Header

Hej på er!
Har nyss ätit mat & nu kollar jag på ett avsnitt av serien scream. Rekommenderar den starkt, den är MYCKET bättre än filmerna!!
Idag hade vi inget prov för att ingen i klassen kunde något så det är flyttat till nästa vecka istället, så jäkla skönt!!
På lördag ska jag till skolan för det är öppet hus.. Vad jag hört så ska vi göra HRL och treorna ska lära oss ta venprov INFÖR massa folk. Jag får ångest när vi ska göra sånt här, jag blir så himla stressad och nervös, jag hatar att ha alla blickar på mig, det är så obehagligt!! Men jag hoppas att det går bra iallafall.Alltså titta på bilden?? Är det inte fint med höst??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon (igen) på er!
Jag skrev inget inlägg igår för som sagt pluggade jag när jag kom hem, men det blev dock inte mycket till plugg för jag höll hela tiden på att somna ifrån så jag gick & tog en dusch, kollade ph och gick sedan och la mig.

Nu är det en ny dag & jag ska försöka att göra den så bra som möjligt, trots att vi har prov i slutet av dagen.
När jag kommer hem ska jag släppa pluggandet för en stund & ta på mig träningsskorna och gå ut på en promenad. Alltså det är det bästa och skönaste jag vet, att komma ut i friska luften & lyssna på någon bra podd eller gå med en bra vän, det får verkligen mitt humör att stiga om jag haft en dålig dag.
Nu måste jag ta och kila iväg till bussen.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Ditt liv och dina val, gå inte efter vad någon annan tycker.

Godmorgon på er!
Ojoj vilken seg morgon det var idag.. Idag var det jobbigt att ta sig upp, gick inte upp förrän 07.10 idag, men det var skönt att få sova ut lite.
Idag är det tisdag och jag ska alldeles strax bege mig ut i kylan och gå till bussen. Börjar 9.55 idag men det går ingen buss vid 9 så måste tyvärr ta bussen som går halv nio, skit dåligt.

Dagen idag kommer se ut som den igår, det enda jag ska göra idag är att plugga plugga plugga för imorgon är det prov, hoppas VERKLIGEN att det går bra för mig. Nej Gud vad klockan springer, måste ta och röra mig mot bussen. Vi hörs sen!

Likes

Comments

Jag är ingen tjej som bryr sig så mycket om tatueringar egentligen, tankar kring att skaffa en tatuering någon gång har funnits men jag känner inget ''måste'' till det. Men när jag kollar på bilder på tatueringar så blir man ju så himla sugen på att göra det.
De tre som ni ser här ovan är såna tatueringar jag skulle kunna tänka mig att skaffa. Jag har fallit för fåglar, jag tycker verkligen att det är så himla fint, om man tatuerar på dem rätta ställena. Jag skulle absolut kunna ha fåglarna på foten eller fåglarna på sidan av armen som första tatuering, det tycker jag duger som en första tatuering, iallafall för mig, sedan vill jag nog göra en större tatuering, som den tredje bilden.
Jag tycker det är SKITSNYGGT med tatueringar på sidan av låret, precis som på bilden fast den ska gå lite längre ner. En sådan tatuering är ett måste i mitt liv innan jag dör.

Likes

Comments

Nu har jag suttit med svenska grammatiken sen jag kom hem.. Är så himla stressad då jag har prov i det på onsdag och jag har bara idag och imorgon på mig att plugga.. Får plugga så mycket jag kan och sedan göra mitt bästa på provet!

Skoldagen idag har gått otroligt fort, mina måndagar brukar annars vara ganska sega men idag flöt dagen på väldigt bra & fort!
Jag var hemma cirka 16.00 idag, det var verkligen skönt & behövligt. Brukar annars komma hem mellan halv fem/fem men fick sluta tidigare idag för jag var klar med en uppgift i medicin. Stoppade i mig en kladdkaka med marabou i när jag kom hem och drack isté till det, suuuper gott men nu sitter jag här & har ångest över det istället haha.
Snart är mamma hemma och då blir det tacosoppa till kvällsmat, favoriten!
Ska ta och hänga tvätt sedan ska jag fortsätta plugga!


Det på bilden ovan åt jag förut, muums!

Likes

Comments

Hej & välkomna till min blogg!
Mitt namn är då Johanna och jag är 17 år gammal. Jag går första året på Alléskolan i Hallsberg där jag utbildar mig till undersköterska på vård- och omsorgsprogrammet.
I min blogg kommer ni att få läsa om allt från inspiration till mode, träning, ja ni kommer få läsa om det mesta:).
Jag hoppas att ni tycker om det jag skriver och att ni stannar! Kram

Likes

Comments