Header
View tracker

Redigerar bilder som måste vara klar imorgon och har en ansiktsmask som luktar konstigt och samtidigt skrålar det ur fläkten på min dator men försöker överrösta det genom att spela lite högre musik. Är sinnessjukt sötsugen hela-jävla-tiden och det försvinner inte. Har vart sugen på chokladrulltårta i tre veckor nu, TRE veckor det är inte ens ett mänsklig beteende? Särskilt att inte ha bakat det trots att jag vart sugen på det i tre veckor. Har förövrigt nu kollat alla avsnitt av juicebaren och fan vad synd att en inte bor på söder och är kär i en 35 år gammal man.

Likes

Comments

En person man vill dricka cava med i solnedgången

Likes

Comments

Igår var jag på Fridas 18-årsfest och det var jättemysigt, var dock tvungen att åka hem tidigt för idag hade jag ett jobbpass. Vi hade helt missat att det var barnbidragshelg och eftersom jag jobbar på lekland var det väldigt stressigt och vi var dessutom kort om folk. MEN nu ska jag äta choklad och vila upp mig inför jobb imorgon igen, och kolla på P3 guld. 


Likes

Comments

Idag gick vi på en liten loppis efter skolan men den var verkligen ingenting speciellt vilket var lite tråkigt, men vi fick iallafall umgås lite en stund. Gick på en promenad längs vattnet när jag kom hem från skolan det mysigt dessutom skönt att inte lyssna på någonting och bara gå och filosofera.

Nu ska jag faktiskt åka och övningsköra, jag fyller ju år om 3 månader typ och mitt mål är att iallafall ha körkortet innan slutet av maj och känner mig lite stressad över det. Ska försöka hoppa av på gymmet efter om jag orkar dessutom! Försöken till att vara en produktiv människa

Likes

Comments

Vill publicera dessa bilder återigen för att jag kan inte andas vad fin hon är, min bästa vän som kan allt mellan himmel och jord. <3

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Detta pryder sedan ett tag tillbaka min vägg ovanför mitt skrivbord och är nöjd över mitt resultat. Det krävdes inte mer än en chic, styleby och Elle tidning plus lite häftstift and voilà. Plus att man kan byta ut dessa hur enkelt som helst när man hittat nya bilder i tidningar och bygga på.

Likes

Comments

Sunkig söndag? Sitter och dricker kaffe, redigerar bilder och lyssnar på Flora och Fridas podd. Hur pretentiöst, men väldigt härligt. Idag har jag verkligen inte gjort någonting speciellt alls, har fortsätta läsa Alltings början som jag typ hyllade över skyarna de första 150 sidorna men nu är den rätt tråkigt och platt? Handlingen är så otroligt långdragen och jag tror att den trots lite händelser har hunnit genomgå 4 år, under tiden jag läste kladdade jag ner sidorna med billigt nymålat nagellack.

Imorgon börjar skolan och jag tycker inte att det är jättejobbigt, jag har ju verkligen vilat upp mig under lovet och det behövdes eftersom jag legat efter så mycket under höstterminen, inte för att vi har haft mycket i skolan utan för att jag haft svårt att sätta mig ner och koncentrera mig så jag blivit sen på deadline eftersom jag är extremt lat. Så nu har jag försökt organisera lite inför ny termin och jag gissar på att det håller en vecka, men det är en vecka bättre än ingen alls.

Likes

Comments