Header

Är fortfarande inte helt frisk vilket är väldigt segt men jag försöker att äta och vila mycket, så snart sätter jag foten på gymmet igen. Det hoppas jag iallafall för jag blir ju galen av att inte träna. Det är verkligen mitt lilla lyckopiller. Det får mig fokuserad och pigg, samt rensar mitt huvud. Bättre terapi finns inte helt enkelt. De som säger att de inte gillar att träna, jag tror verkligen att de bara inte har hittat sitt sätt att träna på. Det finns så många olika sätt att träna på och allt kan inte passa alla. Gå till ett gym och lyfta vikter passar inte alla, precis som att gå och simma eller spela fotboll inte passar alla. Jag tror på att man bara behöver hitta det man tycker är roligt och då kommer träningen att bli kul. Ut och gå/spring i naturen, ta en danskurs, spela squash, tennis, testa yoga, cykling etc. Det finns hur mycket som helst man kan göra för att aktivera kroppen.

Jag har inte tyckt om att träna tidigare. Jag har testat fotboll, dans, ridning och friidrott men det var inget jag fastnade för som jag gjorde när jag började med styrketräning. På gymmet hittade jag min grej. Dans och ridning är fortfarande något jag tycker är väldigt kul men det är inget jag håller på med så. Det finns minst 1 sak för alla.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är inget proffs på vilka kosttillskott man borde och inte borde använda men jag tänkte ändå dela med mig av vad jag brukar ta.

L-Glutamine från star nutrition. L-Glutamin omsätts mest och snabbast av alla aminosyror i kroppen. Som jag har nämnt tidigare så använder jag den för att den har hjälpt mig att hålla mig frisk helt enkelt.

Whey-80 även det från star nutrition. Ett proteintillskott som påskyndar muskeluppbyggnad och återhämtning. Hård träning kräver ett högt näringsintag, annars kommer kroppen bryta ner muskelmassa istället för att bygga upp och återhämta. Jag tar det direkt efter mina träningspass inom några minter. För att sedan komma hem och äta en större måltid. lätt blandat och väldigt gott.

Kasein från tyngre. Kaseinprotein är ett långsamt protein, som tar kroppen en längre tid att bryta ner. Kaseinet bidrar med kalcium och förhindrar nedbrytning av musklerna. Bra att dricka innan man går och lägger sig så att kaseinpulvret verkar under natten. Tar sällan detta då jag tycker mitt är så himla äckligt så vet inte hur bra det är att ta det då jag i princip aldrig gör det.

PWO från aldrig vila. Konsumerar innan träningspass för att bli pigg och fokuserad. Försöker att inte överdosera av detta för att undvika att det ska sluta fungera. jag är så van vid mitt pwo nu så jag blir inte sådär jätte pigg. Men när jag är väldgt trött så hjälper det absolut. Kliar väldigt mycket. Blandar även med deras Nova endast för att få lite extra pump. Vet inte om jag har märkt någon mer pump utav det dock.

Omega-3 köpt från coop. Kroppen kan inte producera omega-3-fettsyror själv, så de måste intas via mat eller kosttillskott. fördelar med ett ökat omega-3 intag: minskat blodtryck, bättre blodfetter,viktnedgång, ökad muskeluppbyggnad.

BCAA från womens best. BCAA står för Branched-chain amino acids och är det internationella samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna​ L-Leucin, L-Valin och L-isoleucin. Det unika med BCAA är att de går till musklerna direkt efter konsumtion. I musklerna verkar de genom att stimulera tillväxt och motverka nedbrytning. Har precis fått mitt BCAA idag och måste tipsa om detta då det var en grymt bra smak. Kommer inte bli svårt att dricka den varje dag om man säger så.

Likes

Comments

Hallå där! Nämnde ju att jag inte känt mig helt hundra senaste veckan och aa i tisdags slog det till. Har legat med magsjuka men idag har jag äntligen börjat känna mig som en människa igen. Fyfan vad dåligt man mår av det, helt sjukt. Tror alla har upplevt det och kännt att man kommer dö eller att man bara vill dö. Så jag känner iallfall haha. Nu är jag snart frisk hoppas jag och så ska jag se till att jag inte blir sjuk igen, helst aldrig någonsin igen. Orkar inte mer, är trött på att få börja om med träningen hela tiden och inte komma någonstans. Ska verkligen tänka på att äta tillräckligt mycket och få i mig det jag behöver, samt vila när jag behöver. så viktigt att ge kroppen det den behöver!


Likes

Comments

jag har ju som sagt målat om lite i rummet så tänkte visa lite bilder. Passade även på att göra mig av med allt skit jag har sparat på mig, sjukt hur mycket saker jag stoppat in i garderoben. Tycker det är så himla skönt att få kasta bort massa onödiga saker, samt att mitt rum är så mycket ljusare nu. Allting var från en början svart och mörkt, men nu är det vitt och ljust. Det blir sådan skillnad med ljuset och finare såklart. Helst hade man ju velat göra om allting men det känns faktiskt bara ganska onödigt när man förhoppningsvis inte bor hemma allt för länge till.

FÖRE & EFTER


Tog inga bilder innan på möblerna men allting var som sagt svart innan jag målade.


Likes

Comments