Efter många om och men är jag äntligen tillbaka i Texas. Så konstigt att vara här igen men så härligt. Har inte jättemycket planer utan tar saker lite som det kommer. I helg blir det dock förhoppningsvis att hyra bil och åka ner till Houston. Längtar efter att träffa min värdfamilj och hinner förhoppningsvis träffa Emma (en svensk aupair jag träffade i Houston) innan hon åker tillbaka till Sverige.

Har inte jättemycket att säga men det kommer säkert fler bilder eftersom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är typ vår och jag får sommar på fredag nästa vecka. Ljusare tider efter en mörk och riktigt tung vinter. Som jag har längtat.

Det var ju påsk förra veckan, vilken är min favorithögtid.
Jag älskar att lyssna på Påskevangeliet, det glada budskapet. Att få höra och bli påmind om den största kärleken. Att Jesus gick i döden för alla mina och dina synder, som vi gjort och som vi kommer att göra. Vilken smärta Han utled för att du och jag ska få stå i den oändliga nåd vi nu gör. Det är stort.
Sorgen över synden är stor men glädjen över förlåtelsen är större.
Segern är vunnen!

Likes

Comments

Har känt länge att jag borde skaffa en ny blogg så här är den, fin va? Lyckades till och med importera min gamla blogg hit. Anyways,  det är Fredag imorgon och jag är som vanligt överlycklig över det. För det betyder att jag får sova, hur mycket jag vill! Allt jag behöver i livet är Jesus, sömn & kaffe

Likes

Comments

Nu som då (väldigt ofta på sistone) får man höra elaka och riktigt kränkande uttryckanden, om den kristna tron, av människor på sociala medier och i olika sammanhang i vardagen. 
Det hände mig för någon dag sedan och jag blev rent ut sagt förkrossad och ledsen. Men mitt i all uppgivenhet kom ett upplyftande bibelställe i mina tankar som jag också hoppas kan hjälpa er när ni får hårda ord emot er på grund av er tro.

Lukasevangeliet‬ ‭6:22-23‬ 

”Saliga är ni, när människor hatar er och stöter bort er, när de hånar och smutskastar er, allt för Människosonens (Jesus) skull. Gläd er på den dagen, ja, hoppa av glädje! Ty se, er lön blir stor i himlen. På samma sätt gjorde deras fäder med profeterna.”

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan jag sist uppdaterade här. Väldigt mycket bra och tyvärr en del dåligt. Men så är det med livet, man gör misstag och felsteg men så länge dom leder tillbaka till Jesus så är allt som de ska.

Nu har jag (redan) varit tillbaka i verkligheten i 126 dagar. Det var så otroligt skönt att komma hem men jag kan ärligt säga att man tröttnar rätt snabbt på ekorrhjulet här. Men har i alla fall rest runt lite, köpt bil fått nytt jobb och nu även bokat en biljett till my home away from home; Texas. 

bilder från i lördags

Likes

Comments

Imorgon går planet till Stockholm och sen vidare mot New York på måndag morgon. Det är alltså sista natten hemma. Ligger bredvid Pirjo som sover och jag bara vet hur mycket jag kommer sakna det här och henne. Hon är som mitt allt. Det är typ det jobbigaste. Att lämna henne här.
Det känns givetvis också jättejobbigt att lämna alla andra, men skulle jag haft henne med mig så vet jag att det hade känts tusen gånger lättare. Det är lite den inverkan hon har på mig och mitt liv.
Att det blir lättare.

Är ändå rätt taggad trots att jag kommer gå helt paj på flygplatsen imorgon. För det är ju askul det jag ska göra. Ett nytt land. Nytt språk. Ny stad. Nya människor. Allt nytt. En massa erfarenheter och upptäckter som väntar på mig.

Ur min dagbok


Likes

Comments