Finns nog ingen härligare känsla än då ett träningspass går bra! Efter en vilodag i måndags var det morgonträning som gällde igår (tisdag). Dock var min kropp fortfarande i viloläge och jag hade allmänt låg energi vilket resulterade i ett halvdant pass. Men idag, efter en kortare skoldag, ställde jag mig på löpbandet efter att läxorna var gjorda och körde igång träningen med ett 30 minuters intervall-/konditionspass. SÅ otroligt skönt! Efteråt körde jag 35 minuter styrketräning, fokus på framsida lår och även några övningar för ryggen. Ett bra avslut på en bra dag och imorgon börjar jag först 11:25 vilket jag inte klagar på!

INTERVALLER (löpband)

5 min promenad på högsta lutning + gummiband

2 min jogg, 30sek spring, 1 min promenad x6

5 min promenad med högsta lutning + gummiband

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En söndag som bestod av skolarbeten, en sju kilometers promenad, ett 70 minuters bra träningspass och före sista helgdagen var slut hann jag även njuta av ledigheten. Måndagen till ära blev det en sallad till lunch vid Sweet Vaasa med favoriten, Jasmin, som sällskap. Lite glädje i vardagen skadar inte då jag resten av dagen satt i skolbänken, men hade trots det en bra skoldag. En av de jobbigaste skoldagarna är nu över, så nu gäller det bara att kämpa vidare, ha en bra vecka!

Likes

Comments

Eftersom en tredjedel av mina dagar består av att lyssna på musik så tänkte jag tipsa om mina favoriter för tillfället. Lär nog tröttna på dem efter ett tag nu, med tanke på hur mycket dessa har spelats senaste veckorna.

Likes

Comments

En av mina absoluta favoritövningar för magen; hängande benlyft! Går att utföra med både raka ben och med böjda ben, huvudsaken att du spänner magpartiet. Går även att tillägga benvikter i efterhand.

Likes

Comments

Halvdåliga mobilbilder från igår och idag.

Hej på er! Gårdagen spenderades i skolan som vanligt efter ett träningspass på morgonkvisten. Lika bra start på dagen finns nog inte än att börja med det man älskar att göra. En helt okej skoldag hade jag som slutade passligt till då regnet upphörde och solen tog över, hur härligt? Det är sjukt hur mitt humör påverkas av vädret alltså, så jag tog mig direkt ut på en underbar promenad i solen som värmde väl hemma från skolan. Fortsättningen av kvällen var lugn, men riktig skön med tanke på hur otroligt trött jag var efter veckan.

Denna lördag spenderades ett par timmar i stan för lite shopping och väl hemma tog jag mig ut i solen en stund före jag städade huset. Efter någon timmes städning gick jag till skidspåret för att samla de förmodligen sista kilometer för i år och spåret var nog det sämsta jag varit med om men nöjd över min insats ändå haha. Ett träningspass i gymmet efteråt och det var verkligen det bästa med kvällen, kände mig så energifylld när jag väl kom igång och hade otroligt bra flyt hela passet, det gillar vi!

Middag, dusch och nu slängde jag mig precis i sängen och är helt död i hela kroppen, typ. Lördagen har verkligen flugit förbi men jag är glad över att jag fått gjort allt det jag hade på schemat.

Likes

Comments

Efter en vilodag igår på grund av en rygg som inte ville samarbeta, började jag denna torsdagsmorgon med träning istället. Ett benpass stod på schemat och lyckan går inte ens att beskriva när fokusen och kontakten var på topp. Ett kort men ett bra och effektivt 50 minuters pass fick jag ihop med passliga vikter och gummiband i alla övningar! Nu väntas skola och laddar upp med frukost och en Nocco Tropical(favorit!). Ha en fin dag du med!

10min promenad på löpband med lutning + gummiband

Sumosquats superset squats 4x10

Lunges 2x10/ben

Benspark 4x12

Raka marklyft superset stående rodd med skivstång (axlar) 3x12-14

Butt blast i maskin + gummiband för extra motstånd 4x7-10

Likes

Comments

Vart tog ens denna dag vägen? Vaknade med världens ryggont så kämpade mig till skolan där dagen flöt på otroligt bra med bra humör tack vare omgivningen. Pianolektion stod på agendan som vanligt på tisdagar och efter det blev det lite mat shopping. Kom hem senare än vanligt vilket resulterade i att jag bara kört ett 70 minuters pass i gymmet och gjort läxor till morgondagen. Med en smärtsam rygg tar jag nu natten och imorgon är vi halvvägs genom skolveckan, tagga!

Likes

Comments

Vaknade tröttare än tröttast i morse och kände mig helt slut i hela kroppen, så därför valde jag att köra på mysiga kläder i skolan för en gångs skull och kan säga att det var bästa valet jag gjort en dag som denna. Kämpade mig i genom längsta skoldagen och med allt för lite energi väl hemma försökte jag mig på ett träningspass vilket dock inte gick så bra, men bättre än inget. Nu blir det att ladda upp och förbereda inför morgondagen, vi hörs!

Likes

Comments

Lördagens lunch / Nocco Äpple framför finalen av Melodifestivalen / Då man har brottomt
Träning / Skidning
Bästa föräldrarnas inköp till mig från Umeå x2 / Skidtur på isen / Mys

Ett antal bilder från helgen som jag nu lämnar bakom mig och kör igång med en ny vecka. Bring it on!

Likes

Comments

Add IceCream är en glass utan tillsatt socker, högt proteininnehåll och som har låg fetthalt och kolhydrats innehåll, kan det blir bättre? Denna glass, nummer tre, tycker andra att smakar äppelpaj men antingen har jag fel på mina smaklökar eller så minns jag inte hur äppelpaj smakade, för jag tyckte inte det smakade det haha. Små färska äppelbitar är nedblandade tillsammans med kanel. Äter man en burk får man i sig hela 40 gram protein vilket är grymt! Verkligen en favorit och vill gärna testa resterande smaker bara dessa skulle börja säljas i Finland, vilket dock lär ta ett tag.

Likes

Comments