Här befinner jag mig med min fina kille om en vecka och några timmar. Skiathos är en av Greklands vackra öar och är, tillsammans med grannön Skopelos, inspelningsplatsen till filmen Mamma Mia. Vi ska vara där i prick en vecka. Ligga på stranden, gå ut och äta, besöka öns alla uppskattade stränder och bara leva och njuta. Längtar så jag spricker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den senaste veckan har varit den bästa veckan på länge.

Jag åkte i lördags ner till Göteborg med Towa. Framåt två tog vi spårvagnen till Ullevi där vi träffade våra vänner som bor i Göteborg. Efterlängtat! Håkan var extremt bra och vi fick platser nästan längst fram vilket var helt otroligt. Helgen fortsatte med shopping, fina vänner och god mat innan vi på måndagen åkte hem. Efter nästan 9 timmar av bilåkande och långa köer var vi framme och jag fick turen att den natten sova bredvid min pojkvän Dominic som tagit bussen för att träffa mig när jag kom hem.

Igår var det fredag vilket innebar skolavslutning. Jag träffade Ida framåt kvällen och vi åkte in till några i våran klass och firade sommarlovet där. Kvällen blev riktigt rolig och mysig.

Ser fram emot sommarlovet så mycket nu, det får gärna bli lite varmare bara.

Likes

Comments

Efter många om och men, samt en stark vilja, har jag nu bestämt mig för att starta upp en blogg. Igen. Intresset och tiden som försvann alla dessa gånger finns nu ännu en gång. Jag har precis tagit sommarlov ur årskurs 1 på gymnasiet och därför är detta en perfekt tid för mig att starta upp på nytt.

Jag tror att de flesta som klickat sig in här känner mig på något sätt, men om inte: jag är alltså 17 år, 99a, och ska till hösten börja i andra året på musikprogrammet på Vasaskolan i Gävle. Jag skulle säga att jag är en estetisk, kreativ och social person med kärlek för musik och fotografering. Om jag inte spelar musik på fritiden så är jag med mina vänner, min fina pojkvän, tränar eller latar mig.

Jag är riktigt förväntansfull över vad detta kommer innebära, så nu kör vi igång ☺️

Likes

Comments