View tracker

Glömt att visa er detta. Lite gott och blandat från lyko.se. Är i Pajala nu och har nyss pluggat inför ett historia prov, så nu ska jag ta en paus och titta på lite film med min pojkvän💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Alltså som jag längtat efter mina tävlingskor!! Nu har de äntligen anlänt hos mig och de passade som tur var. Klacken är 10.6 cm och storlek 38. Bara att börja öva redan nu så att allt sitter tills det är tävlings dax. Skorna kommer ursprungligen från USA men beställde från skofeber.se för att intr göra någon tabbe. Betalar hellre mer än mindre för att de ska komma fram liksom.

På återseende!!!

Likes

Comments

View tracker

ALLTSÅ OH MY GOD!! Jag är så jävla taggad nu tills skorna kommer och då är jag ännu ett steg närmare tävlingen som ska hållas i Sundsvall till våren/sommaren. Skorna var svindyra men jag har hellre ett par som är ordentliga än ett par som jag knappt kommer kunna gå i. Detta blir nog den största utmaningen för mig, att lära sig att gå i dem. Jag kan inte ens gå i klackar och dessa är smala som en nål och så är dem 10 cm. HHAHA funny tho.

Önska mig lycka till😌

Likes

Comments

Igår var det axlar och rygg på schemat. Min favvo övning är T-bar och siderisers. Tar mycket bra, prova om ni inte redan har det.

Har förra veckan varit inne på Acctive butiken och beställt ett par sockar från betterbodies, la även undan en gainer för min är snart helt uppäten.

Hoppas att ni har det fint!

Likes

Comments

Trevlig kväll igår med mina jobb-kamrater. Var på westernfarm och åt julbord + massor med godsaker hehe. Man kan ju inte annat än att älska cheatday!

Likes

Comments

Haha ja ni läste rätt! Jag har fått som uppgift av vår idrottslärare att prova på någonting utöver det vanliga och varför inte liksom ta detta fett seriöst haha?! Jag ska ta på mig min pojkväns skridskor samt utrustning och glida runt på isen med honom och jag ska ta mig fan lära mig att göra ett snyggt mål. Guess jag får kämpa med detta men skam den som ger sig. Jag ser framemot detta faktiskt och jag tror att det kommer bli roligt att sen återberätta hur det gick. Kör hårt köttbullen säger jag bara till mig själv nu haha.

Ha det gott!

Likes

Comments

Lite mobilbilder från härliga Spanien. Vill sååå mycket tillbaka dit, vem gillar vintern???

Jag kommer mest troligt åka någonstans under sommaren eller hösten igen. Älskar att resa och komma bort från Sverige ett tag, speciellt när det börjar bli mörkare utomhus.

Puss!

Likes

Comments

Här har ni några bilder som är några dagar gamla som jag har glömt att visa er. En bild på mig och Alicia, en bild på brudarna innan vi skulle ut på krogen, min senaste instagram bild och en bild från klippkursen i tisdags.

Igår var jag och Alicia på möte med hennes handledare på Creative i Luleå angånende vårt UF företag. Nu har vi mycket på gång och vi är så taggade på att få köra igång.

Just nu sitter jag i bussen påväg till Boden mendans Alex spelar match mot Luleå. Jag ska inte slarva med träningen, den är alltid (oftast) prio 1 såvida inte något viktigt kommer i vägen. Sen ska jag tillbaka till Luleå igen och vi har inget planerat ikväll men någonting ska vi nog göra. Tråkigt att bara sitta inne en lördag kan jag ju tycka.

Ha det gott!

Likes

Comments

Vad tyckte ni om detta yt klipp?

Likes

Comments

Mormor skickade en fin höst/vinterblomma till mig via posten. Passade bra i mitt rum nu när det är så tråkiga färger utomhus. Har börjat att tycka om blommor sedan denna sommar då jag fick en liten fin blomma från en Norska som var hos mig och klippte sig. Inga stora växter utan bara en liten blomma som är diskret.

Nog om det. Idag har jag haft klippkurs på salongen och gud vad roligt det var! Har fått lära mig nya sätt att klippa på och jag fortsätter gärna så. Så kul med lite utbyte av de allra vanligaste klippsätten som man använder dagligen dax. Läraren var verkligen begåvad och hon var jättebra på att förklara. Kände mig så dåligt jämfört med henne, men det kanske inte är så konstigt med tanke på hur mycket längre hon har varit frisör än vad jag har.

Ha det bäst!

Likes

Comments