Alltså ta en minut och kolla hur vackert det är här. Ännu en dag på stranden och lunchen tog vi med oss. Nu åter hos Alex mormor och det blir middag hemma ikväll, sen ut en sväng på stan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen är jag och Alex på Spansk mark och nu ska vi se till att njuta till 100%. Idag solade vi mest och jag har även börjat läsa en bok, hör och häpna. Handlade lite naturell yoghurt men den smakade ändå sött..vet inte vart jag kan hitta nyttiga saker. Ikväll gick vi och åt på en restaurang och jag har även hunnit köpa både en balväska och en studentklänning, eller det är en kort jumpsuit.

Morgondagens planer är att ta mig ut på en träningsrunda på morgonen och sen resten av dagen blir det väl bara att ligga och sola. Ska även försöka hitta en nagelsalong som kan fixa mina bal-naglar. Det tycker jag låter grymt!

Ha det bäst.

Likes

Comments

Sammanfattar en grym helg i Stockholm. Bra mat, shopping och framförallt en grym wellavisning på djurgården.

Nu sitter jag återigen i gate 5 på kallx, sen stockholm-oslo-malaga-nerja. Blir så skönt med värme. Jag kommer vlogga och hålla er uppdaterade, bra va? Ha en fortsatt bra dag.

Likes

Comments

Nya vita fina skor!

Hörrni imorgon åker jag till Stockholm med jobbet och det kommer bli så roligt. Dessvärre så har jag haft nackspärr några dagar men jag hoppas verkligen att det snart är borta helt. Finns det lite tid över så hade jag inte klagat om jag hann en runda på stan😄

Likes

Comments

Hejsan, det var längesen!

Att hålla sig uppdaterad på alla sociala medier är just nu inte lätt och det är mycket med mat och träning för mig. Jag är konstant trött dvs att jag blir latare (ingen ork) och att jag lätt får huvudvärk. Nu har jag dragit på mig en förkyldning också som gräddet på moset, väldigt opassande just nu faktiskt. Allt detta beror bland annat på att jag bara äter mat som inte innehåller fett. Kanske några enstaka gram men mina måltider består av 150g torsk och 2 potatisar till eller kyckling och ris. Sjukt enformigt men det står minus på vågen vilket känns bra- då är jag på väg mot rätt riktning.

Igår färgade jag min pojkvän och hans syrra och resultaten blev så fina! Vad tycker ni? Enligt mig blev slingorna på Alex väldigt naturliga vilket är det målet jag alltid strävar efter.

På återseende, jag lovar!

Likes

Comments

De årliga valborgs-bilderna.

Likes

Comments

.....JAG VANN! Imorgon eller på lördag ska jag hämta ut dessa SKITSNYGGA tights och gissa vem som är den gladaste tjejen på jorden. Jag dör. Seriöst. Kommer vara en drottning på gymmet med dessa, hur lätt som helst.

Likes

Comments

Någon av er som har provat den nya familjemedlemmen i nocco's sortiment ännu? Jag har det och denna är min absolut störta favorit hittills. Så sjukt läskande, tänk denna på stranden en varm sommar dag. Vilken kombination! Jag har också nyligen testat ett nytt proteinpulver som är från Godd Life. Eftersom att jag älskar deras bars så föll detta pulver direkt i min smak. Rekommenderas starkt!

Likes

Comments