Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh vad det är fint att fylla år. En dag att stanna upp och fira livets välsignelser. Jag skulle kunna sitta och rabbla i timmar om hur mycket jag fått som jag verkligen inte förtjänat. Och någonstans där så vet jag att den största gåvan jag någonsin fått är förlåtelsen. Att jag i all min brist får vandra med Jesus genom livet, det är nåd. Vilken tacksamhet.

Likes

Comments

Efter många om och men är jag äntligen tillbaka i Texas. Så konstigt att vara här igen men så härligt. Har inte jättemycket planer utan tar saker lite som det kommer. I helg blir det dock förhoppningsvis att hyra bil och åka ner till Houston. Längtar efter att träffa min värdfamilj och hinner förhoppningsvis träffa Emma (en svensk aupair jag träffade i Houston) innan hon åker tillbaka till Sverige.

Har inte jättemycket att säga men det kommer säkert fler bilder eftersom.

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är typ vår och jag får sommar på fredag nästa vecka. Ljusare tider efter en mörk och riktigt tung vinter. Som jag har längtat.

Det var ju påsk förra veckan, vilken är min favorithögtid.
Jag älskar att lyssna på Påskevangeliet, det glada budskapet. Att få höra och bli påmind om den största kärleken. Att Jesus gick i döden för alla mina och dina synder, som vi gjort och som vi kommer att göra. Vilken smärta Han utled för att du och jag ska få stå i den oändliga nåd vi nu gör. Det är stort.
Sorgen över synden är stor men glädjen över förlåtelsen är större.
Segern är vunnen!

Likes

Comments