View tracker

Har precist ätit färdigt och sitter just nu och kollar igenom lite post. Försöker att hitta någon ny serie att se på men det är hopplöst, har börjat kolla på The vampire diaries för andra gången nu.
Ikväll kommer Tilda hit så ska vi ha myskväll, välbehövligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har nu ansökt till Försvarsmaktens grundutbildning och det är en sån sjuk känsla.
Jag känner att jag inte vill sitta och tänka tillbaka på saker som jag kunnat göra, saker jag drömt om att göra men inte vågat göra när jag blir äldre.
Jag har tänkt på att göra detta sedan jag var liten. Jag har dock inte pratat så mycket om det då jag har varit rädd för att folk ska håna mig osv. Som tur är så bryr jag mig inte så mycket om andras åsikter nu för tiden😉👍🏼

Jag är så motiverad inför detta och ska köra stenhårt med både träning och skola för att klara det.
Det är en bit på vägen till en av mina största drömmar.

Likes

Comments

View tracker

Jag förstår verkligen inte vad det är som bidrar till ett sånt stort slarv inom sjukvården. I söndags så blev jag hemskickad och läkaren sa att det inte var någon fara, i onsdags så kände jag att något verkligen inte stod rätt till så jag åkte till vårdcentralen. Där konstaterades det att jag har en kraftig hjärnskakning och de skickade mig vidare till akuten för att göra en röntgen. På akuten så fick vi vänta ca sex timmar??? Träffade ännu en läkare där som sa samma sak, att jag ska vara sängliggandes i ett mörkt och tyst rum och försöka undvika teknik och allt annat som håller hjärnan och ögonen koncentrerade samt vara hemma från skolan 2-4v beroende på hur lång läkningsprocessen kommer att vara. Ingen röntgen blev gjord då det tillför för många risker i framtiden dock så skulle jag komma tillbaka om något blev förändrat eller om jag försämrades. 

I lördags så försämrades läget så  jag for upp på akuten och fick träffa en till läkare, den här läkaren uppfattade både jag och Tilda som en person som är sjukt less på sitt arbete eller hatar människor rent allmänt pga så sjukt otrevligt bemötande. Fick göra en röntgen och det visade sig att jag inte har fått någon blödning (HURRA!!) 

Jag ska inte klandra alla läkare nu, men 9/10 gånger så upplever/hör man bara negativt och är det verkligen rätt att en patient ska få vänta upp till 14 timmar som sköterskan sa till min bror då han frågade hur lång tid det skulle ta. En akutmottagning uppsöker man väl när det är akut? 

Aja ska inte vara en moralkärring men lite irriterad blir jag faktiskt.

Likes

Comments

Låt rubriken talaaaaaa

Jag gör verkligen ingenting om dagarna, eller jo - Äter, sover och går på toa.

Eftersom att jag har blivit avrådd att hålla på med telefonen/dator/kolla tv så går mina dagar ut mer på att sova. Är trött exakt hela tiden. Jag behöver inte ens anstränga mig för att sova dock så sover jag väldigt oskönt och drömmer sjukt skumma drömmar.

Har ångest över hur mycket jag kommer hamna efter i skolan också, gjorde ett försök med att plugga idag vilket gick åt h-vete då yrseln tog över. Men jag får tacka gudarna för swish! Tildis kom över med Nocco och en Ben & Jerrys, min bästastebästa.Likes

Comments

Kom hem till Sundsvall ikväll och sitter just nu och kollar på PH med Tilda.
Ska verkligen försöka att ta mig till skolan imorgon, börjar ju 13.35 så får ju sova ut. Måste fixa med en massa olika jobbgrejer också + en jäkla massa plugg.
Tragiskt nog så blir jag så omotiverad på allt av det här vädret, hatar kylan och ser absolut inget positivt med den. Får inte träna förrän nästa vecka heller, sååååå segt😴

Likes

Comments

Har du planer på att dra till Magaluf på studentresa 2017? Jag är en av årets ambassadörer och tillsammans med @ggresor och @grabbarnagrusbeachclub så kan jag erbjuda er schyssta priser och en resa som kommer att ge minnen för livet😉
Hör av er till mig vid frågor: johanna.avril@hotmail.com / 0705665032
Om du redan nu vill boka en resa - uppge koden "GUNN29" för ett exklusivt välkomstpaket!🍻🎉☀️Hoppas att vi ses i Magaluf i sommar! #grabbarnagrus #ggresor #studentresa #ggbcontour #magaluf2017

Likes

Comments

Tja, var hemma från skolan idag med då huvudvärken inte verkar vilja släppa ännu. Blir så uttråkad när jag bara är hemma och inte gör något😅
Har typ blivit beroende av falafel också, har aldrig tyckt om det förut? Tyckte både smak och konstisens var riktigt skum, det ser inte gott ut heller hahah.

Likes

Comments

Kollade precis mejlen och fick lite av en chock när jag såg att jag fått svar av GG resor. Jag ska alltså jobba för Grabbarna grus och åka dit i sommar, hur nice!?

Åh vad svårt det kommer bli att sova nu, är helt upp i varv och så taggad! hahah.
Likes

Comments

Har sovit i princip hela dagen idag, huvudvärken har inte varit nådig. Jag tog mig ut och gick på Ica med Tilda en sväng. Under min vakna tid så har dagen bestått av lite plugg, bad och seriekollande. Jag får se om jag tar mig till skolan imorgon.

Just nu så lyssnar jag på Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra" Jag är inte så insatt i youtubevärlden, de enda jag kollar är RMM och någon enstaka gång så blir det Linn Ahlborg också. Jag har sett lite av Therese också så det blir intressant att höra boken då jag har hört att den ska vara väldigt bra.


Likes

Comments

När jag höll på att fixa mig ikväll så beslöt jag mig för att droppa löshåret, jag tog fram kökssaxen och klippte mina toppar. Jag älskar spontanitet och blev faktiskt nöjd.

Kvällen började först hemma hos Niklas med Emma och Jonte, vid 9-10 tiden så åkte jag till Nadia. Det var så kul för det blev en liten reunion med tjejerna från grundskolan. Vid tolv så åkte vi ner till Aveny, jag hade låga förväntningar men det var roligare än vad jag trodde, dock så kunde kvällen ha slutat på ett annat sätt än vad det gjorde då jag fick en lindrig hjärnskakning. Sedan så gick ju framkameran sönder på min telefon också, tur att min sjua kommer till veckan!

Nu ska försöka att sova och lindra huvudvärken.


Likes

Comments