Header
View tracker

Idag var det dags för LC igen och jag blev invald! Så trevligt och jätte mysigt! Något jag verkligen kan rekommendera er andra tjejer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har fyllt på läpparna igen. Fyllde på för en månad sedan fyllde då 0,5 ml fyllde i 0,5 igen så total 1 ml nu och jag är så nöjd!! Men dom är fortfarande lite blå.

Likes

Comments

View tracker

Äntligen är dessa stövlar mina' som jag velat om jag ska köpa dessa eller inte! Men nu är det gjort och är det bästa köpet jag gjort.

Fick också hem min peak performance dunjacka igår. En svart den är så snygg och varm. Ni hittar
Den på dom flesta sportbutiker för 3795:-

Likes

Comments

Haft en sån mysig helg i Stockholm.
Kom ner på fredag eftermiddag gick på stan en sväng handla lite och kom i säng tidigt. På lördag var med mall of scandinavia! Ännu mera shopping och gjorde mycket fynd. Lördag kväll blev det utgång med dessa fina tjejer!

Likes

Comments

Som jag saknar denna fina häst!

Sedan jag var 4 år har jag alltid ridit. Haft uppehåll ca 1 år nu. Sitter på hästnet och blocket varje dag och väntar på att den rätta hästen ska dyka upp så jag kan få köpa mig en.

Likes

Comments

Hade en trevlig kväll igår. Först träning på morgonen så skönt att det börjar synas rumpan börjar få sig sitt lyft och benen börjar ta form! Har sån träningsvärk idag.. igår kväll kom Isabelle hit vi drack bubbel för att sedan gå på engmans.

Idag känns det kan jag lova... tidig kväll idag i morgon bitti ringer klockan 05.00 för träning.

Likes

Comments

Inväntar Isabelle för bubbel och utgång!

Likes

Comments

Igår kväll var det dags för Ladies Circle igen! Så mysigt att träffa tjejerna igen. Vi fick jätte god mat som vanligt. 🙌🏼

Likes

Comments

Jag har fått ett nytt jobb! Sitter just nu på Ssil som tillhör koncernen docu nordic jag sitter nu i tingshuset! Men jag ska flytta ner till Kyrksjön igen till byggfakta huset och i samma koncern men jag ska börja på citymark. Satt nere på byggfakta förut fast på allt om bostad. Så ska bli så skönt att komma tillbaka dit ner igen och sitta med detta gäng fast på avdelningen för citymark nu!:D

Likes

Comments

Syrran har varit på besök så i fredags var vi ut på drängarna med trevligt folk. I går låg jag mest i soffan för att sedan gå på middags dejt på kvällen! Somnade tidigt och känner mig pigg och fräsch idag!

Likes

Comments