Hej på er! Igår (måndag) blev det en hemmadag för mig i vågrät ställning. Är verkligen trött på att inte känna mig frisk och denna förkylning verkar aldrig ge med sig, men att få vila var det bästa jag kunde ha gjort igår. Kände mig varken bättre eller sämre i morse men eftersom att provveckan körde igång idag så tog jag mig till skolan för att skriva historia prov. Filosofi prep och halv ett befann jag mig vid gymmet. Hade mitt skidträningspass inplanerat idag och eftersom jag ej har hjärta att missa ett sådant så bestämde jag mig för att dra till gymmet trots omständigheterna. Bra känsla efteråt trots att jag körde med lägre vikter!

Gick hem från gymmet och nu har jag några småsaker att fixa och några ärenden till stan att göra. Ha en fortsatt bra vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina du! Att få vakna till ett snötäckt landskap är verkligen något av det mysigaste som finns. Glädjen inombords är obeskrivlig när man vet att julen är på kommande. Jag tog en lugn morgon vilket var riktigt skönt och därefter tog jag mig till gymmet. Började med kondition som gick mycket bättre än förväntat och fortsatte med lite olika övningar bara för att få igång kroppen efter att inte ha tränat något ordentligare pass på någon vecka nu då jag varit sjuk och känt mig hängig. Gick riktigt bra och det var verkligen skönt att få vara i gymmet någon timme, dock när jag tog en promenad hem kände jag på mig att kroppen nog inte är helt frisk ännu. Får se hur jag klarar mig.

Har fått gjort en del saker efter middagen och nu lär jag väl sätta mig med skolböcker framför mig då det är provvecka på kommande. Första provet skriver jag på tisdag och allt som allt skriver jag fyra prov denna period vilket är lite lättare än vanligt, ändå känner jag mig lika stressad när jag vet att jag även ska hinna med annat program som är insatt under veckorna. Men endast 15 dagar till min födelsedag och 35 dagar till julafton och gör att jag känner mig mer motiverad och att jag har lättare schema med kortare dagar nästa period gör mig verkligen taggad på att få över denna provvecka och få in julkänslan. Ha det fint och hoppas du mår bra!

Likes

Comments

Hej på er! Veckan gick verkligen på ett ögonblick så att jag knappt själv har hunnit med i alla svängar. För att inte göra allt för invecklat skriver jag en liten sammanfattning om de senaste dagarna, sedan bloggen senast blev uppdaterad.

I onsdags skrev jag ett modersmålsförhör, hade en kort skoldag och satt sedan och väntade på att Rasmus skulle komma in till stan för att sedan åka till honom. Efter torsdagens skoldag åkte jag och pappa på några ärenden före vi handlade mat och kvällen bestod bland annat av en promenad och fixande. Medan jag i fredags tog bussen till skolan, hade tutormöte och två vanliga lektioner innan jag mötte upp Rasmus på stan. Vi åt middag, gick runt på stan och hade en riktigt mysig eftermiddag innan kvällen fortsatte hemma hos honom med att se på familjen annorlunda, bastu och myskväll med film, bästa. Och idag när vi vaknade blev det exklusiv frukost, skidning på tv och en entimmes promenad med hundarna. Bästa av allt att kunna slappna av i sällskapet och varje stund blir ett minne som länge lever kvar.

Nu är jag hemkommen och har fixat massor med saker för att imorgon kunna vara mer produktiv och effektiv, utan att känna mig stressad. Nu blir det snart läggdags för att kroppen börjar visa på att förkylning kommer tillbaka igen, men summa summarum mår jag överlag riktigt bra. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Bloggen har lämnat långt åt sidan på senaste tiden vilket jag ber om ursäkt för. Jag har haft väldigt mycket tankar om huruvida jag ska fortsätta blogga eller om jag lägger bloggen privat så jag ej behöver tänka lika mycket över vad jag skriver och vad jag skriver om. Det skulle kännas lättare för mig eftersom jag ändå vill skriva av mig någonstans och jag har väldigt mycket opublicerade inlägg här.

Överlag ser mina dagar allt för lika ut för tillfället och anser då inte att det ens är varken kul för mig att skriva eller kul för er att läsa. Men nu är det slutspurt för period 2 i skolan och nästa period är dagarna kortare och julen är runt hörnet, så kanske blogglusten kommer tillbaka så småningom. Är otroligt otaggad på skolan för tillfället och att provvecka närmar sig gör inte saken bättre. Skolan går överlag bra för mig för tillfället som det också brukar göra, det mesta flyter på, men ändå känns det jobbigare än vanligt, kanske på grund av en kommande provvecka och två förhör och inlämningsuppgfit denna vecka. Får väl även konstatera i år igen att November är den sämsta månaden; grå, dyster och tråkig. Men snart har vi December vilket innebär min födelsedag, självständighet och äntligen den mysigaste årstiden.

Lördagen hos mommo och moffa, firade pappa i söndags på farsdag med presenter och frukost, och annars en lugn dag med att läsa ut en bok på 600 sidor och ett bra gympass, innan jag däckade i sängen. Låg dessutom igår hemma i sängen som sjukling men idag tog jag mig till skolan på grund av att mitt kreativa inre inte har något tålamod med att ligga i sängen. Blev ett kort och lugnt träningspass i hemmagymmet efter skolan vilket var jätteskönt! Även en kort promenad med hunden. Nu är det enda jag gör att längta till julen, min absoluta favorit månad. Att få köpa julklappar till andra, städa och pynta till jul och överlag det bästa som finns när det känns som att allt omkring mig är kärlek.

Likes

Comments

Hej på er! Veckan gick överlag väldigt snabbt och har hunnit med väldigt mycket; både skolarbeten och fritid. Skrivit klart en analys, förhör, presentation, gym, promenad, städning, piano, läsning och i torsdags kom Rasmus till mig och spenderade natten hos mig.
Mamma förde mig till skolan igår, gick på stan en stund före och fixade farsdagspresenten klar innan jag hade två lektioner före jag tog helg. Gym direkt efter skolan och därifrån tog jag en promenad hem. Fixade några saker och drog sedan till Rasmus för att spendera dygnet med honom.
Lördag idag och föräldrarna hämtade mig för att nu åka till mommo och moffa. Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Hej på er fina! Tisdag idag och en skoldag bestående av en konsert som annat program bortsett från de vanliga lektionerna. Skönt att skoldagen gick snabbt då tisdagar annars känns som den längsta dagen i veckan med endast teori lektioner. Pappa hämtade mig efter skolan och släppte av mig vid gymmet. Var riktigt skönt idag att få lämna tankarna som snurrar i huvudet för en timme och bara fokusera på annat. Bra gick det också. Var en sån dag idag när jag bara skulle ha kunnat fortsätta och stanna där hur länge som helst men något i mig ville hem också när jag har en del saker att göra. Tog en promenad hem och väl hemma blev det middag, dusch och nu ska jag sätta mig med läxor och skolarbeten en stund innan jag tar kväll och fritid. Det är de små sakerna som gör livet stort.

Likes

Comments

Go´kväll! Blev förd till Rasmus igår mot kvällen för att spendera natten hos honom. Hans fammo och faffa var på besök och senare kom även andra dit för att fira Rasmus syskon. Riktigt trevlig kväll och överlag ett bra dygn, som alltid. Kom hem idag vid 15-tiden och en kvart senare befann jag mig vid gymmet. Ett bra pass trots att fokusen inte var på topp. Gick hem och då blev det bastu och nu blir det en lugn kväll. Ska även bli riktigt skönt med aktiv vila imorgon efter bra träningspass i helgen. Njut av det sista av helgen!

Likes

Comments

Började lördagen med julens limited edition Nocco som även såldes ifjol men jag hann inte få tag i den. Väldigt len dryck annars tyckte jag den inte hade så jätte mycket smak i sig men helt klart inget fel alls på den! 3,5 av 5 poäng!
Cyklade till gymmet där jag spenderade förmiddagen med ett okej överkropps-pass. Nu fortsätter dagens planer, ha en bra helg!

Likes

Comments

Valde att stiga upp klockan sju i morse fastän jag egentligen hade sovmorgon till 10:55 då min skoldag började. Drog till gymmet och fick till ett otroligt bra pass för benen vilket också kändes efteråt när jag skulle gå hem.

Veckan har överlag gått väldigt snabbt och har genomfört bra träningar. Natten mellan onsdag-torsdag kom även Rasmus till mig och sov över och under torsdagen var det museibesök och engelska "delprov" på schemat i skolan. Är precis hemkommen från fredagens skoldag och nu har jag äntligen helg igen vilket är lika skönt som vanligt. Kram.

Crosstrainer 10min

Glute 3x10/ben

Leg press 4x10

Leg extension 5x7

Adduction & Abduction 3x7/maskin

Kick back i cable superset åt sidan 4x10/ben

Sumosquat i smith 5x5

Lunges i smith 4x5

Likes

Comments

En ny skolvecka har dragit igång. Gårdagen spenderades i skolan från 9:30-16:00 och kvällen bestod av att ändra om i rummet, städa och drog även till gymmet någon timme som avslut på måndagen. Slutade 15:30 idag och pappa hämtade mig från skolan och släppte av mig vid gymmet på hemvägen. Hyfsat okej pass fastän jag var väldigt trött från gårdagen och även en lång skoldag. Gick hem och väl hemma var det middag, dusch och läxor på schemat.
Nu sitter jag framför datorn och älskar verkligen dessa stunder på dagen när man gjort det man ska göra och får njuta av kvällen istället. Har dock några måsten ännu men ska även före läggdags läsa en bok som jag påbörjade igår. Ha en fin vecka!

Likes

Comments