Trottoarkanterna är försvunna. Moppar utan synliga däck. För att undvika att mina flip flop flyter på vattenytan så pressar jag ner lite extra för varje steg jag tar. Håret hade jag inte behövt duscha och kanske hade det varit smart att köpa ett paraply. Vada fram på gatorna som inte fanns. Leta efter någon torr restaurang men de flesta innehöll vatten. Regnperiod efter regnperiod men vi är glada ändå. Tar tillbaka alla gånger jag har sagt att Sverige är ett land med mycket regn. Säger hejdå till Filippinerna och hej till nästa äventyr.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi sa ses igen och klev in genom flygplansdörrarna. Denna gången lättare att lämna. Att lämna betyder att man kan komma tillbaks. Det känns bra. Vi fortsätter livet med tårna i sanden fast i en annan miljö. Ett språk som vi inte förstår och med vatten blåare än färgen blå. Här trivs vi. 

Likes

Comments

Vingar. Kunna flyga. Bara vara. I bland önskar jag detta. Ingen som kan dra i mig. Bara följa med vinden och dit vinden tar mig, är en plats för bara mig och ingen annan.


Likes

Comments

Hjärnkontoret jobbar dygnet runt. Vill ta paus men går inte. Trött. Glad. Ledsen. Blandade känslor. Att planera och planer om. Tiden står still men ändå springer iväg. Dessa veckorna har känt som att sitta i vagnen på en berg och dalbana. Vill fånga tag på känslorna, de bra känslorna. Hålla dom hårt. Att resa är inte bara kul och enkelt. Energin som inte finns är borta. Snart är det dags att ändra riktning. Riktning mot fina och bra känslor. Har åkt färdigt berg och dalbanan för denna gången. Nu vill jag bromsa. Bromsa och njuta av livet.

Likes

Comments

​Tillbaka i butiken. Känns bra. Mycket bra. Har saknat att jobba barfota, prata engelska och att träffa underbart härliga kunder. Nu känns det som om jag inte lämnat detta för en sommar hemma i Falkenberg. Sen är det ingen tvekan om att saknaden för mina där hemma finns med mig. Har gått på stan och träffat på flera saknade ansikten. Som vi har saknat detta. Allt är sig likt och vi njuter av varje dag vi har här i Byron. 

Likes

Comments

Finns ingen som serverar bättre frukost än Bali. Helt magiskt. 

Likes

Comments

Packade. packade om. Tog bort. La tillbaka. Strök på packlistan. Kommer i håg känslan när vi lämnade livtet i byron för en sommar hemma. Hemma i Sverige. Tårarna rann som aldrig förr. Ville inte hem. Ville inte lämna allt och alla. Väl hemma slutade tårkanalerna att producera. Bara glädje. Har inte kunnat haft en bättre sommar än vad jag har haft. Umgåtts med alla mina underbara vänner och familj. Jobbat tillsammans med oslagbara kollegor. Njutit och tagit vara på varje dag. Gjort varje dag till den bästa. Dessa tre månaderna fick mig att känna. Må bra. Nu när det var dags igen att ge sig av vaknade tårkanalerna. Fanns inget stopp. Varför bokade vi resan tillbaka.. Bita ihop och fortsätta packa. Packa om. Ta bort. Lägga tillbaka. Tisdag morgon och dags att lämna hemma för mitt andra hem. Först ett stopp i Bali för att bättra på brännan och töja magsäcken. Efter två mellan- landningar nuddade planet Balis mark. Blandade känslor. Både jag och Elin kollade på varandra och frågade oss varför gör vi detta. Vår fråga blev allt klarare och svaret fann vi dagen efter. Vi vet båda hur bra vi trivs på Bali och i Australien så det kan inte annat än att bli bra. Ett jobb som vi gillar och vänner som är av guld. Detta kommer bli bra. Tar alltid tid att ställa om. Samtal från en fin där hemma hjälper till att känna att avståndet inte är så långt emellan oss. Veckan har vi spenderat i Canggu. Finns ingen bättre plats på Bali. Köra moppe till stranden. Stanna till för en smoothie. Massage. Shopping. Så som en semester ska va. Veckan har sprungit i väg och nu sitter vi på flyget. Flyget som ska ta oss hem. Byron Bay vi ses snart.

Likes

Comments

Dags att börja planera. Snart där igen.

Likes

Comments

Så mycket glädje, energi och hopp. Inga mobiler eller andra elektronikprylar, som tar bort vardagens ögonblick. De lever i nuet. Ordet tid existerar inte och stress vad är det... ett hav emellan oss och våra dagar så olika. Hyddor och dagens grönsaker säljs på marken. Barnen upptäcker, leker, hjälper mamma med sysslorna och smilgroparna är där hela tiden. Vart har våra smilgropar tagit vägen. Nyttigt att resa och få se det enkla men också de svåra. Att kunna ha humöret uppe och så nära till skratt utan att kontot innehåller flera nollor, de får mig att tänka. Indonesien vi ses snart.

Likes

Comments