Nu har jag testar Fast Pudix som är lite liknande som ProPud, alltså en proteinpudding. Hade inga höga förväntningar på denna i choklad smak då jag antog att den skulle smaka ungefär likadant som den från NJIE, vilket jag också tyckte den gjorde. Denna var kanske lite mer rinnigare i konsistensen men annars märkte jag ingen större skillnad.

Proteinpudding passar utmärkt att äta i form av en nyttig och proteinrik efterrätt. 4/5 poäng!

Likes

Comments

View tracker

Med humöret på topp tog jag mig till skolan men under skoldagen har jag mest sett fram emot att komma hem. Trots att jag hade en lektion mindre idag tyckte jag dagen var lite jobbigare än vanligt och energin var inte på topp. Men tog mig igenom skoldagen och under kvällen har jag kört mitt första ordentliga och intensiva träningspass efter några dagar med lätt träning och aktiv vila på grund av min smärta i bröstkorgen och sjukhusbesök. Hur kan man bli så glad och lycklig över att träna? Helt sjukt ju. Blev ett bra benpass som jag avslutade med lite magträning. Får även tacka de underbara människorna jag har i mitt liv som gör att jag ikväll kan gå och sova med ett leende på läpparna. Guldvärda!

20min promenad på löpband med lutning

Gående utfallssteg med hantlar 5x10

Sumosquats + vikt 2x15

Bencurl + vikt 5x7-10

Marklyft 3x12

Sido utfall 2x10 / ben

Benfall 5x10

Bicycle Crunches 3x10-16

Likes

Comments

View tracker

Jeans - Dr Denim / Skjorta - Ginatricot / Kabelstickad tröja - Ginatricot

Nu lämnar jag en helt okej helg bakom mig bestående av bland annat promenader och shopping. Idag hade jag sovmorgon till 9:30  vilket har varit hur skönt som helst att få göra lite annat på morgonen än att stressa för att hinna till skolan. Men nu bär det av till skolan för att ha engelska förhör följt av geografi, hälsokunskap och en religions lektion. ​Ha en bra vecka!

Likes

Comments

Hej på er och hoppas ni haft en bra dag! Själv har jag väl inte haft den bästa dagen vilket jag nu börjar bli trött på... Smärtan i bröstet var kvar när jag vaknade i morse, men tog mig till skolan och kämpade mig igenom en fysik lektion och fick ett hälsokunskaps förhör skriver innan jag inte klarade av att vara i skolan mera. Tog bussen hem och en halv timme senare satte jag och pappa i bilen på väg till stan för att besöka läkare.

Tog några prover innan jag fick tala med läkare som skrev ut medicin och ska även vidare på undersökningar då de inte vet orsaken till smärtan jag har i bröstkorgen. Hoppas verkligen att jag börjar må bättre snart så jag får återgå till normala dagar! En dag kvar till helg i alla fall, vilket glädjer mig!

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen spenderade jag i skolan och som vanligt på tisdagar satte jag mig i skolan efter dagen och väntade på att jag skulle bli hämtad och förd till pianolektion. Besvikelsen väl framme vid pianolektionen när jag möttes av att min pianolektion var inställd, vilket betyder att jag skulle ha kunnat komma hem redan vid 14(!!!) om jag skulle ha fått meddelande om det, men nej, så tur hade inte jag.

Idag började min skoldag först 11:25 så därför började jag dagen med att göra min storebrors jobb som vi hade kommit överens om då han själv inte hade möjlighet idag . Åkte därefter in till skolan i två timmar innan dagen var slut.
Kom hem vid 14 och körde mitt första träningspass efter att ha haft två vilodagar från träningen på grund av sjukhusbesöket under söndag-måndag natt. Super dåligt gick det ju inte, men kan inte heller påstå att det gick bra. Matlagning åt familjen och städning hann jag även med innan jag kände att jag nog inte är helt på topp för tillfället och att jag har haft brännande smärtor i bröstkorgen under kvällen som kommer och går, gör inte saken bättre. Kanske inte det bästa att träna efter att ha varit inne på akuten, men det är svårt att avstå från något man älskar att göra. Måste verkligen lära mig att lyssna på kroppen, där har jag ett nyårslöfte.

Likes

Comments

Två timmar senare att jag skrivit ett blogginlägg igår om hur bra helg jag haft, vände kvällen totalt och fick världens smärta i bröstkorgen. Kunde varken ligga, stå eller sitta, greps av panik och då smärtan blev så hög så jag inte visste vad jag skulle ta mig till, förde mamma och pappa mig till sjukhuset.

För att sammanfatta natten kort så blev jag inskriven, förd med rullstol, sköterskorna tog blodprov och EKG, pratade med läkare, fick dropp och fyra timmar senare hade jag fått alla resultat som inte visade något speciellt, så då var det att återvända hemåt och bättre mådde jag. Antar själv att det var på grund av kraftig överansträngning då jag under kvällen varit och skidat i minusgrader men det kan också har berott på någonting helt annat.

Somnade 02 inatt så ni kan ju tänka er hur trött jag har varit idag som är van att sova 9-10 timmar. Ett tandläkarbesök började jag morgonen med innan jag gick till skolan för att se om jag klarade av det, vilket jag gjorde. Åtta, långa, jobbiga timmar spenderade jag i skolan innan jag äntligen fick komma hem. Annars har jag känt mig lite svag i kroppen idag men annars inget märkvärdigt.

Tuff start på veckan fick jag men nu ska jag kämpa mig uppåt igen!

Likes

Comments

JA TACK! Ovanför ser ni ett par plagg och accessoarer jag inte direkt skulle tacka nej till om jag fick erbjudandet! Är inget stort fan av mössor men ack så snygga mössor Elly Pistol har och tänk er "klänningen" en sommarkväll med en solbränd kropp! Då ska vi inte ens nämna om hur otroligt sköna byxorna ser ut att vara. Ack så snygga!

Likes

Comments

Avslutade helgen på ett ställe där jag trivs, nämligen skidspåret. Har så många minnen från detta ställe att det är helt sjukt. Super bra gick det att skida idag trots kylan, som gjorde att jag fick avsluta tidigare än jag faktiskt ville, skulle ha kunnat spendera en timme till i spåret men det fick räcka för idag. Nu lämnar jag en bra helg bakom mig och imorgon är det ny vecka med nya möjligheter, kram!

Likes

Comments

Bloggmotivationen är inte på topp som du kanske märkt vilket jag beklagar för och tycker själv det är tråkigt då bloggandet ändå är något jag tycker om. I alla fall så har jag avklarat första veckan tillbaka i skolan efter jullovet med bland annat mycket läxor, presentation och allt där emellan. I fredags fick min klass sluta en lektion tidigare vilket var så otroligt skönt att få komma hem före klockan 15 på en fredag!
Städade bort julen under fredagskvällen och igår (lördag) tog jag mig till skidspåret direkt jag vaknade och samlade några kilometer. Mycket mer än städning, matlagning, pianospelande, träning, vilande och dusch hann jag inte med före jag fick besök av E vid 18-tiden. Pratade, kollade Youtube, gick ut på en promenad och umgicks ett par timmar innan han vid 22-tiden åkte hem.

Söndag idag och kommer bara göra precis vad jag känner för och vill idag. Det kommer vara behövligt inför kommande vecka så att säga.

Likes

Comments