Header
View tracker
View tracker

klockan är ca halv 3 och jag är knappt trött. Om jag är nattmänniska? Ja det kan man säga haha. Var iallafall på gymmet idag, men det var sista gången på en vecka. Det gick bra men efter att ha läst lite insåg jag att jag kanske ska vila några dagar och låta medicin verka. För just nu har jag ju fortfarande svårt att andas eftersom det tar ett tag innan det blir bättre antar jag. Det var skönt för själen att va på gymmet igen en gång iallafall. Jag vågar inte fortsätta träna även om jag känner att jag klarar av det. Behöver vila nu så jag kan andas normalt igen, eller så normalt som det går. Sedan ska jag kötta när jag är bättre! Jag brukar säga så att jag inte ska till gymmet men så drar jag dit ändå..men ska verkligen försöka hålla mig borta nu..

Likes

Comments

View tracker

Hej! Nu är jag lite lättad måste jag säga. Jag fick svar från läkaren idag och blodproverna visade inget fel så nu har jag fått astma medicin. Hoppas att det ska hjälpa mig. Nu när jag vet att det inte är något annat fel med kroppen så tänker jag också börja träna imorgon. Får väl ta det lite lugnt bara och se hur det går med andningen. Väldigt skönt att jag fick svar snabbt för jag hade inte klarat mycker mer. Får lite panik känsla när det känns som om jag andas genom ett sugör. Men nu ska det bli bättre! Har även varit och lämnat cv i några butiker idag så hoppas att även den biten ska lösa sig nu snart.


Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem ifrån vårdcentralen faktiskt. Eftersom mina andningsproblem endast blir värre hela tiden tog jag tag i det och kontaktade en läkare igår. Fick en remiss till blodprov för att se om det finns någon infektion eller så i kroppen. Finns det inget tror min läkare att jag har fått astma. Himla kul eller hur. Så nu är det väl bara att vänta på provsvaren helt enkelt och hoppas på det bästa. Vill kunna andas normalt igen för det är en väldigt obehaglig känsla att känna att man inte får tillräckligt med luft. Blir alltså ingen träningen nu heller, hälsan går först. Så vila för min del tills jag vet vad detta är.


Likes

Comments