Header

Så jävla vacker, intelligent och bra

Likes

Comments

Went there, took a pic, went home. Hehe nä men nästan så, igår kväll tog jag bilen och hämtade upp Maja och Marcus och efter ett tag mötte vi upp Olivia, Linn Arleena och Joel vid skateparken för att testa åka för första gången och lyckligtvis var det inga andra där. Det var iallafall kul att testa, trots att jag är den klumpigaste personen någonsin. 

Likes

Comments

Hallihallå. Idag vaknade jag i panik av att någon hetsringde min första tanke var direkt att jag försovit mig till jobbet men istället var det min sjuka storerbror som ville att jag skulle köpa frukost till honom, så fick masa mig upp ur sängen och åka för att köpa trocadero och baugetter vid kl 9 på morgonen för nu måste jag väl betala tillbaka för snart 10 års skjutsande (absurd tanke förövrigt) för jag har ju körkort ju??? Och det är alltid okej med Trocadero på morgonen om man är jättesjuk, det är sedan gammalt.

Ikväll efter jobbet har jag äntligen läst ut Emily L av Marguerite Duras (kommer förevigt nämna allt kulturellt jag gör) och knåpat lite på en portfolio, hehe höhö vad töntigt men det är jättekul ju.Nu ska jag sova för en sådan absurd sak/människa/ting som en sotare ska tydligen infinna sig i vårt hem någon gång mellan 8-10 imorgon och det var tydligen jag som fick ta hand om.

Likes

Comments

Kanske inte bästa bilden för att beskriva den goda maten men alltså ni borde verkligen gå förbi Brasseriet Verket en helgdag för brunch. Det var supergott och väldigt blandad mat så det finns troligtvis nått som passar alla. Hade önskat mig detta i födelsedagspresent för vi gör sällan sånt ''här''. I torsdags fyllde jag ju 18 dessutom, så nu är jag vuxen myndig och får köpa trisslotter. Det enda ''vuxna'' jag gjort hitils är att byta bankkort dock, säger rätt mycket om mitt liv för tillfället.

Likes

Comments

Hej hörrni, sitter just nu på biblioteket och väntar på att pappa ska hämta upp mig. Känner hur doften av min nya ansiktstvätt sprider sig för testet jag fick ligger fortfarande som en hinna över knogarna. Är så himla trött efter denna vecka som har varit fullt upp med att inte bara hålla koll på sig själv utan också en annan människa från ett helt annat land, men det har vart jättekul och jag har skrattat åt så många felsägningar och skillnader samtidigt som jag är så jävla tacksam att jag är uppvuxen i Sverige. Pratar engelska i mitt huvud för mig själv och får ständigt snaps från ett 19 grader varmt Portugal.

Ikväll ska jag bada, läsa bok och bara ha det tyst och lugnt helt ensamt för mig själv efter en vecka utan ensamtid.<3

Likes

Comments

Fint från utbytesstudenterna

Likes

Comments