Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Avokado, bröd, havregrynsgröt och mozarella kommer vara key i mitt kylskåp när jag flyttar hemifrån. Har ätit havregrynsgröt varje morgon i en månad nu och jag tröttnar inte, det enda bra som tillkom med magkatarr. ;)

Likes

Comments

2017-02-27

Likes

Comments

Det är vecka 10, sportlov och förkylningsviruset kryper in under den lagerklädda huden för att täppa igen näsan och irritera svalget. Plöjer tre böcker i rad för att det som kryper i kroppen inte ska ta över på grund av tristessen. Teet är alldeles för varmt eller för ljummet, bränner på tungan men ingenting träffar mitt i prick och den nya bh:n skaver in under bröstet. Pudersnö eller storstadsmiljö, kanske någonstans mitt emellan eller någonting annat långt bort.

Likes

Comments

Tänkte bara göra en snabbupdate från Stocholm, vi har tagit oss igenom stan, fått en okänd snubbe som öppnat vårt hotellrum med ett icke registrerat kort som personalen inte sett/vet vem det är och blev nyss rånad på 70 spänn för en kladdkaksbit. Känner nostress och vill verkligen inte hem igen.

Likes

Comments

Tänkte testa detta som Sandra Beijer brukar köra, en bild i timmen. Men istället blev det 5 bilder på en dag sammanlagt. Nice work Johanna. You tried. MEN nu ska jag sluta nedvärdera mig själv hela tiden. Borde lästa alla Mental träning kurser min skola erbjuder för att få bukt på dessa problem.

07.12 Vaknade och åt lite frukost precis som alla andra måndagar för snoozade i 30 min. Tog denna precis innan jag åkte till skolan för att det är så jävla fint och börjar bli ljust på morgonen vilket är så skönt eftersom jag är en hemsk morgonmänniska och först fungerar normalt vid 10 på morgonen, fråga mina vänner.

10.00 Idag på fototiden så var vi i studion och fotade klart det sista inför en uppgift vi har just nu. Det är dessutom hälsoveckor på skolan så man får frukost gratis. <3

15.15 Efter skolan gick vi till Kulturmagasinet för att ''plugga'' men det slutade med att vi åt toast och mest pratade innan vi vandrade vidare för möte med SSU där vi också trumvirvel pratade innan vi kollade på en film och fick pizza.

20.45 Sedan tog vi bussen hem till ön. Förövrigt har börjat uppskatta att åka buss på kvällen ibland, för att man får sitta själv och lyssna på musik i mysbelysning. Nästan som en ny hobby eller vad säger ni;D Prank. Hur som helst var väl det en vanlig måndag. CIAO

Likes

Comments

Jaha, idag var dagen. 14 februari, även kallat alla hjärtans dag.Känner mig varken eller inför detta kapitalistiska samt kommersiella jippo. Näe men jag vet inte, känns det inte lite B att typ fira detta som årets dag? Tycker det är fint att folk uppskattar andra i sin omgivning och för de som inte har så lätt med det vardagligt är ju detta ett fantastiskt påfund. För jag förstår det, det är fan inte lätt att konstant hinna med allting man ska göra och dessutom komma ihåg att uppskatta alla vänner och tillfredsställa deras bekräftelsebehov. Särskilt för kanske ett par i 35 års åldern som har två barn som kletar mat i ansiktet och som ska tas hand om, vilket gör att de inte har så mycket tid till ensamtid. Inte för att jag vet hur sånt funkar i praktiken. Är ju inte riktigt där än.

Så eftersom jag inte är sörjande över att inte ha en partner en dag som denna så var detta som vilken annan dag som helst, min brorsa och hans flickvän kom över nu ikväll och vi fikade tillsammans och pratade massor.

Likes

Comments

Kan ingenting om mode och när jag klär på mig ser jag ut som en kråka halva min vakna tid, men älskar att kolla på looks från fw.

Likes

Comments

Igår hade Alva sin 18-årsfest och det var jättekul! Det var utklädningstema och många hade varit så kreativa och verkligen försökt, kolla bara @patriciaschblm. Jag hade inte försökt så mycket dock hehe. Så roligt att träffa flera människor från olika umgängeskretsar iallafall, eftersom jag och Alva har hängt ihop ett tag så har vi ändå en del gemensamma vänner. Idag på morgonen var vi och städade lokalen och sedan åkte vi på max och pratade igenom kvällen. Så skönt med en jobbfri helg <3

Likes

Comments