Header
View tracker

​Ska duscha Waffe och duscha mig själv och packa in mina kläder och se till så att alla livsnödvändiga och alla andra onödiga saker är på sin plats innan vi drar iväg till markebäcks gård i Askersund i tre daga. Ska bli så roligt, älskar läger 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bilder från terrängträningen 23/6 som jag lovade. Det blir bara bilder med mina klarblåa ridbyxor nu för tiden, ser ju ut som att jag använder dem hela tiden fast egentligen gör jag det nästan aldrig 💙

Aja här är bilderna som mamma faktiskt har tagit på mig och Waffe, Bilderna blir bara bättre och bättre dock har ju jag redigerat dem också

Likes

Comments

View tracker

Blir en stor uppdatering nu om vad som har hänt medans jag varit borta.

Först så var det hoppträning på tisdagen förra veckan och det gick super bra. Var lite tittig eftersom att han hade stått tre dagar inne och dessutom fått äta lite havre vilket inte riktigt ger rätt energi på ett fullblod som W. Men jag är nöjd och det var så kul! Har bilder från den träningen som ni får se i ett annat inlägg.

Har ridit Robin en gång och han är en riktig arbetsmyra i dressyren blir helt till mig av förtjusning. Ska rida honom i dag också!

I söndags så tog vi med W till min mormor och morfar så jag fick rida ut på deras mysiga skogsvägar och när vi kom hem så fick W massage och jag åkte iväg och byggde bana till tävlingarna i glanshammar som vi ska vara funktionärer på. Eller jag ska jobba(fota för equipe webshop) på tävlingen i stället.

I går köpte jag mig en ny dator, eller den är begagnad men ny för mig. Det är en macbook pro mid 2012 som jag hoppas ska kunna uppfulla mina behov en tid framöver. Sedan tvättade jag färdigt transporten invändigt och utvändigt så nu är den som ny igen, vart verkligen grymt sor skillnad!

På kvällen i går när jag tog in W för han skulle få sitt kraftfoder så hade han ingen aptit alls. Han bara ställde sig i ett hörn. Jag typ kastade ut honom från boxen och började gå runt med honom. Han var så hängig. Han bajsade varken eller kissade någonting. Han hade alltså fått någon mildare grad av kolik. De blev att vi gick runt med honom, logerade och masserade magen och försökte få tag i veteriärer ända till klockan var 24:30 då gick vi in och la oss. W fick stå inne och jag ställde klockan på 02:30. När jag idag kom ut till honom mitt i natten så låg han ner och sov. Inget allvarligt han bara låg och sov men reste sig på en gång när jag kom in i stallet och kissade på en gång. Jag kollade runt i boxen och såg till min stora glädje att han hade bajsat en liten, liten hög. Tog ut honom och ledde runt honom i 45 min innan jag gick in och sov igen. Mamma gick ut kl 05:00 och få hade han bajsat ännu en liten hög. Hon gick runt men honom tills klockan var 06:30. Hon lämnade också ett röstsamtal till våran veterinär som senare på morgonen ringde upp och sa att det gick bra att vi lät honom gå i hagen under uppsikt. En väldigt förkortade version av vad som hände. Nu går han runt i hagen och äter gräs men man ser ju på honom att han inte är helt bra. Funderar på om det kan ha varit masagen som gjorde att han fick ont i magen eller om han har druckit dåligt ute men de är ju så svårt att veta.

Har planerat in att jag ska på ridläger med klubben nu i helgen, fredag till söndag med Waffe så hoppas att han blir bra idag så att vi kan åka. 

Min fina häst!❤

Likes

Comments

Denna bild har faktiskt min lillebror tagit och jag tyckte den var så pass fin att den till och med fick ett eget litet inlägg

Likes

Comments

Sitter i hammocken och äter jordgubbstårta och chokladbollar. Tacka vet jag alla rester från mitt studentfirande 😋 Nu är sommaren verkligen här!

Likes

Comments

Ååh vad jag längtar till den riktiga sommarvärmen, lukten av nyklippt gräs och sena ridturer tillsammans. Har funderar på att kanske ta med hästarna och ställa dem hos min mormor och morfar någon vecka i sommar så vi kan rida ut på deras mysiga skogsvägar och bada med dem i en sjö som ligger nära intill. Det blir nästan som ett eget ridläger, kanske till och med kan ta med husvagnen så har jag ett eget litet hus att sova i om jag inte orkar åka hem.


Likes

Comments