Header

halloween vecka vampyr


Här kommer tips nummer två i halloween veckan, Vampyr! Detta är en spar bra sista minuten outfit, det ända du egentligen behöver är en svart klänning eller liknande och ett rött läppstift och för dig som vill gå lite mer all in så kan man lägga till lite fejkblod, ett par linser och framförallt vampyr tänder! Kjolen hittar ni på amazon.com och klänningen på nelly.com och toppen på boohoo.com

Likes

Comments

halloween vecka katt


Första halloween tipset!

Lite tips på vad du kan ha om du vill klä ut dig till katt jumpsuitsen kommer från Nelly.com och du kan hitta den med öppen rygg Här och den andra med urringningen här och kattöron går att hitta på bilbok! själv ska ha jupsuiten med öppen rygg och ett par öron från bilbok som jag kommer limma på diamanter på för att inte bli helt svart, Själv tycke jag det är jätte snyggt att ha en helt svart outfit med inslag av rött eller några stora glittrande örhängen eller ett diamantarmband.
(innehåller adlinks)

Likes

Comments

Hur underbart?? Magnum har släppt chokladen som sitter utanpå deras glassar i chokladkaka! Jag blev överlycklig när jag såg den i affären och var tvungen att testa den och ja den va lika god som på glassen men jag tror att det blir ännu godare att smälta den och sen hälla den på glass så den stelnar , men den smakade verkligen exakt som glassarna, jag vet att den finns i tre eller fyra smaker till och jag rekommenderar verkligen om ni gillar Magnuglassen lika mycket som jag.

Likes

Comments

​Andra outfiten vi fotade va denna mysiga och höstliga vardags outfiten som jag bara älskar den är så enkål och skön men ändå snygg! Mina skor är från timberland och polotröjan kan ni hitta på bikbok.

Likes

Comments

Sitter just nu och pluggar så jag tyckte att svartvitt filter passade väldigt bra, jag minns inte senaste söndagen då jag INTE pluggade.. Ni som ska välja gymnasielinje nu välj natur eller teknik om ni inte vill ha någon fritid;) nej men det är så det känns just nu iallafall man bara drunknar i prov och uppgifter som ska göras så man glömmer hälften.. har aldrig längtat så mycket till ett lov som nu, eller ja lov och lov det lär ju med bestå i mestadels till plugg eftersom vi har 3 prov de tre veckorna efter lovet.. låt tvåan gå fort så jag börjar trean snart och studentåret!!

Likes

Comments

Idag var vi ute och fotade ny header och lite olika outfits detta är en utav dom och de andra kommer ni få se senare! Helgen består efter detta mestadels av plugg men nu ska vi åka och köpa china at och bara ta det lugnt resten av kvällen imorgon blir det träning och plugg..

Likes

Comments

Nu har vi i stort sett bestämt oss och nästa år när jag går ur gymnasiet ska vi tillbaka till älskade USA! VI kommer åka under jul till New York och sedan vidare till Bahamas! Detta betyder att vi ska fira nyår på Times Square(!!) Hur goals??!! Jag har redan börjat längta, vi ska b.la. när vi är i Bahamas besöka Bahamas pink beach vilket är en rosa strand!! och pig Island så himla roligt och jag längtar så sjukt mycket! Har ni varit på något utav ställena? Komentera gärna om det är något man absolut inte får missa!

Likes

Comments