Gå med i denna fantastiska nystartade grupp som är endast för tjejer. Gruppen går ut på att finna/ge stöttning, sprida glädje & kärlek men även bygga upp en gemenskap. Har du något problem så är det bara att öppna sig eller sitter du på ett super bra tips är de bara att dela med sig det. Det finns regler för att hålla gruppen på en bra nivå.

Jag är admin i gruppen med Amanda och Josefine. Våra moddare (moderator) är Julija, Erica och Hermé.

Gå in och blir medlem och bjud in alla dina tjejkompisar.

XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tro det eller ej. Jag har eller håller på att bli förkyld och denna gång en av de värsta. Influensa ont i hela kroppen. Minsta lilla muskel eller led gör förbannat ont. Känner mig febrig men har ingen feber. När kroniska människor blir förkylda eller liknande så blir det ett helvete för dem. Friska människor hanterar en förkyldning bättre än vad sjuka människor gör.

Jag har mått så bra på oljan men denna förkyldning är kraftigare än vad oljan kan hjälpa till med. Oljan är inte en medicin vilket ni måste förstå. Det är ett naturligt medel som påverkar kroppens läkningsreceptorer vilket ska hjälpa att när man är sjuk, skadar sig eller liknande så ska oljan hjälpa till att läka fortare.

Den stora längtan till simhallen är större än någonsin. Längtar ihjäl mig efter att simma. Ni får hålla tummarna att jag blir bättre snart. Det är jobbigt att känna att sambon får göra det mesta, men vad ska man göra när man är kronisk sjuk?

XOXO

Likes

Comments

Idag är inte en bra dag. Idag har jag mer ont än vanligt och jag vet inte varför. Enda sedan jag drog ut min visdomstand har jag känt mig influensa sjuk. Ont i kroppen, väldigt öm, lite snuvig. Jag trodde det skulle gå över men nu är det väldigt jobbigt. När jag äter får jag mer ont när jag ska höja armen fram och tillbaka när jag tar maten från tallriken. Ingen medicin fungerar, oljan och msm hjälper men inte tillräckligt.

Jag saknar simningen väldigt mycket men den får vänta. Jag som mått så bra i en månad och nu kraschar jag. Hoppas allt beror på tandutdragningen. Någon som varit med om liknande? Fått influensa ont i kroppen såsom när man får feber? Skriv gärna så jag inte går mig själv på nerverna för detta är väldigt jobbigt!!


XOXO

Likes

Comments

Jag vet att jag delade en annan grupp för inte så länge sedan men the gurls is back. Anledningen till att jag gjorde reklam för den förra gruppen är för att det fanns en facebookgrupp för ett tag sedan som var hur många medlemmar som helst i (ca 55 000). Sedan lades den ner pga många anledningar och då passade många tjejer på att skapa egna grupper som skulle växa. Det startades ungefär 20 st olika grupper. But now, the gurls is back. Från den första gruppen som de skapade har de gjort en ny grupp. Den nya heter ”Det är deeen”. Gå med i den för att vinna tävlingar, livea, finna och ge kärlek & glädje. Helt underbara människor som kommer nu göra en helt underbar grupp!


Det är deeen 👌🏼 ⬅️ Den nya gruppen 🌸

Likes

Comments

Jag är väldigt irriterad just nu. Fått information om att polisen har beslagtagit all cbd-olja där jag beställde ifrån plus en annan butik. Varför? På något vis känns det som att det är pga Läkemedelsverket som påpekat det just för att de förlorar på att personer väljer naturliga medel för att bli/må bättre än kemiska, syntetiska preparat.

Läkemedelsverket påstår att cbd-oljan är olaglig men i själva verket är den inte det för fem öre (!!). Den innehåller 0.2% THC vilket är knappt något. Det är som alkoholfri öl eller cider, i dessa innehåller de en liten halt alkohol men ändå räknas som ”alkoholfri”.

Jag förstår inte varför läkemedelsverket är så rädda för att fler och fler testar oljan istället för att proppa i sig massa narkotikapreparat eller annan medicin som gör mer skada än nytta? Likaså som alkoholen är. Det är en laglig drog som skadar mer än gör nytta. Varför får den vara laglig men inte cbd-olja? Allt handlar om makt. När inte läkemedelsverket tjänar på sin marknad verkar det som att de gör vad som helst för att få all makt.

Inte okej för mig. Denna olja har gjort underverk för mig och jag är en helt ny människa tack vare oljan. Varför inte hjälpa kroppen på ett naturligt sätt än att förstöra den med kemiska, syntetiska preparat? Varför förstöra för människor som provar alternativ medicin? Suck säger jag bara. Tur jag beställde hem ett par flaskor så de räcker ett tag.


XOXO

Likes

Comments

Detta är inte okej. Jag var med min bästavän igår på akuten för hennes knä hoppade ur led. Vi fick åka med ambulans från simhallen. Hon fick åka i blöt baddräkt.

När vi väl kom fram fick hon vänta väldigt länge. Pratade med en sköterska om problemet och sa att vi fick vänta på läkare. När läkare väl kom efter mycket om och men så frågar hon frågor men ”vågar” inte röra knät pga henne sjukdom EDS. Blev chockad att hon haft problem så pass länge och att knät går ur led varje dag. Hon påstod att ortopeden bör hjälpa henne. Därför fick hon två Naproxen och fick åka hem. Vill påpeka att hon knappt kan gå, klä på och av kläder osv.

Jag sov hos henne inatt för att hjälpa henne. Fick linda hennes ben både igår och idag och man ser att det fortfarande är svullet och ur led. Efter mycket om och men fick hon till sig från både vc och 1177 via telefon att hon ska åka in direkt till akuten igen.

Nu sitter vi på akuten och hon har inte ens fått en säng och ligga i även fast de ser hur himla ont hon har. Hon mår så himla dåligt och jag har aldrig sett henne må sådär.

Under tiden när jag skrev detta fick vi komma in och hon har äntligen fått en säng!!

Dela gärna detta för såhär får det verkligen inte gå till. Svenska sjukvården är ett stort jävla skämt!


XOXO

Likes

Comments

Äntligen (!!!!!) är visdomstanden utdragen.

Jag och Nessii ställde klockan på 7.10 för att ha extra god tid på oss med tanke på att hon har skadat knät och hoppar på kryckor.

Vi kom fram i lagom tid och fick gå in direkt. Pratade lite och berättade att jag var väldigt rädd och nervös. Fick först en bedövningssalva innan själva bedövningen. Dels för jag är nålrädd men även för att det gör förbannat ont. Fick sedan bedövningen på två ställen. På utsidan och även i gommen. Usch. Sedan när han väl skulle börja fick jag panik och började skaka. Som tur var nessii med och höll handen.

Efter mycket om och men så var tanden ute och jag bad om att få med tanden hem i en burk. De tittade konstigt men de förstod mig.

Nu ligger jag hemma hos henne och bara chillar. Har köpt hem matvänliga produkter som jag kan ta sedan när det slutat störtblöda och bedövningen har släppt!

XOXO

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår märkte jag när jag skulle göra min hudvårdsrutin blev det en stor röd fläck som sved, var extremt torr och var varm. Tänkte inte mer på de och idag blev de ännu värre. Gud vad ont det gör.

Skrev i en hudvårdsgrupp och rådfrågade. Nästan alla sa att de möjligtvis var en allergisk reaktion mot mina produkter. Jag som hade beställt kompletterande till serien men när jag får hem dem ska jag skicka tillbaka dem direkt. Har även beställt nya produkter som ska vara snällare mot min torra och känsliga hy!

+ en rengörings gel som jag inte hittade någon bra bild på.

Nu får ni hålla tummarna att min hy blir bättre. Man får lite panik när något uppstår som man aldrig varit med om tidigare!

XOXO

Likes

Comments

Hockeyn gick inte så himla bra 2-3 till LHC. Sambon hejar på Frölunda så han är extra glad nu.

Nu har vi handlat grillad kyckling och pommes som vi ska äta ikväll. Vi fick även lite gäster ikväll, myyyyyys, tycker om er såååå mycket ❤️

Bättre lycka nästa gång 👊🏼


XOXO

Likes

Comments

Godmorgon, eller rättare sagt god förmiddag.

Idag vaknade jag vid 6.30 och fått sovit hela natten från när vi la oss vid 23 ish. Visste inte vad jag skulle göra. Låg kvar i sängen en stund men bestämde mig för att gå upp och äta frukost. Igår bestämde jag med min bästa vän att vi skulle simma idag men avbokade för jag kände mig trött. Idag när jag vaknade var jag pigg som en lärka så jag valde att simma ändå.

Jag var inte direkt ensam när jag kom till simhallen. Massor med barnfamiljer, simskola hit och dit, pensionärer som flyter i bassängen. Jaja, det gick bra ändå och simma 1 km idag också. Det var dock väldigt trångt bland motionsimmet men allt efter som försvann det människor och det är så skönt att simma och ha fri yta runt sig. Det är de värsta jag vet när det blir ”kö” i bassängen... Simningen blev gjord och jag är såå pigg men samtidigt trött på ett skönt sätt.

Igår fick jag minska på dosen av cbd då jag började bli väldigt trött och utmattad. Kör samma dos idag också men tänkte minska imorgon om jag inte känner mig sådär pigg som jag gjorde i början. Det blir mycket laborerande men mitt mål är att må bra och då gör jag allt som krävs för att nå dit!

Hoppas ni alla får en trevlig helg. Ikväll blir det hockey med sambon, hans lillasyster och hennes pojkvän. LHC vs Frölunda.

Här kommer en bild som jag tog när vi åkte till Katrineholm och det var så fint vid sjön bland alla höst träd.

XOXO

Likes

Comments