Igår tog jag flyget hem till Östersund för att fira min storebror. Kvällen inleddes med en middag på Jazzköket och sen vidare för att lyssna på Melissa Horn. En riktig toppenkvällj

Likes

Comments

Hemma i Östersund över påsken och mamma inleder med att bjuda på lamm och rödvin. Mysigt!

Likes

Comments

Mmmmm vad gott det är med moules frites, ska nog börja äta det varje fredag! Synd bara att jag och vitt vin inte är som handen i handsken..

Likes

Comments

Vad skönt det är med helg, och vad härligt att få inleda den med en afterwork på Bastard med Frida! Skulle kunna äta deras planka till frukost, lunch och middag... Och det är det nog fler som skulle kunna tänka sig. Det är nämligen så att man måste vara där prick 17 en fredag för att ens få en plats till deras afterwork. Folk står i princip och drar i dörren innan dom öppnar haha. Trevlig helg!

Likes

Comments

I mitten av december tog vi oss över sundet för en heldag i Köpenhamn. Vi strosade längs fina kvarter, gick på marknad, åkte karuseller, åt god mat och drack ett och annat glas vin/öl!

På eftermiddagen tog vi en liten paus på Royal Smushi Cafe. Supermysigt ställe med underbart goda smörrebröd.

Sen blev det julmarknad på Tivoli. Supermysigt men kallt!

Vi trotsade kylan och åkte några karuseller för att sedan bege oss till Nimb Brasserie för att äta middag.

Åt en helt underbar Anka

Likes

Comments

Förra måndagen sa jag till mig själv att jag skulle vara klar med min uppsats senast fredag samma vecka. Nu är det måndag igen och jag är fortfarande inte klar. Vet inte om det beror på dålig moral eller dålig tidsuppskattning. Jag tror på det senare. I alla fall så satt jag och tittade igenom lite gamla bilder från i höstas och hittade denna bild som är tagen under en fjälltur i jakt på kantareller. Fjällturen gav inte särskilt många kantareller men den gav mig en hel del energi. Energi som även bilden lyckades förmedla och som jag tänkte använda till att fortsätta med mitt skrivande av uppsatsen. Så om jag är tillräckligt flitig kanske den är klar till denna fredag. Håller tummarna för det för på fredag blir det dans och drinkar!

Likes

Comments

Lite av Jämtland, lite av julen och lite av Astrid och Sigrid.

Likes

Comments

Om man är sugen på fika och befinner sig på Österlen i Skåne kan jag starkt rekommendera Olof Viktors i Glemminge! Allt är bakat med naturliga ingredienser och utan tillsatser. För min del blev det inte helt oväntat en kardemummabulle, så nu är min mage glad!

  • Godsaker
  • 341 readers

Likes

Comments