Godmorgon 🍁 Steg upp vid tolv idag, så himla tung i huvudet. Sen får man passa på att ligga kvar när man kan! Kommer bli mycket jobb från och med i morgon, wuhu. Nu ska jag fixa matlåda, sen duscha! Ikväll blir det en sväng till Konserthuset för att kolla på "En skam för Sverige 2" med Soran & Magnus Betnèr 🙂 pussgurka!

Likes

Comments

Målade med kol idag, gick sådär. Är inte så duktig allmänt på att måla. Men man ser ju att det är en kvinna i alla fall, hade varit kul att lära sig måla "riktiga" ansikten 🙂 Någon dag kanske! När jag köpte kolen så hittade jag en målarbok som jag ska inhandla nästa vecka, så fina bilder att färglägga! Mer min smak än dem vanliga vuxna målarböckerna så att säga. Visar när jag köpt hem ett! Pussgurka!

Likes

Comments

Gick upp vid halv 10 idag, då ligger Amanda i min soffa och väntar på mig den sötnosen 💕 Efter några tårar och kramar (hon hade dåligt samvete från igår, vilket hon absolut inte behöver ha). Men nu kollar vi Idol och äter hasselnötter med lakrits i soffan 👭 pussgurka!

Likes

Comments

Man kan säga att det blev lite väl roligt på partyt 🍷🍾 Jag var hos David men tog mig hemåt för att städa upp efter festen. Örjan (Amandas pappa) skulle komma och städa i morgon sa han för det "såg ut som fan". Dem orden gjorde så att jag inte kunde sova. Alla gick väldigt tidigt så att säga. Mina saker var överallt och på varje textil fanns det en härlig spya av partymaten 🍴 Jag fick hjälp av Nordhammer att städa, och nu är vi klara. Har även tvättat två gånger med mattor och handdukar. Så nu är det gjort 👏 Nu får vi hoppas att Amanda mår bra i morgon.. Pussgurka!

Likes

Comments

Min fina Amanda lånar min lägenhet för att fira sin 18årsdag 🎈 Hur vacker är hon inte då? Pussgurka!

Likes

Comments

Stannade hemma från jobbet igår, och bestämde att det fick bli samma idag. Förhoppningsvis har jag fått tillräckligt med vila så att jag kan jobba i morgon utan problem 🙂 blev en sen frukost med lite varm choklad & jotex julinspiration ❄️

Likes

Comments

Gomiddag med färsk pasta och färska champinjoner med David ikväll 💕 När han kommer och håller mig sällskap när jag är sjuk får jag göra enkel men supergod mat! Pussgurka!

Likes

Comments

En promenad med Pappa var riktigt härligt. Älskar hösten så himla mycket. Alla färgerna på löven, kylan, ljusen man får tända, filtar och extra gos med David 👨‍❤️‍👨

Likes

Comments