Vardag

Dagen började såklart med super god hotell frukost som jag längtat efter. Jag åt äggröra, bacon och pannkakor. Kanske inte den nyttigaste frukosten med god var den.

Jag fotade inget från min brors match med det var en spännande match som slutade lika. Efter den matchen var det ett tag till de skulle spela igen därför åkte jag, mamma och pappa på en liten shopping runda i Allingsås. Det blev två inköp som jag kommer visa i ett annat inlägg..

Ja... detta är blider på en massa mat hehe. Efter Jespers andra match (som de tyvärr förlorade) åkte vi till hotellet och slappade. Vi åt glass och jag kollade youtube. När klockan var ca 19:00 gick vi ner till hotell restaurangen och åt. Jag kan lova er att det var en super bra måltid för det var så otroligt gott. Jag åt till förrätt en toast skagen och till huvudrätt en hamburgare. Jag blev så mätt efter det därför orkade jag ingen efterrätt.

Jag har verkligen haft en väldigt bra helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mode

Längtar inte ni till sommaren?!?

Jag ser så mycket fram emot värmen så att jag kan börja använda fina kjolar och alla andra fina sommarkläder. Jag vet inte hur det är med er men jag blir mer sugna att köpa sommar kläder när det är fint väder, för då känner man hur nära det är. De collagen som jag gjort ovan är tre outfits som jag absolut hade kunnat bära i sommar. Jag funderar på om jag ska göra ett inlägg där jag visar vad jag vill eller planerar att köpa till i sommar.
Det hade väll varit roligt?

Likes

Comments

Vardag

Borås/Allingsås!!!!

Vid 14:00 idag begav vi oss (familjen) hemifrån med en ca två timmars bil färd framför oss. Min bror ska spela en turnering i Allingsås men vi (mamma, pappa och jag) bor på hotell i Borås. Vi ska vara här och titta handboll hela helgen.

Han spelade sin första match precis och det blev en vinst vilket är super kul.

Hoppas att ni har haft en bra fredag!


Bild 1: Lite färdkost.
Bild 2: Hallen de spelade i nu la utanför stan och det var väldigt fint och mysigt där!

Likes

Comments

​Heej vänner!

Förlåt att det inte kommit ett inlägg på ett tag men jag har varit så nervös och stressad. Idag hade jag nationella prov muntligt i svenska. Vi skulle då hålla tal inför hela klassen och som vanligt blir jag extremt nervös. Igår när jag kom hem från skolan ängnade jag större delen av min tid åt att lära mig talet utantill. Jag är alltid så rädd att jag ska tappa bort mig med jag gör aldrig det därför behöver jag inte vara orolig. Men det gick super bra och jag är väldigt stolt över mig själv.

Nu ska jag sova ut för jag är faktiskt ledig imorgon Yey!

Likes

Comments

Vardag

Heej vänner!

Hoppas att ni har haft en bra tisdag. Här i Helsingborg har det varit väldigt fint väder(kallt men soligt) och då blir man genast på glatt humör. Dagen har varit ganska lugn och som en vanlig tisdag, Skola, plugg och sen träning på kvällen. Nu ska jag bara duscha sen ska jag hoppa i säng och SOVA, jag längtar!

Likes

Comments