Helt fantastiska bilder som body.se har tagit. Måste hinna skriva ett inlägg om min tävling men har så jäkla fullt upp nu. Kanske blir av i helgen men jag kan tyvärr intr lova något.

Idag jobb 8-17 och sen Luleå hela helgen. Idag blev jag överraskad med frukost på sängen klockan 6 av världens bästa pojkvän! Han är underbar❤️

Puss hjärtan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har fått hem ett nytt headset som jag tänkte ha när jag tränar och det bästa med dessa är att dem är grymt ljudisolerande och de sitter fast ordentligt, eftersom det är in-ear. Rekommenderar varmt om du är en aktiv människa som söker efter ett par bra och hållbara hörlurar, dessutom kostar de inte mer än 500kr. Dessa finns i flera olika färger på cykelkraft.se.

Puss.

Likes

Comments

Är så stolt.

Ett lite längre inlägg kommer vid ett tillfälle när det finns mer tid!

Likes

Comments

Hej kära bönor!

Jag har nyss suttit och längtat tillbaka till Spanien, kollat Linn Ahlborg, jobbat klart och ätit middag. Snart ska jag och träna och det är mindre än en vecka tills jag saka tävla!!!! helt stört. Jag tänkte skriva ett inlägg om allt som har med dieten och träningen å göra, har fått många frågor kring det. Återkommer inom kort.

Johanna

Likes

Comments

Mina åsikter angående Plastikkirurgi.

Det finns mycket att diskutera kring detta ämne och ikväll så tänkte jag lyfta det lite.

Mina tankar och åsikter kring plastikoperationer är att alla ska ha rätt till att göra de ingrepp de vill, men alla har inte råd och det är oftast där som problemet sitter. Det känns tråkigt att inte alla som vill har möjlighet att göra det eftersom det kanske ”bara” handlar om en bruten nästa som aldrig mer kan bli rak igen på ett naturligt sätt. Vissa människor mår väldigt dåligt över hur vissa saker och ting ser ut på deras kroppar och det enda de vill är att göra något åt det. Det handlar inte i varje fall om utseendefixering utan även en människas välmående. Jag tycker att alla borde få trivas i deras egna skal och göra vad de vill för att må bra med sig själv.

De människor som har varit med om någon olycka ska självklart få operera sig och det ska vara gratis tycker jag personligen. Jag tycker att försäkringen ska täcka kostnaderna så att de som gör ingreppet inte behöver stå och jobb gratis, för det vill väl ingen göra. Sen blir det inga stora utgifter för den drabbade heller.

Min slutsats är att alla människor i världen ska få göra vilka ingrepp de än känner för även fast det kostar en hel del. De olycksdrabbade ska få allt betalt och de ska prioriteras före de människor som vill göra ett ingrepp för nöjes skull. Inom plastikkirurgi finns det egentligen inga gränser, bara du själv mår bra vilket är det viktigaste av allt.

Finns det någon chans att jag gör ett skönhetsingrepp i framtiden?

Ja absolut. Som säkert många vet så gör fitness atleter oftast bröstförstoring och förr förstod jag inte varför eftersom det är extremt fult när man är deffad. MEN nu idag förstår jag för att bröst är ju bara fett och fettet försvinner desto mer du tränar och hips vips så står man där med bröst lika stora som vindruvor. Det händer de flesta och visst hade det varit gött med ett par bröst i alla fall. OM jag ska göra det någon gång så ska det inte vara något överdrivet, utan något som passar mig. Inget jag prioriterar i dags läget men kanske en vacker dag. Eller så får jag försöka älska mig själv som jag är, men det tråkiga är att jag inte ser särskilt bra ut i urringade plagg. Sen finns det ju andra mindre ingrepp/behandlingar som man kan göra och det kan vara att göra fillers eller fylla ut kinderna lite. Allt är möjligt!

Det allra viktigaste att tänka på inför ett ingrepp är vilken klinik du väljer och att de som gör det verkligen kan sin grej. Annars kan det gå mycket snett. Jag har hört mycket bra om en klinik i Malmö och den heter: www.estetikcentrum.se. Här finns en direktlänk till deras prislista om det skulle vara intressant:http://estetikcentrum.se/priser/operationer.

Hade någon av er velat prova på någon skönhetsrelaterat ingrepp i framtiden?

Johanna

Likes

Comments

Här är två bilder från min brorsas examen. Han fick mycket bra betyg och jag är stolt!

Utspringet.

Herregud! Jag vet inte vart jag ska börja men nu är jag redo för vuxenlivet (nej). Hela dagen och kvällen var så jäkla rolig igår. Jag träffade gamla klasskompisar och vänner från andra skolor än mig egna och jag kom hem runt 4 på morgonen.

Jag kommer verkligen sakna skolan, eller kompisarna rättare sagt även fast jag har tänkt plugga vidare senare i livet. Det kommer ändå aldrig bli samma sak. Att jag hade 325/340 i meritpoäng är jag så galet nöjd över och under 3 år har jag verkligen lagt ner mycket tid på plugget, vilket visade sig igår. I frisör så fick jag C (vg+) och det kändes också superbra! Nu har jag delprovet i handen, bra betyg, körkortet och nya vänner dessutom.

Mina planer just nu är att försöka ta dagarna som de kommer och jobba på salongen så att jag får ihop lite timmar inför den kommande gesällen, men jag känner verkligen ingen stress med det för nu har jag ju ändå delprovet och med det kommer man ändå hur långt som helst. Till hösten kommer jag att läsa några fristående kurser och vid ett senare tillfälle kommer jag att läsa upp matten eftersom nästan alla program kräver matte 2 och uppåt. Än så länge så har jag inga planer på att flytta men är jag fortfarande tillsammans med Alex och han flyttar, så kommer jag följa med honom. Visst hade det varit roligt att hyra stol eller öppna eget men det kommer aldrig att hända här där jag bor. Jag är redo för nyare äventyr!

Tack till alla som grattat mig och för de fina presenterna jag fick igår. Allt betyder guld för mig.

Likes

Comments

Alltså balen var så magisk, eller ja, balarna. För jag fick äran att gå på två stycken. Först Luleå och sen Pajala. Luleå var ballt och allt var så stort. Maten var okej men inget jag skulle ge så högt betyg. Det bästa var nog ändå att vi gled in med en Tesla. Balen i Pajala var så fin, stor gemenskap, trevliga människor och mycket bra mat. Dessa två dagar kommer jag sent glömma, lätt bland de bästa dagarna som jag har haft i mitt liv.

Tack till er alla inblandade.

Likes

Comments

Hemkommen för två dager sedan från Spanien. Oj vad jag vill tillbaka. Snart kommer den sista vloggen upp här, hoppas att ni diggar dem! Godnatt och sov gott.

Likes

Comments