Vardag

Alla har vi drömmar eller hur? Jag har funderat nu på sistone på saker som jag absolut måste göra i mitt liv. Listan är inte speciellt lång nu men den blir nog längre allt eftersom. Jag har döpt det till min life bucket list!


1. Gå på kinesiska muren. Jag tycker att det hade varit så coolt att gå på kinesiska muren och jag hade jätte gärna vela göra det. Jag hade absolut inte behövt gå hela men typ se den i verkligheten och gå på den en kort bit hade varit en upplevelse.

2. Äta på en resturang med en michelinstjärna. Jag undrar verkligen hur bra en sådan resturang är och vill gärna uppleva en kväll på en resturang som är finare än vad man kanske är van vid. Jag hade tyckt att det hade varit super häftigt hahaha.

3. Vara i ett annat land minst två månader. Det hade jag också tyckt varit SÅ kul. Tänk att vänja sig bo någon annanstans länge JA tack. Jag vill verkligen göra det och det spelar faktiskt inte någon roll var bara inte Sverige... och kanske inte i Danmark för det är lite väl nära hahaha.

4. Campa i en husvang. Tänk er så mysigt att campa i en liten söt husvagn eller husbil. Jag vill bara uppleva camping livet någon gång. Åka runt i landet på olika campingar en sommar hade varit en sommardröm.

5. RESA TILL USA. Ja... USA är mitt drömresemål och jag måste verkligen upptäck de landet någon gång i mitt liv. Det finns shopping, fina stränder och härliga människor precis allt man behöver på en resa. Jag längtar till dagen jag är påväg dit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Bild från Italien i sommras

Veckan som gått:

- Har varit sjuk måndag, tisdag och onsdag.

+ Mormor bakade super goda kakor som jag njutit av denna veckan, mums.

- Jag kommer inte på någon avslutning till min historia uppgift.

+ Jag köpte kläder i fredags som jag är väldigt nöjd med.

+ Jag hade en super mysig dag igår med Astrid. Det var väldigt roligt att träffa henne igen.

+ Det har varit fint väder och jag känner verkligen att sommaren är påväg.


Veckan som kommer:

+ Jag har utvecklingssamtal på onsdag och det innebär att jag är ledig hela dagen utom de 20 min jag har samtal, super skönt!

- Jag har en inlämning och ett prov som jag måste plugga till.

+ Jag ska på fest på fredagen vilket ska bli väldigt roligt!

Likes

Comments

Mode

Jag tycker att denna trenden är så galet snygg. Det är så himla balt att ha ett par fisknäts strumpbyxor under ett par slitna jeans. Jag är på jakt efter ett par sådana strumpbyxor och jag ska köpa ett par, hahaha jag är väldigt bestämd med det är ju så coolt. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Vardag

Glad våffeldag!

Eller... jag vet inte riktigt vad man säger hahaha. Jag fick våfflor till fika idag mums, dock var jag jätte mätt efter all mat och fika jag åt med Astrid men en våffla får alltid plats eller hur? Det var iallfall gott.

Imorgon väntar en städa rummet dag för det är behövligt då mina kläder är utsprida över hela rummet och jag måste nog dammsuga också. Men jag tycker det är ganska skönt att få de gjort så slipper jag gå runt och irritera mig på att inget är iordning eller att jag inte hittar något. För jag är en tjej som gillar ordning och reda hehe.

Likes

Comments

Vardag

Heej mina vänner!

Idag har jag hittills haft en super bra dag. Jag träffade min kompis Astrid i stan och vi har inte setts på väldigt länge så vi hade mycket att prata om. Vi åt en super god sallad och sen tog vi en promenad i de fina vädret. Efter ett tag blev vi lite kaffe sugna och satte oss då på ett café som är så mysigt. En väldigt härlig lördag!

Nu har jag precis kommit hem och ska nu fika igen med familjen. Men fika kan jag göra hela tiden Hahaha!

Likes

Comments