View tracker

Som ni flesta vet så har jag börjat springa mera & mera på sistone! jag mår som sagt jätte bra utav det och får mycket mer energi än förr.

Jag har några tips som ni kanske redan hört men som gör det lättare och roligare att springa :

1. Man ska försöka träna så regelbundet som möjligt & undvika långa mellanrum. på så sätt får du bättre kondition och mer frisk luft!

2. Det man har på sig! Det är inget måste. men det blir ju alltid roligare att springa om man har fina, färgglada tränings kläder på sig eller skor.

3. Sätt alltid upp ditt hår innan du ska springa, för vem vill att håret ska flaxa framför sig hela tiden, så att du knappt ser, så störande.

4. Om du ska äta innan ät då bara något litet mellan mål eller vänta några timmar efter du har ätit ,så du inte får massa håll. Det är så jobbigt!

5. Kom ihåg att du inte ska köra slut på dig själv om du inte orkar hela rundan, då är det bättre att du istället springer en sträcka och sedan gå snabbt och sedan springer igen. Så gör jag ibland om jag inte riktigt orkar helt. Men man får heller inte var för bekväm. Man får kämpa lite för det också såklart, inget är helt gratis.

6. Glöm inte bort att dricka mycket vatten innan eller efter för du förlorar mycket vätska när du svettas och därför kan du annars lätt få huvudvärk!

7. Lyssna gärna på musik som har lite tempo i sig, på så sätt får du mera energi och blir mera taggad.

8. Man kan ju alltid springa med en kompis om man inte vill springa själv :)

9. Tänk på att andas lugnt & djupt ,än att hålla inne andan.

10. Gör det för att du tycker det är kul eller för att du mår bra utav det. inte för att du måste få bättre kondis eller måste gå ner i vikt, Du måste vilja för att kunna! glöm inte det, du är bra som du är och det finns andra sätt att träna på också. Detta är bara ett alternativ av hundra.

jag tränar i alla fall detta och det får mig att känna mig stark & glad! hoppas att ni fick några bra tips!

kram♥

Likes

Comments

View tracker


Hoppas ni sovit gott!

Så skönt att det äntligen är sportlov, har verkligen längtat till att få ha lite ledigt utan massa läxor & sånt..!

Idag kunde jag verkligen sova ut som var så skönt!

Nu idag ska jag mest bara ta det lugnt, eftersom jag fått väldigt ont i halsen & blivit lite förkyld igår som verkligen inte var roligt!

Senare idag ska jag och min kompis hitta på något roligt som får mig på andra tankar, Och vi ska kanske också sova över och titta på melodifestivalen som börjar idag. Känns som att det var flera år sen jag såg det! hoppas på att det är några bra artister som är med i år!

Jag hoppas verkligen på att kunna bli frisk så snart som möjligt så att jag inte ska behöva vara hemma hela lovet på grund av det.

har annars inga direkta planer på vad jag ska göra nu på lovet mer en att mamma och jag förmodligen ska åka till A6 och shoppa på måndag.

Vad ska ni göra då?

Hoppas att ni få ett härligt lov så hörs vi, ha det så bra

puss & kram ❤


Likes

Comments

View tracker