​​​​​​Hängt med Ida-Marie och bara myst på hela helgen.​ Kollat stjärnorna ute i skogen och varit och grillat. Kvalitetshäng när det är som bäst! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​​Denna karl är goals på alla sätt och vis. Världens kanske mest intressanta och snyggaste människa...Var hittar man en sån? Tips mottages med tacksamhet.

Drömmig musikvideo han släppte igår alltså

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

En tenta är avbockad och imorgon bockar jag av nästa. Snart, snart så är det pluggfri helg. Som jag längtar alltså!! Ska koka mig kaffe och åka långt ut i skogen och kolla på stjärnorna, virka, umgås, gå på loppis, städa, tvätta och sova. Allt som jag velat göra och som har blivit uppskjutet de senaste 2-3 veckorna, det ska jag göra. Till nästa kurs ska jag försöka vara mer förberedd så att inte tentaperioden kommer som en chock!! För det är kul att gå skola så länge man inte börjar hänga efter och gör allt i sista sekund! 

Likes

Comments

Har kommit fram till att dålig studieteknik och dålig självdisciplin leder till rejäl ångest vid tentaperiod.. Men men inte mycket man kan göra åt det nu, mer än att råplugga och lära sig från sina misstag. Längtar så mycket till fredag nästa vecka när båda tentorna är gjorda. Hursomhaver tog jag mig en paus i pluggandet igår och tog med mig Nikita ner till vattnet för att njuta av det soliga vädret. Sen skyndade vi hem, kokade kaffe och packade en picknickkorg och stressade till mitt favoritställe för att se solnedgången. SÅ VÄRT!​ Såna stunder som jag lever för!

Likes

Comments

Åh vad det är fint att fylla år. En dag att stanna upp och fira livets välsignelser. Jag skulle kunna sitta och rabbla i timmar om hur mycket jag fått som jag verkligen inte förtjänat. Och någonstans där så vet jag att den största gåvan jag någonsin fått är förlåtelsen. Att jag i all min brist får vandra med Jesus genom livet, det är nåd. Vilken tacksamhet.

Likes

Comments