Header

Idag är det tisdag och jag är i skolan, jag bloggade ingenting efter halloween så jag tänkte göra det nu istället. Jag festade på lördagen vilket var väldigt roligt, förutom resultatet vi såg dagen efter.. Men själva kvällen i sig blev lyckad. Jag har inte så mycket mer att skriva om så jag tänkte lägga in lite bilder från halloween istället, och jag var militär som ni kan se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi lämnat Rom och Italien, vilket känns både skönt och tråkigt. Skönt att få komna hem till hemma plan och egen säng, eller hos Sara eftersom jag sover här inatt, men synd att lämna vädret i Rom. Under dom senaste dagarna har vi hunnit vara på Colosseum och lite fler sevärdheter. Jag hatar verkligen sevärdheter, men Colosseum var dock intressant! Vi har även ätit gott varje dag och gått igenom shopping gator, jag köpte dock inte mycket alls. Jag tänkte lägga ut vad jag köpt imorgon då jag kommit hem.
Just nu ska jag och Sara upp till köket för att äta något och jag tänkte även lägga ut lite bilder från resan.

Likes

Comments

​Hej, det har gått väldigt segt för mig att blogga nu på sistone har jag märkt. Nu har jag packat klart och ligger bara i sängen. Imorgon ska jag och min familj fara till Rom i Italien, och vi måste fara hemifrån vid 04.30 på morgonen, så det blir intressant att se hur jag ska orka ta mig upp. Jag kommer försöka fota mycket och uppdatera här på bloggen också.. Nu tänkte jag gå och duscha och sen bara vänta på att kunna sova egentligen. 

Likes

Comments

Nu är det ny vecka, i och för sig är det tisdag idag. I helgen hände inte mycket överhuvudtaget, jag var med Sara och några fler på fredagen och bara tog det lugnt, och i lördags var jag med Sara.. Imorgon är det matteprov och på torsdag prov i företagsekonomi, så vi får väl se hur det går. Just nu ligger jag i sängen och har sett Faking it, som är en riktigt bra serie jag följer!

Likes

Comments

​Som rubriken lyder är det fredag imorgon, vilket ska bli riktigt skönt. Jag har faktiskt inte så mycket planerat inför helgen förutom att sova med Lina en natt, och en med Sara, så vi får se vad som händer. Idag efter skolan så följde jag med Sandra till stan ännu en gång, för att hon skulle in och prova en klänning. Nyss så for Sara hem och jag ligger bara i sängen med musik och tar det lugnt. 

Likes

Comments

Idag fick vi sluta vid 11 tiden, istället för 16.20, så det var riktigt härligt. Då vi slutade tog jag bussen hem och efter det har jag i princip inte gjort nånting, förutom att jag följde med Sandra till stan en sväng för att hon skulle kolla på några jeans. I skrivande stund ligger jag i sängen med glass och Gunilla Perssons egna show, i väntan på att ph ska börja.


Likes

Comments

Igårkväll var jag, Lina, Mathilda, Alexandra och Sara hemma hos Sara och hade lite party, sen sov jag hos Lina. Idag har vi inte gjort så mycket dock, bara duschat och slappat. Om ett tag så kommer Sara och hennes familj och hämtar upp mig, sen ska jag följa med dom till Saras morbror och hans familj där vi ska äta middag. Jag har inte planerat så mycket inför kvällen men det blir nog inte att göra så mycket alls.

Likes

Comments

Idag var vi lediga för att vi hade föräldramöte onsdag kväll förra veckan. Jag hade tänkt att jag skulle hinna göra en del nytta men så blev det inte, Jag vaknade vid 11 och sen låg kvar i sängen tills jag gick och duschade. For även en sväng till stan för få min moped fotad eftersom att jag måste byta framkåpor pga skador, riktigt irriterande. Kom just hem från Sara, vi gjorde inte så mycket utan kollade lite på halloween kostymer och bakade kladdkaka. Ska städa råttburen nu och sedan invänta ph.


Likes

Comments

Den här dagen började väldigt lugnt eftersom vi börjar 09.35 på måndagar, vi fick även sluta tidigare än 13.45 som vi annars gör.
Efter att jag kom hem har jag legat i sängen hela dagen med youtube och halvsovit, och snart börjar paradise hotel så jag ska nog gå och fixa nåt att äta till det.
Mamma kom även hem Igårkväll efter att ha varit varit i Prag så då hon var där fick jag önska mig något, och eftersom sephora finns där så önskade jag mig ett nytt hoola bronzer eftersom mitt snart är slut, så då hon kom hem fick jag lite saker hon hade köpt åt mig, söt som hon är.
Har kollat alla priserna på sephora.com så priserna stämmer ungefär.

Sephora - Contouring 101 Face Palette, ca 280kr

Benefit - Hoola Bronzer, ca 230kr

NARS - blush i färgen "orgasm", ca 250kr

Likes

Comments

Igår blev det inte någon lugn kväll hemma med en godispåse, som vi hade planerat. Det blev spontan party iallafall som slutade med att vi sov hos Sara.
Nu ligger jag och Sara iallafall hos Mathilda och har just tryckt en pizza. Ikväll kommer mamma hem från att ha varit i Prag några dagar, så det blir nog en myskväll hemma.

Likes

Comments