Hej! jag började min fredag med skola som vanligt. Slutade runt två tiden då gick jag och minna vänner ner på stan och gjorde massa ärenden innan vi tog bussen hem till mig. När vi väl kom hem till mig så satte vi på en film och bara tog det chill. Efter filmen var slut så lagade vi mat och sjöng till massa musik. Efter maten följde jag med min kompis Hawa till bussen medan Moa och Linn plockade undan i köket. När jag kom tillbaka så hjälpte jag till med det sista i köket och sedan satte vi på bastun och basta en stund. När vi hade bastat klart så duschade vi och satte på oss myskläder och slog på ennu en film och myste i min säng tillimmas med chips och godis. Efter film var slut så borstade vi tänderna och sen somnade vi. På morgonen så serverades pannkaks frukost och sen så åkte Moa och Linn hem och jag bara låg i sängen restsen av dager, men jag han gå ut och ta några höst bilder i den finna höst vädret. På kvällen så kollade hela familjen på den nya Pirates of Caribbean filmen, vilket var skit bra. Sen blev det tidigt i säng eftersom att det blev sen kvällen innan. Nu idag har jag har jag hjälp mamma att kratta löv och jag försöker även att plugga för matte och tyska prov den här veckan, och ska försöka få en ett tränings pass idag också. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! nu är snart detta veckan över. Hur har eran vecka varit? min vecka har varit stressig så det ska bli väldigt skönt med helg, men det kommer att bli plugg i helgen för nästa vecka börjar helvetes veckan. Så taggar verkligen att få sova. <3​

Likes

Comments

Hej! Hur har eran helg varit? min helg har varit jättebra. Jag började helgen med att fira min bästa vän Hawa som fyller år idag (grattis) så fi firade henne två dagar innan med middag och fika och en massa prat om livet. Lördagen så blev det en chill dag hemma tillsammans med familjen sen så blev det teater med Sofia och Mia vilket var jätte mysigt. Idag så har jag varit hos min farmor och fikat och nu ska jag träna en snabbis. sen var denna helgen slut. <3

Likes

Comments

25 Maj så åkte jag och min familj till en stad som blev en av mina favorit städer i hela värden och det är New York city. Vi var där i fyra dagar vilket var dem bästa 4 dagarna i mitt liv. Älskar staden så mycket. Det är en så sjuk händelse rik stad. Om du skulle få möjlighet att någon gång åka ditt ta i allt och ta in vad staden har att erbjuda. Älskar New York <3

Likes

Comments

Jag vill verkligen flytta hemifrån jag är så taggad över att få inreda min lägenhet. Men det kommer nåt inte hända på ett tag hahah. Så i stället sitter jag på Pinters och drömed mig bort över att flytta hemifrån. <3

Likes

Comments

Efter att inte ha bloggat på flera månader så är jag äntligen tillbaka. Har saknat att blogga så för hoppnings viss så kommer jag att fortsätta att göra det. Hur mår ni? Jag mår bra, livet rullar på jag har börjat andra året på gymnasiet och jag är väldigt taggad över detta året. Jag ska ta körkort om 4 månader, kan verkligen inte fatta att jag ska fylla 18 snart jag är skit taggad över det. Men något som jag verkligen har gillat på sistone är att fota med mitt porträttobjektiv. Jag har verkligen gillat att experimentera med det och jag älskar den och hur bra bilder man får ut av det. Så jag är skit taggad över att försätta experimentera med det. <3


Likes

Comments

Jag tror jag måste förklara varför jag inte har bloggat på ett bra tag, och det är för att skolan har tagit över mitt liv just nu det är så mycket i skolan. Massa inlämningsuppgifter, nationella prov både skriftligt och muntligt och en massa vanliga prov också i dom ämnen som man inte ska ha nationella i. Såja den mesta ut av min tid går åt på skolan. Men jag ska försöka att vara så bra jag kan med att blogga vet inte hur det kommer att gå men jag ska försöka.I alla fall så hade vi påsklov. Vad gjorde ni under påsken? Jag var i stugan bland snön och åkte skidor, och så fick jag äntligen åka skoter lagligt. ( till er som inte vet har jag tagit snöskoter kort). Så en vecka 52 mil hem ifrån behövdes verkligen. Men den här veckan har varit väldigt chill i alla fall eftersom att vi bara har gått 4 dagar i skolan och i lördags så kom Moa och David hit och vi gick på äventyr och bara hade en mysig stund vilket var kul och välbehövd. Och i fredag så var vi på poetyr slam där vi var för att kolla på Hawa. Hon var grym hon vann allt och även fick folk att börja gråta det var så roligt.

Nu börjar en ny vecka, eller som jag kallar denna vecka helvetes veckan eftersom att vi har något varje dag :(. Önska mig lycka till om jag överlever den här veckan. Men jag hoppas att jag tar mig igenom den.

Hoppas ni har en grym vecka <3

Likes

Comments

Då var denna vecka över igen. Den här veckan har varit så jävla stressig. Började veckan men två prov och sen har jag bara haft prov, inlämning uppgifter och seminarium. Och jag är inte klar, har massa nästa vecka som jag inte orkar tänka på. Hur har eran vecka varit? Min vecka har väll förutom alla prov ändå varit helt okej, jag har bara varit trött och inte orkat gjort något, och inte nog med det har jag fått öroninflammation, precis det jag behövde! Men höjd punkten på denna vecka är nog att jag var och spela in ett jätte roligt projekt, så håll utsikt ;) och så har jag skaffat glassögon! Dom är inte äkta men jag älskar dom ändå. Känner mig så fancy i dom och jag skiter i att dom inte är äkta jag älskar dom i alla fall. Om det är nått som gör dig lycklig ska man skita i vad andra säger och göra det som gör just dig glad!

Hoppas ni får en trevlig helg<3

Likes

Comments

Hade ju lova att försöka att blogga någonting men det löftet gick inte så bra. Efter att varit uppe i fjällen över helgen med familj och vänner så ville jag spendera tid med dom och för att vi inte har så jättebra interne där uppe, så valde jag i stället att ta ett break på en vecka. Men nu är jag utvilad och redo att komma igång igen.

Hur har er att lov varit hittills? som jag sa så börja det mitt lov i fjällen med min familjen och familje vänner. Och vi gjorde det vanliga man gör i fjällen, åkte skidor, körde skoter, m.m. inte nog med det så har jag tagit snö skoter kort, så äntligen får jag köra skoter lagligt. I Torsdag när jag kommit hem så var jag och mina vänner och firade min födelsedag 3 månader för sent. (bättre sent än aldrig). Detta firade med att köra Prison island vilket var min födelsedags present jag fick från dom, sen en snabb fika och sen var det direkt till teateran och spendera tid där, vilket alltid är kul . Och i fredags har jag och min bästa vän Sofia softat lite, kollat på film, ätit chips och bara umgicks som man gör ibland.

I dag blir det att gå och se en föreställning och på söndag träning och nog lite plugg. Är ni taggade för att börja skolan? För min del är det både ja och nej. Jag är taggad på att se alla mina vänner, men jag är inte taggad för själva skoldelen. Men 5 veckor sen är det lov igen.

Hoppas ni får ett fortsatt bra lov <3

Likes

Comments

ÄNTLIGEN LOV!!! Gud vad skönt det ska bli att få sova och bara ta det lugnt, NOT, ja det ska bli skönt att slippa gå till skolan, men jag måste fortfarande göra uppgifter under lovet. Har ett stort språk prov efter lovet som jag måste plugga till.

Vad ska ni göra under lovet? Jag ska inte bara plugga under lovet, utan jag ska spändare tid i Härjedalen. Åka skidor, ta skoterkort, fota m.m. Fem dagar i fjällen behövs för att ladda krafterna. Sen blir det fyra dagar hemma och umgås med vänner. 

Eftersom att jag ska vara borta så kommer det vara lite dåligt uppgradering på bloggen, men jag ska försöka göra mitt bästa. 

Hoppsan får ett jättebra lov <3

Likes

Comments