Idag inleddes sista veckan för denna skoltermin. Jag började dagen med att städa i garderoben och cyklade sedan till Vasklot till klockan 12 då min dag började. På agendan stod det Zip line som sista gymnastik lektionen och riktigt kul var det nog! Avslutade dagen och cyklade hem igen och kom hem passlit till 14-tiden. Passlit trött var jag i kroppen efter 18km cyklande i hård motvind så därför gick jag direkt i duschen. Ha en fortsatt bra vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter en hel dag bestående av utomhusjobb och fixande, tog jag mig till slalombacken och en annan backe här i närheten för att backträna lite. Det gick mycket bättre än jag trodde det skulle gå med tanke på att högra benets smärta och på att mina ben överlag kändes väldigt trötta. En halv timmes backträning blev det och därefter spenderade jag ytterligare någon halv-timme i gymmet. Energin dock lite lägre i styrkefronten men fick gjort ett antal övningar, så jag är ändå nöjd med dagens träning.

Känner mig väldigt lugn i hela kroppen då jag har skrivit alla prov och sommarlovet väntar runt hörnet. Både min kropp och mitt sinne har redan tagit sommarlov, och imorgon börjar min enda lektion för dagen; gymnastik, först klockan 12 vilket är hur skönt som helst. Om sex dagar tar jag sommarlov!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Min lördag var späckad med program från morgon till kväll, därav ingen bloggning. Vaknade med tuppen och någon timme senare körde jag och mamma in till stan. Eftersom att min storebror blir student nästa helg kommer vi att fira det och det är en del (läs mycket) förberedelser inför det. Vi spenderade upp mot fyra timmar i stan och fick en hel del med oss hem. Städade huset och åt lunch väl hemma innan jag och pappa satte oss i bilen och åkte till stan igen på några ärenden. Runt 17-tiden var jag klar med allt för dagen och valde då att köra ett träningspass och BRA gick det! Trots att energin var låg i början efter mycket program under dagen så fick jag till ett bra benpass fokus på hamstrings. Sånt gör verkligen ens dag mycket bättre! Under kvällen och in mot natten fick jag sällskap av R. En riktigt bra lördag helt enkelt!

Nu är det ny dag med nya möjligheter. För min del gäller det att hjälpa mamma och pappa att fixa inför kommande helg och lär även få hjälp av storebror som kom hem från Helsingfors i fredags efter att ha spenderat tre veckor där. Ikväll står även träning som vanligt på schemat som jag ser riktigt mycket fram emot. Ha en skön söndag!

Likes

Comments

Glad fredag på er! Jag började min fredag med att skriva mitt sista prov för denna provperiod och mitt sista prov för hela årskurs ett i gymnasiet; matematik. Gick riktigt bra och är väldigt nöjd med resultatet som vi fick veta redan några timmar senare! Skönt att ett av tre prov gick bra! Nu har jag även i princip sommarlov med tanke på att nästa vecka är väldigt skön och med mycket annat program före skolavslutningen.
Cyklade hem från skolan då jag var klar med matematik provet runt 10-tiden och 10 kilometer senare var jag hemma. Hann med storstädning i hela mitt rum förutom garderoben och hann även städa huset innan jag, mamma och pappa satte oss i bilen. En lunch på vägen till mommo och moffa och nu sitter vi i bilen på väg hem igen efter att ha spenderat några timmar hos dem. De få timmar som är kvar av dagen ska jag spendera med R. Önskar er en trevlig fredagskväll, kram!

Likes

Comments

God förmiddag på er! Igår (onsdag) tog jag mig till skolan och fick ett finska prov skrivet innan jag, Charre, Sara och Nicolina gick in till stan. Mötte även upp andra Nicolina men jag var tvungen och gå till frisören då jag hade bokat tid till 11:15 vid CAVA - hair & makeup.
Där befann jag mig sammanlagt 3,5 timme. Fixade till mitt hår som jag nu så länge hatat och blev nöjd med resultatet! Körde hem med mopo, drack en nocco i hopp om att bli pigg och därefter var det bara att börja jobba. Sorteringen av reklamen tog väldigt länge och även utdelning, så klar var jag först vid 20-tiden. Ett kortare träningspass när jobbet var klart och sedan en snabb dusch före jag drog till R för att spendera natten där.
Är precis hemkommen från honom efter en sväng på några ärenden också och dagens planer är att städa, träna och läsa till matematik provet som jag skriver imorgon. Jag har verkligen fullt upp dagarna i ända och jag längtar något enormt tills imorgon då jag skrivit klart provet eftersom att min provvecka då är över, hur skönt! Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Hej på er! Måndagen kom och gick och ett strålande väder med sol och 18 grader bjöd dagen på, sjukt härligt! Hade min sista riktiga skoldag för denna årskurs idag och imorgon drar provveckan igång. Allt annat än förberedd men om 12 dagar tar jag sommarlov vilket ska bli mer än skönt, längtar något enormt vilket jag tror alla gör. Jag kom hem runt 14-tiden och solade en stund innan jag var så trött så jag somnade i någon timme. Middag, ett försök till provläsning och ett träningspass i gymmet fokus på ben avslutade jag min måndag med. Önskar er en bra vecka!

15min promenad på löpband med lutning + gummiband

Sumomark 4x12

Sittande lårcurl 4x10

Hip thrusters 5x13

Stående benspark i maskin 3x15/ben

Squats med skivstång 4x7-10

Likes

Comments

En av de absolut bästa helgerna hittills detta år lämnar jag nu bakom mig och imorgon kliver jag in i en ny vecka. Två veckor kvar till sommarlov och på tisdag drar provveckan igång, men som tur är har jag endast denna vecka kvar som är kämpig. Dock är skolmotivation lägre än lägst efter Stafettkarnevalen då jag verkligen hade otroligt kul och vill än en gång tacka alla er som gjorde det till en oförglömlig upplevelse!

Likes

Comments

Hej på er fina! Med ett humör på topp sitter jag nu i bussen på väg hem från Esbo och lämnar två perfekta dagar bakom mig. Igår klockan 11:30 körde halva gänget ner till Helsingfors och mötte upp tvåorna på hotellet efter sju timmars bussresa. Blev bemötta av 26 grader solväder och vi njöt som tusan! Kollade vårt rum som jag delade med Charre innan hela gänget tog spårvagnen in till centrum. Vädret på topp, humöret på topp och en kväll som spenderades med de finaste människorna! Så sjukt härligt hur nära man kommer människor när man gör sånt här tillsammans. Tillbaka på hotellet kom vi kring 21:30 och gick igenom allt inför själva stafett-dagen, innan vi tog oss upp på våra rum, duschade och tog natten.
Alarmet ringde 06:30 i morse och 90 minuter senare efter fixande, frukost och packning körde bussen oss till Alberga där stafettkarnevalen hölls i år. Även idag har vädret varit helt underbart vilket även resulterade i att mycket vatten behövdes intas. Efter några timmar spenderade vid stadion var det andra stadiets flickor gatustafett som gällde, där jag deltog. Jag hade den längsta sträckan, 750 meter, och från min egen sida kan jag säga att jag är riktigt nöjd med min insats! Efter att jag växlat stafettpinnen vidare tog jag mig tillbaka till stadion och värmde direkt upp inför nästa gren; 12x100m. Mina ben var rätt slöa vid det här laget och på grund av mina vader hade jag en strålande smärta i högra smalbenet. Tack och lov kände jag inte av den smärtan då jag sprang, men benen var dock inte helt med mig i de 100 meterna. Men tack vare inga misslyckanden och en god gruppanda är det väl att vara nöjd.
Efter att alla sprungit satte vi oss i bussen där vi ännu befinner oss. Från min sida kan jag säga att jag haft en sjukt härlig resa som jag inte kommer glömma i första hand. Tack till er som gjort denna helg till en bra helg!

Likes

Comments

Igår hade jag en vanlig skoldag där jag även fick ett finska förhör skrivet innan jag hade min allra sista pianolektion. Kom hem senare än vanligt så kvällen bestod av planering och ett försök till att träna men på grund av mina vader gick det väl inte så bra.
Vaknade upp tröttare än tröttast idag men ändå med ett bra humör. Engelska lektion och ett moderamåls förhör fick jag gjort i skolan innan jag cyklade till Karlsplan. Stafettkarnevalsträning i ösregn innan pappa hämtade mig och vi åkte på några ärenden. Vilade en stund väl hemma innan det var jobb som gällde.
Efter reklamutdelningen blev det ett träningspass i gymmet och resten av kvällen ska jag nu försöka få mina vader i skick och även läsa på matematik förhör. Ha en fortsatt bra vecka!

Likes

Comments

Gårdagen blev väldigt lugn för min del då jag låg hela lördagskvällen med smärtor i bröstkorgen. Som tur var blev det inte ett besök till sjukhuset som det blev förra gången, trots att jag hade minst lika hög smärta. Tog verkligen på mina krafter så kände mig helt slut i hela kroppen under gårdagen, så det fick bli en välbehövlig vilodag.

Nu är det ny vecka med nya möjligheter. Har en ganska full vecka med mycket både i skolan och utanför, men om tre veckor tar jag sommarlov. Längtar ihjäl mig redan!

Likes

Comments