Mmmm, jag absolut älskar hennes stil. NAJS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag älskar att gå i trean, alla är så himla taggade. Visst det är mycket plugg, gymnasiearbetet skämtar man inte bort direkt.. Men i helhet så gillar jag det, studentåret. Vi har ju våra studentfester som nu mera kommer ligga på torsdagar, svin kul! Veckorna kommer bli mycket kortare när man går ut en torsdag eftersom att det blir en till helgdag (typ).

Låt oss bara säga såhär, folk som aldrig gått på Tingvallagymnasiet kommer aldrig förstå vad en ball gymnasietid är.

Idag skulle jag åka och hälsa på min mommo och moffa, städa, träna och plugga. Vad har jag gjort? Käkat en jävla massa lussebullar. Gott var det iallafall.

Likes

Comments

Äeh, nu vill jag helst bara sova eller ta ett flyg ner till min saknade bror som befinner sig i varmare breddgrader. Det vore ju trevligt. Min onsdag har bestått av prov, plugg och har även hunnit med och träna. Helt okej. När jag kom hem så tände jag lite ljus och myste ner mig i sängen typ direkt. Haha jag är en så jävla kärring!!

Likes

Comments

En favorit outfit just nu: skinbrallor från ett vintagefynd i gbg, skjorta köpt i Frankrike och jacka från Zara

Likes

Comments

@blomqvistjohanna

Min instagram försöker jag uppdatera så ofta jag kan. Min instagram består av vardagliga vanor, matbilder (såklart), bilder på mina fina vänner och annat.

Likes

Comments

Verkligen så himla bra, för alltid bäst.

Likes

Comments

Älskar mina produkter från Basiderm. Har haft jättetorr hud ett bra tag, och för några veckor sedan så införskaffade jag dessa, såg förbättring direkt och dessutom så håller sig min hud ren från finnar. Så jag tänkte dela med mig av det tipset. Finns att köpa på de flesta apotek! Basiderm/Basiderm

För er som är ute efter ett bra medel mot akne så rekommenderar jag er till att även köpa med denna. Den finns i olika styrkor och just den jag har länkat är väldigt stark och är bra för dig som har lite mer akne. Har du inte så jätte stora akne problem så rekommenderar jag dig till att köpa denna.

Likes

Comments