Idag var det moi som fixade maten till mig och pappsi. Det blev lite kinesiskt och väldigt starkt, nästan för starkt haha. Det händer alltid något sånt när jag ska laga mat, jag tar fram en massa ingredienser och sen förvandlas jag till Per Morberg (tror jag) och bara slänger på en massa olika kryddor haha. Men det blev faktist okej ändå! Min dag har inte varit så bra faktiskt, har varit jättetrött och mått allmänt dåligt + mina enorma menssmärtor.. Mår också väldigt dåligt psykiskt när jag har mens, min mage svullnar och jag känner mig alltid överviktig under mens veckan. Ush, aja denna veckan kommer att spenderas framför plugget eftersom att jag har ett stort grammatik prov på fredag och två prov nästa vecka, ush och fy verkligen. Här är iallafall en bild på maten jag åt och nu ska jag återgå till mitt pluggande, ha det gött.

Likes

Comments

Godmorgon!! Vad bra det gick för mig att uppdatera bloggen haha.. Aja samma gamla visa faktist, har haft så mycket i skolan på senaste tiden. Men nu har det lugnat sig och jag är redo för att försöka få en bättre uppdatering här. Idag har alla mina lektioner blivit inställda så jag är ledig, vilket är såå skönt. Men jag ställde klockan på nio, gick upp och fixade lite frulle och snart ska jag iväg till gymmet för ett body balance pass!! Har aldrig provat det innan så det lär bli intressant.. Senare idag så står det plugg på schemat men sen ska jag träffa Madde ikväll, vilket var alldeles för långtid sen, tyvärr. Men nu måste jag rusa till bussen, ha en bra dag så hörs vi snart (förhoppningsvis)!!

Ha det bäst.

Likes

Comments

Hej igen!

Detta är jag, en person som under så många år och med ett antal försök har försökt att starta upp en blogg och få den att fungera. Men det har aldrig riktigt gått, visst har jag lyckats att få ett antal läsare vid ett eller två tillfällen men oftast på grund av att jag har länkat min blogg i någon facebookgrupp och använt mig av något fånigt clickbait. Men den stora anledningen till varför jag tror att det aldrig riktigt har fungerat är hur opersonliga mina inlägg har varit. Visst kan det vara trevligt att se min frukost, och visst kan det vara trevligt att se min nya ralf lauren tröja men hur intressant blir det i längden, och ännu viktigare hur speglar det mig?

Egentligen har jag väl alltid varit lite rädd för att vara för öppen som person och att visa mig för sårbar inför människor. Kanske därför mitt beslut om att göra bloggen hemlig togs. Hemlig för allmänheten men det kommer ändå finnas vissa personer som kommer ha tillgång till den, mina vänner. Kanske är jag så rädd för att vara personlig eftersom att jag inte vet hur jag skulle hantera dålig kritik. Kanske för att jag inte skulle ta åt mig så mycket om någon sa att min blogg var kass och dålig för ett halvår sedan, eftersom att jag vet att inget som stod där egentligen rörde mig personligen. Men om jag skulle lägga ner hjärta och själ i allt som skrevs och folk fortfarande inte skulle tycka om den, ja då får då får jag väl ta det då. För tänk om det blir tvärtom?

Såhär kommer det se ut nu framöver. Jag kommer skriva om tankar och funderingar och annat som jag känner för. Jag vill inte sätta en speciell stämpel på bloggen än, utan jag vill hellre se vad som händer och om inläggen börjar likna varandra omedvetet så kanske jag sätter en stämpel då.

Jag ska verkligen försöka ta tag i drömmen om en bra, rolig och fungerande blogg. Och ni som fått tillåtelse att läsa den är jäklans välkommna.

Likes

Comments

Detta blir första riktiga outfit inlägget. Dock blev det inte någon ambitiöst utvald outfit utan mer en avslappnad och skön outfit, som passade perfekt för denna måndagen! Bilden blev lite simpel och tråkig tyckte jag, men jag har funderat på att skaffa en avtryckare till min kamera. Alltså en sån som man kopplar samman med bluetooth, hade underlättat en hel del och bilderna hade blivit snyggare. Så får ta mig en funderare på den.. Anyway tröjan är från Ralph Lauren, byxorna är dr denims och till det matchade jag urban Projekt boots och en svart tajt täckjacka. Puss!!

Likes

Comments

​Så här såg min morgon ut, eller en liten del av den iallafall haha. Vaknade, fixade mig fort och sen gjorde jag en god frukost som jag satt och åt medan jag kollade på youtube. Älskar att vakna så, utan att behöva stressa, för om jag gör det så känns det som att det sitter i mig hela dagen sen liksom. Min hjärna kan inte fokusera liksom?? Any how så kom jag hem från skolan för ett tag sen, slutade halv 4 idag vilket SUGER på en måndag!! Men jag har ändå känt mig glad och allmänt fridfull idag haha, kanske för att jag startade dagen som jag gjorde ;) Nu ska jag börja plugga till nästa stora prov som skrivs redan på fredag, ush! Sen ska jag försöka ställa in kroppen på att träna, om det nu går haha. Iallafall, ha de för jäkla bra sålänge!!

Likes

Comments