Hej,
Det är september nu, det är höst!? Jag som längtade så till sommaren och sen håller den i nån månad bara, värst är när det inte är varmt här ens.
Så därför sitter jag och kollar in södern resor till vintern, jag behöver SOL... Kap Verde eller Gran Canaria..

Jag har börjat skolan tillbaks nu också, har redan gått två veckor samt jobbar en dag i veckan.
Förstår inte varför man har stressat så förut för att ta ut sig själv? Nu går de så bra att studera och jobba lite bara.

Sätter in lite sommarbilder här:


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej,

Det är en skön fredagkväll, jag sitter i soffan efter min springtur och lite styrketräning. Jag skrev i vintras att jag var utmattad. Det var jag verkligen, här sitter jag ännu åtta månader senare efter att ha börjat förstå att jag var utbränd och kämpar och kämpar varje dag ännu.
Jag är på bättringsvägen absolut, jag klarar av att jobba måndag till fredag sex timmars dagar, det är ett stort framsteg, men jag har fortfarande mycket att jobba med, men jag tar en dag i taget och lyssnar på mig själv, ställer absolut inga krav.
Mitt i vintras fick vi en ny familjemedlem som har hjälpt mig otroligt mycket och det är det absolut bästa jag har gjort, skaffat hund 😍
Men man lär väl sig något av detta och jag kommer att bli mig själv igen!
Ska skriva igen snart så ha en fin fredagkväll 😋🐾

Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Denna Helg har jag inte åstadkommit så mycket..
Jag bakar mycket, det är roligt när jag inte orkar med så mycket annat.
Ett besök hos min mor och far igår, musslor till middag och film med mina fina pojkvän.
Sov länge idag och bakade batonger.
Madde och Nathalie var hit på en kaffe på dagen.
Avslutar denna helg med en god middag och ligga på soffan framför tv.
Hoppas på framsteg snart ☺

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag ligger ännu i sängen och drar mig, så himla skönt.
Sovit ca tio timmar inatt. När jag vaknar har jag oftast lite ångest fram tills jag vet vad jag ska göra.
Jag orkar ju somsagt inte göra mycket, men jag är en sån som behöver väldigt mycket sällskap och jag behöver få prata med någon och få göra något smått varje dag så känns det bättre.
Jag är lite rädd för att jag ska hamna i depression, det går väl hand i hand med utmattning men vi får hoppas på det bästa. Någon annan som är i samma situation nu?

Likes

Comments

Hej!

Det är längesen jag bloggade, men det känns lite som att jag skulle vilja skriva av mig lite.
Jag slapp in till yrkeshögskolan Novia i höstas till företagsekonomi, precis som jag ville och hade hoppats på, det var de jag hade siktat in mig på redan i yrkesskolan men jag visste inte om jag skulle klara av det.
Här sitter jag nu, har sluppit in i den skola jag ville och har alla möjligheter framför mig.
Mitt i den stressiga hösten med sju kurser och tre projekt jag skulle klara av och försöka jobba någon dag i månaden så jag skulle få allt att gå runt så blir jag sjuk.
Jag vet ingenting, förstås ingenting, inbillar mig allt, jag uppsöker läkare, ringer olika nummer jag får och ingen vill inse någonting. Jag anar mina problem och berättar men ingen tror på mig, jag ligger helt utmattad på soffan hemma, dag för dag. Jag kämpar mig genom skolan de sista tre veckorna innan jullovet för jag ville verkligen ha mina poäng för hela hösten, jag ville verkligen inte gå om alla kurser. Jag längtar till jullovet och när jag verkligen har skrivit sista tenten för höstterminen är jag på botten. Jag orkar absolut ingenting, vill inte se människor, ända jag kunde tänka mig var om någon av mina kompisar ville Komma hit och hålla mig sällskap.
Det är svårt och förklara för någon som inte gått genom detta men jag hoppas på att någon gång kunna hjälpa och förstå en annan som är i denna sits.
Jag är långt ifrån frisk antar jag nu, jag skulle vilja veta hur länge detta tar? Men det är något som ingen kan svara på. Jag har åtminstone fått svart på vitt att jag är sjukskriven och verkligen inte ska jobba eller studera förtillfälle. Jag vill verkligen det men nu ska jag ta dag för dag och kämpa genom det här.
Jag kommer att skriva här dag för dag hur det känns för mig och hur det är att uppleva utmattning och ha diabetes.


Likes

Comments

Hejsan!

Nu är det för längesen, men det har varit mycket i mitt liv nu.
Tänkte berätta om våran södern resa och flyget gick till puerto rico på gran canaria.
Flyget gick direkt från Vasa torsdagen för snart två veckor sen. Vi tillbringade sex hela dagar där, det är rätt kort men vi hann bli bruna.
Första dagen regnade det så vi funderade vart fan vi kommit, men vi tog dom 700 trappstegen ner till stranden från hotellet och promenerade inn till centrum, shoppade lite småsaker som handdukar, solglasögon och sånt som vi tänkte vi behövde.
Vi hade all inclusive, det är första gången jag har varit med om det men det var skönt och man behövde ju inte gå hungrig. Maten skulle ju kunnat va bättre, frukosten var toppen men resten.. Men det är väl så det fungerar när man tar all inclusive.
Ärligt talat så resten av dagarna solade vi och badade i bubbelpoolen längst ut på berget vid hotellet och set var högt uppe!
Jag var även och doppade mig i den kallaste dom dagarna när det var grymt varmt. Det var ca 30 grader i solen, vi drack sangria, öl vin, breezer och sånt dagarna långa men det är sånt man får göra när man är på semester.

Vi gjorde ingenting annat än tog det lungt, åt och solade. Vi tyckte att om vi hade varit tio dagar hade man kunnat göra någon utfärd eller om det regnat mer men vi får vara glad för det väder vi fick!
Det blir absolut en resa till men nästa gång blir det ett nytt land tror jag 😍
Vi ser resten i bilder tycker jag ☺️

Likes

Comments

Gokväll!

Ja, somsagt imorgon åker jag och Sebbe till puerto rico, äntligen alltså! Väntat i flera månader nu och nu är det färdig packat med sommarkläder 😍
Vi får hålla tummarna för bra väder hela veckan!
Jag har städat idag, det är skönare att komma hem till ett städat hem sen! Christian var hit på kaffe, inte mycket annat, jobbar på dagarna.
Igår mötte jag upp Sofia vid kaffe huset August o h drack lite kaffe, sällan man ses men när vi väl ses har vi så mycket att diskutera alltid ☺️😏
Jag köpte en bikini underdel igår och inte så mycket mer. Men en sak, VAR ÄR MINA BRILLOR, de är spårlöst försvunnen, likadant med mina vinter utebyxor, hur fan kan man tappa bort de?
Nåja, kan ju önska att sommaren kommer iaf, så behöver jag inte dom iaf 😋
Nu ska jag sova, åka och jobba och sen sätta mig på flyget mot varmare breddgrader! Ha det fint!

Likes

Comments

Hej!

Det var alla hjärtans dag igår, jag brukar inte fira den dagen med något speciellt ända jag gjorde var frukost på sängen.
Jag var hemma hos mina föräldrar och åt en lunch med dem och sen en stund vid farmor och farfar innan resan.
Jag drack en kaffe med Madde och fixade tortilla med Sebbe på kvällen.
Annars överlag min hälg har varit lugn, körde mamma till stan i fredags och drack ett vinglas.
Lördag åkte vi till stan en stund och fortsatte med middag hos sebbes föräldrar och därefter ett 50 års kalas på kvällen.
Så jag har helt enkelt tagit det lungt och inväntar våran södernresa på torsdag, äntligen, som jag väntat ☺️

Likes

Comments

Hej!

Min jobbvecka är i princip slut snart, nu är det endast sex dagar kvar tills vi åker till puerto rico, som jag längtar 😍.
Inget speciellt denna vecka, endast vad jag har gjort är städat igår och jobbat.
Får se vad hälgen ger ☺️

Likes

Comments

Hej!

Maria kom hit förra måndagen, umgicks med henne ända till fredag, bland annat grillning med Elina och Emelie, shopping och flera kaffe med Angelique osv.
Jag hade ju börjar jobba också och det var fruktansvärt tungt att stiga upp till!
Fredagen kände jag mig sjuk efter att jag tagit en avskedskaffe med Maria och kört henne till tåget så jag låg hemma under filten och drog en fjorton timmars lång sömn.
Lördag hämtade Angelique mig redan runt halv två och jag åkte till henne, fixade mig och åt tortilla med henne, trevligt, sällan vi är ensamma och får prata!
Vi drack vin och inväntade dom andra till kvällen för vi var på gång ut till ishallen där det var polarsound, bland annat scooter, e-type, Pandora! De var fantastiska!
Gårdagen bestod av grillmat och sömn bara!
Ny vecka nya möjligheter :)

Likes

Comments