Skrivit på onsadgen den 29/11

Hej! Jag har precis kommit hem från skolan och satte mig precis i soffan. Jag kände att jag ville skriva lite, det har varit en jobbig dag i skolan idag med huvudvärk och ont i halsen, sen har jag varit väldigt trött också. Men som tur är har vi inte så mycket jobbiga lektioner på Onsdagar, däremot kommer resten av dagarna på denna vecka vara väldigt jobbiga. Jag har två prov i so och no, och ett test/prov i svenskan. Jag är inte förberedd på no;n alls, jag har varit sjuk och har missat massor, så dessa eftermiddagar efter skolan måste jag plugga mycket (borde egentligen göra det nu hehe). Svenskan och so:n är jag ganska säker på så de behöver jag nog bara kolla igenom.

Skrivit på torsdagen 30/11

Jag skrev aldrig klart igår, vet inte varför, kom väl på andra tankar och gjorde något annat haha. Hur som helst så är jag sjuk idag, och jag missar då 2 prov i skolan som var idag och ångesten bara öser in. Jag vet att jag inte kan göra något åt det, att jag är sjuk alltså, men det känns så tråkigt. Det hade varit mycket skönare om jag var frisk och fick det överstökat. No provet som jag pratade om innan kan jag fortfarande inget till, jag hoppas att jag kan gå imorgon till skolan och också få det överstökat men jag tror inte att jag kan gå. Jag har värdens huvudvärk med ont i halsen och feber, det är inte alls kul. Hur som helst ska jag inte klaga mer, det mår ingen bra av, även om det är skönt att få ut de man känner. Hur som helst så har jag match imorgon, nått säger mig att jag vill vara med även fast jag mår som jag mår, för det är en viktig match. Annars har jag inget att göra i helgen, plugga, antar jag haha. Vi får se vad jag hittar på och om jag mår bättre, annars får jag bara chilla.

Det var mina tankar för dessa två dagar haha. kram!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag har tänkt ett tag på att börja blogga men har inte tagit tag i det. Men idag satt jag och min kompis Liva ( hennes blogg här: http://nouw.com/livacampbell ) på en lektion och pratade om att det skulle vara kul att börja blogga. Själv läser jag andras bloggar som tex Kenzas, Linn Ahlborgs och Bianca Ingrossos, jag gillar dem för de skriver mycket om kläder och produkter, alltså sånt jag tycker är kul. Det är någonting jag hoppas att jag också ska kunna skriva om, men även om min vardag. Jag startar denna blogg för att kunna skriva av mig, om jag har något på hjärtat eller om något kul som jag vill dela med mig av, men inte bara därför. Även att jag ska kunna kolla tillbaka och komma ihåg minnen med bilder osv. Jag hoppas att du som läser detta kommer gilla att läsa om mig och mitt liv och annat som jag har att skriva om.

Jag tänkte beskriva mig själv lite så ni får en blick över mig som person, så här kommer lite facts about me:

1. Jag spelar fotboll och innebandy, jag har dock tröttnat på fotbollen.

2. Jag gillar att vara med kompisar och är väldigt social av mig. Men jag gillar att ligga i min säng också och bara vara för mig själv, det är skönt ibland.

3. Jag ääälskar kläder, desto snyggare kläder som jag har på mig och känner mig bekväm i, desto gladare blir jag. Jag gillar att matcha ihop kläder och göra outfits, en av mina hobbys kanske man kan säga. Jag kan även leta efter kläder och outfits på internet i flera timmar, och om jag hittar något snyggt kommer jag ihåg vart eller vem som hade på sig det, så att jag kanske kan köpa kläderna i framtiden.

4. Jag försöker att vara positiv nästan hela tiden och de som känner mig kanske vet att jag har haft ett problem med att vara väldigt negativ, och det är inget jag vill vara. Jag vill sprida glädje och inte negativitet, och det är nått jag försöker att uppnå varje dag, att vara positiv. Sen går det inte alltid för att man kan inte se positivitet i allt, men för det mesta går det.

5. Jag är 14 år och bor i Norrköping. Jag fyller år 10 mars vilket är ganska tråkigt, det hade varit roligare att fylla år tidigt på sommaren.

Det var allt jag hade att skriva om idag, Kram!

Likes

Comments