Nu sitter jag och väntar på att min bror ska komma så vi kan äta. Sen vet jag inte vad som händer men uppdaterar er då

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi åkte till saltholmen och grillade och badade och kollade på solnedgången i torsdags, var jättemysigt. Kom hem till Karin vid ett och då la vi oss direkt typ.

Fredagen vaknade vi vid elva och sen tog vi bussen mot street friends och åt sen tog vi bilen till gottskär och åt glass och spelade Pokémon och fotboll typ. Sen kom jag hem och då hade min bror kommit och hans tjej så åt vi middag.

Likes

Comments

Idag ska jag grilla med massa kompisar och vi ska vara vid havet. Men först ska jag, Erik och Karin handla till det och sen åker vi in vid fem tiden. Kommer bli hur mysigt som helst! Och fint väder fick också så det är gött!

Likes

Comments

Hejsan. Idag införde mamma en städdag då hon tyckte det var halv kasst väder ute, så hela lägenheten skulle städas. Det gick bra fast att jag inte är ett fan av städning. Får vi se hur länge det håller.. Hoppas att det håller tills jag åker haha.

Efter städningen så cyklade jag och köpte sushi och fångade några Pokémons på vägen haha. Sen efter jag hade ätit gjorde jag i ordning mig lite och nu blir det att kolla på serie/läsa en bok.

Likes

Comments

Igår så var jag på kungsmässan med min kompis Erik! Vi åt en god lunch och sen blev det fika på det! Mycket gött snack också. Efter suttit stilla allt för länge tog vi en runda på kungsmässan och efter de drog vi hem.

När jag kom hem har jag bara kollat serier och pratat med Morgan och Maja om planer för augusti! Blir riktigt nice.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men uppdaterar om det händer något skoj!

Slänger in en fin bild på mig och Erik!

Likes

Comments

Hej, Mitt namn är Johanna då som ni nog förstår, är 20 år och bor i Kungsbacka. Ska testa detta med att blogga igen. Får se hur det går! Hoppas att ni stannar!

Likes

Comments