Header

.. Spanien om en vecka!! Känns som igår när vi bokade resan. Det ska bli såå skönt att komma iväg från ALLT, att bara slappa, sola, bada, bli brun och att komma till värmen. Behövs verkligen efter dessa senaste veckorna, har haft så sjukt stressigt i skolan och haft så mycket att göra. Frida åker med i år också, vilket kommer bli extra roligt. Älskar familjeresor till ställen man känner igen och besökt tidigare, så mycket mysiga minnen!


BADGA STEIN bokade vi ett stort gäng nu i slutet av sommaren! Vi åker 10 februari, alltså under sportlovet.

Är så taggad och det känns verkligen som en resa som kan bli hur som helst. Blir extra kul när vi åker ett så stort gäng samt att alla bor nästan på samma ställe. Är ingen höjdare på skidor, meen det är bara att öva och sen så spelar inte det så stor roll tycker jag, det blir nog riktigt kul ändå!!!

JULEN är nog bland det bästa jag vet. Det är så mycket kärlek och älskar att umgås med släkt och vänner under denna tiden, samt att vi är lediga från skolan några veckor, vilket ska bli otroligt skönt. Läängtar tills allt julpynt börjar komma fram och att kika efter julklappar osv, underbart.

NEW YORK, är ett ställe jag alltid velat besöka. Känns fortfarande lite som en fantasi som jag hittat på. Vi ska åka med våra kusiner för att bla fira att pappa fyllt 50 år och att bara strosa runt i storstaden och kika. Ska bli så kul och längtar verkligen tills påsklovet då vi draar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu på förmiddan var jag hos Sofia på brunch då hon fyllt 17.
Så mysigt och så fint fixat, älskar att gå på en mysig brunch med massor av mat, käärlek.
KRAM

Likes

Comments

Idag fyller pappa 50 år, så eftermiddagen spenderades på arkens spa med familjen och sedan blev det en god middag men farfar också. Kunde inte riktigt slappna av då jag har geografi prov imorgon och har inte pluggat särskilt mycket, men tog fram och läste boken lite, men det slutade med att jag somnade, skönaste napen jag någonsin haft.
Maten var så god också och allt var jättefint.
Riktigt lyckad eftermiddag och behövde veeerkligen en spadag.
Grattis min älskade papps!
KRAM

Likes

Comments

Tog äntligen tag i att boka tid hos frisören och klippa mig lite fräscht till hösten. Jag får aldrig långt hår, det kommer till en längd och sen måste jag klippa det igen då det blir för slitet.
Men förra gången kände jag för att klippa det lite kortare, vilket blev så mycket bättre och snyggare då mitt hår är väldigt tunt.

Blev i alla fall supernöjd, även om det inte är så mycket skillnad så ser det mycket fräschare ut, tycker jag.
KRAM

Likes

Comments

Ser ni hur underbart detta ser ut??
Igår satt jag inne och pluggade, seriöst, hela dagen. Har så mycket i skolan just nu och jag är en person som får panik när jag är stressad, så jag behövde bara komma ut och ta luft och andas ut.
Kan sitta och bara titta ut över havet i timmer, fylls med lugn, underbart!
KRAM

Likes

Comments

Asså detta väder i Sverige. Jag och Frida bestämde oss för att ta en liten promenix, men det slutade med att vi fick stå under ett träd för det bara öste ner regn och hagel, har aldrig varit med om så mycket hagel innan.
Så vi åkte hem igen och det fick bli mys med Te och nu ska jag sätta på en riktigt tjejig film.
KRAM

Likes

Comments

Ikväll åt vi gänget på La gondola i stan, Gud vad gott och mysigt det var. Kunde inte äta något på bion senare då vi alla var helt proppmätta.
Men efter en jättemysig middag såg vi på IT som nyss kommit ut på bio. Älskar skräck, speciellt när man ser den med flera och på bio, tycker dock inte den var så bra som jag trodde för förstod inte riktigt handlingen.
Men kvällen blev väldigt lyckad catch up och mysig då vi inte har setts på ett tag.
KRAM

LOVE YOU

Likes

Comments

Likes

Comments