Header
View tracker

Haft 2 grymma dagar på gymmet!
Ben och rumpa i fokus samt lite axlar. Kommer Bli en fin träningsvärk i morgon!

Har också gjort matlådor resten av veckan. Bra för att hålla kosten.

Likes

Comments

View tracker

I fredags hade jag tid hos Sabina igen och färgade håret mörkare i botten denna gång samt mörkare längre ner en sist jag är så nöjd och går inte till någon annan en henne! Sen på kvällen var det dags för julfest med jobbet! Alltid lika roligt med dessa kollegor :) idag har jag julbakat hunnit med en god middag ute i Sjöbo nu resten av kvällen kommer jag nog ta in soffläge och försöka hitta någon bra film!

Likes

Comments

View tracker

Idag på lunchen gick jag och Isabelle förbi nordeensguld här i Ljusdal och jag tog ett till hål i örat! Sedan nu på kvällen tog jag en kort springtur eftersom jag går på hård diet nu med lågt kaloriintag! På fredag är det julfest med jobbet god mat och säkert lite vin på det :)

Likes

Comments

Idag är första dagen på C9. Ska bli väldigt intressant efter dessa 9 dagar och se resultaten jag har fått. Hoppas i allafall på -3,5 kg. Och lite cm mindre på lår och midja. Kommer bli tufft dessa 2 första dagar.

Likes

Comments

En helg i helt min smak!! Vin , utgång och efterfest tills kl 06.00 på morgonen💃igår var man sliten men så värt det!

Likes

Comments

View tracker

Idag var det dags för LC igen och jag blev invald! Så trevligt och jätte mysigt! Något jag verkligen kan rekommendera er andra tjejer.

Likes

Comments

Har fyllt på läpparna igen. Fyllde på för en månad sedan fyllde då 0,5 ml fyllde i 0,5 igen så total 1 ml nu och jag är så nöjd!! Men dom är fortfarande lite blå.

Likes

Comments

Äntligen är dessa stövlar mina' som jag velat om jag ska köpa dessa eller inte! Men nu är det gjort och är det bästa köpet jag gjort.

Fick också hem min peak performance dunjacka igår. En svart den är så snygg och varm. Ni hittar
Den på dom flesta sportbutiker för 3795:-

Likes

Comments

Haft en sån mysig helg i Stockholm.
Kom ner på fredag eftermiddag gick på stan en sväng handla lite och kom i säng tidigt. På lördag var med mall of scandinavia! Ännu mera shopping och gjorde mycket fynd. Lördag kväll blev det utgång med dessa fina tjejer!

Likes

Comments

Som jag saknar denna fina häst!

Sedan jag var 4 år har jag alltid ridit. Haft uppehåll ca 1 år nu. Sitter på hästnet och blocket varje dag och väntar på att den rätta hästen ska dyka upp så jag kan få köpa mig en.

Likes

Comments