Jag har nog alltid haft prestationsångest, men jag har inte brytt mig eller tänkt så mycket på det förrän nu på senaste åren. I högstadiet och gymnasiet brydde jag mig inte, då hade jag skolan så jag sket i vad jag fick för betyg.

Sen började jag märka det i jobbet, ångesten varje gång jag kom till ett nytt jobb. När jag inte kunde och allting var nytt. Men det är så sjukt, för när jag är "klar" i huvudet fattar jag att det inte är rimligt och ingen förväntar sig att jag ska kunna allting när jag kommer och jobbar min första dag. Men det ledde många gånger till att jag sket i det, för jag ville inte misslyckas. Men då misslyckades jag på annat sätt, och då fick jag ångest för det, vilket ledde till panikångest. Det finns fortfarande saker jag skiter i att göra och inte hänger med på för att jag vill inte att folk ska se att jag inte kan...fast att jag ALDRIG provat på. Så det är ju inte konstigt om jag inte kan? Men det fixar jag inte. Utmattande att vara mig.

Det är nog runt 3 år sen detta började och det kan fortfarande komma, det är bättre men det är inte bra. Och sen är jag alltid sån att jag vill vara alla till lags och säger ja och tar på mig allt. Sen efter ett tag inser jag att jag stressar ihjäl mig och att jag aldrig kan hinna göra allt det jag tar på mig. Då bryter jag ihop för det. Ett sjukt beteende detta, och ångest, har man aldrig haft det så vet man inte. Det är väldigt få jag känner som har ångest såhär och förstår. Jag kan ju bli stressad och få ångest för att jag tänker på att jag inte vet vart vi ska bo efter 31/7 och bli stressad för det redan nu. Alltså minsta lilla som jag inte riktigt kan påverka ger mig panik. Man brukar säga "kan i påverka det? -nej! Nej tänk inte på det då." Men tro mig, det är verkligen inte alltid så lätt!

Och herregud. Fick tillbaka min ena tenta igår. Jag tyckte den kändes så bra när jag gjorde den. Men, jag fick BARA godkänt, fy och fasen vad besviken jag blev. Jag var helt ute efter VG, och så fick jag G. Jag har aldrig blivit så besviken på ett godkänt prov som nu. Kanske tyder på att jag verkligen vill lyckas med detta? Men bra, då vet vi - jag måste plugga ännu mer än jag redan gör..!! Två år av stress och plugg att kämpa med nu, kommer bli så galet värt det i slutändan ändå!?

Allt detta är fortfarande saker jag inte kan prata om, alltid lättare att skriva här❤️❤️

Likes

Comments

Jag blir så sjukt jävla ledsen och arg när jag läser detta! Det är bara så jävla fel som det kan bli. En stackars tjej får hela sitt liv förstört för att fyra killar inte kan ta ett jävla nej. OCH dem får 80 000kr var, i skadestånd. Vad får hon? Inte ett skit och ingen hjälp nånstans, hennes liv kommer aldrig bli det samma😔

Jag blir så förbannad, nånting måste hända. Så här kan det inte vara, vad är då vitsen med att anmäla? Börjar fan tveka på om man ens ska skaffa barn till en sån här värld? 😔 Det är skrämmande att det ska gå till såhär. Den utsatta står ensam kvar, hjälplös med livet förstört och dem får en skadestånd på 80000kr var!

Bra jobbat Sverige, jävligt bra jobbat!👏🏼👏🏼

Likes

Comments

Så taggad för mysig helg! Har ju tenta idag, om två timmar, nervöst!! Plus att vi får tillbaka en annan tenta också, förta tentan vi gjorde , spännande!

Efter tentan idag ska jag bara gymma, hämta ut lite paket och sen sätta igång och plugga igen. Samma imorgon också, har lektion 9-12, sen gymmet och hem och plugga...

För då kommer jag ha lördagen fri 😍 Ska bara mysa hela dagen, kanske ta en lång promenad, ett långt bad med mina produkter från rituals. Äta lite gott och sen bara se filmer. Har tillochmed bestämt filmer som jag ska se, mina favoriter.

Letters to Juliette, Under the toscan sun och Vicky, Cristina, Barcelona ❤️

Vad gör man inte när pojkvännen inte är hemma😍😆☺️

Myshelg deluxe, can't wait🌟💕

Likes

Comments

Så kär i denna lampan, tycker den är så cool och helt säkert på att den ger magiskt ljus 😍 Älskar ju som sagt mysbelysning haha🙏🏼

(Innehåller adlinks)

  • Tips

Likes

Comments

Jag må avsky alla årstider som inte har med sol och värme att göra. Men Gud vad hösten är mysig. Och jag som älskar ljus, jag har ljus i hela vår lägenhet. Mysfaktor deluxe. Tända ljus är väl det enda positiva med mörkret, när man myser ner sig i soffan med filmer😍

Likes

Comments

Listor hit och listor dit. Jag är helt galen i listor, jag gör listor till allting. Om någon skulle se hur alla mina listor ser ut skulle ni dö av skratt. Jag gör allt från listor av vad som ska handlas, vad jag ska plugga, vart jag vill resa, barnnamn, över mina dagar, ja allt. Jag tycker det är så sjukt bra för jag får verkligen allt svart på vitt, jag är typ besatt av att planera och ha koll på läget.

Kalendrar, post-it, papper och lappar är min stora kärlek, vid ett tillfälle när jag började studera nu i september hade jag 3 kalendrar. BARA för att jag inte visste vilken jag skulle ha till vad haha. Galenskap, men jag kommer nog passa bra på ett kontor och arbete med ekonomi med min ordning och reda 😉


Här har ni en bild på en lista jag gjorde när jag skulle hem till Kristianstad för några dagar👏🏼

Någon mer än jag här som är lika galen? 😆😆

Likes

Comments

Sitter och pluggar till tentan imorgon. Det är för den svåraste kursen skulle jag nog säga, Ekonomistyrning - mycket matte, och jag är sääämst på matte...men jag kämpar på, ska väl gå på ett eller annat sätt.

Men såklart kan jag inte låta bli att småtitta på lite väskor 😆 Handväskor, neccesärer, datorväska, weekendbag - L o v e i t ❤️ Och gamla portföljer, SÅ SNYGGT!

Nej, nu är det dags för mig att sätta igång med plugget igen, bra lite paus jag har fått nu ;) 

​Innehåller Adlinks.

  • Tips

Likes

Comments

Alltså dessa jackorna från Gina 🙏🏼🙏🏼 Älskar pälsen i svart men den ljusrosa är med så megafiiin😆 Synd att man inte kommer så långt med CSN.. livet som student.! 

(Innehåller adlinks)

Gina Tricot Gina Tricot Gina Tricot

Klicka in på länkarna ovan och kika på jackorna, eller på allt annat nytt dem fått in vetja, köpte superfin klänning i sammet hos dem igår😍 Älskar den!!

Likes

Comments

Jag åker väldigt, väldigt gärna hit 😍😍

Likes

Comments