God morgon! Idag vaknade jag tidigt, vid halv 8 även fast det var helg. Men låg typ ändå i sängen tills klockan 10 så nu ska jag äta min frukost och sedan fixa mig i ordning. Min syster och jag ska nämligen åka ut till lövhult och gå eftersom vädret är så fint! Sen senare idag ska jag hjälpa en kompis att förbereda för hennes födelsedagsfest, så det ska bli kul. Så hela eftermiddagen/kvällen kommer jag ju då förmodligen då spendera i lokalen där festen ska vara,så taggad👠🎉

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag efter skolan fikade jag med en klass kompis. därefter träffade jag Rebecca och hängde med henne och tränade på kvällen. Haha gick ju sådär, vi gick på ett sånt där pass (body step) och hade typ inte druckit något vatten innan så blev ganska yr så det kändes som jag skulle svimma och spy hehe😅så nu har jag alltså en veckas fri träning utan kostnad på nordic, som jag ska försöka utnyttja . kan nog med behöva lite extra träning trots allt och kanske lite mer vatten💪🏼💦

Likes

Comments

Beställde denna fina bikinin för några dagar sedan ifrån Nelly. och idag när den kom hem,kunde jag knappt vänta en sekund innan jag öppnade paketet den låg i haha. Som ni förmodligen ser så är överdelen ifrån Calvin Klein och trosorna ifrån (Nelly trend) och den passade perfekt och är hur nöjd som helst! Denna hänger garanterat med på semestern nästa månad;)

Likes

Comments

Idag fick jag hem ännu en till glossybox,med massa roliga grejer! Denna gången fick jag:en ansiktsmask,ett presentkort på smycken,en rengöringsborste, tandkräm(blekning/vita tänder)
Ögonskugga,ögonkräm.ska bliv kul att få testa några nya produkter:)Likes

Comments

Så ska jag flyga till Gran Canaria till hotellet, ocean beach club. Som ska bli hur kul som helst! Har aldrig bott på det hotellet innan så ser verkligen fram emot det... Det blir jag, mamma och pappa som åker denna gången :)

Likes

Comments

Instagram@johannnaekstrom