Header
View tracker
View tracker
View tracker

julklappar till mamma

Lucka 6!
Julklappstips till mamma! En parfym, spa sett eller doftljus är alltid ett säkert kort! Och hur mysigt är det inte med en varm tröja eller fin blus?

Likes

Comments

2

Vad är bättre en en extra exklusiv sminkprodukt eller något fint till festen sen går alltid något till hemmet hem!
Här är lite tips på dig som satt budgeten på under 500kr.

Likes

Comments

1

Här kommer första delen av min lilla julkalender här på bloggen då jag kommer lägga ut ett inlägg varje dag fram till julafton med massa roliga tips och mysiga idéer som hör till julen! Först ut blir detta inlägget med julklappstips under hundra kronor!

Smink från ny är ett stort tips då det både är bra och billigt! kaktusar eller annan inredning som tex en kudde eller en mysig filt är också ett tips för dig som satt budgeten på en lägre nivå.

Likes

Comments

I söndags (1:a advent) var det min tur att fylla år.. det är SÄMST att fylla så sent speciellt nu när alla andra blir 18 utan jag.. Men aja när dom är 30 är jag fortfarande 29 så man får väll se det så ;) Min födelsedag var iallafall super bra och jag fick så mycket fina presenter och hälsningar så jag är så tacksam över alla fina jag har runt mig! Jag började dagen med frukost på sängen senare åt vi lunch min favorit köttbullar brunsås och potatismos haha, sen tog jag det mest lugnt och vi kollade på film efter det åt vi en jätte god chokladtårta!

Jag tänkte göra ett litet inlägg med sakerna jag fick och jag är liiiite sugen på att göra en video till min youtube kanal men vet inte om jag är för mainstream för att inte våga haha..

Likes

Comments

Lördagen bestod av chokladprovning på chokladverkstan vilket var så mysigt det var jag och mamma som var där vi fick lära oss en heldel och såklart äta choklad! dom har även så man får åka dit och göra egna praliner vilket verkade så kul något jag verkligen skulle vilja göra! Ett tips att ge nu i julklapp till en chokladälskare! efter det åkte vi direkt till hv och det blev såklart vinst!

Likes

Comments