www.johannacronberg.blogg.se

 

På den bloggen hittar ni mig nu för tiden. Det är där jag kommer blogga under min London vistelse i höst.

 

Likes

Comments Alla inlägg jag skriver nu för tiden handlar om hur dålig jag är på att blogga haha. 

Men bloggen får vara lite vilande nu, så skriver jag när jag känner för det. Jag lovar er att till hösten när jag går på svenska skolan i london kommer min blogg uppdateras super mycket. 

Jag har inte så mycket mer att säga nu mer än att skolan tar slut på alla krafter jag har i kroppen, 3 nationella prov imorgon kul kul. Adjö


 

Likes

Comments

Fick hem antagningsbesked och tusen andra lappar från svenska skolan i London. Har super mycket lappar att fylla om världfamilj osv!

Har inte riktigt förstått att jag verkligen ska flytta till London den 26 augusti det känns overkligt. Just nu känns den 26 augusti väldigt långt bort, men tiden kommer gå snabbare än man tror.

Likes

Comments

Jag och min kära kompis Ida köpte fika från Östras idag igen. Jag lovar er det är bättre än Roberts och espressohouse!! Plus att detta wienerbröd kostar ynka 10 kronor. Billigt och gott, kan inte bli bättre.

Gick även i skolan till halv fem, pga av den där jäkla håltimman på två timmar. Men idag var den rätt skön för vi satt ute och solade.


Likes

Comments

Ingen bloggning i helgen eftersom jag varit i danmark med fotbollen.
Tränade och chillade litegrann.
Vi hittade en kundvagn på området som vi tog med oss överallt träningar, omklädningsrum,matsal och sängarna. Underbar var den, men vi var tyvärr tvungna att dumpa den när vi åkte hem.

Vi var i Danmarks ghetto kom vi på när vi gick en liten runda. Men det var en kul helg och idag stannade vi på väla och åt kebab mums. Bjuder på massa bilder händer inte ofta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Efter skolan åkte jag och Ida direkt in till stan. Vi gick till Östras och köpte oss varsin "råtta" men tydligen hette de åttor och där stod vi och sa att vi ville ha varsin råtta..

Sedan gick vi till hemmakväll, jag och nellan köpte godis för 140 spänn tillsammans.. Blev lite mer än vi tänkt oss men nu kan vi sitta i Danmark i helgen och äta godis.
Vi åker med fotbollslaget till Danmark imorgon för läger fram till söndag!


Likes

Comments

Detta är min vän gangstern Stagh. Hon är riktigt ball om jag får säga det själv. Det är så vackert när de gråa luvtröjan vilar mot henne vackra blonda hår.


Likes

Comments

Nu vet jag vad ni alla tänker, Johanna är här igen men det är inte lönt att läsa hennes blogg för hon slutar snart blogga. Om ni tänker så har ni troligtvis rätt, men just nu i denna stunden kände jag bara för att blogga igen. Men jag tänker bara blogga ibland när jag känner för det, men ska försöka med ett inlägg om dagen iallafall.

Min data har varit sönder i 2 månader och av någon magiskt anledning kände den för att fungera igen och det var det som fick mig att hitta blogg motivationen igen. Vi får hoppas den är här för att stanna.Likes

CommentsHar en jäkla bildbrist just nu, så bjuder på en outfit bild från någon vecka sen.

Två veckor sedan jag bloggadeJaja då får man la ta tag i bloggande någon vecka igen innan man har uppehåll igen, blir så lite då och då.

Förra veckan var det sportlov och då hade jag verkligen ingen ork för bloggen, dock gjorde jag ändå ingenting speciellt på lovet. Jobbade två dagar, var på väla, käkade ute ett antal gånger och tog det allmänt lugnt. Struntade till och med i träningen den veckan, tränade bara fotboll 2 gånger och spelade en match men det blev inget gymmnde. Fast nu är jag igång med träningen igen. Gymade måndag, tisdag, fotboll idag och imorgon blir det tillbaka till gymmet antagligen för ett hårt benpass.

Nu ska jag skriva färdigt min resolution till FN rollspelet som vi har nästa vecka, ser inte alls framemot det. Ha det gött hej.

 

 

Likes

Comments

En lärare från svenska skolan i London har nu haft ett möte med oss. Hon visade lite bilder på skolan, berättade om värdfamiljer och lite regler som finns. Vi kommer få ännu mer information lite längre fram men detta mötet var skönt så man fick lite mer koll på saker oting. Knappt fattat att jag åker om cirka 190 dagar. 26 Augusti flyttar jag till London i 4 månader. Kommer bli en otroligt upplevelse men nerverna kommer fram lite smått där man pratar om det..

 

 

Likes

Comments