@blomqvistjohanna

Min instagram försöker jag uppdatera så ofta jag kan. Min instagram består av vardagliga vanor, matbilder (såklart), bilder på mina fina vänner och annat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Verkligen så himla bra, för alltid bäst.

Likes

Comments

Älskar mina produkter från Basiderm. Har haft jättetorr hud ett bra tag, och för några veckor sedan så införskaffade jag dessa, såg förbättring direkt och dessutom så håller sig min hud ren från finnar. Så jag tänkte dela med mig av det tipset. Finns att köpa på de flesta apotek! Basiderm/Basiderm

För er som är ute efter ett bra medel mot akne så rekommenderar jag er till att även köpa med denna. Den finns i olika styrkor och just den jag har länkat är väldigt stark och är bra för dig som har lite mer akne. Har du inte så jätte stora akne problem så rekommenderar jag dig till att köpa denna.

Likes

Comments

​Sitter just nu och kollar igenom upplagan av ELLE, tipsar er verkligen om att köpa den. Jag ska snart börja fixa mig för kvällens bravader och därefter tar jag tåget till Fanny. Vad som sker ikväll kommer upp i nästa blogginlägg. Nu måste jag kila iväg. PUSS.


Likes

Comments

Hur har eran dag varit? Min har varit väldigt mysig, men kall. Idag så har jag i princip bara legat i sängen och kollat avsnitt efter avsnitt på gossip girl. Vid tre tiden kände jag att jag var tvungen att göra något, så det fick bli en promenad in till stan där jag snabbt gick in på en blomaffär och köpte en super gullig blombukett till min mormor och morfar. 

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla Modern Family. 

Kramar!

Likes

Comments

Hej på er! Tycker sådana här "välkomna"-inlägg är så töntiga, men vill inte bara strunta i att säga hej, så: hej och välkomna!

Likes

Comments