Header

Igår var jag som sagt i Stockholm och jag hade en super bra dag även fast det kanske inte var så bra väder där. Vi shoppade igår och jag fick köpt en tröja och lite trosor men inget mer än de. Jag trodde verkligen shoppingen skulle vara bättre i Stockholm men det var den inte.
Vi gick typ hela dagen igår så igår kväll gjorde min fötter jätteont och jag tror även dem andras fötter gjorde det. Men dagen var fortfarande bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag i en bil påväg till Göteborgs station för att sedan åka till Stockholm!! Jag, Tove, Jossan å Linn bestämde att vi skulle åks i måndags så detta är en väldigt spontan resan men det kommer blir skit roligt. Vi åker dock bara till Stockholm över dagen men skit samma det blir mysigt ändå!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var jag, Tove, Jossan å Linn vid havet. Vi badade och det var svin kallt i vattnet men sen efter några dopp blev det helt okej. ;)

Likes

Comments

Nu är jag ute går med min hund och klockan är knappt 9 men så är livet när man har en hund. Men det är rätt skönt p vara ute nu för det är knappt några andra ute å går.

Likes

Comments

Nu taggar jag inför fotbollen men det suger att det är så varmt för då orkar jag inte göra så mycket hahaha. Plus att min kondis suger men jag får bara kämpa på så blir den bättre!

Likes

Comments

Nu kom sommaren igen? Hahaha idag hat ja solat ä chillat hela dagen och vid ca 3 åkte jag, Jossan å Tove ner till havet p badade lite. Nu sitter jag ute och funderar på vad jag ska äta till middag då jag ska spela fotboll snart. Men vädret idag är ju helt underbart och det skulle bli lika bra väder imorgon!

Likes

Comments

Okej har precis gymmat? Första gången på typ 2 månader eller jag tror iallafall de och det känns! Det var verkligen så jobbigt att gymma idag men det var ändå roligt för Tove å Jossan var med. Sen mer idag så har jag träffat Linn och sedan käkade jag middag med min familj å mormor å morfar så det var också mysigt!

Likes

Comments

Nu ska jag å Tove ta bussen in till Kungsbacka å sedan hämta upp Caisa å Jossan å dra till Göteborg. Eller a avi ska till Liseberg där hov1 spelar ikväll och hoppas det blir en bra kväll.

Likes

Comments

Jag ska nu äntligen få läsa min favvobok igen! Den heter cirkeln och finns även på film. Det är den bästa boken jag har läst inte för att jag brukar lösa böcker men jaa hahah. Detta är en av väldigt få böcker som jag faktiskt tycker om!

Likes

Comments