Header

Aldrig kollat brevlådan så många gånger som i väntan på denna tidning i vuxen ålder. (obs vi alla minns väntan efter kamratposten) Inte hunnit läsa den ordentligt i helgen så gjorde det äntligen imorse. Älskar att den har två olika framsidor och innehållet är BRA. Tips!<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Texter

Jag tycker jul är en jobbig högtid. Den påminner mig om min morfar. Min morfar är min person. Eller var. Den personen man kunde ringa när som helst, som lärde en allt han kunde. Han hade en famn som man kunde gråta i när man inte fick rätt betyg i en yrande högstadieångest och han var den man cyklade och köpte glass med varje sommarlovsdag. Som bakade de vackraste och godaste bullarna i hela världen. Han var den som man åt frukost och läste tidningen med i tystnad en måndag morgon innan skolan. Det blev tillslut det man gjorde varje morgon, och alltid kommer göra alla andra morgondagar i all evighet. För han är ju fortfarande min morfar och det är sånt en gör.

Han är min person, som kramar mig en fredagseftermiddag lite extra länge och säger att han älskar mig och att han lovar allt kommer bli bra tillslut, och dör fyra dagar senare 05.47 en tisdagsmorgon i ett kalt rum. Sedan blir allt till ett vakum och människor som inte förstår kramar och säger att det trots allt kommer bli bra och man gråter på golvet i en avlång vit korridor med folk i ännu vitare kläder som kollar på en beklagande. Ens syslöjdslärare gråter på ens axel i ett kapprum på en begravning där folk är klädd i färger för det var så han ville ha det. Ett brev läggs på kistan när de spelar en fin sång och sedan bränns ni upp tillsammans.

Man äter mackor med skinka eller leverpastej för att det var vår grej. Men dricker aldrig mer oboy längre för det var också vår grej. Sover, gråter och är manisk i 4 dagar innan någon i ett rum säger att man måste ställa sig upp och försöka igen också gör man det fast man inte är klar innerst inne och allt blir aldrig riktigt bra.

Man kollar bilder i fotoalbum från när man är 3 år och allt man ville på varje bild var att vara i sin morfars famn. Man kollar bilder i fotoalbum när man är 17 år och gråter för allt man vill är att vara i sin morfars famn.

Allt blir aldrig riktigt bra igen.

Publicerade aldrig detta inför julen 2016 men tänkte att jag skulle göra det nu 5 månader senare ändå. <3

Likes

Comments

Äe helgen är över IGEN. Denna har varit precis lika bra som den förra bara det att jag hållit mig ifrån alkoholen efter ett krismöte på soffan i torsdagseftermiddag pga magkatar och jag har gråtit lite för mycket de senaste dagarna och då brukar ju inte alkohol te sig så bra för sinnet.

SÅ tänkte lets re-cap this weekend<3

Började kvällen med att gå på teater med min mor och far, vi såg Häxorna-När drevet går och alltså !!=!=!) om ni bor i Sundsvall måste ni gå på den kommande vecka för den var verkligen jättebra! Den handlade om häxbränningen och trolldomsprocesserna här i Sverige på 1600-talet, om hur allmänheten tacklade detta och om kvinnorna som blev drabbade. Samt att dessa strukturer finns kvar idag när kvinnor blir utsatta exempelvis. Den var väldigt sevärd!

Sedan for jag till Marcus och hängde och sedan åkte vi ner på stan en stund och startade ett indieband som ni ser ovan. 10/10

Sedan kom lördag och jag jobbade hela dagen tills jag skulle fira Maja. Fick det fina privilegiet att jag skulle ta massa kort under kvällen och alla bilder skriker att de borde vara med på typ hannalicious blögg. Hade mkt trevligt och alla fester där man får chips och dipp mitt i allt är fester jag tycker om.

Söndag kvar. Idag åkte jag och Clara till Arleena och Olivia, sedan så har jag organiserat mitt rum. När allting kryper i kroppen, trycker och jag inte vet vart jag ska ta vägen älskar jag att organisera. Dela upp i högar, flytta runt, rensa ut. Eller att läsa, så det ska jag göra nu.

Likes

Comments

Idag har jag haft en dålig dag, dagdrömt om Paris och pluggat psykologi. Nice ;D

Kände mig extra bloggig när jag gjorde en lax och avokado wrap till middag idag, men alltså underskatta aldrig wraps, lär er det, kommer vara min basföda när jag flyttar hemifrån eftersom det funkar i princip till all mat. Alltså ALLT. Förövrigt har det varit jättesoligt ute och då kan en ju ha solglasögon inomhus som den tvättäkta posern man är.

Eftersom jag dagdrömde om paris som jag nämnde tidigare hittade jag denna tjej på youtube och det är verkligen så lugnande att se på. Försöker sluta kolla på skit hela tiden och läsa träna plugga göra vad som helst som är vettigare men alltså youtube är ändå fantastiskt. <3

Likes

Comments

Igår var vi på Thomas stenström och hade en sån kul kväll, det var längesedan jag hade en sån bra fylla (-busschauffören som var ett jävla AS mot oss) och nu har jag precis mött upp de från igår för att mysa för är så bakis att jag aldrig mer vill röra alkohol. Så nu har vi köpt mozzarella sticks, pizza och ska äta hela kvällen. Valborg at its finest<3

Likes

Comments

Idag har vi gjort plakat med SSU till första maj, vi hade verkligen idétorka dock. Klasskamp är väl de mest uttjatade och VI VILL HA SEX timmars arbetsdag kändes som nått en gjorde förr. Så istället blev det lite ihopkrafs men vi hade det mysigt. Men detta var enda bilden jag tog på hela kvällen

Nu ska jag kolla sherlock hela natten, ciao<3

Likes

Comments

Så idag var jag på teater, Drömmen om Marbella, den andra en-manna-showen jag sett på en månad och jag är så jävla impad av både manus och skådespelaren. Den handlade om en ung narkoman och rätt simpelt om hans liv, och det var en sån himla fin och bra monolog genom hela.

Inte för att lätta upp stämningen avslutade jag sedan med Kobras Broder Daniel inslag och det var så fint och för mig som bara var en bebis under deras storhetstid fick en liten inblick, även om spela shoreline lever kvar än idag. Lovar att jag säkert hade vart den mest mainstream bd:fanet med eyeliner som en panda <3

Likes

Comments