Vardag

Bild 1 & 2: söndags // Bild 3 &4: måndag

Heej vänner!

Har ni haft en bra dag?
Det har jag faktiskt haft... soligt, vakande upp på rätt sida, ätit en super god lunch i skolan och bowlat nu på kvällen. En kort resumé av dagen hahaha. Men jag går och lägger mig helt slut i kroppen men ändå nöjd med vad denna dagen erbjudit. Jag är nog också ganska trött efter bowlingen för det är inte riktigt mig grej jag får ont i både armar och fingrar hahaha. Jag kan fanatiskt erkänna att jag inte är så duktig på det och en vinnarskalle som jag är gillar jag inte att förlora (vilket jag gör eftersom jag inte är den bästa hahaha), men en STRIKE blev det och det är jag nöjd med!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

This is me

Som ni vet så spelar jag aktivt volleyboll i en förening. Jag började spela på hösten när jag var 11-12 år gammal så ungefär 5-6 år, oj... jag insåg precis hur längesedan det var sen jag var 11-12 hahaha. I alls fall tycker jag att det är en extremt rolig sport och jag känner mig väldigt bekväm med att spela det. Jag har gått på ganska många sporter innan band annat fotboll. Fotboll tyckte jag också var väldigt roligt men en anledning till att jag slutade var för att jag inte trivdes med närkontakten med spelarna. För i volleyboll är spelarna på vars en sida av nätet och man rör nästan aldrig varandra. Inte för att jag inge gillar att vara nära någon utan mer för att jag inte gillar att stångas och knuffas hahaha. Jag tyckte också volleybollen var roligare och därför valde jag det framför fotbollen. Men det är verkligen en sport som gör mig glad och faktiskt sänker min stressnivå.

För snart två är sedan fick jag även ett erbjudande från min förening om jag ville bli tränare också till yngre barn. Jag ska glatt ja för jag tycker väldigt mycket om att umgås med barn och att lära den volleyboll verkade som en rolig utmaning. Efter två års tid som tränare kan jag säga att jag stor trivs. Det är klart att det är jobbigt ibland men för det mesta är det väldigt roligt och lärorikt. Jag har utvecklats så mycket som person pågrund av tränarrollen.

Jag älskar min sport volleyboll och att dela med mig av mina kunskaper till någon annan är otroligt roligt!

Likes

Comments

Vardag

Onsdag:
Då hade jag en väldigt konstig dag för jag hade bara en lektion på eftermiddagen, jag åt lunch i skolan och sen började jag typ halv två. Väldigt skönt men det kändes konstigt hahaha. När jag kom hem så pluggade jag bara och slappade typ en helt vanlig eftermiddag.

Torsdag:
Det var super fint väder och man dog typ av värmeslag i skolan. Men jag ska inte vara negativ för det är ganska skönt med detta varmt ute. Det var till och med glassväder, gott.

Fredag:
Hade jag en inlämning och ett prov som jag fick gjort vilket var SUPER skönt. Man har haft det hängandes över en länge nu men nu kan jag bocka av det från listan SKÖNT!

Efter skolan var jag med två kompis och vi solade och hade mysigt. Vi drack drinkar och åt jordgubbar. Hade en super härlig eftermiddag.

Lördag:
Idag har jag pluggat, slappt och pluggat vilken härlig lördag va?! Nej men nu på kvällen kom min faster och henens familj på besök, vi grillade och åt mycket gått så det har varit en ganska bra lördag ändå:-)

Jag beställde även några godbitar idag från Nelly.com. Tänkte jag skulle göra ett inlägg om det så att ni kan se. Men jag kan säga att jag längtar till det paketet kommer.

Likes

Comments

Vardag

En mumsig smoothie!!!!

Hej mina vänner!

Hoppas att allt är bra med er, jag har en känsla av lättnad inom mig och den är positiv. Därför idag gjorde jag mitt sista nationella prov (NP) i matte och det är SÅ skönt. Vi hade det hela dagen och det är väldigt energikrävande men nu är det klart. Nu är det inte så mycket kvar av denna terminen och jag försöker tänka på det. Jag ser i all fall skolavslutningen tydligare och tydligare framför mig Hahahaha.

Likes

Comments

Contains affiliate links Wanted
1: NLY Trend / 2:VILA / 3: NLY Trend / 4: NLY Trend / 5: Topshop

Jag älskar verkligen blått nu till våren sommaren alltså det är så snygg speciellt denna ljusblå färgen som är på alla plagg ovan. Jag är väldigt sugen på att beställa hem varenda en av plaggen och alla kommer från Nelly.com. Mest sugen är jag på nr 5 för jag tycker verkligen oversize skjorta är väldigt snyggt och man kan styla den på väldigt många olika sätt. Även nr 2 och 1 lockar mig väldigt mycket då jag tycker de klänningarna är SÅ söta och jag tror det kan bli många fina bilder i sommar om man har de på sig hahaha. Nää alltså jag gillar nr 4 också den är lite annorlunda och det gillar jag... vi kan ju som slutsats säga att jag vill ha allt hehe.

Likes

Comments