Renovering

I fredags bjöds det på sol, en suverän höstdag. Vi tog en långpromenad som avslutades hos min mormor och morfar.

I helgen har vi (Oskar) rivit i övervåningen. Det kommer bilder på det i ett eget inlägg. Tage och jag passade på att ta en sväng på stan på lördagen med mamma. Sedan hängde vi hos mamma och pappa på eftermiddagen.

I söndags var vi hos Amanda, Anton, Alva och lilla Ines på en eftermiddagsfika. Tage hade fullt upp med att kolla på allt Alva grejade med. Lilla Ines och Tage är födda samma år men det skiljer ca 7 månader på dem. Tage kändes såååå stor! Efter det åkte vi till mamma och pappa på kvällsmat, grillat! Hela familjen var där eftersom Emmastina (min syster) åkte till Abu Dhabi igår tillsammans med Yrkeslandslaget för VM.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Renovering

Igår var Tage och jag i Linköping tillsammans med mamma. Oskar passade på att byta dem sista fyra fönstren här hemma, så nu är alla röda gamla fönster utbytta mot nya fina vita!
Tage behövde lite nya kläder, han växer så det knakar.. det blev ett gäng baströjor från H&M. Sedan köpte vi hem världens coolaste byxor med rävar på från Lindex. Kom även hem med två härliga onepieces från Polar o Pyret. Vi har haft dessa i alla möjliga storlekar till Tage, vi älskar dem.
Vi tog en sväng till Ikea också och köpte med oss en matta och två tavelramar till matrummet.

Idag har vi varit hos Oskars farmor tillsammans med Oskars mamma, pappa, farbror och syster med familj. Tage är nöjd som alltid så länge han får uppmärksamhet.

I eftermiddag och kväll är det tvättstugan (har ett berg att tvätta upp) och planritning av övervåningen på schemat.

Likes

Comments

Renovering

På förmiddagen har vi varit och tittat på bilstolar. Vi har ju Britax babyskydd nu, men nu är jag lite inne på BeSafe faktiskt. Ska läsa på lite mer om deras barnstolar!

Efter lunch åkte Tage och jag till Camilla och hennes barn för att hämta en overall som Oskars syster Sarah hade köpt. Vi blev kvar där en stund! Världens mysigaste familj! Barnen går på förskolan där jag jobbar och dem ligger mig så varmt om hjärtat! Tage tyckte det var så spännande, han fick leka med lite leksaker där.
Vi hann inte åka mer än 50m innan Tage sov som en stock i bilen efter all lek med dem stora kompisarna.

Nu ska vi snart ladda upp för fredagsmyset!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tage har just nu inget eget rum än, vilket resulterar i att hans leksaker är i vardagsrummet. Vi ville ha hans saker i något som var snyggt och passade i vardagsrummet. Det fick bli denna korg. Just den här kommer från Ikea.

Vi brukar vika ner kanten så Tage kan se vad som finns i korgen och själv ta leksaker.

Här kan ni hitta dessa korgar (adlinks)

Måste tipsa om att Ikeas är 50% just nu och Hemtex har 25% på sina korgar!

Likes

Comments

Renovering

Hösten börjar smyga sig på. Det börjar bli mörkare tidigare på kvällarna, löven börjar bli gula och röda och det börjar bli kallare ute.
Lyser solen så älskar jag hösten! En såndär superfin höstdag! Det var nästan en sån dag idag. Solen syntes bland molnen så vi tog en promenad till mormor och morfar idag.

Likes

Comments