Detta året tycker jag personligen har varit ganska jobbigt än så länge! För det första har jag varit sjuk HELA året hittills och för det andra så dog min morfar för två veckor sedan. Der har bara varit så mycket nu med planering inför begravningen som är nästa vecka och imorn kommer det en präst hem till oss. Har bara inte psyket för detta just nu..


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsNågot jag hatar mest av allt i hela världen är att vänta på sånt som man har beställt på internet! Jag beställde en bikini från Triangl som va på rean och om jag inte ville betala frakt så kunde jag ta standard express så det gjorde jag. Det värsta är att det kunde ta 10-35 dagar... Beställde den för lite mer än en vecka sen och har fått ett mail där det står att den är skickad, nu är det väl bara typ 20 dagar kvar tills jag får den haha
Tur jag inte ska åka till Grekland förens i maj hehe
Puss

Likes

Comments

På måndag ska jag äntligen beställa min balklänning! ska beställa den klänningen till höger fast i färgen till vänster.
Är så taggad! Men tänk om man kunde hitta baldejter lika lätt som klänningar ;)
puss

Likes

CommentsIdag är jag astaggad! Fick ett brev hem på posten igår som sa att nu finns minn körkort att hämta på Ica så det gjorde jag idag! :D
Idag har jag även haft mitt körkort i exakt en vecka, jag klarade alltså deg sista provet i torsdags. Det känns som att det är en jävla frihet att ha körkort för nu slipper mina föräldrar köra runt på mig så fort jag ska någonstans, jätteskönt!
Puss

Likes

CommentsVill så gärna åka på studentresa till Rhodos nu!!
Är så trött på att vara sjuk, alla läxor och framför allt alla krav dom ställs! Vill bara kunna åka och slappna av!
Puss

Likes

CommentsIdag när jag vaknade hade jag huuuur ont i magen och halsen som helst! Så när mamma kom in och kolla så jag var vaken och fick reda på det ringde hon till skolan med en gång för hon misstänkte magsjuka + att jag har varit förkyld enda sen två veckor innan jullovet. Tror dock inte att det är magsjuka utan bara ont eftersom att jag har haft nästan konstant ont i magen i flera veckor... Så idag fick jag stanna hemma och kolla på pll istället hehe. Imorn ska iallafall jag och två till i min klass och några i samhälls 2an till Karlstad och kolla på en reklambyrå och på svt, det ska ju bli kul!
Puss

Likes

Comments

Lite sent men eftersom jag inte skaffade bloggen förens nu så får ni ta det med en nypa salt ;)
Nyår firade jag iallafall in med mina gosar och det var jätteroligt. Bästa nyår hittills skulle jag vilja säga hehe
Puss

Likes

Comments