View tracker

Mellandagsrea var det ja! Fyndade två plagg och sen köpte jag även två nya träninsplagg som jag kan visa er framöver🙊

Likes

Comments

Ett linne från märket Gold's Gym. Har ej provat den ännu men tror den kommer passa jättebra!

Likes

Comments

Ett av mina senaste nytillkomna kosttillskott. Yummy! Kostar 350kr och den finns på Acctive butiken i Luleå eller på acctive.se 💗

Likes

Comments

Glömt att visa er detta. Lite gott och blandat från lyko.se. Är i Pajala nu och har nyss pluggat inför ett historia prov, så nu ska jag ta en paus och titta på lite film med min pojkvän💗

Likes

Comments

Alltså som jag längtat efter mina tävlingskor!! Nu har de äntligen anlänt hos mig och de passade som tur var. Klacken är 10.6 cm och storlek 38. Bara att börja öva redan nu så att allt sitter tills det är tävlings dax. Skorna kommer ursprungligen från USA men beställde från skofeber.se för att intr göra någon tabbe. Betalar hellre mer än mindre för att de ska komma fram liksom.

På återseende!!!

Likes

Comments

ALLTSÅ OH MY GOD!! Jag är så jävla taggad nu tills skorna kommer och då är jag ännu ett steg närmare tävlingen som ska hållas i Sundsvall till våren/sommaren. Skorna var svindyra men jag har hellre ett par som är ordentliga än ett par som jag knappt kommer kunna gå i. Detta blir nog den största utmaningen för mig, att lära sig att gå i dem. Jag kan inte ens gå i klackar och dessa är smala som en nål och så är dem 10 cm. HHAHA funny tho.

Önska mig lycka till😌

Likes

Comments

Igår var det axlar och rygg på schemat. Min favvo övning är T-bar och siderisers. Tar mycket bra, prova om ni inte redan har det.

Har förra veckan varit inne på Acctive butiken och beställt ett par sockar från betterbodies, la även undan en gainer för min är snart helt uppäten.

Hoppas att ni har det fint!

Likes

Comments

Trevlig kväll igår med mina jobb-kamrater. Var på westernfarm och åt julbord + massor med godsaker hehe. Man kan ju inte annat än att älska cheatday!

Likes

Comments

Haha ja ni läste rätt! Jag har fått som uppgift av vår idrottslärare att prova på någonting utöver det vanliga och varför inte liksom ta detta fett seriöst haha?! Jag ska ta på mig min pojkväns skridskor samt utrustning och glida runt på isen med honom och jag ska ta mig fan lära mig att göra ett snyggt mål. Guess jag får kämpa med detta men skam den som ger sig. Jag ser framemot detta faktiskt och jag tror att det kommer bli roligt att sen återberätta hur det gick. Kör hårt köttbullen säger jag bara till mig själv nu haha.

Ha det gott!

Likes

Comments

Lite mobilbilder från härliga Spanien. Vill sååå mycket tillbaka dit, vem gillar vintern???

Jag kommer mest troligt åka någonstans under sommaren eller hösten igen. Älskar att resa och komma bort från Sverige ett tag, speciellt när det börjar bli mörkare utomhus.

Puss!

Likes

Comments