Header

Svullnaden börjar lägga sig. Och jag är så nöjd! Har varit tufft på jobbet dessa dagar mycket att ta in. Men jag har också goda nyheter som jag får hålla hemligt ett tag till :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åkte ikväll till Gävle för att fylla mina läppar tog då 0,5 ml och jag är så himla nöjd! Är lite blå nu men kommer lägga sig till i morgon. Ska tillbaka om 1 månad igen och fylla på 0,5 ml igen och göra en touch up! 😀

Likes

Comments

Den mysiga hösten och dessa springturer är guldvärda! 🙌🏼 nästa vecka kommer lillasyrran hit då hon fyller 20 år så detta ska vi fira rejält! Med utgång , tårta och en massa god mat med presenter!

Likes

Comments

Min nya Levi's tröja och ett par boyfriend jeans! Så snyggt och skönt på samma gång!

Likes

Comments

Mysig tur med hunden runt Kyrksjön i morse! Så härligt när löven ligger på backen. Lite frukost nu och sen en löptur runt kaven! 🍂

Likes

Comments

Känslan när man ser resultat och vågen minskar och musklerna börjar synas är helt magisk.🙌🏼
Jag mår så mycket bättre och känner mig starkare!
Äter då lchf kost och för en bra start på dagen blir det chiapudding med blåbär eller hallon. Samt äggröra med bacon! Så gott och mättande.

Likes

Comments

På fredagen efter jobbet gick jag till Sabina hon färgade och klippte mitt hår. Jag tog en mörk botten och grå/silver på längderna! Så snyggt och kul att testa något nytt!
Sen på lördagen var det dags för den årliga matstafetten, där man antingen bjuder på en förätt, varmrätt eller efterrätt. Och vi bjöd på desserten blev en cheesecake med lime marinerade hallon. Så vi åkte till lillhaga på förrätt och hamnade i centrala Ljusdal på varmrätt och väl när du kommer på rätterna är det 2 andra par där som du kanske jnte känner så ett bra sätt att lära känna nytt folk eller kanske du hamnar med någon du känner? Sedan på kvällen avslutas det med en gensam fest! Tror vi var ca 50 par riktigt roligt!

Likes

Comments

Den 17 September åkte jag och Isabelle ner till Stocholm och sprang Color run. Så himla roligt första gången jag gjorde det och kommer garanterat göra det igen.
Vi inte ner på fredagen efter jobbet och på lördagen shoppade vi hela dagen för att sedan springa på kvällen!

Likes

Comments

Fyndade denna skaljacka idag på sportringen nypris 1499:- och sedan 70% på det och sedan köpte jag lite träningsstrumpor osv. Precis vad jag behövde nu till hösten/vintern.

Likes

Comments

Så skönt att verkligen kommit in i träningen nu. Men kroppen säger ifrån lite då jag tränat för mycket vissa dagar 3 gånger per dag. Så idag tar jag en vilodag. Och nästa helg springer jag och Isabelle color run i Stockhom! Men kryper verkligen i kroppen då jag beställde lite grejor från gymgrossisten och några tabletter som gör att jag har sådan energi! Förra fredagen var vi i storhogna med jobbet så mysigt käkade middag hade konferens osv. Sedan på lördagen var vi på kräftskiva i Sjöbo blev en tidig kväll då vi båda vara trötta.

Likes

Comments