Header

Hej på er!

Igår blev det go-fika på bryggan hos min fina nyblivna student!

Tack för en mysig pratstund i solen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Vill uppmuntra er till att gå in på Barncancerfonden och tända ett ljus för alla barn som drabbats av cancer eller kanske för någon som är speciell just för dig. Skicka gärna även ett valfritt belopp till forskning och till aktiviteter för barnen. Jag skänker en summa varje månad, inte ett jättebelopp - men tillräckligt för att det i längden bidrar till en stor skillnad.

Här är mitt ljus:

Johannas ljus

Likes

Comments

Så var den dagen snart förbi...

Go-fika och massa prat med min fina farmor förgyllde den här dagen till sitt yttersta. Smakade extra gott efter ett bra bröst- och tricepspass dessutom. Hälsade även på hemma hos familjen när jag ändå var i dom trakterna. Nu är jag hemma i lägenheten igen och väntar på att timmarna ska gå så Kevin också kommer hem efter en lång arbetsdag.

Kram ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade tidigt när Kevin åkte till gymmet vid kl 7. Gick upp någon timme senare, startade en tvättmaskin och sen åkte jag också och tränade. Blev cardio på bandet och sen hem för att äta frukost. Nu ska jag ta hand om lite tvätt och förbereda mat för kvällen och morgondagen - sedan åka och köra ett bröst- och tricepspass. Är grymt taggad!

Ha en fin alla ♡-dag!


Likes

Comments

Hej på er!

Bjöd hit Kevins familj på semlor idag, så fick ändra om lite här hemma för att alla skulle få plats. Ändå var det flertalet som fattades. Trevligt var det iallafall och årets första semla smakade väldigt bra! Efter det åkte vi till gymmet. Jag körde ett lättare benpass och Kevin körde rygg. Nu blir det långdusch och sedan sängen.

Hoppas Du haft en fin helg! ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin dag. Har varit ledig idag och passat på att bl.a. tvätta en del. Varit i Fritsla på promenad med två små goa fyrbenta och körde även ett kort men tungt bröstpass på gymmet med Kevin innan han åkte och jobbade. Sen fixade jag en dubbel kladdkaka med chokladöverdrag och bjöd över Evelina på eftermiddagsfika. Nu väntar jag på att kycklingen ska bli klar ugnen så jag kan "foodpreppa" för resten av arbetsveckan.

Likes

Comments

Efter en dag med HLR- och brandutbildning på jobbet igår kom jag hem och gjorde lite ärenden i Kinna, hoppade över träningen pga. halsont och ordnade sedan tacos lagom till Kevin kom hem från jobbet.

Likes

Comments

Hej på er!

Efter en lång sovmorgon tillsammans med Kevin satte vi oss och planerade den kommande veckan. Efter det åkte jag på kick-off på jobbet. Det blev några riktiga givande timmar med fika, genomgång av målen för 2017 och en föreläsning med Hasse Olsson som lockade till skratt och positiva tankar. När jag kom hem ikväll möttes jag av tända ljus, hemmagjorda hamburgare och ett dukat bord. Så tacksamt och inte minst behövligt.

Godnatt! ♡

FRÅN VÅR MORGON/FÖRMIDDAG

KVÄLLSMAT || HEMMAGJORDA HAMBURGARE

Likes

Comments

Hej!

En välförtjänt lång sovmorgon följdes av frukost. Ledig idag och jag ska se om det finns någon ledig tvättid, annars är den enda planen för dagen att ta sig till gymmet för ett ryggpass med fokus på teknikträning i marklyft. Förhoppningsvis kan jag öka lite på vikterna idag, så jag är supertaggad!

Ha en fortsatt fin dag! ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag jobbat på Ica mellan 11-21.15. Tur jag har fina Sofie vid min sida hela dagen. När jag kom hem blev det en lång dusch följt av soff-/lördagsmys. Nu väntar sängen för en trött Johanna.

Godnatt ♡

Likes

Comments