Jag tror jag måste förklara varför jag inte har bloggat på ett bra tag, och det är för att skolan har tagit över mitt liv just nu det är så mycket i skolan. Massa inlämningsuppgifter, nationella prov både skriftligt och muntligt och en massa vanliga prov också i dom ämnen som man inte ska ha nationella i. Såja den mesta ut av min tid går åt på skolan. Men jag ska försöka att vara så bra jag kan med att blogga vet inte hur det kommer att gå men jag ska försöka.I alla fall så hade vi påsklov. Vad gjorde ni under påsken? Jag var i stugan bland snön och åkte skidor, och så fick jag äntligen åka skoter lagligt. ( till er som inte vet har jag tagit snöskoter kort). Så en vecka 52 mil hem ifrån behövdes verkligen. Men den här veckan har varit väldigt chill i alla fall eftersom att vi bara har gått 4 dagar i skolan och i lördags så kom Moa och David hit och vi gick på äventyr och bara hade en mysig stund vilket var kul och välbehövd. Och i fredag så var vi på poetyr slam där vi var för att kolla på Hawa. Hon var grym hon vann allt och även fick folk att börja gråta det var så roligt.

Nu börjar en ny vecka, eller som jag kallar denna vecka helvetes veckan eftersom att vi har något varje dag :(. Önska mig lycka till om jag överlever den här veckan. Men jag hoppas att jag tar mig igenom den.

Hoppas ni har en grym vecka <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då var denna vecka över igen. Den här veckan har varit så jävla stressig. Började veckan men två prov och sen har jag bara haft prov, inlämning uppgifter och seminarium. Och jag är inte klar, har massa nästa vecka som jag inte orkar tänka på. Hur har eran vecka varit? Min vecka har väll förutom alla prov ändå varit helt okej, jag har bara varit trött och inte orkat gjort något, och inte nog med det har jag fått öroninflammation, precis det jag behövde! Men höjd punkten på denna vecka är nog att jag var och spela in ett jätte roligt projekt, så håll utsikt ;) och så har jag skaffat glassögon! Dom är inte äkta men jag älskar dom ändå. Känner mig så fancy i dom och jag skiter i att dom inte är äkta jag älskar dom i alla fall. Om det är nått som gör dig lycklig ska man skita i vad andra säger och göra det som gör just dig glad!

Hoppas ni får en trevlig helg<3

Likes

Comments

Hade ju lova att försöka att blogga någonting men det löftet gick inte så bra. Efter att varit uppe i fjällen över helgen med familj och vänner så ville jag spendera tid med dom och för att vi inte har så jättebra interne där uppe, så valde jag i stället att ta ett break på en vecka. Men nu är jag utvilad och redo att komma igång igen.

Hur har er att lov varit hittills? som jag sa så börja det mitt lov i fjällen med min familjen och familje vänner. Och vi gjorde det vanliga man gör i fjällen, åkte skidor, körde skoter, m.m. inte nog med det så har jag tagit snö skoter kort, så äntligen får jag köra skoter lagligt. I Torsdag när jag kommit hem så var jag och mina vänner och firade min födelsedag 3 månader för sent. (bättre sent än aldrig). Detta firade med att köra Prison island vilket var min födelsedags present jag fick från dom, sen en snabb fika och sen var det direkt till teateran och spendera tid där, vilket alltid är kul . Och i fredags har jag och min bästa vän Sofia softat lite, kollat på film, ätit chips och bara umgicks som man gör ibland.

I dag blir det att gå och se en föreställning och på söndag träning och nog lite plugg. Är ni taggade för att börja skolan? För min del är det både ja och nej. Jag är taggad på att se alla mina vänner, men jag är inte taggad för själva skoldelen. Men 5 veckor sen är det lov igen.

Hoppas ni får ett fortsatt bra lov <3

Likes

Comments

ÄNTLIGEN LOV!!! Gud vad skönt det ska bli att få sova och bara ta det lugnt, NOT, ja det ska bli skönt att slippa gå till skolan, men jag måste fortfarande göra uppgifter under lovet. Har ett stort språk prov efter lovet som jag måste plugga till.

Vad ska ni göra under lovet? Jag ska inte bara plugga under lovet, utan jag ska spändare tid i Härjedalen. Åka skidor, ta skoterkort, fota m.m. Fem dagar i fjällen behövs för att ladda krafterna. Sen blir det fyra dagar hemma och umgås med vänner. 

Eftersom att jag ska vara borta så kommer det vara lite dåligt uppgradering på bloggen, men jag ska försöka göra mitt bästa. 

Hoppsan får ett jättebra lov <3

Likes

Comments

Då var det söndag igen!! SÖNDAGS ÅNGEST!!! Men man ska ju tänka positivt, ny vecka nya möjligheter. Och det är sista veckan innan lov. Så snart får man äntligen sova.

Helgen har varit jätte mysig, tog en spontan trip till Eskilstuna för att umgås med min kusin. Vi var på revy, åt på resturang, kolla på film m.m. Bara umgicks! Eftersom att vi var på revy så fick vi klä upp oss lite, hade en klänning från Gina Tricot som jag aldrig fått användning utav men äntligen fått det, svart tajts, svarta klackar (som jag inte vet vart dom kom i från). Hur var eran helg?

Men nu är helgen över och en ny vecka!! Hur ser eran vecka ut? och vad ska ni göra under lovet? Själv ska jag åka upp till Härjedalen under lovet och åka skidor, längtar så mycket!

Hoppas ni får en bar vecka <3

Likes

Comments

I går så var det verkligen en bra fredag. Inte nog att man slutade en timme tidigare än vad man skulle så skensolen och det var riktiga vårkänslor ute. Är ni taggade för vår? För att fira att det är vår så tog vi fram karma och fotode i vår ljuset. Vill ni ha ett inlägg där jag berättar om dom bästa tipsen för att fota i mot ljus?

Hoppas ni har haft en bra vecka <3

Likes

Comments

Hej på er hur mår ni? Jag mår bra! Äntligen är snart veckan slut. Det ska bli så skönt med fredag.

Det var ju alla hjärtansdag i tisdags! Hur var eran alla hjärtans dag? Min var bara som en vanlig dag, eftersom att man är singel så händer det inte så mycket! Annars har denna vecka inte varit så speciell, en helt vanlig vecka. Men nästa vecka är det en vecka kvar till sportlov!!! JIPPI!!! taggar att få sova lite! Isad ska ni göra på sportlovet? skriv det i kommentarerna

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka <3

Likes

Comments

Hur många har det problemet att få till den bästa selfie? Det ska inte vara ett problem! Jag ska ge dig 5 tips för att få den bästa selfen!

1. Ljuset. För att bilden ska se så naturlig ut som möjligt måste ljuset vara bra. Det bästa form av ljus är dagsljus. Eftersom att dagsljus oftas har en vit under ton i sig så gör det att du ser mer pigg ut på bilden. Försök att låta bli gula ljus då får du en orange under ton och det är inte jätte snyggt.

2 Bakgrund. Ja bilden ska ju vara på dig, men dom små detaljerna rånknäs. Så bakgrunden har en jättestor betydelse, försök att hitta en bakgrund som inte är för rörig. Försök att hitta en sån naturlig bakgrund som möjligt.

3. Vinkel. Hur man vinklar mobilen eller kameran gör att bilden uppfattas på ett viss sätt, väven hur du vinklar huvet. Om du vinklar huvet så kan du gör att bilden inte blir lika stel. Att bara ha huvet rakt fram kan göra att bilden bara blir stel och tråkig.

4. Sida. Alla har en bra och en dålig sida, oftas tar man bilder på samma sida hela tiden. Men försök att ta bilder på både din bra och din dåliga sida, det gör att dina selfies kommer bli mer varierande. Och du kan faktiskt lära dig att få din dåliga sida att även bli din bra sida också.

5. Leende. Jag skulle säga att detta är det viktigaste punkten på listan att le. När du ser glad ut på en bild så kommer bilden bli mer rolig att titta på. Ett leende kan göra stor skillnad på bilden uppbyggnad.

Hoppa dessa tips kommer att hjälpa er till att ta ännu mer och ännu bättre selfies. Men kom i håg att du är snygg på vilket sätt som hälls;)

hope u guys like <3

Likes

Comments

Då var det söndag igen. SÖNDAGS ÅNGEST!!!

Hur har eran helg varit? Min helg har varit jättebra. I lördags så kom mina Hallsta vänner över på mello mys, och vi firade även mig (en månad för sent), Vem tycket ni var bäst igår? Själv tycket jag att Benjamin Ingrosso var bäst medan minna vänner gillade Roger Pontare.

Söndagen började med att sova ut ville behövdes. Sen lång frukost med mina förädlar. Eftersom att solsken ute så bestämde jag mig för att ta en promenad i solen. Tog med kameran och fotade lite. Man fick verkligen vår känslor när solsken. Nu vill jag verkligen ha vår! Nu är det bara en seg kväll med plugg.

Men nu taggar vi med en ny vecka, ny vecka nya tag!

Hoppas eran vecka blir grym! <3


Likes

Comments