Header

Har bytt blogg, klicka HÄR för att komma till mig nya blogg


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Saknar min bästisfestiiis

Likes

Comments

Några ställen jag varit på och några jag vill besöka i framtiden!

Likes

Comments

Tänkte bjuda på lite gamla bilder från förr! Haha, alltså vissa bilder... jaja, alla har vi ju varit små lol.

Likes

CommentsSitter och äter middag just nu. Har legat på stranden hela, har det så himla bra här! Imorgon ska vi till Puerto Rico och kolla lite i affärer.

Likes

Comments

Något jag skulle vilja göra/har drömt om sen jag var liten är att klappa en tiger. Tycker de är så himla balla, och så otroligt fina! När jag ger mig ut och reser när jag blir äldre är det här helt klart en av saker jag ska prova. Kryssa från min "bucket list" liksom. 

Likes

CommentsKom fram till hotellet vid halv 3. Åt lunch direkt, jättestor buffé som var drömgod! Nu har vi precis kommit till poolen, senare när vi orkar ska vi till affären och köpa lite grejer! Ikväll blir det nog promenad ner till stranden, underbart.

Likes

Comments

Just nu sitter jag förhoppningsvis på planet ner till Kanarieöarna! Ska bli skönt att slippa kylan och höstrusket en vecka och bara ligga på stranden, sola, bada och bli solbränd.. ååh förstår ni hur najs eller. 

Tanken med detta inlägget var dock inte att berätta hur asbra jag kommer ha det hehe, utan tänkte förklara hur det blir med bloggen. När jag är på Gran Canaria så kommer uppdateringen här på bloggen inte vara lika bra som ni kanske förstår. Vet inte hur bra Wifi det kommer vara på hotellet men ska försöka blogga några gånger under veckan i alla fall! Sedan kommer jag fixa tidsinställda, så det kommer bli ungefär ett inlägg om dagen! Det är ju ändå något, bloggen står inte tom då liksom. 

Likes

Comments


Likes

CommentsSitter på EH på avenyn just nu. Har fått köpt det sista inför Halloween! Nu ska jag snart till mammas jobb och få skjuts hem, sen blir det att packa allt för imorgon.

Likes

Comments