Header

I helgen hade jag nog den roligaste på länge! Började med en tjejkväll i Hudiksvall som avslutades på Oleray's dansgolv. I lördags var det dax för höstfesten i Ljusdal med flera band som
Vankades utomhus med några irishcoffe. Igår hämtade vi ut denna nya xc60 ifrån bilbolaget. Ska till tonaderutor där
Bak så är den klar sen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade en jätte trevlig kväll igår med Petra. En vinbox och en popcornpåse. Fick vi en hel kväll med massa snack och en utgång med dans! Hann också träna en sväng på dagen. Har en skaplig träningsvärk idag!

Likes

Comments

Finns nog inget bättre en att strosa runt i stora skjortor på kvällarna. Hade mer än gärna önskat att det var varmare bara. I morgon Beger jag mig till Bollnäs för en ny uppfräschning av håret också, kan behövas!

Likes

Comments

Körde 3,5 km x 2 på Måga idag. Så skönt och kroppen är helt utskakad av bullarna jag åt igår.

Likes

Comments

Så mycket har hänt sedan sist. Har hunnit haft semester, besökt Kragerø nog det finaste ställe jag varit på. Tränat och tränat för att få till min dröm kropp som sakna men säkert smyger sig på.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Värt att fira. Kommer bli en bra helg med bandy, bubbel och shopping! Även träning ska jag klämma in under helgen!

Likes

Comments

Känner mig starkare och starkare för varje dag som går! Klarar av att lyfta mer kg för varje vecka. Den känsla är så jävla bra. Igår morse tränade jag med Hanna i 2 hela timmar och det kändes bra i benen igår kväll kan jag lova!😬 imorse startade jag dagen med havregrynsgröt och ett kokt ägg, för att sedan möta upp Hanna vid gymmet och där pressade vi på i 1,5 timme! Så bra gjort av oss. Funderar på att åka dit strax och springa i 30 min och få svettas lite!

Likes

Comments

Äntligen tillbaka efter 2 veckors influensa! Och känna svetten var efterlängtat. Nu kör vi igång igen och jobbar till kroppen tills bikini tiderna kommer.👊🏼 känner mig så mycket piggare och fräschare när jag får träna och röra på mig!

Likes

Comments

Började dagen med lite sovmorgon. Sedan tog vi bilen till Maria och passade söta Olle. Har också hunnit varit utr i gryttjen och kollat på Fredrik och Emelies stuga. Så vackert läge dom har på den helt magiskt!

Likes

Comments

Har bara kommit till en punkt i livet just nu där jag inte riktigt vet vart jag står.

Likes

Comments