Header

Äntligen fredag! Värt att fira. Kommer bli en bra helg med bandy, bubbel och shopping! Även träning ska jag klämma in under helgen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känner mig starkare och starkare för varje dag som går! Klarar av att lyfta mer kg för varje vecka. Den känsla är så jävla bra. Igår morse tränade jag med Hanna i 2 hela timmar och det kändes bra i benen igår kväll kan jag lova!😬 imorse startade jag dagen med havregrynsgröt och ett kokt ägg, för att sedan möta upp Hanna vid gymmet och där pressade vi på i 1,5 timme! Så bra gjort av oss. Funderar på att åka dit strax och springa i 30 min och få svettas lite!

Likes

Comments

Äntligen tillbaka efter 2 veckors influensa! Och känna svetten var efterlängtat. Nu kör vi igång igen och jobbar till kroppen tills bikini tiderna kommer.👊🏼 känner mig så mycket piggare och fräschare när jag får träna och röra på mig!

Likes

Comments

Började dagen med lite sovmorgon. Sedan tog vi bilen till Maria och passade söta Olle. Har också hunnit varit utr i gryttjen och kollat på Fredrik och Emelies stuga. Så vackert läge dom har på den helt magiskt!

Likes

Comments

Har bara kommit till en punkt i livet just nu där jag inte riktigt vet vart jag står.

Likes

Comments

Kort sammanfattning! Hunnit med massor sen sist jag uppdaterade! Tränat alla dagar i veckan förut 1 då jag har 1 vilodag. Hunnit varit i Stocholm firat nyår där! Varit i Vemdalen med nya jobbet! Hämtat hem våran nya hundvalp som är Texas son våran andra hund som parade sig i höstas. Just nu ligger jag jätte sjuk och hoppas på att bli bättre snart!

Likes

Comments

Haft 2 grymma dagar på gymmet!
Ben och rumpa i fokus samt lite axlar. Kommer Bli en fin träningsvärk i morgon!

Har också gjort matlådor resten av veckan. Bra för att hålla kosten.

Likes

Comments

I fredags hade jag tid hos Sabina igen och färgade håret mörkare i botten denna gång samt mörkare längre ner en sist jag är så nöjd och går inte till någon annan en henne! Sen på kvällen var det dags för julfest med jobbet! Alltid lika roligt med dessa kollegor :) idag har jag julbakat hunnit med en god middag ute i Sjöbo nu resten av kvällen kommer jag nog ta in soffläge och försöka hitta någon bra film!

Likes

Comments

Idag på lunchen gick jag och Isabelle förbi nordeensguld här i Ljusdal och jag tog ett till hål i örat! Sedan nu på kvällen tog jag en kort springtur eftersom jag går på hård diet nu med lågt kaloriintag! På fredag är det julfest med jobbet god mat och säkert lite vin på det :)

Likes

Comments

Idag är första dagen på C9. Ska bli väldigt intressant efter dessa 9 dagar och se resultaten jag har fått. Hoppas i allafall på -3,5 kg. Och lite cm mindre på lår och midja. Kommer bli tufft dessa 2 första dagar.

Likes

Comments