Header

Idag träffades vi några stycken för att ha knytis med massa efterrätter, det var så himla gosigt att bara träffas och prata ordentligt. Ikväll är det 150-dagars men av olika anledningar stannar jag hemma så nu har jag och Marcus tagit fram chips och godis och ska kolla på film eller nått sånt. Trevlig helg hurrni! Unna er att göra någonting ni verkligen tycker om. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Obs inte tekniskt sett mitt i veckan men ändÅ. Har glömt bort hur kul det är att åka spark, så idag färskade jag upp det minnet lite 

Likes

Comments

Veckan som kommer ska jag:

- Ska gå på massa yoga!! Har verkligen funnit det som är nice i yoga, mycket glad över att mamma trilskats med att få med mig så många gånger.
-Funderar faktiskt på att gå på 150-dagars? Samtidigt som jag känner njaee? Vill spara pengar och kan ej bli sjuk innan jag ska tatuera mig. Men jag tar ju också bara studenten en gång? Någon som vet om det finns en högskolekurs som handlar om beslutstagande?
- Lägga väldigt mycket tid på att plugga, tyvärr. Är så satans less på allt som har med skolan att göra men samtidigt så har jag bara en termin kvar och kommer bli jättebesviken på mig själv om jag inte ger det jag kan.
- Jobba! När jag tänker på det så känner jag mig GLAD över att gå till jobbet, trodde inte det var möjligt innan detta.

Likes

Comments

Vardag

Söndag i all ära, och imorgon börjar skolan igen. Min sista termin på gymnasiet, hur konstigt är inte det?

Åt frukost och kokade min gröt när jag plötsligt insåg att jag KOKAR gröten varje gång jag gör havregrynsgröt? Har aldrig ens tänkt tanken på att stoppa in den i micron? Vad är detta för överklassfason? Hur gör ni? Är det kanske därför jag är sen varje morgon? Så många frågor och så mycket olivolja på avokadon som gömmer sig bakom bladspenaten på mackorna.

Åkte till kulturmaggan och pluggade lite.

Bytte location till nedervåningen på biblioteket och fikade lite, för pengar jag inte har.Försöker spara allt som går till hösten i Berlin. Sedan läste jag Bodil Malmsten istället för att plugga för jag kunde inte fokusera mer.

Läser Det är fortfarande ingen ordning på mina papper, och Bodil skriver himla fint.

Nu sitter jag hemma i soffan och glömde ta fler bilder idag, snart börjar Bron och det känns som att jag inte får fram några fler ord till detta inlägg. Så vi hörs någon annan dag helt enkelt.

Likes

Comments

På morgonen tog jag mig en liten promenad i halkan. SAtan vad jag gled runt där eftersom jag strängt tänkte att jag inte behövde några broddar sånt är ju för gamlingar ;)))) Där fick man.

Senare på kvällen var jag på teater med min kära kamrater. Höhö rim. Men vi gick på Barnen från Frostmofjäll som var en väldigt gullig liten pjäs. Tror nog den är bra för barn eftersom det låg ett budskap bakom om barn som behöver fly, att inte ge upp och yadayada men alla hade hypeat upp den så mycket innan att jag kanske blev en gnutta besviken + att jag redan sett andra akten på jobbet.

Hur som! Efter teatern svansade vi vidare ner på stan och tog oss ett glas vin plus några tapas och det var jättemysigt. Härligt att ses alla 8 stycken av oss som brukar hänga i omgångar eftersom det ofta är någon som inte kan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Började året med magsjuka men tog ikapp senare, fick magkatarr för första gången som fortfarande kommer från och till vilket ledde till att jag typ knappt drack en droppe alkohol på hela januari.

I februrari klippte jag håret, fikade bort mina pengar och hängde i Stockholm. Var väldigt stressad över allt minns jag det som.

I mars var utbytesstudenterna här och det var verkligen jättemysigt men sov genom hela dagen såfort vi lämnat av de på tågstationen. Har inte så mycket bilder från mars och gjorde nog inte så mycket förutom att plugga till körkortet.

April fyllde jag arton, tog körkort och det ledde till att vi ofta gjorde någonting eftersom vårvärmen började komma lite. Väldigt mysig månad efter att jag tagit körkort vad jag minns det som.

Maj! Var mycket utomhus i härligt väder.

Juni, midsommar och lite ledighet innan jobbet började igen. Plus en massa fina studentmottagningar. <3

Juli innebar jobb hela månaden men också Lusa och Bure. Sedan blev jag faster. <3

Augusti betydde äntligen ledighet, wayoutwest och Falkenberg.

September och det blev nytt jobb för mig på teatern! Sedan tog jag det nog rätt lugnt inför praktiken och allt fix som det innebar. Gjorde massa yoga också, vill verkligen komma igång med det igen.

Halva oktober befann jag mig i Storbritannien och hade det kul. En så himla fantastisk månad samtidigt som min farmor gick bort och det blev extremt jobbigt för mig.

November och Portugal. Är så satans glad att jag valde att ansöka till detta projekt och att jag fick så många fina vänner!

December var nog kanske inte jättebra för mig, jag var inte så mycket i skolan och mådde extremt dåligt. Låg mest och kollade på Sherlock Holmes.

Likes

Comments

Halloj! Idag ringde mitt alarm kl 05.30 då jag nämligen skulle befinna mig på jobbet kl 07. Konstigt att inte jobba på teatern och eftersom städningen är lite mer krävande gör det typ ont i hela min kropp nu, men botade det med kaffe och chokladboll nu på kvällskvisten och hade en lååång pratstund med mamma och pappa om livet.

Plus i kanten är att jag fick hem dessa paket nu, ett igår och ett idag. Betalade ca 600 kr för båda dessa produkter och det är vad en av de annars skulle kosta styck, ÄLSKAR skincitys kalender. Tänkte att nu när jag äntligen har mina favoriter hemma igen så kan jag visa er min rutin inom snar framtid, vad som funkar för min känsliga acne hy liksom!!

Kramisar

Likes

Comments

Ser ni boken som gömmer sig där bakom? Nu ska jag berätta om den för den fick mitt hjärta att hoppa i vågor av glädje och sorg. Jag köpte den på Papercut (ja precis den gulliga hypade på butiken på söder) för 199 kronor.

Den är skriven av Bim Eriksson aka bimcamilla på instagram. Hon har skrivit en av de finaste texterna jag vet: ''Jag tog på mig mina finaste underkläder. Och över dom, mina finaste ovankläder, i hopp om att du skulle ta av mig och min finaste ovankläder och smeka min solbrända hud i mina finaste ovankläder. Hela natten och morgonen, med mina finaste ovankläder omsorgsfullt slängda på golvet som vaddering. Ifall någon av oss skulle falla.''

Har varit så sugen att läsa serier/fler böcker som denna men gillar inte när de är för plottrigt och smått, vill ha korta enkla serier som det milleniumbarn en är. Typ som lillaberlin's på instagram.

Nä hurrni spring och köp, man läser den från pärm till pärm. <3

Likes

Comments

Vardag

Jaha vad har denna vecka bjudit på då? Halka, luciatåg bakfull och ett allmänt mycket bättre mående. Hur sjukt förövrigt att det liksom bara är två veckor kvar på året? Känns som allt har gått i ultra-rapid.

Här försökte jag i tisdag då fixa lite *julstämning* i rummet, med en ljusslinga för 30 kr. Ändå värt pga tycker julen är skevt koncept med tanke på hur mycket jobb som tillkommer. Men tillförde inte så mycket och det rosa är tillagt i photoshop hoppsan hejsan :)

På fredagen firade vi att Olivia och Arleena varit tillsammans i sex månader. Då tänker ni kanske ??? varför firar ni det med dom? Bra fråga, men en bör fira allt som kan firas.

Gick till frisören och hade ingen som helst plan men ut kom jag med kortare hår igen, känns så trevligt och friskt nu. Dessutom har jag jobbat lördag och söndag.

Avslutade söndagen med att slå in årets julklappar och sedan låg jag och kollade på youtubevloggar till halv ett och sjukanmälde mig måndagmorgon för en sovmorgon. Det var min vecka det.

Två som jag lyssnat extra mycket under veckan.

Likes

Comments