Header

Postad i: Daily

Typ första gången jag inte är glad över att det är fredag, ännu en dag närmare skolan.. Orkar inte, men snart är det fan studenten!! Såå glad, hoppas min mössa passar hehe, ser dock förjävlig ut i studentmössa så det känns mindre roligt. Hur som, har inga som helst planer för dagen, tänkte vara hemma och kolla på någon film och kanske ha en ansiktsmask eller något liknande, bara ta det lugnt liksom. Enligt mig så är det myyycket roligare än att vara ute och festa, så tråkig är jag:)

Hoppas iallafall att ni får en jättefin fredag! 

Likes

Comments

Postad i: Daily

Märker att jag är väldigt dålig på att uppdatera nu för tiden, hade ju tänkt att jag skulle ta tag i bloggjäkeln nu under jullovet, men nu är det bara några dagar kvar och än så länge har det ju inte blivit. Haha men förhoppningsvis kanske det blir bättre när skolan börjar om igen och man kommer igång med lite rutiner.

Hur som haver, idag har jag försökt hålla mig inne så mycket som möjligt eftersom det är -30 ute, dock har jag varit till ica en sväng men utöver det så har jag hållit mig inne. Nu tänkte jag kolla lite på youtube och sen lägga mig och sova. Godnatt!

Likes

Comments

Postad i: Daily

Har 2015 varit bra?
- Helt okej skulle jag väl säga:)

Höll du några av dina nyårslöften?
- Tror faktiskt inte att jag hade några, haha minns inte..

Tror du 2016 kommer bli lika bra?
- Förhoppningsvis så kommer det bli bättre.

Vad spenderade du mest pengar på?
- Tror nog jag har spenderat mest pengar på resor :)

Finns det någonting du ångrar med 2015?
- Jag gud ja. Massor.

Gjorde du någonting 2015 som du aldrig gjort förut?
- Ja massor faktiskt, bland annat så fyllde jag ju 18 så har varit på krogen några gånger, haft ett eget företag, rest för första gången utan mina föräldrar osv.

Vilka länder besökte du?
- USA och Grekland.

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016?
- Meeer pengar, haha nä men det finns massor.

Största misstaget?
- Oj, kanske att lita på fel personer.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Svår fråga, skulle nog säga både och om det går??

Hur tillbringade du julen?
- Med släkten :)

Favorit program på TV?
- Paradise Hotel haha!

Bästa boken du läste i år?
- Tror faktiskt inte jag har läst någon bok i år, inte riktigt min grej.

Vad fick dig att må bra?
- Familj, vänner och att resa.

Likes

Comments

Postad i: Daily

Gott nytt år allihopa! Har varit lite frånvarande från bloggen senaste tiden och har egentligen ingen direkt anledning till det, men ibland blir det så:) Hade inte tänkt skriva om vad jag gjort i veckan utan tänkte bara lägga ut några bilder och så får  vi höras lite senare istället  

Likes

Comments

​Nu var det några dagar sen sist men jag kände att jag behövde ta en liten paus från bloggen. Jag hoppas iallafall att ni har haft en jättebra jul! Jag har inte gjort speciellt mycket de dagar jag inte bloggat, har varit en sväng på stan och kollat in mellandagsrean och så har jag även tränat lite. Ska även träna idag men först ska jag äta lite middag, vi hörs senare!

Likes

Comments

Postad i: Daily

​Såå skönt att vakna upp och veta att det är jullov, och slippa den jobbiga vardagen. För övrigt så har jag äntligen börjat sova ordentligt så känner mig så pigg på dagarna, dock så börjar jag bli förkyld nu så det är ju mindre bra. Hur som haver, måndag idag (och endast 3 dagar kvar till julafton!!) Har inga som helst planer för dagen faktiskt, kanske tar mig iväg till gymmet om jag orkar, annars ska jag bara njuta av ledigheten. 

Likes

Comments

Postad i: Daily

Idag sov jag ut till halv 12 vilket var jätteskönt! Direkt jag steg upp hoppade jag in i duschen och sen fixade jag mig för att fara en snabbis in till stan. Ikväll har jag varit med Nathalie och Niclas och vi har inte alls gjort speciellt mycket. Kom hem för en liten stund sen och nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och börja kolla på någon ny serie. Hoppas ni har haft en bra lördag! 

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw