Header

Finns nog inget bättre en att strosa runt i stora skjortor på kvällarna. Hade mer än gärna önskat att det var varmare bara. I morgon Beger jag mig till Bollnäs för en ny uppfräschning av håret också, kan behövas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Körde 3,5 km x 2 på Måga idag. Så skönt och kroppen är helt utskakad av bullarna jag åt igår.

Likes

Comments

Så mycket har hänt sedan sist. Har hunnit haft semester, besökt Kragerø nog det finaste ställe jag varit på. Tränat och tränat för att få till min dröm kropp som sakna men säkert smyger sig på.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Värt att fira. Kommer bli en bra helg med bandy, bubbel och shopping! Även träning ska jag klämma in under helgen!

Likes

Comments

Känner mig starkare och starkare för varje dag som går! Klarar av att lyfta mer kg för varje vecka. Den känsla är så jävla bra. Igår morse tränade jag med Hanna i 2 hela timmar och det kändes bra i benen igår kväll kan jag lova!😬 imorse startade jag dagen med havregrynsgröt och ett kokt ägg, för att sedan möta upp Hanna vid gymmet och där pressade vi på i 1,5 timme! Så bra gjort av oss. Funderar på att åka dit strax och springa i 30 min och få svettas lite!

Likes

Comments

Äntligen tillbaka efter 2 veckors influensa! Och känna svetten var efterlängtat. Nu kör vi igång igen och jobbar till kroppen tills bikini tiderna kommer.👊🏼 känner mig så mycket piggare och fräschare när jag får träna och röra på mig!

Likes

Comments

Började dagen med lite sovmorgon. Sedan tog vi bilen till Maria och passade söta Olle. Har också hunnit varit utr i gryttjen och kollat på Fredrik och Emelies stuga. Så vackert läge dom har på den helt magiskt!

Likes

Comments

Har bara kommit till en punkt i livet just nu där jag inte riktigt vet vart jag står.

Likes

Comments

Kort sammanfattning! Hunnit med massor sen sist jag uppdaterade! Tränat alla dagar i veckan förut 1 då jag har 1 vilodag. Hunnit varit i Stocholm firat nyår där! Varit i Vemdalen med nya jobbet! Hämtat hem våran nya hundvalp som är Texas son våran andra hund som parade sig i höstas. Just nu ligger jag jätte sjuk och hoppas på att bli bättre snart!

Likes

Comments

Haft 2 grymma dagar på gymmet!
Ben och rumpa i fokus samt lite axlar. Kommer Bli en fin träningsvärk i morgon!

Har också gjort matlådor resten av veckan. Bra för att hålla kosten.

Likes

Comments