Jättemysigt fikaställe! Jag och Frida kikade lite i stan idag, hittade ganska mycket fint faktiskt.
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att sätta upp ett mål och sen nå det? Jag är så dålig på att nå mina mål när det kommer till träning då jag mestadels inte har viljan i mig. Men nu SKA jag bannemej lyckas! Har börjat med en utmaning som jag ska hålla på med tills november och den ska jag klara av. Kommer behöva träning i min vardag nu när skolan börjar igen, ända sättet för mig att bli av med lite stress.
KRAM

Likes

Comments

Igår var jag på middag hos Matilda då hon fyllde 17 år! Jättemysigt och kul med lite tema, älskar att klä upp sig roligt. Såklart blev det en photoshoot, är man tjej så är man!
Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår la vi oss på naturhamn där vi också mötte upp våra kompisar och vädret var helt underbart igår jue! Härligt med äntligen lite varmt väder, men nu ska vi dra oss vidare mot smögen där vi också ska träffa farmor & farfar! Dem bor i ett jättemysigt hus där, Åhh har saknat dem.

Morgonkaffe i solen, finns det något bättre? KRAM

Likes

Comments

Detta har blivit mitt nya favorit mysställe på båten! Blir så lugn av att bara sitta och lyssna på vinden och tänka i min ensamhet ( deep shiT) haha.
Vi kom fram till Marstrand igår och ska ligga här en natt till, sen tror vi att vi åker till skärhamn eller något i närheten. Kommer spendera två veckor på båten nu med familjen, lite skönt att vara vara med familjen ett tag tycker jag, slappa och mysa!
Men nu ska jag läsa min tidning och dricka mitt te då jag (igen) gått och blivit sjuk..men hoppas på att det går över.
Kraam

Likes

Comments

Är påväg hem från Strömstad nu där jag varit de två senaste dagarna! Tycker det är så skönt att komma bort från allt och att bara bada, slappa åka båt! Riktigt perfekt landställe, hoppas jag kommer upp hit igen snart! LIVET

Likes

Comments

Förra veckan var jag i Marstrand med några kompisar och sen stannade jag kvar några dagar till! Hade riktigt kul faktiskt, vi bodde fem tjejer i min båt vilket var väldigt mysigt och kul. Skönt också att bo i båten, nära till allt osv, väldigt lyckade dagar tycker jag! Det var jättemånga där uppe som man känner också, vilket gör allt mycket roligare. Vi åt ett gott gäng tjejer på shanti shanti och sedan drog vi ut, sedan stannade jag kvar med pappsen i båten!

Likes

Comments

Jättemysig kväll och middag med Beata och Andrea i Strömstad! Kom hit igår och hälsar på Beata och Andrea som jobbar och har sommarställe här, åker hem imorgon igen då jag och familjen ska ut med båten i två veckor!
Kraam

Likes

Comments