Detta blir första riktiga outfit inlägget. Dock blev det inte någon ambitiöst utvald outfit utan mer en avslappnad och skön outfit, som passade perfekt för denna måndagen! Bilden blev lite simpel och tråkig tyckte jag, men jag har funderat på att skaffa en avtryckare till min kamera. Alltså en sån som man kopplar samman med bluetooth, hade underlättat en hel del och bilderna hade blivit snyggare. Så får ta mig en funderare på den.. Anyway tröjan är från Ralph Lauren, byxorna är dr denims och till det matchade jag urban Projekt boots och en svart tajt täckjacka. Puss!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Så här såg min morgon ut, eller en liten del av den iallafall haha. Vaknade, fixade mig fort och sen gjorde jag en god frukost som jag satt och åt medan jag kollade på youtube. Älskar att vakna så, utan att behöva stressa, för om jag gör det så känns det som att det sitter i mig hela dagen sen liksom. Min hjärna kan inte fokusera liksom?? Any how så kom jag hem från skolan för ett tag sen, slutade halv 4 idag vilket SUGER på en måndag!! Men jag har ändå känt mig glad och allmänt fridfull idag haha, kanske för att jag startade dagen som jag gjorde ;) Nu ska jag börja plugga till nästa stora prov som skrivs redan på fredag, ush! Sen ska jag försöka ställa in kroppen på att träna, om det nu går haha. Iallafall, ha de för jäkla bra sålänge!!

Likes

Comments

Som titeln lyder så är detta exakt vad jag gör just nu. Søs kom förbi innan och räddade ännu en av mina söndagar, helt klart bäst! Ska snart gå och lägga mig eftersom att jag har ett stort prov imorgon.. ha för jäkla bra så länge!

Likes

Comments

​Två (nya?) låtar som jag älskar, mysiga och väldigt bra. Något av det bästa jag vet är att åka runt och lyssna på musik jag känner verkligen lycka när jag gör det, kommer inte bli billiga bensin kostnader när jag har tagit mitt körkort haha..

Likes

Comments

Det blev trots allt en bra lördag igår! Först blev det taco kväll i stan sen begav jag mig hem till Søs och senare på kvällen kom det flera mysiga personer dit. Med rätt personer kan det vara hur skönt som helst att bara sitta ner vid ett bord och prata med varandra. Nu ska jag iallafall ta tag i mitt pluggande då jag har ett natur prov imorgon, ush naturkunskap är nog det ämnet som jag ogillar mest haha. Föredrar liksom matte framför natur och det räcker nog som beskrivning för att ni ska förstå hur tråkiga dem lektionerna är haha..Nu ska jag iallafall sätta igång, ha det för jäkla bra sålänge!!

Likes

Comments

Två inlägg på en dag?? Bättre än 1 i månaden iallafall haha.. Dessa tre nagellacken ÄLSKAR jag !! 3 fina nude färger som fungerar fint till nästan allt i min garderob. Hittade dem på Lindex, ett erbjudande 3 för 99 kronor vilket jag tyckte var ett bra pris då jag annars brukar köpa Essie nagellack där ett kostar runt hundra lappen. Men sen jag började använda seche vites överlack så bryr jag mig inte så jätte mycket om vilket märke nagellacket har då det torkar på 2 sekunder oavsett, win win situation så att säga haha. Därför är det även svårt att jämföra kvalitén på nagellacken med ett "dyrare" märke, men tyckte de satt hur fint som helst !!

Velvet-396 white-49 poetic rose-312

Likes

Comments