Har ni provat något från Sci Tec nutrition? Jag tycker deras PWO är grym. Finns 3 olika smaker tror jag och jag har tropical punch.

Den finns att köpa för 199kr på www.acctive.se eller i deras butik i Luleå.

Likes

Comments

Godmorgon! klockan 7 imorse så åkte jag till Luleå för ett möte med frisörföretagare och lärare. Åt frukost där som bestod av mackor, keso och kvarg med bär. Plus lite annanas som jag verkligen älskar. Nu väntar jag på bussen som ska ta mig till Boden och där ska jag fortsätta min dag med praktik.

Ha en bäst dag!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag har tänkt att börja hjälpa er som vill börja träna, eller för er som kanske vill ta träningen till nästa nivå och detta sker då online om du inte har tillgång till samma gym som jag har. Detta gör jag från mina egna breda kunskaper om träning och hälsa och för att jag vill visa andra att det faktiskt går även om man tror att det är omöjligt. Jag var nybörjare en gång och nu vill jag dela med mig av mina kunskaper.

Låter detta intressant? tveka inte på att höra av dig för frågor och funderingar. Hotmail: jodzii@live.se 🙏

Likes

Comments

Träning

God kväll, om jag nu kan få säga så när det snarare är natt.

Tänkte berätta för er att det är officiellt att jag börjar med min diet den 1:a mars. Bara några dagar tills dess och det känns kul men samtidigt sjukt jobbigt. Tanken är att jag kommer börja lite smått smygandes och inte ändra kosten helt och hållet på en gång eftersom min förbränning är den bästa, typ. Har inte fått något nytt schema av Listbeth ännu men hon skulle återkomma om ett par dagar. Just nu ligger min vikt på 53kg vilket inte alls är mycket men jag har märkt en skillnad på min fettprocent, att den har ökat alltså och det är bra. Känner mig mer fyllig och mina konturer syns mindre än tidigare.

Är så taggad på att dra igång detta, målet är ju närmare än någonsin! Can't wait!

Likes

Comments

Alex kom till mig på onsdag och idag åkte han hem igen. Sjukt tråkigt men får passa på att ta tag i mina läxor och körkortsteorin iställer. Nu är det ju melodifestivalen, så det är kvällens underhållning👌🏻😻

Likes

Comments

Igår blev det en utgång med vänner och bekanta. Tyckte det var roligt att få dansa av sig lite haha😄Dock mår man ju som man förtjänar idag, är så trött. Hann inte sova så mycket inatt tyvärr men får helt enkelt skylla mig själv.

Nu är det bio time med vännerna dag 2 haha😍

Likes

Comments

Jag tänker en klänning och en jumpsuit, ifall det är varmt eller kallt så kan man välja mellan två alternativ. Får du ont i fötterna av ett par klackar? Välj ett par sneakers eller slip in skor. Jag har inte bestämt mig än men det lutar mer åt slip in skor eftersom att jag brukar få så fruktansvärt ont i fötterna fort tyvärr. Alla plagg kommer från Nelly.com och dessutom är alla väldigt prisvärda. Man brukar ju inte ha så mycket pengar som student så därför passar nelly's egna perfekt.

Likes

Comments

Six Deuce har världens rea just nu, hittade själv två tights haha. Man kan väl ändå inte ha för många right? Skynda fynda innan storlekarna tar slut. Här är länken: http://sixdeuce.eu 😊

Likes

Comments

Tänk vad sociala medier kan förstöra för ens liv. Jag vet själv hur det är och nästan ALLT sker och händer genom sociala medier idag. Vi är så besatta av omvärlden så jag finner inte ens ord på hur sjukt det egentligen är, ibland kan det faktiskt vara riktigt jäkla skönt att slippa vara uppkopplad och lämna mobilen hemma. Jag och Alex skulle gå på bio för två helger sedan och då lämnade båda telefonerna hemma och gick ut och umgicks på riktigt. Så skönt att bara vara i nuet ibland. Menar, det ska ju inte vara något måste att kolla på sin telefon hela tiden. Den medför också en hel del stress som många inte tänker på tror jag.

Sovdags snart. Till middag lagade jag och Alex tacopaj som blev riktigt lyckad, gott med så mycket grönsaker och ost. Kvällen har erbjudit en massa plugg till mitt svenska tal och snart blir det väl att möta John Blund. Sov gott allesammen!

Likes

Comments