Godmorgon alla läsare. Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här. Det har hänt så mycket saker sedan sist att jag inte vet var jag ska börja.

Jag har skrivit på papper för fast anställning vilket är awesome. Det känns som att turen ligger på min sida nu för en gångs skull. Den 1/6 flyttade jag och min pojkvän ihop till en fin 3a på 85 kvm. Det största flyttlasset gick dagen efter på fredagen då vi hade bokat släp och de flesta av våra familjer var lediga då.

I helgen tappade jag min älskade mobil i marken och den gick sönder och slutade fungera. Dagen efter åkte vi och köpte en ny telefon men en annan modell. Jag hade min samsung i 10 månader ungefär. Nu blev det en iPhone istället modellen 6s. Hur nöjd som helst med den.

På lördagen var jag i kyrkan då min svägerska konfirmerades. På söndagen kom all släkt och nära och kära. Mysigt och träffa sambons släkt när man själv inte har så många släktingar nära en.

Igår valde jag att efter 6 års längtan ta tungpiercing. Ett av de bästa valen jag har gjort i mitt liv. Hann verkligen och fundera över om jag ville göra den osv. Det gick jättebra att ta den, det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Mina vänner som följde med tyckte jag pratade så mycket innan piercingen var tagen men det var för att jag var så jäkla nervös. De trodde att jag skulle va tyst efter håltagningen men icke sa nicke. Jag pratade på som vanligt haha. Jag kunde i alla fall prata jättebra och var inte alls svullen.

Nu idag när jag vaknade kände jag hur svullen tungan var men det gjorde inte ont. Det har knappt gjort något ont utan bara varit lite svullen. Idag står det jobb på schemat enda till söndag. Undrar hur min kropp kommer att må. Börjar känna redan nu att jag har en förkyldning på gång om det inte är pollen som spökar vilket jag egentligen tror. Dock när det är pollen brukar man väl inte få som förkyldningsblåsor på munnen. Jaja, vi får se hur det slutar.

Idag blir jag hämtad av min kollega aka bästavän. Vi ska börja samåka när vi kör samma pass för att minska på bensinkostnaderna. Hon bor i Ryd och jag i Malmslätt vilket är bara 5 min med bil emellan oss ungefär.

Nu ska jag och sambon åka och handla lite till lägenheten. Det blir en hel del som man kommer på längs med tiden vad man behöver. Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket. Nu ska jag försöka uppdatera er bättre men kan inget lova. Har massvis med kartonger att packa upp. Vi hörs och ses!

XOXO

Likes

Comments

Idag vaknade jag med solen mitt på himlen. Det är över 30 grader ute och det är nu man saknar att ha en pool att kunna svalka sig i. Denna helg var efterlängtad och jag behövde tre dagar ledigt. Nu ska jag kämpa två dagar på nuvarande raden och på torsdag byter jag rad och blir fast anställd.

Igår var jag på bilträff och träffade många underbara vänner. Det var mycket folk och många fina bilar. Det som stör mig sjukt mycket är dessa människor som inte hör hemma på bilträffar. De som dyker upp där enbart för att supa och få status, eller iallafall tror att de får det. Sedan kommer det barn i åldern 8-13 som vet knappt vad en bil är. Ni förstår ironin men det är så sjukt störande.

Visst att bilträffar är till för alla med intresse men när det kommer människor som verkligen inte hör hemma där, som bara kommer för att supa och röka för att verka cool är inte okej för mig. Hur ser det ut för de yngre när vi vuxna signalerar att man ska dricka i samband med bilar? Alla försöker få fram budskapet "Don't drink and drive" och så händer detta. Lämna spriten och barnsligheten hemma så kommer det bli mycket bättre.

Igår firade vi även min fantastiska moster som har fyllt 50 år. Jag fick även två parfymer av min kära pojkvän från kryssningen han var på torsdag-fredag.

Nu ska jag åka och hämta ut mediciner innan jag avlider. Hoppas alla har haft en trevlig och lugn helg.

Likes

Comments

God eftermiddag mina läsare. Det blev ändrade planer både onsdag och torsdag. Jag valde att sova hos min bästa vän efter jobbet eftersom vi båda jobbade samma pass dagen efter. Mys på hög nivå. Vi fick endast tre timmars sömn eftersom vi var uppe och chattra till 01.40. Larmet stod på 04.30. Vi klarade iallafall dagpasset med god marginal.

På kvällen bestämde vi spontant att träffa bästa vännen och hennes sambos gemensamma vänner. Vi grillade på en ö utkanten av Linköping. Det är en lång avsmal ö som har 12 stugor. Gud vad mysigt det var och dessutom få se solnedgången tillsammans med dem.

Senare på kvällen åkte vi och hämtade en annan vän för att sätta oss på en uteservering och dricka något gott. Mycket trevlig Kristi himmelsfärd må jag säga.

Idag blir det att ta de lugnt och sedan hämta pojkvännen i Mjölby då han har varit på kryssning. Vi började att se Vaiana men det laggade för mycket och därför låg vi och pratade i soffan istället. Nu är jag ledig i tre dagar vilket känns väldigt skönt. Idag är det även bara 6 dagar kvar tills vi flyttar (!!!!!). Fick sms om att vår efterlängtade säng har kommit till butik och finns att hämta. Gud vad jag längtar.

Likes

Comments

Då var mina två lediga dagar över. Idag väntas det kvällspass och imorgon dagpass. Sedan mina läsare, är jag ledig i tre dagar till. Ibland är det rätt skönt att jobba oregelbundna tider när man är ledig mitt i veckorna eller på helgerna. Dock kan det vara skönt med lite rutiner och stabilitet. Jag som älskar rutiner och gillar och göra samma sak varje dag skulle nog passa bättre med ett jobb har arbetstiderna 7-16. Vi får se vad som händer i framtiden. Det jag redan vet är att min kropp inte kommer orka eller klara av att arbeta inom vården där det är tungt, så som äldreomsorgen till exempel. Just nu fungerar det väldigt bra i äldreomsorgen på ett sjukhem som jag arbetar i. Sedan inom vården finns det andra inriktningar som inte är lika "tunga" som möjligtvis går bra för mig. Jag är inne på att börja plugga inom fem år men inget som är säkert. Vi får se helt enkelt vad framtiden har att erbjuda.

Igår var jag och pojkvännen och handlade elektronik saker till lägenheten. Vi ville vänta med dessa då allt med garantier går ut tidigare om man handlar sånt i början. Igår blev det mikrovågsugn, dammsugare, elvisp, stavmixer, brödrost, vattenkokare, fritös, smörgåsgrill. Det blev även en hink med tillhörande mopp, dammtrasor, bordsdukar och badrumsmattor. Jag längtar så in i till jag kan dekorera lägenheten och visa all fin inredning vi ha handlat. Imorgon är det exakt en vecka tills vi flyttar in. För mig än så länge är det inte verklighet för mig. Det är sjukt hur verkligheten är nära oss nu och äntligen ska få flytta ihop. Att få bo tillsammans och utvecklas som dels personer men även i förhållandet. Detta är ett beslut som jag vetat sedan vi blev tillsammans är rätt för oss.

OBS, så här såg det ut i bilen halvvägs i shopping-rundan. Vi fyllde hela bagaget med elektronik saker. Tur att vi har en familjebil som rymmer en hel del grejer. #LängtarTillsViBlirFamKarlssonBäck


XOXO.

Likes

Comments

Det är 9 dagar kvar tills jag och pojkvännen flyttar ihop. Jag kan inte riktigt förstå att vi äntligen ska flytta och bli sambos. Det ha varit min dröm sedan jag vet inte när. Jag har vetat från första början att det är han jag vill leva med tills döden skiljer oss åt. Hela tiden har jag velat ta nästa steg i förhållandet och flytta ihop. Nu ska vi äntligen göra det och för mig är det inte verklighet. Det kanske blir det när vi får nycklarna i handen. Jag är superlycklig och ser fram emot livet med honom vid min sida. Han är min största första kärlek, min ängel, min klippa, mitt verkligen allt! Jag längtar att få bli grå med honom. Jag älskar honom nu, då och för alltid!

Igår efter jag hade jobbat åkte vi till Valla och körde första premiär minigolfrundan. Vilket väder det har varit i helgen för att vara Sverige. Fredag-söndag har det varit mellan 20-28 grader i skuggan. Äntligen kunde jag få vara "lättklädd" jämfört med på jobbet där vi får ha antingen byxor som går att vika upp till knät och en pikétröja eller en klänning till knäna.

Gissa vem som vann minigolfen när vi spelade första gången för i år?


Likes

Comments

Då var min jobb helg gjord och jag överlevde den. Det tar verkligen på krafterna. Även fast det var mycket och göra, oväntande saker som skedde så gick det ändå bra trots omständigheterna. Detta var min sista helg på denna "rad" som det kallas och från och med 1/6 börjar jag på en annan rad och får fast tjänst. Jag kommer öka från 70% till 75%.

Nu när helgen är över kommer verkligheten ifatt mig och jag är utmattad, trött, smärtor i kroppen osv. När jag väl jobbar lyssnar jag inte på min kropp och jobbar järnet vilket inte är så bra då allt kommer komma i efterhand som det gör nu. I natt sov jag lite mer än 14 h och det är inte normalt för en frisk människa, men i och med att jag är sjuk så är det ganska förståeligt. Det krävs väldigt mycket av mig som person fysiskt när jag jobbar. Ni kan förstå själva om ni skulle gå runt och jobba med en kraftig inflammation i kroppen med alla dessa symtom och smärta som begränsar er att göra de flesta arbetsuppgifterna. Det är nog inte så lätt va? Men jag kämpar på och jag har förstått att jag kommer inte kunna jobba med detta jobb tills jag går i pension. Jag försöker så gott det går tills min kropp säger ifrån och helst innan man går in i väggen eller bli sjukskriven. Jag vill inte bli sjukskriven pga att jag inte kan jobba, därför måste jag lyssna mer på min kropp. De flesta som inte vet min historia kommer tycka att det är konstigt att jag är hemma titt som tätt men jag kan faktiskt inte rå för det. Jag gör hellre det än att bli förtidspensionär eller gå in i väggen.

Nu när jag vaknade vid 12 blir det krångligt med mina mediciner i och med att jag ska ta morgon, middag, kväll. Det ska gå minst sex timmar emellan doserna och nu när jag vaknade sent måste jag vara uppe sent i kväll. Troligtvis kommer jag hoppa över "middag-dosen" så kan jag ta kvällsmedicinen lite tidigare än 00.00 i natt.

En tvättmaskin är påslagen då jag inte hann med detta i helgen eftersom jag jobbade och prioriterade andra sakeDet är 9 dagar kvar tills jag och pojkvännen flyttar ihop. Jag kan inte riktigt förstå att vi äntligen ska flytta och bli sambos. Det ha varit min dröm sedan jag vet inte när. Jag har vetat från början att det är han jag vill leva med tills döden skiljer oss. Hela tiden har jag velat ta nästa steg i förhållande och flytta ihop. Nu ska vi äntligen göra det och för mig är det inte verklighet. Det kanske blir det när vi får nycklarna i handen. Jag är superlycklig och ser fram emot livet med honom vid min sida. Han är min största första

Likes

Comments

Som rubriken lyder var det svårt att gå upp idag när väckarklockan ringde. Hade gärna bytt med någon så jag kunde somna om. Jag kom hem lite sent igår från mitt kvällspass vilket gjorde att jag somnade för sent också som kan vara en bidragande effekt.

Vilket väder vi har haft i två dagar nu. Kvalmigt, kladdigt och varmt. Igår var det 28 grader och det var väldigt skönt och jobba inomhus då. Jag som avskyr att ha klänning kände att inget annat alternativ skulle fungera. Det var skönt och luftigt med klänning men det hjälpte inte mot de värsta svettningarna. Nu vet jag hur det känns att vara kvinna och i klimakteriet och dessutom att det är sommar ute. Usch säger jag bara.

Nu är jobb helgen igång och jag har ett 6.45-16 pass innan jag kan hitta på något. Idag är det endast 12 dagar kvar till flytt och jag är så taggad!

Får önska er alla en bra dag och helg.

XOXO.

Likes

Comments

Innan mitt apt-möte på jobbet åkte jag och mina vänner till tornby. Jag behövde verkligen nya sommar skor och hittade två par på skopunkten som är så fina och jättebekväma. Har annars bara Nike air Max och converse. Jag kände att jag behövde ett par skor som var mer luftiga och då hittade jag dessa.

Nu är det bara att förbereda sig inför jobb helg som börjar imorgon. Jobbar kväll imorgon och sedan dag lördag & söndag. Idag är det exakt 14 dagar tills jag och min pojkvän flyttar ihop. Må denna tid gå fort.

Hoppas allt är bra med er.

XOXO.

Likes

Comments

Vad har hänt med mobilen? Jag gjorde en uppdatering och hela utseendet har ändrats och jag har ännu inte lärt mig hur mobilen fungerar med nya layouten. Min Samsung galaxy s6 liknar s7an istället. Det är najs att de ändrar utseendet och uppdaterar till det bättre men det kommer ta tid att lära sig. Någon mer som har varit med om detta?

XOXO.

Likes

Comments

Jag är så oerhört tacksam att ha träffat nya underbara vänner. Allihopa har jag träffat via jobbet och det skadar inte att vara arbetskollegor och dessutom nära, tighta vänner. Det är så roligt och givande att få träffa mina underbaringar nästan varje dag på jobbet. Vi klickar verkligen med varandra och det går så bra att jobba ihop. Extra speciellt då en av tjejerna och jag är extremt, äckligt lika. Vi båda är långa och smala. Vi klär oss exakt likadant. Det var så roligt idag när vi bytte om och ena kollegan stod och höll oss sällskap och utbrast att vi har exakt likadan kläder på oss. Båda hade ljusa tighta jeans som vi fick hoppa fram och tillbaka för att få på oss dem, sedan hade vi båda svart linne och en grå mjukiströja med bomberjacka över.

Hur coolt är det inte att träffa någon som är en kopia av sig själv eller att man själv är kopia av denne? Sedan har vi kommit fram till att vi resonerar och tycker likadant. Det som är coolast av de coola är att vi BÅDA har SAMMA sjukdom, hur sjukt är inte det? Kan man hitta någon mer lik än mig själv? Svar nej.

Er mina vänner kommer jag ta vara på för vänner som ni är sällsynta att hitta. Var alltid er själva och ändra inte på er själva för ni är underbara precis som ni är. Det känns tryggt att veta att man har er. Ni hör av er och frågar hur jag mår och jag gör desamma. Man möter så pass många falska människor längs med åren och nu börjar man äntligen komma ut ur tunneln och se ljuset och hitta guldklimpar.

Jag ser verkligen fram vad framtiden har att erbjuda oss mina älskade vänner.


XOXO.

Likes

Comments