Vardag

Heej vänner!

Nu har jag bestämt mig för att börja läsa. Jag vill verkligen bli bättre på det och jag har ju sagt att jag vill läsa ut några böcker detta året så det är nog dags att börja. Jag tänkt börja läsa boken "Jag är Malala". Jag tror att hennes historia kan vara väldigt intressant och känslo väckande. Detta känns som en bok som jag kommer gilla!

Likes

Comments

​Heej vänner!

Idag har jag haft en väldigt lugn dag. Jag har hållt i en prova på lektion i volleyboll för små barn. Det gick helt ok då det är ganska svårt att hålla reda på 32 st fem till 10 åringar. När jag färdig med det hämtade mamma mig och vi var lite fika sugna så vi köpte lite fika. Minns ni nutella semlan som jag smakade för ett tag sedan? Jag åt den igen! Den är så himla god älskar den, hehe!

Likes

Comments

Vardag

Heej vänner!

Idag hade jag verkligen en väldigt bra dag. Jag, min mamma och min bror åkte till Emporia i Malmö som är ett väldigt stort köpcentrum. Vi hade en super trevlig dag och det blev lite shopping som ni såg i det tidigare inlägget (massa smink). Vi åt sushi till lunch vilket var mumsigt då jag har varit sugen på det så länge och det blev även lite fika på eftermiddagen.

En härlig dag med mamma och brorsan!

Likes

Comments

New in

Kat von D Shade Light eye shadow pallet

Färg: Rust

Benefit They're real mascara

Färg: Svart

Too faced eye shadow primer

Benefit gimme brow

Likes

Comments

Vardag

Bilder från min super goda pannkaks brunch!

Heej vänner!

Hoppas ni mår toppen, jag mår super bra. Hade en super mysig förmiddag med mina närmsta vänner och åt väldigt mycket gott. Min brunch blev väldigt lyckad då alla tyckte det var gott inklusive jag, hehe. Men pannkakor med nutella och jordgubbar är alltid mums. Det blev en massa trevliga samtal och vi hade det väldigt mysigt!

Likes

Comments