God eftermiddag! Jag började dagen med ett träningspass i gymmet. Ben på schemat men fokus på teknik, bra gick det. Blev en dusch efteråt och därefter mat, ut i solen, pianospelande, fixande och nu har jag precis packat. Drar till Rasmus om en stund och spenderar någon dag eller två med honom. Ha en bra torsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter en heldag tillsammans med Rasmus ställde jag mig på löpbandet för att köra intervallträning onsdagen till ära. Gick hur bra som helst vilket gjorde mig glad och väldigt förvånad med tanke på hur lite konditionsträning jag haft senaste veckan. 30 minuters intervaller följt av ett 40 minuters styrkepass, fokus på överkropp. Bra träning!

Likes

Comments

Trött kropp och speciellt trötta ben efter denna tisdag. Började dagen med att köra in till stan för att små-shoppa några behövliga saker. Fick allt jag var på jakt efter, vilket glädje mig!
Hemma igen åt jag lunch, storstädade huset och tog sedan rullskidorna under armen och gick ner till vägen för att rullskida. Blev några kilometer och därefter avslutade jag på grund av att benen blev svaga och koncentration sjönk, vilket resulterade i ett fall haha. Så kan det gå, överlevde gjorde jag i alla fall.
Gräsklippning, 40min styrketräning och en dusch har jag hunnit med och nu ska jag och föräldrarna dra till farbror som fyller år idag. Senare ikväll får jag sällskap av pojken. Denna dag får 10/10 trots det mindre bra som hänt!

Likes

Comments

Började en ny vecka på bästa sätt genom att spendera hela dagen med Rasmus. En promenad, någon timme hos hans mommo och annars bara haft en mysig dag tillsammans efter att han varit borta en vecka på fotbollsturnering. Hoppas på en lika bra morgondag, kram!

Likes

Comments

Eftersom att jag inte kände mig på topp i morse så valde jag att bara följa med släkten på sightseeing till Meteorian. Väl hemma igen åt jag lunch före jag la mig ute i solstolen för att försöka få lite färg medan jag fick vila upp mig. Otroligt fint väder och varmt! Njöt och kände mig för första gången på väldigt länge avslappnad.
Ett träningspass stod på schemat, ett kort ett, då jag kände mig trött. Men väl i gymmet gick det hur bra som helst och fick ihop ett bra och ett av de längre passen, sånt gillar vi!
Lite städning i skåp och lådor, besök av farbror och kusin och en middag har jag nu även checkat av.
Kvällen är fin så den tänker jag spendera utomhus och ta vara på vädret. Lämnar en bra helg med släktbesök bakom mig och inväntar en ny vecka. Kram på dig!

Likes

Comments

Glad lördag! Som jag skrev igår så har vi släkt från utlandet på besök över helgen. Idag möttes hälften av oss vid Björkö klockan halv 11 för att visa dem området vid Replot. Saltkaret bland annat. Efter att ha spenderat några timmar där körde vi till Berny's för att vänta in hela släkten på pappas sida för lunch klockan 13. Riktigt trevligt!
En tur till bilmuseét och en sightseeing av staden Vaasa hade vi innan vi körde till fammos ena bror där alla nu befinner sig. Jag valde att fara hem istället då jag var otroligt trött och ville hinna med annat idag också. Vilade en stund i solen väl hemma och därefter ett träningspass i gymmet.
Nu är det dusch som gäller innan jag ska fixa några saker innan sängen kallar för en ny dag imorgon med släkten. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Klockan 16 anlände pappas morbror från Sverige och min småkusin från USA + hans fru till oss. Därefter fyllde huset ytterligare på med mina två farbröders familjer och pappas andra morbror. Låter mer invecklat än det är haha.
Kvällen har bestått av prat, god middag och ännu mera prat. En riktigt trevlig kväll ändå, kul att få träffa släkt som man annars inte träffar och annars bara få umgås med släkten.
Imorgon har vi program ordnat hela dagen för gästerna och då kommer även mera bekanta och släkt att hänga med. Ha en bra fredagskväll!

Likes

Comments