​Asså ÄLSKAR denna serie!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inne i mitt huvve så är alltid dessa tankar i full rulle.
Och det kanske är för att jag hört de flesta ord och meningar hela mitt liv.

Orderna TJock och Fet det är nog ord som sitter djupast. Ja jag vet att jag är tjock och fet så folk behöver inte tala om det för mig. För jag vet.

Jag vet mycket väl vad jag är och inte är, och jag får se det var ända dag jag kollar mig i spegeln, när jag ska duscha när jag ska ta på mig kläder.

så länge jag kan minnas har jag blivit kalla saker, retad mobbad.. för hur jag ser hur..
Förlåt.. Förlåt att jag inte ser ut som någon fotomodell eller som idealet i samhället.. förlåt för att jag har några extra kilon som egentligen är ingenting, men som hela min värld kretsar över för att de är det som gör mig annorlunda, de som jag inte vill ha där men som jag är för rädd för att göra något åt..
Och jaa jag är rädd, rädd för att går till gymmet, rädd för att folk ska kolla på mig, skratta åt mig, säga kommentarer äns tänka något. Jag är till och med rädd för att lämna mitt hus för en promenad för de som kommer bilar eller andra gående som kan se mig.

när jag går i skolan tar jag omvägar så folk slipper kolla på mig för då vet jag att ingen kan tänka något. även fast folk inte gör det så tror jag det för så paranoid är jag.. 

Aaha och att åka till simhallen.. pfft det kan juh man fet glömma. aldrig frivilligt och inte äns om jag blir tvingad. 
sist jag var där med skolan hade jag ångest på toan i en kvart och börja gråta och fick panik.

Varför ska detta med hur vi ser ut ha så stor betydelse.. 

Jag vill bli av med dessa tankar å dessa minnen, dessa rädslor som håller mig tillbaka.. 
jag vill visa att det är mkt mer än en blyg tystlåten tjej som inte har ngt å säga till om, jag vill visa att det finns en tjej som vågar å som har mycket att säga till om. Men under min uppväxt så var det att så fort jag sa ngt så var det dumt eller korkat. 

Jag har väl alltid varit den konstiga, som inte förstår lika bra som alla andra, inte kan läsa lika bra som alla andra. inte får lika bra betyg som alla andra.. men men alla är olika och det är väl detta som gör mig speciell. 


haha förlåt för detta inlägget men jag Kände att jag började få en panikattack..
och jaa behövde väl skriva av mig lite. 

Jag vill bara att folk ska tänka på vad de säger till andra, för den ena kan det bara vara ord men för den andra hela själen och allt de är rasa samma för just dessa orden.. 

Trust me i know.Likes

Comments

Idag så har jag fått träffa väldens sötaste lilla bebis ❤️
Min systerson
❤️

Asså blev kär direkt i det lilla pyret
❤️
Såå liten och söt !

Men imorgon så blir det mera mys då man slutar tidigt och ska hem till syrran ^^

Finns ingen sötare bebis
❤️


Likes

Comments

Heeej bloggen ! xD


ehm jaa jag ee inte så aktiv xD heh
men det ska bli ändring på det haha (:

satt och kollade igenom gamla sms konversationer mellan en vän eller främling eller vafan han nu ee, en bekant som inte ee en bekant längre xd bara ngn jag vet vem det är xD

hittade detta och tyckte det va gulligt iallafall så tänkte att jag kunde dela med mig av det ^^

''han: jag ångrar en hel del..

Jag: vad ångrar du ??

han: vill du verkligen veta ?
vet inte riktigt hur jag ska säga det.. Men jag försöker väl iallafall. Jag saknar den tiden då vi snackade som mest, Då vi skulle träffas och allt. ja du kommer säkert ihåg den tiden? Men jag var osäker o sket i det , vilket jag ångrar nu, Ångrar också att jag en gång i tiden va taskig o skit. Du verkar nämligen vara en sjukt fin människa med hjärtat på rätta ställe, eller verkar... Ja vet att du är det. vet ej varför men kom och tänka på detta på bussen idag när du gick på¨haha... låtter kanske sjukt allt ihop vad vet jag.. Men nu vet du
... :/''

Visst vare gulligt !

aaah men nu ska jag inte tänka på dåtiden utan nutiden även om han och jag inte pratar eller skriver så var det fina minnen iallafall (:
men men folk förändras och tiden gör detsamma (: önskade bara att han och jag kunde få upp kontakten igen men haha det är väl bara en dröm det med haha xD

nähä nu ska jag ut och försöka springa ! 0.0 kommer ej gå bra men man måste börja ngnstans !!! (:

heejdå ^^

Likes

Comments

Johanna lämna inte din padda //Norén

  • 219 Readers

Likes

Comments