Header

Hej hörrni! Har haft fullt upp i helgen, i fredags efter jobbet kom Olivia som övningskörde och hämtade upp mig och hon körde oss ut till en liten klassfest. Och trust me, jag trodde det skulle bli årets flopp men jag hade faktiskt riktigt kul? Bondade med vissa i min klass som jag ändå velat kunna prata med lite närmare, för tidigare har stämningen i vår klass endast vart stel och tråkig, vilket resulterade att efter en del alkohol i fredags så har jag aldrig hört så många prata samtidigt.

Efter lite för mycket i fredags så slutade det med att jag mådde otroligt dåligt i lördags, inklusive att jag hade bokat in en släktmiddag :-), men det stoppade mig inte från att åka och shoppa second hand med Julia, Marcus och Maja. Skrattade hela eftermiddagen med dom och somnade sedan riktigt tidigt vid 23 någon gång. Idag har jag jobbat ikapp en del uppgifter och jobbat på sista föreställningen av Sundsvallsbor 3.0. Känns himla konstigt att dessa veckor gått så snabbt och nu är det över, och back till Leo's lekland igen nästa helg. Nu: sömn<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här sitter jag en torsdag och försöker välja ut vilka ämnen jag ska välja att få F varningar i och vilket ämne jag ska göra omprov på på tisdag, alltid roligt nöje!!:-) På riktigt vet jag inte om jag ska skratta gråta eller bara gå och lägga mig att sova. Aldrig någonsin har jag brytt mig så lite om någonting som är så viktigt för mig själv egentligen, men finns ju positiva saker med allt, det verkar finnas 0% kvar av prestationsångesten som funnits där sålänge. De nätter jag satt uppe och jobbade för att alltid göra mina föräldrar nöjda och något jag själv trodde jag skulle bli nöjd över men när jag fick betyget så såg jag ändå bara det dåliga jag gjort, för det finns alltid någonting man kan vara självkritisk över allt. Är det inte att håret ligger sådär fult varje dag, är det att man hade ju faktiskt kunnat lägga till ett extra stycke i dendär uppsatsen man lämnade in tre minuter innan deadline kvällen innan och förklarat all nonsens lite mer nyanserat, men nonsens är saker som inte ens spelar någon roll för man är bara en lite myra i denna värld som fortfarande lär sig saker, och som inte egentligen vet hur man tar hand om saker ensam och vad x har för mening i en ekvation. För den största ekvationen man försöker lösa är hur man andas normalt och beter sig kring folk utan att bli jobbig, och hur fan man ska passa in när resten av ekvationen består av Y och man själv inte är lösningen. Man vet bara inte. Att alltid bli presssad till sitt yttresta ''för jag ser ju din potential, du kan ju dethär, ska du inte anstränga dig lite till?'' Också går man där och går sönder inombords och jo, jag kan ju faktiskt bättre och sedan börjar man hata sig själv lite mer än vanligt igen. Och sedan händer saker man inte tror någonsin ska hända och man blir aldrig riktigt sitt normala jag igen. ''Vart är den där ambitiösa tjejen jag vet du är?'' ''Äh det är bara mycket du vet, är trött. '' Fast man egentligen vill säga att ''Tankarna i huvudet har blivit fler, så hon försvann med dom, eller nått.'' För skolan lär oss att alltid värdesätta vad vi gör, att allting du gör i ditt liv ska betygsättas och kritiseras. Gör aldrig saker på ditt sätt, gör som de andra. De blir lättast så. Det är indoktrinerat.

Och detta tog mig just 28 minuter för att vara exakt som jag istället kunnat lagt på att skriva klart min samhällsuppgift, long live procrastination.

Likes

Comments

Sitter och klinkar på tangenterna igen. Kommer inte på någonting att skriva och såfort jag skriver nått här är det bittra meningar, slängde nyss in en blick till vardagsrummet där mamma kollar på någon tjej som konstant ler och klistrar fast kakel på en platta. Har det någonsin gjort en människa så lycklig undrar jag, förstår inte hur folk klarar av att le så mycket, hur gör man?

Idag slutade jag i varje fall tidigt så gick runt med Alva på stan en sväng och sedan åkte vi hem till henne, där vi kollade på viva hate, lite som skam fast på svenska, och mer indie och emo såklart. Med Tom Ljungman, ungefär. Eller ja egentligen är den enda gemensamma faktorn ungdomsserie. Jag har ju inte ens lyckats ta mig igenom första säsongen av skam, ska försöka igen någon dag. Har lovat alla jag känner som hypear det över skyarna.

Vi for iallafall och jobbade sedan och nu sitter jag här, dricker te och slöskriver på uppgifter här och där. Klottrar ner planer för en liten tapaskväll. Hoppas ni haft en fin dag, kram. <3

Likes

Comments

Mina tjejer är som fucking militärer. Är så jävla kär i dig Silvana.

Likes

Comments

Studiedag, har spenderat dagen vid datorn och sporadiskt klickat på tangenter för att försöka komma ikapp med allt jag ligger efter i men det har inte gått superbra. Men har iallafall kommit en bit på väg och det är det som räknas. Var ute på en promenad tidigare idag och herregud vad kallt det har blivit under veckan jag var borta, det enda positivt är att luften känns så fräsch. Och man kan dricka te, hur mycket man vill.

Ska strax börja sminka mig för jag har teater lite senare ikväll, och det ska bli väldigt skönt att få komma bort 2 timmar och bara tänka på annat. Well först, lyssna på Silvana och laga mat, bra kombo

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej, just nu sitter jag under ett täcke och en filt i kalla Sverige och är mest skeptisk till allt. Mår så himla dåligt för tillfället och känner inte ens för att kolla på någon av alla de uppgifter jag har just nu. Har verkligen sjukt mycket, får halvt skylla mig själv eftersom jag sket i allt under tiden jag var borta. Min mattebok är borta också. Sånt jävla oflyt för tillfället. 

Men nu ska jag ta tag i mig själv, promenera ut och sedan ta ett långt varmt bad. Sedan väntar 3 kvällar fulla med jobb. 

Likes

Comments

en woody allen tragedi
du går krossad
jag går fri

Likes

Comments