Header
View tracker

Igår blev en riktigt bra dag, började med ett armpass på gymmet och sen vidare till Texas longhorn för att fira fina Sina. Tog oss till brooklyn bar och sen vidare till kopparhammaren. Körde en nykter kväll och hade precis lika kul utan alkohol. Det bästa är ju att man inte mår dåligt dagen efter heller. Idag blir det ändå en vilodag då jag har känt lite i halsen och det är inte värt att riskera något. Så morgondagens vilodag får bli idag istället och så kan jag förhoppningsvis köra imorgon igen.


Likes

Comments

Den här dagen har jag spenderat största delen med att göra matlådor och köra ett benpass. Passet för några dagar sedan blev så dåligt så jag var tvungen att göra om det kände jag. Ökade vikterna i alla övningar, så får jag ingen träningsvärk imorgon är det ju något fel haha. Körde vanliga squats med stång idag vilket jag nästan aldrig gör. Det är något jag ska bli bättre på, där finns det ingen styrka alls. 40 kg åkte upp idag och det är alldeles för lite. Sedan blev det utfall där jag är lite starkare och körde 70 kg. Dock så var det i smithmaskinen vilket blir lite lättare än med fria vikter. Även benpress där jag kom upp i 195 kg. Jag skulle kunna maxa dessa övningar med lite mer, men jag föredrar att kunna köra några reps istället för att klara nån enstaka gång.


Likes

Comments

Tog med mig lite irritation till gymmet idag så det blev ett bra pass idag också. Det är alltid bra att ta ut sin frustration på gymmet. Bättre terapi finns inte. Oavsett om jag är ledsen, arg, stressad osv. När jag kommer till gymmet är det bara jag, musiken och vikterna. Körde rygg och biceps och är skapligt trött i kroppen nu, knappt så man orkar lyfta armarna nu när man har träningsvärk i triceps sen i söndags också .Men det är ju den känslan jag älskar också så jag klagar inte. Fick sällskap även idag så det förklarar varför det känns lite extra efter att ha testat lite nya övningar. Älskar att se att det blir mer och mer massa i armarna hela tiden. Det här året ska det hända grejer!

Likes

Comments