Nya inlägg

MAT

Basic onsdag

OOTD

Otroligt god mat från restaurangen Nellys som jag åt på i lördags med familjen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej vänner!

Jag hopppas ni mår toppen denna onsdag. Jag sitter just nu och väntar på bussen då jag har haft sovmorgon idag, riktig skönt och välbehövligt!

Idag väntar en ganska lång dag i skolan :-(...men men. Efter skolan måste jag plugga och kanske att det blir ett träningspass, hoppas på det. Annars är det en ganska basic dag då det inte händer så mycket men jag tycker det är ganska skönt.

Ha de bäst vänner, puss på er!

Likes

Comments

Man kan säga att dagens outfit är en produkt utveckling, Hahaha, för jag har faktiskt min pappas skjorta på mig. Det har varit väldigt trendigt med oversize skjortor och istället för att investera i en ny skjorta gick jag in i min pappas garderob. Man kan göra så otroligt mycket med en stor skjorta, knyta den i midjan, off shoulder, one shoulder, kanske ett skräp i midjan ja idéerna bara blir fler.

Till denna skjortan har jag en grön bralette och ett par slutna boyfriend jeans, snyggt!

Likes

Comments

Heej vänner!

Jag hoppas att ni mår toppen. Jag mår sådär är ganska trött och stressad men det löser sig!

Men idag säger vi grattis till min morfar för det är hans 75-års dag!!! Älskar dug morfar <3. Så familj har åkt och firat honom och det blev tårta och mys såklart.

Innan vi åkte hitt hjälpte vi min kusin att flytta vilket gick bra. Vet inte om jag var till så mycket hjälp då jag inte är den starkaste personen i släkten, men jag var där som stöd hahaha.

Nu ska jag hem och öva lite på mitt svenska tal och sen blir det myskväll hemma med familjen.

Ha det bäst vänner, puss på er!

Likes

Comments

Heej vänner!

Nu äntligen är jag hemma igen och jag säger inte äntligen för att det inte varit roligt, för roligt har jag haft!! Men det är ju alltid skönt att komma hem och det ska bli otroligt götttt att sova i min egen säng.

Jag och Malin stannade några timmar i Göteborg på hemvägen och åt på vapiano, så galet gott!!! Älska! Vi tittade också i lite butiker men jag är fortfarande fast bestämd i att jag ska FÖRSÖKA spara pengar...ehh.... det går sådär bra ... men jag kämpar hahahha. Förutom den långa hemresan har dagen varit super härlig och det har varit väldigt roligt att jag fått spendera tid med Malin.

Äää....Nu ska jag snart sova(zzzz), puss på er vänner! <3

Likes

Comments