Fredags: vaknade vid 10 och städade mitt rum och fixade mig, sedan bar det av till bergakungen för att se The Wolf On Wall Street. Det var en lång och skitbra film!! Jag skulle kunna se den hur många gånger som helst nästan för handlingen var toppen och skådisarna med för den delen! Sedan åkte jag till Notdstan och köpte räkor som jag och familjen åt lite senare på kvällen!


Lördag: Denna dag gjorde jag inte ett skit faktiskt, jag sov till typ 11 sedan gick jag upp och käkade frulle. Därefter låg jag på soffan hela dagen typ..

Söndag: Igår var en mysdag skulle jag vilja säga, efter en lugn start på morgonen så gick jag ut och fotade! Det var så jävla mysigt (kommer bilder). Framåt eftermiddagen så käkade vi middag och när vi var klara spelade vi den försvunna diamanten och första brickan jag öppnar är diamanten och jag är 4 steg från mål och min lillebror slår och får ett visa vilket betyder att han kan också vinna och jag slår en 2 och blir skitsur. Min lillebror är 5 steg från mål och slår naturligtvis en 5:a och vinner över mig..... Vi spelade även kort och då gick det bättre för mig 😁👍

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan!

Peace out ✌️Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit övertrött som vanligt och jag har dampat ganska mycket och skrattat så jag nästan tappa andan, en helt vanlig torsdag i mitt liv nästan.

Imon är jag ledig från skolan så då ska jag och Rebecka gå på bio 😁

Peace out ✌️Likes

Comments

Tjing tjong!

Här kommer mina julklappslista

1. Canon eos 600D
2. Katy Perry parfym
3. Regal klocka
4. Vår jacka
5. Nessisär
6. Pengar

Jag fick inte så många olika saker i år men kameran var väldigt dyr så det var därför :) och jag var jätte nöjd med allt!!

Peace out ✌️

Likes

Comments

Nu har jag sagt så länge att jag ska börja blogga på riktigt och nu gör jag ett sista försök annars är det nog kört... Jag tror att jag hade bloggat mer om jag hade haft en gemensam blogg med någon men just nu har jag inte hittat någon, men jag får väll hitta någon!

     Idag har jag varit hemma från skolan för i morse mådde jag inte alls bra men nu känner jag mig bättre. Just nu sitter jag och kollar efter en ny klocka på ebay 😄 Jag funderar på att ta lite bilder på våra hästar när jag kommer hem, vi får se hur kallt det är ute nu. 

     Senare idag kommer jag göra en inlägg med mina julklappar tänkte jag, det kommer inte komma bilder på allt men ändå, och jag gör det inte för att skryta utan för att jag hade världens bästa jul i år! 

Peace out ✌

Likes

Comments

Lite blandade bilder från jul

Peace out ✌

Likes

Comments

Hej bloggen, sorry att jag glömde/orkade inte lägga upp bilder på vad jag köpte igår men jag kom hem och mådde piss och idag har min hjärna varit som seg gröt, då jag har dragit på mig värsta förkylningen...

jag hittade bara bild på tunikan jag köppte och inte hatten men ni kommer se den på så småningom 😄

Peace out ✌Likes

Comments

Woop woop!! Nu har jag äntligen jullov och det känns så jävla skönt (: idag hade vi julklappslek i klassen sedan var jag och Adde och julfikade, sedan gick vi och provade lite kläder och det kommer ett inlägg om vad jag fick och vad jag köpte :)

Peace out ✌️

(Bilden från igår)Likes

Comments