​Nomnom. ​Nyttigt och gott snack från @healtysnackuf!

I skrivande stund har jag precis lämnat in näst sista uppgift som jag har i min ledarskaps kurs. Den sista var svår så jag måste be pappa om hjälp, han kan sånt där. Klockan 18.00 börjar skoterteorin (ska fixa förarbevis) och den pågår till typ 20.15 vilket är så frustrerande för det är inget nytt man lär sig ändå. Längtar så till helgen för jag är så fruktansvärt trött hela tiden men de är på grund av denna årstid. 

På återseende!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är vad jag har samlat på mig under den senaste tiden, så grymma kläder. De gråa mjukisarna och rosa croptopen fick jag av alex bästa syrra, så gulligt, hon vet verkligen vad jag gillar. Träningskläder är snordyrt men vad gör man?! Puss.

Likes

Comments

​Idag firar vi pappornas dag! En liten present och nybakta muffins blev det för papi idag. Här slänger jag in lite charmiga bilder från några år tillbaka. Puss och kram på dig pappa och hoppas du får en bra dag. 

Likes

Comments

​En fantastiskt fin tavla dragen rätt ur en star wars film, fast med pastellfärger. I love it. 

Dagen har gått undan rätt fort idag vilket såklart var jätteskönt. Kvällen har spenderats framför tvn med ​bytt är bytt​ som är min favvo program just nu. Det handlar om att ett par ska gissa vad gamla. eller antika saker är värda och de kan vinna upp mot en halv miljon kronor, gillar ni sånt så kolla det näsa torsdag eller på tv4 play. Imorgon är det äntligen fredag mina vänner och då ska jag och några kära vänner mest troligt ut och käka på olearys för att fira mig i efterhand, jag är ju nitton år fyllda nu!

Ha det gott.

Likes

Comments

Bild ovan, lånad från google.

Mitt första och kanske det absolut bästa är att ge bort en upplevelse. Det kan vara allt från ett spa/restaurang besök till att hoppa fallskärm eller gå på en live konsert. Det är enkelt att anpassa efter din budget och alla blir väl glada av att få göra något tillsammans med någon man tycker om? Dessutom så kommer man ju sent glömma en häftig upplevelse. Så detta är verkligen något man kan ge till de allra flesta.

Vill man ge något åt mamma, syster, farmor, kompis eller släkting men inte vet exakt vad hen önskar sig så är ett set med flera olika produkter i ett, ett superbra alternativ. Till exempel detta fina set från Rituals! Håll utkik efter kit eller sets, de brukar dessutom inte kosta skjortan heller.
En ägg-timer som du kokar tillsammans med dina ägg så de blir exakt som du vill ha dem. Boken om mig kan man ge till en familjemedlem eller far och mormödrarna. Supertips! Boken om mig har jag get bort till både farmor och mormor och det blir ett väldigt fint minne när de inte längre finns kvar på jorden.
Ett eller varför inte två flak Nocco till den träningsintresserade eller bara koffeinberoende? hehe...
Någon parfym som luktar mums går alltid hem. Jag har nog köpt lite för ofta och för många till min pojkvän så i år blir det inget sådant. Men det är ett bra alternativ!

Likes

Comments

Glada dagar som dessa har jag inte gott om numera.


Vissa dagar känns det som att allt bara går emot en och idag var det extra svårt att le ordentligt på jobbet. Något som jag har stört mig på ända sedan jag började jobba som frisör var att du inte bör ha färgglada kläder, inga kläder som visar hud, helst heltäckande svarta, du får ej visa känslor och säga vad du tycker om saker men VARFÖR ska man behöva dölja den person som man är? Jag känner mig så jävla opersonlig när jag jobbar och den personen vill jag inte vara. Om jag ska fortsätta som frisör efter jag har gjort gesällen så tänker jag absolut inte jobba för någon så det blir att hyra stol eller öppna en salong på hjul. Eller varför inte sticka till spanien...ja jag drömmer om att fly hela tiden. Inte för att fly från familj och vänner för de betyder ju allt, men att fly från denna sjukt deprimerande staden där det aldrig händer något nytt. Jag känner mig höstdeprimerad om det ens finns något som heter så, jag är inte den mest inspirerande och positivaste människan som lever just nu, det kan jag erkänna.

Likes

Comments

Kläder som jag shoppat förra månaden, alltid lika roligt med nått nytt. leotröjan har jag srsly bott i.

Idag har jag fått gjort nästan allt jag vill, har ju som sagt varit ledig idag. Väldigt skönt. Har vloggat också men videon kommer dröja några dagar då det tar tid att klippa och klistra som ni säkert har full förståelse för. Imorgon är det jobb igen och jag har faktiskt ganska fullt schema verkar det som ,najs det gillas. Ha det bra så länge.

Likes

Comments

Gårdagens kvällsmellis.


Idag har det varit kurs på salongen och jag är redan döds-trött eftersom det är mycket att ta in och allt fokus hamnar runt kunden i stolen. Imorgon ör min lediga dag och jag har redan planerat mycket som jag ska göra för jag brukar bli lite rastlös, fast ändå äre det skönt att få sova lite längre. Därför tänkte jag faktiskt filma en liten vlogg så får ni hänga med mig på äventyr, skämt å sido men det kan vara lite roligt att få se lite annat än bara det jag brukar lägga upp. 

Mitt mål är verkligen att börja vlogga (lite mer än att blogga faktiskt) på heltid nästan, jag vill verkligen det för det är så sjukt roligt. Jag ska lägga mina pengar på en riktigt bra kompakt "vlogg-kamera" om någon månad eller två för att jag får som sagt en kass lön, believe it or not. 

Ha det gott!


Likes

Comments