Header
View tracker

Även om livet för tillfället inte riktigt går min väg och jag fortfarande inte blivit av med min influensa, så har jag haft några bra dagar det senaste med alla mina fina, fina vänner. Har hunnit med x-antal fikarundor i Skövde, biobesök med Emma, en förfest och utgång med bland annat mina så sjukt saknade Mariestadstjejor, hockeytittande och igår en lugn utgång med Emma som innehöll käk på Pinchos och lite drinkar på krogen.

Verkligen välbehövliga dagar och imorgon väntas första dagen på nya jobbet!!! Waaaa så taggad och tror det kommer bli hur bra som helst. Framförallt SÅ SKÖNT att inte jobba i Tibro utan faktiskt förflytta sig till Skövde varje dag. Låter konstigt för många men för mig är det precis vad jag behöver. Så till skillnad från många andra ser jag fram emot måndag och en ny jobbvecka!!

Likes

Comments

Snart en vecka sen jag kom hem och ja, jag lever. Ingen aning om vad jag ska göra med denna blogg nu utan det återstår att se.. Livet i Sverige blev lite som en käftsmäll med influensa och annat dumt, men äsch, nytt år och snart kommer första gänget av mina saknade vänner hem, så the best is yet to come så att säga!

Likes

Comments

Sitter för tillfället på Kuala Lumpurs enorma flygplats och väntar på att få gå på flyget mot Dubai för att tillslut hamna i Stockholm. Känns extremt konstigt att plötsligt vara så här ensam, har liksom levt med antingen Elsa eller Olivia typ varje vaken minut dom senaste tre månaderna.. Man vänjer sig vid att alltid ha någon bredvid sig, att säga det man tänker högt istället för att hålla det inom sig själv. Usch. Mina älskade små kompisar, helt sjuka minnen har vi i alla fall med oss och fy vad vi har gått igenom mycket ihop nu när man tänker efter. Både galet kul, konstiga och ibland prövande saker. Så glad att jag haft dom två att dela allt med! Tur det finns en hel drös med saknade människor hemma jag längtar efter att få krama om igen! Eller ja, förutom Stina och Ellen då som väljer att fly landet samma dag som jag kommer hem..;) Det bästa med att komma hem är dock att äntligen få sova i min mjuka, underbara säng igen efter 3 månader med hårda hostelsängar!! Herregud vad jag längtar!

Likes

Comments

Juldagen idag och vår sista dag i Singapore. Vi har turistat hela dagen och även hunnit med lite shopping på rean.. Lär inte bli bättre för plånboken då nästa stopp är Kuala lumpur...Sent ikväll går i alla fall nattbussen till Malaysia. Inget festande för oss denna juldag alltså utan en oskön natt på en buss. Tur att vi är vana vid nätter utan sömn vid detta laget!;)

Likes

Comments

Julafton och vi har hamnat i fantastiska Singapore!! Startade dagen med frukost på Starbucks för att sen ta tunnelbanan till Universal Studios för lite julkänsla. Helt sinnes mycket folk, men glada var vi för det. Avslutade dagen med middag och sangria på ett mexikanskt ställe. Så sjukt cool atmosfär i hela Singapore, är så glad att vi valde att fira jul här istället för i Filippinerna. Bättre julafton hemifrån och i Asien kunde vi nog inte haft.

Likes

Comments

Här om dagen snorklade vi med valhajar i en liten by som heter Oslob. Häftigt även om vi var rätt mesiga och rädda för dom helt ofarliga men brutalt stora vahajarna haha. väldigt cool upplevelse dock och kändes bra att man gjorde det i frihet i havet och inte i någon bassäng eller inhängnad!!

Likes

Comments

Halva dagen idag har bestått av sol och den andra av lite mer moln. Så vi hyrde helt enkelt paddleboard och hämtade pizza som var efterlängtat efter allt ris! Passade perfekt en fredag som denna eftersom det blir tidig uppgång imorgon (väldigt jobbigt när man har vant dig av vid att ha alarm...) och en ganska lång resa till Cebu. Endast ett par dagar kvar här i Filippinerna innan det väntas storstäder i en vecka och sen ett plan hem för min del. Väldigt blandade känslor kring det sistnämnda men som tur är har jag ju nästan två veckor kvar..

Likes

Comments

Sola, bada, snorkla, äta och testa nya stränder är lite vad livet går ut på för tillfället. Här om dagen var vädret lite halvbra dock så då tog vi oss till ett ställe där man kunde åka zipline här på ön. En dag kvar här på Boracay innan vi rör oss vidare mot Cebu på lördag.

Likes

Comments

Min utsikt just nu. Sitter i skuggan och vilar från solen lite så passar på att slänga in ett livstecken här! Boracay är nice. Det finns billig mango i alla dess former, vita stränder och blått vatten. Mycket turister men vi har enbart varit på white beach än som är känd för just detta.. Men stranden ligger mitt i smeten, har wi-fi och fin sand så vi har inte orkat ta tag i att utforska något annat än. Vi har ju en vecka på oss så ingen stress här! Vi lever i alla fall och trivs på vår nya lilla ö.

Likes

Comments

Idag, eller snarare ikväll, börjar vi äntligen röra på oss mot Filippinerna och Boracay. Vi har en 24h lång resa framför oss med både en natt på Kuala Lumpurs flygplats, buss och båt innan vi kommer fram men det gör inget. Vi är så färdiga med Bali nu och att det dessutom har gått över till regnperiod här har gjort dom senaste dagarna så sega. Skilde väldigt mycket i pris på flyg så det är ju egentligen enda anledningen till att vi stannat så länge. Igår botade vi i alla fall bristen på skandinavisk standard med lite bio på en nice biosalong. Väl investerade 20kr om ni frågar mig!! Efter det gav vi Asiens största nattklubb Skygarden ett försök men nae asså, levde inte upp till förväntningarna. Det hela slutade med frosseri på donken och tre däckade tjejer i sängen innan 01.

Likes

Comments