Fixar just nu frukost!Likes

Comments

Ikväll har jag och mammii julpyntar lite som nu kan se på bilderna! Jag åkte direkt hem efter skolan för att jag var tvungen att skriva klart en svensk grej som ska lämnas in imorgon! Efter de kollade jag på ett Supernatural avsnitt, är äntligen på säsong 2(Vet jag jag ligger efter så jäkla mycket) sen åt jag, tog en dusch och sen julpynta vi och nu ligger jag i min säng och ska sova!
Fick reda på att jag har E i engelska men hade kunnat få C om jag skärpte mig och lämnade in läxor vilket jag inte gjort, fett dumt av mig själv!
Igår var jag med Sabina och Elin på Emporia och handlade julklappar, så nu har jag handlat klart till mammii, Pappii och Stoffe eller jag ska köpa en liten sak till, till stoffes! Jag tänkte lägga in bild på sakerna men jag vet inte om de är någon av de som lösen min blogg och de skulle inte vara så bra!Likes

Comments

Jag bytar blogg namn på onsdag istället, och de kommer då bli nattstad.se/Yokuana
Men bara för jag byter så får ni inte sluta läsa, heh!Likes

Comments

Jag har inte bloggat så mycket idag pga att det inte har hänt något roligt! Har bara suttit i mitt rum och kollat på Supernatural iprincip hela dagen! För er som vill veta min instagram så är det:
Instagram: yokuanachan

Jag funderar stark på att byta mitt blogg namn/blogg adress till ett namn jag använder mer ofta! Jag tänker inte säga vad det blir än, så någon tar de namnet! Men jag planerar att byta på tisdag! Vilket betyder att ni får reda på de nya imorgon kväll!
Nu ligger jag i soffan och kollar på solsidan! Men vi hörs imorron!Likes

Comments

Jag och min bror satt och kollade på Supernatural (jag tror jag börjar bli beroende) sen såg jag att Linnea Näslund och 2 av hennes vänner livestreama på twitcam så jag kollade på de istället sen sa de typ att om man ville att de ringde en så skulle man skriva sitt nummer och de gjorde jag sen ringde de mig och jag fick lite halvt panik och darra så mycket att de såg fake ut! Men så pratade vi lite fast jag bara sa typ, mm, ja, nä och okeii! För jag va typ i chock. Jag tycker hon är fett grym som jag också fick fram att säga till henne!^~^
Men nu ska jag sova så vi hörs imorron!Likes

Comments

Vi va ju domsagor på Biltema och lämnade mamma hos en vän! Efter de åkte vi till mina kusiner, och jag och min ena kusin(hon på bilerna) åkte pulka och var ute i snööön!
Nu sitter jag och kollar på Supernatural och har precis ätit falukorv och pasta!
Likes

Comments

Idag är jag på riktigt bra humör! Vaknar och ser att de är snö ute, åh jag älskar snö!
Sen släppte jag ut min katt och han hoppar för att inte nudda snön sen kommer de en vindpust med snö i sig, och han blir så rädd att han inte vet vart han ska ta vägen. Så han springer in under vår bil sen in i stallet! De va de sötaste jag har sett på fett länge! Nu är jag påväg till Biltema, vet egentligen inte vad vi skulle handla där, heheh!Likes

Comments

Idag har det inte hänt något roligt som jag kan skriva om! Va i skolan, gjorde ett religionsprov gick hyfsat men kunde gått mycket bättre, men jag tränade inte så mycket så jag får skylla mig själv..
Sen följde Sabina med mig hem efter skolan! Vi blev hämtade för de är HEMSKT väder! Sen bor jag i västra Skåne där det tydligen ska vara värst, klass 3 varning.. Sen är de ju de att jag blir så jäkla rädd när de är storm eller åska eller liknande, heheh vet inte varför egentligen. Men hoppas ni slipper märka av stormen så mycket så hörs vi!

Likes

Comments


Likes

Comments

Börjar må bättre!Likes

Comments