I fredags fick jag till ett bättre benpass då både motivation, koncentration och kontakten var på topp. Men nej, alla mina styrkepass går inte bra, vilket jag också tycker är viktigt att man tar upp. Man kan inte känna sig på topp och prestera 110% varje gång. Men nedanför är passet som jag gjorde i fredags som gick förvånansvärt bra efter en lång dag.


Uppvärmning: intervaller på löpband med tabata-timer i 20 minuter

Knäböj med skivstång 4x12

Deadlifts 3x12-15

Hip thrusters 5x15

Gående utfall på löpband 4x10/ben

Kickbacks 3x12

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er och hoppas du haft ett bra veckoslut, det har jag. Efter lunchtid igår drog jag till R där jag spenderade resten av lördagen. Mysig dag och mot kvällen började huset fyllas med folk. Trevligt att träffa nya människor och en bättre lördagskväll skulle jag inte ha kunnat ha. Helt klart en minnesvärd dag och kväll, tack alla involverade!

Kom hem efter midnatt men vaknade ändå tidigare än vanligt. Min söndag har ändå fått vara lugn då humöret svek idag trots en bra gårdag. Har fixat med läxor, inlämningsuppgifter, presentationer och övriga skolarbeten som jag har behövt göra i förväg då roliga planer är på kommande men hann även med ett träningspass och annat fix på eftermiddagen.

Ny vecka imorgon och hoppas verkligen denna vecka går snabbt då jag har mer än vanligt i skolan nu. Kram!

Likes

Comments

För att sammanfatta min fredag kort; strålande humör, soligt väder, en rolig gymnastiklektion, håltimme och en modersmålslektion innan jag mötte upp mamma på stan vid 14-tiden. Blev en runda shopping innan vi handlade mat och åkte hem. En riktigt bra dag har jag haft och älskar verkligen dessa dagar då livet känns på topp!

En lugn kväll fick det ändå bli, städning och ett träningspass, som vanligt på fredagar egentligen. Inte så mycket ork till annat efter en lång vecka men nu har jag äntligen helg igen!

Likes

Comments

Produkter från Dermosil som idag kom på posten. Den röda förpackningen, Hydrating Facial Mask Lingonberry, har jag haft förut och stört älskade den så en ny sådan fick det bli!

Likes

Comments

Skoldagarna rullar på som vanligt och det enda jag längtar till är helg, som vanligt det också. Har väldigt mycket nästa vecka då roliga planer är på kommande, så i helgen lär jag nog ta och fixa en del saker så jag inte sitter sönderstressad kvällen före. Men imorgon väntas ännu en kort skoldag innan jag tar en efterlängtad helg.

På tal om annat. En ny magövning har tillkommit i mitt schema; treadmill walk abs och kan fortfarande inte påstå om den är bra eller dålig, men roligt att göra nya övningar så det blir lite variation. Som man brukar säga, variation ger motivation!

Likes

Comments

Sista påsklovsdagen spenderades största delen i stan med familjen och väl hemma var det läxor och ett träningspass fokus på mage som gällde. En riktigt bra sista lovdag hade jag och före jag tog natten fick vi besök av min farbror och hans fru + deras barnbarn.

Idag var det skola som gällde igen. Började redan klockan 8 med en gymnastik lektion innan dagen rullade på med matematik, finska och engelska före jag hade pianolektion vid Kuula-Institutet.

Passligt trött var jag efter den långa dagen men hade redan under dagen planerat in en springtur på kvällen och har jag bestämt mig för någonting så har jag. Men det fick bli ett kortare löppass på 6,3 kilometer men är ändå helt nöjd med tanke på att det är den första gången jag sprang utomhus i vår. Nu är det bara att bygga upp konditionen igen så jag är tillbaka i löpning till sommaren. Uppfriskande var det i alla fall!

Likes

Comments

De som känner mig bra vet nog min stora kärlek till Nike och då kanske det inte förvånar dig att ett par nya skor har kommit till i samlingen nu. Eftersom alla mina Nike skor är svarta från förut, förutom ett par, så kände jag att jag ville ha en glad och uppiggande färg nu till våren och sommaren. Ett par Nike Tanjun i en färg som heter Lava Glow. Mer än nöjd och dessa kommer bli flitigt använda!

Likes

Comments

Hej på er! Gårdagen bestod av städning och ett bra träningspass innan jag stress-fixade mig för att dra till Jungsund. En otroligt bra kväll och finare sällskap skulle inte ha gått att ha!

Vaknade upp tröttare än tröttast idag så det blev en lugn förmiddag med en bok i famnen före Jasmin anlände kring 13-tiden. Pratade konstans i 2,5h om allt som hänt senaste dagarna då vi inte träffats på en vecka. Så skönt att få prata ut om allt med henne, välbehövligt!

Jag har precis duschat och nu är jag helt slut efter ett träningspass i gymmet fokus på ben och glutes. Blir nog en lugn kväll för mig då sömnen har fallit bort senaste dagarna. Dock har det varit helt värt det för nu lämnar jag två bättre dagar bakom mig med fina minnen och imorgon ska jag njuta för fullt av sista lovdagen. Ha en bra kväll, kram!

Likes

Comments

Första påsklovsdagen (gårdagen) spenderades hos min mommo och moffa i Jakobstad och på kvällen blev det ett par timmar hos mina kusiner också. Lika roligt att få träffa dem, speciellt nu då det var ett tag sen. Världens sötaste kattunge hade även mina kusiner fått och huuuur gullig alltså, så otroligt söt var den ju!
Denna lördag vaknade jag upp till världens snöväder och känner mig smått trött med tanke på att vi kom hem först efter midnatt. Men jag har ju ändå lov och har några planer för dagen så nu kör vi igång lördagen. Önskar er en bra lördag och en glad påsk!

Likes

Comments