Art

Pennan och sudden kom fram igen.
Vet att den är långt från perfekt men det var en kul utmaning!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Sitter på jobbet just nu och har rast, slutar dock om en timme så det ska bli så skönt att komma hem. Känner mig verkligen inte i någon form idag. Veckan har annars varit basic, jobb och träning! Extremt tråkigt och rått väder dock men spelar inte så stor roll när man är inne hela dagen ändå.

Till helgen ska jag faktiskt till Grebbestad, vet att det kanske låter lite konstigt nu i Oktober men det är faktiskt för att stänga huset som vi har där för vintern. Så blir det också en chans att umgås lite med brorsan och syrran som kommer från Götet och hjälper till!
Ska bli mys!

Kram på er.

Likes

Comments

Every Day, Food

​Hallå där!

Har ni haft en bra helg än så länge? Det har jag! Tjejerna kom som sagt hit i fredags efter jag slutat vid sju och vi hade en riktigt bra kväll med skratt och gott att äta. Igår jobbade jag hela dagen, fick även dra över en timme eftersom det var så mycket folk. När jag sedan kom hem så började jag laga lite mat eftersom Oscars syster kom på besök. Vi bjöd henne på mat och hade sedan en riktig myskväll i soffan framför Da Vinci koden. 

Skulle egentligen varit ledig idag men blev inkallad på jobb på Bergvik så ska alldeles strax sätta mig i bilen och köra dit ut. 

Önskar er alla en fin söndag!


Likes

Comments

Likes

Comments

Every Day

Äntligen fredag! Eller vad säger ni?
Gick upp vid 7 imorse och satte mig på cykeln mot gymmet, var där i ung. 1-1,5h. Älskar att träna på morgnarna, man blir så pigg resten av dagen! Dock segt att ta sig upp ur sängen när den är så varm och skön och man vet att det står på nollan ute.. Men som sagt, skönt efter!
Åt en go frulle efter jag duschat, gjorde mig i ordning i lugn och ro och gick sedan ner på stan för att byta en tröja innan jobbet. Så det är dit jag ska nu. Jobbar till 19 ikväll, lite drygt men det går bra för jag vet att jag får besök av tjejerna senare.

Trevlig Fredag till er alla!

Likes

Comments

Underbar morgonpromenad i solen innan frukost! Älskar hösten sådana här dagar, solen skiner och luften är så frisk!
Nu ska jag iväg och lämna lite prover på vårdecentralen och sen äta lunch med pappa.
Trevlig torsdag på er!

Likes

Comments