Header

Vardag

Godmorgon, idag är jag hemma för jag hade bara en lektion på skolan och det kändes ju lite onödigt särskilt när jag mår så illa pga min magkatarr. Så denna morgon har jag bara redigerat bilder och kollat på Innan vi dör, har nämligen hittat en ny fling i Alexej Manvelov i denna serie. Övrigt då? Firade Lisa i helgen, jobbade och lite vänner kom på middag. Nu väntar en väldigt skön vecka då jag knappt kommer gå i skolan och på lördag så far jag mot Stockholm plus Little Jinder i Gävle, egentligen skulle vi ju gå på The 1975 men de ställde in så istället får vi väl strosa runt på moderna eller någonting kul.

Likes

Comments

Tänkte testa detta som Sandra Beijer brukar köra, en bild i timmen. Men istället blev det 5 bilder på en dag sammanlagt. Nice work Johanna. You tried. MEN nu ska jag sluta nedvärdera mig själv hela tiden. Borde lästa alla Mental träning kurser min skola erbjuder för att få bukt på dessa problem.

07.12 Vaknade och åt lite frukost precis som alla andra måndagar för snoozade i 30 min. Tog denna precis innan jag åkte till skolan för att bevisa för ingen förutom mig själv att det börjar bli ljsut på morgonen vilket är så skönt eftersom jag är en hemsk morgonmänniska och först fungerar normalt vid 10 på morgonen, fråga mina vänner.

10.00 Idag på fototiden så var vi i studion och fotade klart det sista inför en uppgift vi har just nu. Det är dessutom hälsoveckor på skolan så man får frukost gratis. <3

15.15 Efter skolan gick vi till Kulturmagasinet för att ''plugga'' men det slutade med att vi åt toast och mest pratade innan vi vandrade vidare för möte med SSU där vi också trumvirvel pratade innan vi kollade på en film och fick pizza.

20.45 Sedan tog vi bussen hem till ön. Förövrigt har börjat uppskatta att åka buss på kvällen ibland, för att man får sitta själv och lyssna på musik i mysbelysning. Nästan som en ny hobby eller vad säger ni;D Prank. Hur som helst var väl det en vanlig måndag. CIAO

Likes

Comments

Jaha, idag var dagen. 14 februari, även kallat alla hjärtans dag.Känner mig varken eller inför detta kapitalistiska samt kommersiella jippo. Näe men jag vet inte, känns det inte lite B att typ fira detta som årets dag? Tycker det är fint att folk uppskattar andra i sin omgivning och för de som inte har så lätt med det vardagligt är ju detta ett fantastiskt påfund. För jag förstår det, det är fan inte lätt att konstant hinna med allting man ska göra och dessutom komma ihåg att uppskatta alla vänner och tillfredsställa deras bekräftelsebehov. Särskilt för kanske ett par i 35 års åldern som har två barn som kletar mat i ansiktet och som ska tas hand om, vilket gör att de inte har så mycket tid till ensamtid. Inte för att jag vet hur sånt funkar i praktiken. Är ju inte riktigt där än.

Så eftersom jag inte är sörjande över att inte ha en partner en dag som denna så var detta som vilken annan dag som helst, min brorsa och hans flickvän kom över nu ikväll och vi fikade tillsammans och pratade massor.

Likes

Comments

Kan ingenting om mode och när jag klär på mig ser jag ut som en kråka halva min vakna tid, men älskar att kolla på looks från fw.

Likes

Comments

Igår hade Alva sin 18-årsfest och det var jättekul! Det var utklädningstema och många hade varit så kreativa och verkligen försökt, kolla bara @patriciaschblm. Jag hade inte försökt så mycket dock hehe. Så roligt att träffa flera människor från olika umgängeskretsar iallafall, eftersom jag och Alva har hängt ihop ett tag så har vi ändå en del gemensamma vänner. Idag på morgonen var vi och städade lokalen och sedan åkte vi på max och pratade igenom kvällen. Så skönt med en jobbfri helg <3

Likes

Comments

I en buss på väg till nått annat, mot höjder som man kan falla ifrån
Som bedövar smärtan som slår mot de beiga väggarna
Sakta sipprar självhatet ut
Det gör fortfarande lika ont, ensamheten

Likes

Comments

Äntligen fredag, har verkligen haft en konstig vecka så det känns skönt med helg. Nu snart kommer Engla hit en sväng och vi ska nog bara prata och kolla någon serie för båda ska jobba imorgon, och utöver det har jag bara en plan i helgen och det är att bada och läsa en bok för det känns som det är det ultimata de-stressing grejen?

Likes

Comments

Den obligatoriska jag testar jeans kolla min rumpa bilden. Ångrar lite nu att dessa inte fick följa med hem men de var inte lika perfekt framifrån så att de var värd 350kr second hand. Hur som helst idag har jag mest haft huvudvärk och det enda jag gör då är att klaga på huvudvärken, negativt, ska jag vara ärlig har jag inte jättemycket mer att tillföra till bloggen idag så nu ska jag sova iallafall och jag är redan sugen på god frukost. Ciao!

Likes

Comments

Började dagen sjukt dåligt men bestämde mig för att inte göra som vanligt och däcka i sängen direkt utan skrev en lista och bestämde mig för att göra allt på den, och nu är jag klar. VIlket känns fett för då har jag fått lite bekräftelse av mig själv idag. Känns som denan vecka kommer bli bra,imorgon hade jag egentligen sovmorgon till kl12 men har en tid på sjukhuset 08.30 MEN man ska väl inte vara bitter kommer ha massor av tid att plugga innan jag börjar. Har precis kommit in på säsong 3 av Blacklist förresten och det är så bra hittills, gillar hur karaktärerna och handlingen har utvecklats på ett oväntat sätt. TIPS

Likes

Comments

Likes

Comments