Nu när jag är sjuk och har varit sängliggandes hela dagen har jag fått tänka en hel del. Och av någon sjuk anledning kan jag inte sluta tänka på allt sjukt kul som händer i världen. Made in America, VMAs osv osv. Visst det är en försköning men jag kan inte hjälpa och tänka att det finns som mycket där ute i världen för mig. Så mycket mer än min vardag och mina rutiner och jag blir så ångest fylld av denna känslan. För jag vill bara fly härifrån, fly till andra sidan jordklotet påbörja ett nytt liv och leva life.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hade egentligen match idag, men vaknade upp och mådde inte särskilt bra.. Åkte med i hopp om att det skulle bli bättre men det blev bara värre...

Bilderna visar vad mina dagar mest består av nu, bortamatcher och därmed flera timmar i buss och träning (och skola såklart, zzzz)

Likes

Comments

Helgen i bilder

Har spelat mycket fotboll, haft en mysig tjejmiddag och sovit. Super härlig helg!


Kram

Likes

Comments

Hej!

Sommaren är tillbaka! Iallafall för en dag, och ingen är gladare än jag! Gick i skolan kort för att sedan träna 11.30 med A-laget, svettigt och hyfsat bra pass. Sedan åkte jag hem och gjorde en go lunch för att sen gå och lägga mig och somna i 28 graders värme på altanen.

Nu sitter jag ute på världens mysigaste upphöjda altan och ätit grillat med familj och vänner.

Kram!

Likes

Comments

Det är för tidigt på morgonen för att fungera. Kommer man någonsin bli van haha????

Längtar förövrigt så mycket till på lördag då jag ska få göra precis det som bilden beskriver! Läääägtar

Likes

Comments

Hej!

Nu ska jag ge detta ett försök, mer för att ha någon plats att lägga in lite roliga bilder för att sedan gå tillbaka och njuta av olika minnen osv.

Har dessutom saker och se fram emot, och kommer använda denna platsen för att skriva av mig.

Tänkte dela med mig av bilder från sommaren nu till att börja med. Med tanke på att fotboll är en större del av mitt liv, kommer detta inlägg nästan endast bestå utav fotbollsbilder.


Vi hörs och ses

Kram

Likes

Comments