Jag önskar att jag bodde här med Alex. Just nu är verkligen allt så jävla stressigt, dessutom är vintern på gång som också gör mig stressad för att jag inte har varit ledig en enda dag under sommarperioden, förutom på helgerna but that's not enough. Förhoppningsvis kommer jag och en kompis eller min finis iväg till vintern till något varmt ställe. Blir tokig på vårt hemska kalla klimat här i norrbotten.

Ha en bra dag imorgon friends!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är viktigt med en bra ventilation, överallt. Klicka HÄR för att få rätt hjälp!

Detta inlägg kommer handla om det som rubriker lyder. Om ventilation. Ni kanske tycker ”vilket mega-tråkigt inlägg” men jag som för nuvarande jobbar på en hårsalong bland massor med kemikalier och starka dofter vet hur viktigt det är med en frisk luft på arbetsplatsen.

Förr i tiden så fanns det inte så mycket man kunde göra åt att det sprayades hårspray och att blekningen/permanentvätskan luktade över hela salongen, man kanske öppnade ett fönster och vädrade lite. Hur många blev inte allergiska då tror ni? Och ajaj vad jobbigt det måste ha varit att andas in den förorenade luften, kan bara tänka mig eftersom jag själv är extremt känslig mot starka dofter/kemikalier.

Idag är detta något helt annat, idag tar man mer tillvara på sig själv och tänker på hälsan och på framtiden. Förra året tog vi in en luftrengörare på salongen och den reagerar så fort det sprayas och så fort blekningen oxiderar vilket är till stor hjälp för oss frisörer, då slipper vi andas in allt det som är skadligt för våra organ. Sen är det BRA om det finns utsug när man ska blanda färg tillexempel. Allt handlar mest om en bra ventilation som ser till att luften inte står still på arbetsplatsen eller i hemmet, på detta sätt sover man ju mycket bättre och blir dessutom inte lika lätt förkyld. Så tänk på detta vart ni än jobbar och befinner er, man ska tänka långsiktigt på sin egen hälsa och på framtiden. Hur kan vi göra det bättre för våra efterträdare? Hur kan man bidra?

Ja nu vet ni!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag jobbat som vanligt och sen har jag även hunnit hämta ut min fina bild på ett samiskt motiv med citatet "If anything is worth doing, do it with all of your heart". Fantastiskt fin. Nu dessa småtimmar så har jag och min pojkvän pratat lite inför kameran och snart kommer en liten YT-video upp här. Hoppas att ni kommer gilla den!

PS. Jag kommer skriva ett inlägg till er om min uppladdning inför tävlingsdagen och så vidare-inom en snar framtid.

Likes

Comments

På de 2 översta bilderna så kan ni se mina två favoriter från Urban Decay, nämligen deras matte lipstick som heter "backtalk" (195kr) och en rouge eller en afterglow som heter "kinky" (275kr):

Bilden nedan kan ni skåda den bästa foundationen jag har provat hittills, smashbox studio finish (340kr) i färgen 1.1. Sen ser ni också en av mina stora favoriter, MAC prolongwear concealer (195kr).

Likes

Comments

Åh hej!

Shit vart ska jag börja. Jag har hunnit göra mycket under den tid som jag har varit frånvarande här. Jag har tävlat, jobbat, hälsat på mormor, varit till stugan, till pajala, haparanda, finland, möblerat om, lagat mat, spelat casino (HEHE), myst med killen, åkt båt, klippt hår (varje dag): Ja men mest har jag jobbat då givetvis. Sen har även min bäsatvän Isabelle hunnit flytta till Göteborg och som jag saknar henne alltså.

Jag tänkte dela med mig av en alldeles färsk video där jag berättar litegrann om tävlingen och sen en liten mini vlogg. Om ni vill höra mer om min tävlingsdebut, om alla förberedelser osv så får ni gärna rösta.

PUSS!

Likes

Comments

Helt fantastiska bilder som body.se har tagit. Måste hinna skriva ett inlägg om min tävling men har så jäkla fullt upp nu. Kanske blir av i helgen men jag kan tyvärr intr lova något.

Idag jobb 8-17 och sen Luleå hela helgen. Idag blev jag överraskad med frukost på sängen klockan 6 av världens bästa pojkvän! Han är underbar❤️

Puss hjärtan!

Likes

Comments

Jag har fått hem ett nytt headset som jag tänkte ha när jag tränar och det bästa med dessa är att dem är grymt ljudisolerande och de sitter fast ordentligt, eftersom det är in-ear. Rekommenderar varmt om du är en aktiv människa som söker efter ett par bra och hållbara hörlurar, dessutom kostar de inte mer än 500kr. Dessa finns i flera olika färger på cykelkraft.se.

Puss.

Likes

Comments

Är så stolt.

Ett lite längre inlägg kommer vid ett tillfälle när det finns mer tid!

Likes

Comments