Header

Skönhet

Denna vecka är det "black week" på Cocopanda, vilket man inte vill missa!
De har 25%-75% rabatt i hela butiken denna vecka, PLUS att det kommer nya erbjudanden varje dag!
Om ni, precis som mig, längtar till Black Friday så får ni inte missa detta! har personligen redan hittat några favoriter att beställa hem innan rabatten försvinner!

Om ni också är shoppingsugna så är det bara att klicka HÄÄR så kommer ni direkt till cocopandas hemsida!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Selma

Äntligen har veterinären hört av sig och nu vet vi vad som är fel på vår lilla misse!

Även fast det är tufft att höra så är det samtidigt skönt att veta, så man slipper gå runt och oroa sig. Det är nämligen så att vår lilla Selma har diabetes.

Jag har läst på en hel del och vet ungefär vad detta kommer att innebära för oss i resten av hennes liv, även fast jag vet att det kommer vara jobbigt till en början så vet jag att det kommer vara så värt det! Selma är verkligen vår lilla bebis och jag skulle göra allt för henne (ni som har djur förstår mig), att avliva henne på grund av detta står inte ens på världskartan! hon är "bara" 13 år och har många år kvar att leva.

Jag vet att vi nu har en tuff period framför oss, men jag vet att vi kommer att klara det!

Om ni har några erfarenheter av katter med diabetes så får ni mer än gärna höra av er till mig, alla tips och tricks tar jag tacksamt emot antingen här i kommentarerna eller på min mail (gustafsson.johanna@hotmail.se).

Likes

Comments

Selma

Jag har gått hela dagen och väntat på att telefonen ska ringa, men nu är klockan 6 och jag har fortfarande inte fått ett besked.

Igår (torsdag) var vi in till veterinären med Selma eftersom vi märkt att hon börjat uppföra sig annorlunda. Han klämde och kände på henne, men eftersom han inte hittade något "fel" så tog han även ett blodprov. Han sa att det skulle gå snabbt och att vi skulle få reda på resultatet redan dagen efter (Idag, Fredag), men nu har kliniken redan stängt och jag har inte fått något samtal.

Jag har full förståelse för att det kan uppstå förseningar eller att "viktigare" saker kommer i vägen, men hade varit enormt tacksam om de bara kunnat meddela det till mig innan de stängde.

Att gå runt orolig dag ut och dag in utan att veta vad som är fel på sin lilla bebis är hemskt, självklart kommer även de värsta tankarna, tänk om vi blir tvungna att avliva henne?

Jag får helt enkelt göra det bästa för att stå ut under helgen, ringer de ej på måndag så blir väl jag tvungen att ringa dem istället.

Likes

Comments

Inte nog med att det har hänt en del saker hemma som gör att jag tappat orken till allt och känner att tiden står still, så är det även ruggigt och grått utomhus. I vanliga fall hade jag kanske tagit en promenad i skogen för att rensa tankarna, men eftersom jag inte ens orkar resa mig ur sängen så är det här jag spenderar mina dagar.

Ibland blir jag bara så trött på mig själv, även fast jag ständigt gör försök i att faktiskt ta tag i mitt liv så möts jag endast av motgång efter motgång. Tillslut ger man upp.

Likes

Comments

Skönhet

Om det finns något jag tycker om mer än smink så är det när butiker har rea! Cocopanda har nu höstrea och det är därmed 20-70% på hela sortimentet (förutom Sigma, ByNoor och Jeffree Star).
HÄR hittar ni cocopanda och deras rea!

Likes

Comments

Mat

Idag testade jag äntligen nocco glassen som alla tjatat om! men sjävklart (precis som allt annat som blir extremt hypat på sociala medier) så blev jag besviken. Jag tycker inte om själva drickan så mina förväntningar var inte skyhöga, däremot var glassen godare!
Sen kanske jag inte är den bästa att "bedöma" glassen med tanke på att jag varken gillar ananas eller isglass, men det var ändå kul att testa!

Vad tycker ni om Nocco glassen? (tar för givet att typ alla smakat den haha).

Likes

Comments

Vardag

Nu är jag tillbaka efter en riktigt dålig helg!
Det har hänt lite privata saker som gjort att jag ej haft orken att blogga eller göra något annat för den delen!

Med andra ord så har jag legat i sängen hela helgen och kollat på danska PH.

Nu har saker och ting löst sig och jag börjar redan komma på banan igen, har tillochmed sminkat mig idag!! (det har inte hänt många gånger sedan studenten). Idag har jag dock inte så mycket planerat, förutom att veckohandla som vi gör varje måndag så måste jag komma ihåg att åka till apoteket innan det stänger, insåg nämligen att mina minipiller var slut imorse! 🙈

Hoppas ni haft en bättre helg än mig!
♡KRAM♡

Likes

Comments

Vardag

Idag kan jag (utan att överdriva) säga att jag inte suttit stilla i en endaste sekund!
Började dagen klockan 8 med att diska och fixa lite smått här hemma, sen kom min syster och hämtade mig runt 11.
Då lunchade vi tillsammans och jag fick äntligen min efterlängtade sushi (!!!), sedan förvandlade vi hennes lägenhet till ett snickeri.
Som ni ser på bilden var det en aning kaosartat, men slutresultatet kommer bli kanon! hennes nya familjemedlemmar kommer verkligen trivas efter allt vårt slit, någon som vågar sig på att gissa vad hon ska skaffa sig för djur? ;)

Sedan åkte jag hem till mamma för att hjälpa min lillasyster att skruva ihop ett sminkbord! hon börjar ju komma upp i "tonåren" och känner väl att hon vill vara som sin älskade syster (läs: mig).

Nu är jag i alla fall ÄNTLIGEN hemma igen, tänkte sluta dagen med att äta choklad och kolla på PH så får vi se vad som händer imorgon (kommer antagligen ha träningsvärk från helvetet).

KRAM!

Likes

Comments

Vardag

Nu drar jag och mamma mot borlänge för lite shopping! jag håller på att möblera om i sovrummet så jag kanske hittar något passande på mitt älskade Ikea ❤

Min outfit för dagen är extremt tråkig, men så kan det vara när man inte längre passar sina gamla kläder 🙈

Likes

Comments