Header

Heej på er! Idag har varit en riktig mysdag vilket verkligen var behövlig, jag sov ut på morgonen sedan va vi ute mamma pappa, jag och min bror med hans familj och grillade korv och hamburgare vilket va så mysigt och det va jätte skönt med lite frisk luft, efter det fick jag lite arkitektur gjort och sedan åkte jag och tränade. Så det har verkligen varit en skön söndag!
Imorgon är det skola igen.. men det är bara att hålla ut snart är det sportlov!!

Ha en bra vecka! Puusss

Likes

Comments

Äntligen helg och första veckan i skolan är avklarad! Det gick helt okej man är ju väldigt trött nu dock och jag hade inte tackat nej till att ha lov men vårterminen brukar ju gå rätt så fort!

Idag har jag inte gjort något speciellt förutom en sväng till stan för några ärenden med mamma, Jag har även övningskört lite. Imorgon lär jag behöva sätta igång med pluggandet igen.. Vi har fysikprov och arkitekturprov det kommande.

Likes

Comments

I veckan fick jag hem min snygga almanacka från personligalmanacka.se och jag är super nöjd! Jag älskar den sidan när det kommer till almanackor man kan liksom designa den så den verkligen blir personlig och bra för just dig själv! Och det gör ju allt tråkigt mycket roligare och jag älskar att planera jag är verkligen en sån människa det känns liksom mycket bättre när man kan bocka av allt man skrivit i att man måste göra! Ett stort tips nu inför det nya året!

Likes

Comments

Lite bilder från igår kväll som bestod av twin med mam o pap! Det va så mysigt och maten va jätte god!

Idag har jag bara tränat och tagit det lugnt för imorgon blir det back to business.. hoppas ni har haft det bra under julledigheten!

Likes

Comments

Hej på er! Uppdateringen kanske int har varit på topp det senaste en har valt att bara ta det lugnt nu dom sista dagarna innan skolan börjar igen.. Men jag har massa idéer på inlägg som kommer dyka upp så småningom!

Idag tänkte jag tipsa er om detta otroligt fina läppstiftet som jag fick i julklapp, Jag är verkligen så nöjd över det och det är så fint så man knappt vågar använda det hahah..

Likes

Comments

Gott nytt år på er alla fina! Hopps ni hade ett jätte bra slut på 2016 och en fantastisk start på 2017! Jag har så längtat efter att detta pr ska komma och nu är det äntligen här jag känner på mig att det kommer bli riktigt bra! Jag fyller 18, jag kommer få körkort, Håkan Hellström, New York och Bahamas är inplanerat och jag kommer inleda mitt student år och börja 3:an!! Hopps ni är lika taggade som jag!! För nu kör vi!!!

Likes

Comments

Här kommer 6 stycken av mina favorit plagg hos NA-KD som nu även är på rea!

Är för övrigt hemma från Varberg nu och vi har haft det jätte mysigt, jag har även köpt en del snyggt det senaste som skulle va jätte kul att visa, Och även mina julklappar! Det kommer nog framöver.

1 /2 /3 /4 /5 /6

Likes

Comments

Min julafton i år var så mysig! Det var mamma, pappa jag och mina kusiner, farmor och senare på kvällen även min bror och hans fina familj! nedan ser ni lite snapshots från dagen och kvällen, jag fotade faktiskt konstigt nog inte alls mycket jag kände att jag faktiskt bara ville vara med familjen och släkten och bara ha det mysigt, vid sju tiden när tomten kom, kom även snö!! Fick ni med snö tillslut på julafton?Jag är så tacksam för att jag hade en så bra julafton och önskar att alla fick det!

Idag var jag och mamma inne en sväng och kollade mellandags rean i stan, jag hittade inget speciellt och vi orkade inte gå då det va KAOS hahah.. Det jag fick med mig hem var en tröja från Lexington och ett par slip on från
odd molly som jag kollat på så länge! Imorgon åker jag och mamma en sväng till Varberg för att hälsa på lite släktingar där det blir mysigt!

Hahha ända bilden jag hittade på mig under julafton konstigt nog?? la till ett fancy hjärta på mitt fina ansiktsuttryck jag gjorde, hahah

Fasters finaste små killar som var såå stiliga med fluga och allt!

Likes

Comments

Lucka 24!
Sista luckan och JULAFTON!! Vad passar inte bättre en lite tips påa jullekar man kan göra tillsammans på julafton med släkt och vänner? Hoppas ni blev lite inspirerade med dessa tips och sen vill jag önska er alla en super härlig jul!

För övrigt hoppas ni tyckt det varit kul med denna iden om ett inlägg per dag fram till julafton med julrelateraade saker!

Nonstopsleken:

Man kan vara hur många som helst
1.man börjar med att lägga upp 15st plastmuggar upp och ner…dom får inte vara genomskinliga.
2.sen lägger man en nonstopp under varje plastmugg men man måste ha tre olika färger och 5st av varje färg.
3.man ska ha tre olika skålar som står ganska långt ifrån varandra lite här och där.
4.sen ska man ta tid och öpnna en plastmugg i taget och ta den nonstoppen som ligger i och lägga i en av skålarna sen gör man så med alla och färgsorterar. så det ska vara fem nonstopp i varje skål och den som kör leken säger stopp när det är fem i varje skål så stoppar den som tar tiden


Julklappsleken:

Man väljer en summa att köpa en julklapp var för sedan läggs paketen i en hög och därefter slås två tärningar. När man slår lika får man ta ett paket. När alla paket är utdelade börjar leken. Under en bestämd tid går tärningarna runt mellan spelarna och vid lika slag så får man sno ett paket från någon annan. Man sätter ett larm på telefon eller t.ex äggklocka som man gömmer så att ingen ser hur lång tid det är kvar. Detta kan alltså sluta med att någon kanske har fyra paket medan någon annan bara har ett. Det finns lite olika varianter. Antingen kan man öppna paketen innan tiden startar så att man ser vad man slåss om eller så får paketen förbli oöppnade och man får gå på utseendet! Det går också att ha som regel att man inte får ta paket från någon som bara har ett paket. Leken är hur som helst hysteriskt rolig och det blir en vild kamp om paketen och tärningarna nästan slits ur händerna på varandra för att hinna slå igen och igen och igen innan larmsignalen ljuder.

Julklappsleken med tjänster:

Istället för julklappar skriver man ave för sig ner en tjänst pågen lapp och sedan tävlar om dem istället.

Likes

Comments

jul make

Lucka 23!
Nu är vi inne på näst sista luckan!! Hur fort har inte detta gått?? Imorgon är det sista luckan och julafton! Hur som helst denna luckan består av lite julsmink! Själv älskar jag en guld glittrig ögon sminkning med ett rött läppstift!

Likes

Comments