Allmänt

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Jag hade ju youtube ett tag men med vissa ändringar i livet (tar de sen) så sätter jag liv i bloggen som inte tar riktigt lika lång tid.

Hör kommer en kort lista som hänt sen vi hördes sist!

1. Jag har börjat nian

Vilket innebär massa prov, läxor, gymnasieval och annan skit enligt mig.

2. Jag har fått en "ny" ponny!

Jag har fått en ny ponny eller typ ny. Ny för er iallafall. Det är så att Sara har slutat rida och då har jag fått ta över hennes D-ponny Ronja. Mer om henne om de andra hästarna tar jag någon annan gång.

3. Det har blivit höst..

Förra gången jag skrev ett inlägg var det sommar. Nu är det höst vilket jag tycker är ganska tråkigt.

Nu börjar jag skolan om 5 minuter så vi hörs senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Ja jag har klippt mig och inte lite heller utan cirka 20cm och jag älskar det. Som ni ser på före bilden har min nya jacka kommit plus skorna jag skrev om storfavoriter båda två!

Likes

Comments

Ska till Värnesborg imorgon och hoppa lätt B/ätt A med båda killarna. Med Dalgo blir det debut i Lätt A. Jag har inga krav och inga förväntningar utan bara vill få debuten avklarad. Jag har fjantat mig med den för länge. För Dalgo blir det livsdebut medans jag har lite fler Lätt A:er i nacken. Jag känner att jag och Dalgo är redo så då är det "bara " att göra det. Som sagt inga krav eller förväntningar. 

Likes

Comments

Shopping

Här är två produkter jag funderar/ska köpa till skolstarten. Det är ett par skor och en jacka så titta och kika. Om ni ser något som ni börjar gilla så kommer jag länka alla varor. 


Din Sko Sneakers Textilsko Textil Vit

Först ett par fräscha vita skor med marmormönster. Tyckte dom var stilrena men det gråa fläckarna lyfte upp skon vilket gjorde den lite mer speciell. Den är från din sko och kostar egentligen 349+frakt men just nu är den på rea så 249+frakt.. Inget speciellt märke men det var designen jag fastnade för så. Länken till skorna http://www.putfeetfirst.com/se/dinsko/Dam/Sneakers/Textilsko/p/296105


Sen har vi denna skinnjacka från Chiquelle. Den är militärgrön och enligt mig så snygg. Jag har alltid haft svarta skinnjackor och ville ha en ny färg som inte så många har. Vet att bomberjackor är så inne just nu men det ser inte så bra ut på mig så jag jag väljer skinnjacka. Chiquelles är så fina med massa detaljer. Länken till jackan http://www.chiquelle.se/klader-online/jackor-kavajer/moto-jacket-armygreen


Likes

Comments

Vardag

​Idag är det fredag och helg. Inte för att det gör så mycket nu när jag ändå har sommarlov. Imorgon ska jag till Floby och tävla så mycket att göra tills dess. Hur det går där får ni läsa på andra bloggen om några dagar. Jag ska rida båda ponnyerna idag och fixa allt till tävlingen. Jag håller på att städa mitt rum men tog en liten paus för att få upp ett  nytt inlägg. 

Precis var det fint väder och nu börja det spöregna.. svensk sommar i ett nötskal. Hoppas det slutar regna då jag och Sara ska iväg och rida om 20 minuter och har inte lust att bli dyngsur. Ska byta om och packa allt då hästarna står på ett annat bete en bit bort så vi måste få skjuts dit med sadlarna och allt. 

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi! Likes

Comments

Vardag

​Vi har bestämt att göra en gemensam blogg med BARA hästar, träning och tävling. Så vill du läsa det så kolla vår gamla blogg nouw.com/teamferlin !

Men detta är iallafall min egna och privata blogg där bara jag kommer skriva inlägg om min vardag med skolan, kompisar och så mycket annat. På denna blogg ska det vara så lite hästar som möjligt så hoppas detta låter intressant så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments