Halli hallå. Är sönder stressad för tillfället, det är därför jag inte är så flitig uppdaterare här. Dem senaste dagarna har jag inte gjort någonting annat än att plugga och träna. Och idag var jag hemma från skolan pga. sönder förkyld igen. Är hundra procent säker på att det är all stress som förstör mitt immunförsvar, tyvärr. Men det är 5 måndagar kvar, det är det ända jag har i hjärnan hela tiden. 5 måndagar, tänk på det.

--> Bild från i tisdags när jag och Maja var och shoppade <3

Likes

Comments

Halli hallå. Vaknade för ett tag sedan och var väldigt hungrig, så jag gick upp och lagade frukost (logik?). Idag blev det favoriten, eller kanske inte favoriten. Men det jag nästan alltid väljer att äta på morgonen, gröt! Jag är kanske inte största fanet av gröt egentligen, men denna kombinationen är sautans god faktiskt. I en skala jämfört med vanlig gröt då haha..
Jag har börjat äta gröt eftersom att jag blir mätt längre in på dagen och mitt blodsocker håller sig på en normal nivå även fast jag inte äter en hejdundrandens lunch. -->

Jag använder:
- Gröt- 1dl vatten, havregryn, mjölk.
- 1 banan
- En matsked (stor ;-)

Sen avslutar med lite kokosflinger på. Klart!!

Likes

Comments

Halli hallå!!

Nu är jag tillbaka från de döda om uttrycker det enkelt. Denna helgen har varit fullt upp vartenda sekund, och jag överdriver inte när jag säger varteeeenda sekund haha. Men fy vad kul jag har haft! Det började med i fredags, då jag var på tjejmiddag hos Kajsa med mitt gamla tjejgäng från grundskolan, vilket var så satans mysigt! Sen kom lördagen som följdes av släktkalas och sedan bara av till en 18 års fest --> som sen hamnade på en annan fest. As trevligt, verkligen.

Sen blev det valborgs dags wiho, tagga valleB allihopaaaa. Nja så fjortis är jag inte, men valborg blev hur bra som helst!
På dagen så struntade vi i att åka till Lund och åkte hem till en kompis och lekte lekar osv. Ett mycket bättre val !
Sen begav oss jag och Hannah iväg tidigare eftersom att vi skulle på tjejmiddag innan festligheten på kvällen. Att man hann allt detta på några timmar är ju ett under må jag säga haha. Men somsagt älskar när det händer mycket saker, så var väl någonstans i mitt esse under dessa timmarna <3

Men årets valborg var hur bra som helst och även minnesvärd! Jag hade verkligen jätteroligt. Men nu är man rätt slut och det känns skönt att bara vila och slö titta på youtube resten av kvällen (jag varje kväll?) haha. Hoppas ingen blev helt förstörd över min dåliga uppdatering, men nu är den igaang igen! ses.

Likes

Comments

Halli hallå. Kom hem från skolan för ett tag sen och sitter just nu och pluggar ( mm precis just nu ;-pP). Känns som att det är tusen saker som jag brottas med just nu, är sönder stressad helt enkelt. Men igår hade vi en föreläsning i skolan som handlade om motivation och framgång. I vanliga fall så brukar såna där vara halv kassa tyvärr då alla låter som en nike reklam och ba "just do it girl" haha. Men nej denna var jättebra, han tog upp såna saker som jag själv brukar tänka på och det var som att man fick saker bekräftat. Vi pratade om motivation och struktur, som om jag inte redan är ett controlfreak haha (ser faktiskt inte det som något dåligt). Jag blev jätte inspirerad och gick sedan hem och skrev ned saker han hade pratat om, förmodligen därför jag ej bloggade igår haha.

Idag är det ända som står på schemat plugg och träning, idag ska jag träna core vilket ska bli roligt faktiskt. Och här är även det två bilder på hur jag såg ut idag, vårigt med vita jeans och allt!

+ tänkte jag bjuda på ett låt tips, ifall någon missat den ;-) Spelas överallt och konstant ur min telefon, älskar den. Vill bara dansa när jag hör sån här typ av musik haha, härligt.

Likes

Comments

Halli hallå. Sitter just nu ner efter en hel dag stående, känns som de iallafall haha. Slutade skolan hyfsat tidigt idag och sen åkte jag med pappa in till stan på några ärenden, vi åkte även in om stadsbiblioteket. Älskar det stället, att man inte är där oftare och pluggar är knäppt? Sen åkte vi till IKEA (ett annat ställe som jag älskar haha) och åt. Alla måste erkänna att IKEA är världens bästa ställe, allting är bra pris och maten är så jäkla god. Me <3 IKEA.

Sen hann jag faktiskt övningsköra en sväng vilket gick mycket bättre än förväntat, jag menar om man ej kört på cirkus 2 månader så hade vem som helst varit ring rostig haha, Hann även träna, idag stod det CXWORX på menyn och det var faktiskt väldigt skönt att stressa av lite med en halvtimme träning.

Imorgon slutar jag också hyfsat tidigt, men imorgon ska jag rå plugga hela kvällen (är iallafall mina planer nu haha). Kanske äta lite glass och så eftersom att det inte blir något gymmande imorgon. MuMs säger jag bara.

ses.

Likes

Comments