Header

Hej hej!! Har idag varit i skolan (surprise????), men som tur är är måndag väldigt kort och lugn så ger mig en mjuk uppstart på veckan. Hände egentligen inget speciellt idag förutom vårt ständiga samtalsämne om lunchen i skolan. Skåne lägger ändå mest pengar på skolmaten och ändå ​är den sisådär. Måste ändå säga att vi hade några smarta lösningar, men sen samtidigt känns det fel att klaga på det man får, i-landsproblem... Planen för ikväll är träning där jag tänkte springa 5km, och sen lite plugg på det. Ska försöka lägga mig i hyfsad tid också för känns som jag ligger lite back med sömnen, får se hur det går. Hoppas er måndag varit bra!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag blev det jobb igen, 6h... Det va en lång dag och förvånansvärt mycket folk som ville äta hos oss just idag, men men det är ju ett jobb så ska inte klaga. Behöver det för att kunna överleva (ish)! Sen blev det en mysig middag med familjen, men va nog lagom rolig för är riktigt trött. Känt så ett tag nu fast jag sover? Vet inte vfr. Ikväll blir det lite plugg och sen ska jag försöka komma i säng så jag inte är allt för död och grumpy imorgon för att ändå vara lite snäll mot kompisarna i skolan. Förresten, har ju inte kommenterat det. Oktober nu? Har blandade känslor. Kallt vilket jag HATAR (okej lite starkt ord), men ändå liiiite taggad för det är ju mysigt med hösten, för jag anser inte september som riktigt höst haha. Väntar fortfarande på att det ska smälla till och bli svinkallt... 

Likes

Comments

Den efterlängtade helgen, ahhhhh äntligen här! Skrev idag mitt första prov, tror jag, denna termin och ska inte jinxa något men kändes som det gick bra! Har hela denna helgen behövt plugga något så har nog aldrig längtat efter helgen så mycket som jag gjort denna veckan. Imorgon blir det dock jobb... men men lite extra pengar och bara i 5h så det är ganska ok. Sen blir det en lugn kväll där jag bara ska få vara hemma och kanske till och med lyxa till det lite med en ansiktsmask eller något. Ikväll ska jag träffa tjejerna så får se vad vi hittar på för skoj! Hoppas ni alla haft en bra fredag och att ni får en lugn och skön början på helgen <33

Likes

Comments

Hej!

Mat blir ju alltid lite roligare att äta ner det ser fint ut. Är det bara jag? Har på sistone utvecklat ett väldigt matintresse och provar just nu allt möjligt. Men lat som man är är ju det bästa när det tar under 30 min att göra. Jag menar, när man lagar mat är man ju hungrig, man vill ju ha maten serverad på momangen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

För att lyxa till det lite i vardagen är ju sheet masks ett bra tips! Dyra behöver de ju inte heller vara. På eleven har de sheet masks för ca. 20 kr vilket är riktigt bra pris! TIPS!!!!


Likes

Comments

Man börjar ju drömma efter en egen lägenhet....

Likes

Comments