...eller är det kanske i soluppgång? Anyway så är jag glad över det här ljuset!! Våren och sommaren är ju livets årstider!! Det är nu som det märks hur mycket människor som faktiskt bor i alla städer, och liksom "vaknar till" haha! Men det blir ju en härlig stämning av det, liksom stämningen och känslan på stan de första riktiga uteserveringsdagarna? När ca. alla glider runt med solglasögon och stora leenden? Ganska oslagbart ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen efter att ha dansat som cowgirl på nation tills byxorna sprack så tog jag en bakispromis med bae. En riktig långpromme på nästan milen (!!) med nya kameran runt halsen för att se hur alla inställningar osv fungerade. Haha det kommer att ta ett tag innan bilderna ens närmar sig fina! Men antar att det handlar mycket om att hitta ett najs motiv också och inte bara strolla runt och knäppa lite bilder med alla kamerans olika inställningar. Visst att jag försökte jaga en fjäril för att få ett fint motiv men det slutade med att jag fick testa närbildsinställningarna på en kotte istället haha!

Likes

Comments

För det är ju så här som jag vill ha det!! Ljusa dagar, och in a while (heja vårdagjämningen!!) ljusa nätter. Inte slasksnö och att sitta inne och hänga över en pluggbok i stundens tentahets... Mycket hellre en vårpromme, kaffe i vårsol och uteserveringshäng 💜

Likes

Comments

Solen skiner och jag tar pluggpaus, dags för lite svettfest med bänkpress!! YEY! Nya hörlurarna från studio är med (älskar ljudet i dem!!) och Friskiskortet, let's kötta👊🏼💢 Lägg aldrig av med träningen 💁🏼 då deppar i alla fall jag ihop lite, älskar verkligen att träna och få anstränga mig, pusha mig och svettas haha!

(gammal bild från Friskis med de gamla hörlurisar som gav upp i veckan... Vad jag saknar att va lite brun?!)

Likes

Comments

För våren lär ju vara ca. det bästa ever? Liksom hallå är det inte lyckorusets årstid?!

I vår så ser jag fram emot:

  • valborg (!!!)
  • min spa-dag med jordens bästa sissan
  • bröllopsfesten för min fabror & hans kärlek
  • dagsfester
  • att projektet som vi har jobbat med ideellt i snart ett år ska bli en genomförd dag och gasque (dvs. finfin sittning) hur fett!?!
  • att få börja sitta ute och sola och se hur fräknarna tittar fram haha!

Orimligt pepp 💜

Likes

Comments

🎶🎵 Finast utan filter - Nadja Evelina🎶🎵

För att jag har och kommer att fortsätta att replaya den här låten (så sjukt fin!!), för att sissan är bäst på att fota (allt cred till dig gosan) och för att vi faktiskt är finast utan filter ändå.

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR frukostar!! Eller förresten: jag älskar mat. Men frulle har alltid varit en favvo hos mig, kanske just för att det alltid är så mysigt på morgonen? Och en bra, skön morgon med något gott som ger bra energi kan sätta standarden för hela dagen. Det är ju ändå med kaffekoppen i handen som jag laddar upp för resten av dagen...

Till vardags så serveras det i stort sätt alltid chockladgröt (dvs. havregrynsgröt med choklad-whey 80 i) hemma hos mig (bra vardagsenergi och bra för studentplånboken), så när sissan bjussade mig på den här dagen innan min b-day så kändes det extra gosigt att vara hemma hos päronen!! Är inte det här lyxigt så vet inte jag?!

Det är Therese Lindgrens frukosttårta! Finns på hennes youtube om du är sugen på att testa! Ett starkt tips, du lär inte bli besviken 💜

Likes

Comments