Header
View tracker
View tracker

Saker jag saknar 00.22 en kass fredagskväll/lördagsnatt w/e det räknas som

Ella och Skinnarviksberget. Att mysa med en av de finaste någonsin och kolla ut över Stockholm. Tänka sig att när hon kommer från Paris kommer vi inte längre bo på varsin sida av landet längre utan bara 4 timmar ifrån varandra?

Bure, för det var sommar och Mwuana. Som jag kunde två låtar av vid tillfället.

Likes

Comments

View tracker

Wow, maja skickade dessa till mig tidigare idag och har som sagt bara en sak att säga: wow. Ni kommer inte ångra att ni kollade på detta. Tyler är verkligen jätteduktig och verkar väldigt rolig dessutom.

Likes

Comments

Minns inte om jag berättade men jag var på Sandra Beijers boksignering så jag har äntligen köpt hennes senaste bok, har läst den gamla ca 3 ggr och jag älskar hennes sätt att skriva, det är väldigt målande och lite poetiskt stakande typ? Vet verkligen inte hur jag ska förklara, har inte hunnit börja på denna dock. Sedan köpte jag Gimme Brow i sthlm senast och Smashbox Eyeliner på kicksan hemma ;D

Likes

Comments

Längesedan jag skrev något nu men det betyder väl också att jag inte har något viktigt att skriva. Idag är iallafall en bra dag, för jag lämnade in min skoldator så jag äntligen kan få ett riktigt wordprogram + min inviduella val lärare såg till att jag kunde få Photoshop. Är beyond excited att leka med det imorgon när jag får tillbaka datorn, enda negativa är att allt på datorn kommer försvinna. Har skaffat x-antal nya mejladresser endast för att uttnyttja gratis månaden på Ps, har annars gimp men det går inte ens att jämföra de.

Detta gjorde min dag så mycket bättre efter en väldigt dålig morgon. Plus att jag köpte kaffe efter skolan (mkt gott) och fick ny energi och införskaffade mig en ny eyeliner som jag tänkte visa sedan.Trött men rolig måndag????

Likes

Comments

Kolla vad jag tog på Olivia till en fotouppgift. Hon är så himla fin min älskade vän. <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter och bleker håret hos frisören just nu, samtidigt som jag sippar på en kaffe. Wow vad avslappnade tänker ni, jag tänker det svider och halsar i mig kaffe för att stoppa mina hypokondriska känslor. Tror dock jag kommer bli jättenöjd!

Likes

Comments