker, kändes också mer än rätt just idag. Hoppas ni haft en fin dag ♡

Likes

Comments

En solklar favorit och verklighetsskildring. Jag läser, relaterar och funderar.

Ett nytt år. Vad gör man första dagen? Inte så värst mycket. En veckas sjukdomshistoria lider mot sitt slut och kroppen är trött och svag. Har varit vid Sandhults kapell och tändt ett ljus hos en ängel, som imorgon för fyra år sedan valde att avsluta sitt liv. Hittade min kamera och kom på att jag hade en blogg så nu sitter jag här och funderar lite mer. Ska jag eller ska jag inte. Och om jag har några löften? Näe. Må bättre, skratta mer, leva. Det blir säkert så det räcker och blir över ändå.

Gott Nytt År önskar jag Er!

Likes

Comments