Go kväll allesammans! Vill inte ens tänka tanken av att det är skola imorgon igen! Varför ska helgen alltid gå så fort,de borde införskaffa en till helg dag tycker jag. så att man åtminstone kunde få känna på lite ledighet utan ångest haha! Känns som den har dagen bara har gått till att räkna matte,ätit och övningskör med brorsan! Och nu eftersom det redan är mörkt ut vid 18 så känns det som att dagen redan är över. Mörkret påverkar en mer än vad man tror! Därför ska jag nu gå och göra mig lite te och krypa ner mig i min mysiga säng och titta på någon bra serier resten av kvällen. För har verken lust att göra matte eller att träna,så ja det är så min kväll kommer se ut! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår så åt Isabell och jag lunch på matlyckan,som va jätte mysigt! Sedan åkte vi hem till min farmor och fikade lite,sedan sen på kvällen så träffade jag några kompisar! Och Idag så ska jag bara plugga och titta på serier och kanske träna få se! Hoppas ni får en bra dag,kram!

Likes

Comments

Att träna och sedan ta en lång Dusch efteråt kan kännas så bra ibland! Och nu Ligger jag bara i min säng och lyssnar på musik och bara tänker! Och det bästa av allt är att vi inte har några läxor en tills denna veckan som känns så skönt! Fick även reda på att om två veckor så är det höst lov och då hade några kompisar och jag tänkt att kanske åka till Liseberg på halloween special! Hoppas verkligen det blir av för skulle vara sjukt kul eftersom jag ändå inte har något annat för mig på halloween men vi får se,hör av mig om det...

Har ni föresten hört om clownerna eller?! Det kan ni väl ändå inte ha missat! vet flera stycken nu som sett clowner där jag bor. Som ändå är rätt obehagligt att tänka på! Att man nu förtiden ska behöva vara rädd för clowner känns ju helt sjukt! Vågar ju knappast ens gå runt sjön längre! Hoppas verkligen de lägger av med det! för vad tjänar de egentligen på att skrämma folk?bara helt sjukt och omoget. Risken är ju med att de själva blir på hoppade istället som nog inte kommer sluta så bra!

Hade tänkt faktiskt att lägga mig snart för känner mig redan jätte trött och även om klockan bara är halv 9 haha,så säger god natt nu,sov gott
❤️

Likes

Comments

Har gjort ett liknande inlägg på min gamla blogg men tänkte att det kunde vara kul med en uppdatering, detta är alltså sånt smink jag använder till vardags!

Likes

Comments

hej nu hade jag tänkt att berätta om mina 2 dagar i Stockholm lite kortfattat!

det började med att vi åkte till stationen tidigt på onsdags morgonen, sedan tog vi tåget upp till Stockholm, och var framme runt 13, Det första vi gjorde var att vi åt på McDonalds. och sedan gick vi på stan fram till klockan 18 ungefär och i mellan, åt vi lite frozen yougurt med. sedan tog vi tunnelbanan hem till min kusin som bor i Stockholm och åt tacos där och tittade på Youtube.

dagen där på så åkte vi in till stan igen för ännu mera shopping, och åt även då tacos på tacobar. sedan när vi kände oss klara så väntade vi på tåget som gick hem vid 5 tiden. typiskt nog så var tåget en timme försent men vad gjorde det egentligen.

hade det iallafall det kul d'är med Becca, även fast det inte blev någon Selina Gomez konsert.

Likes

Comments

Instagram @johannnaekstrom