Vardag

Min frukost imorse MUMS!

Heej vänner!

Idag började jag jobba kl 9 och slutade 16 och därför är jag ganska trött nu men annars mår jag bra. Jag längtar mest till imorgon då det är min sista jobb dag sen är jag ledig i två dagar och jag tror många av er kan förstå den känslan hahaha. Denna helgen har vi gäster på besök hemma därför kommer jag att spendera tid med familj och famijevänner men det ser jag fram emot eftersom jag har jobbat fem dagar och knappt varit hemma nu så man träffar knappt familjen. Nu hoppas jag bara att väderprognosen vänder helt så att det kan bli lite fint väder nu när jag ska vara ledig.

Ha en fortsatt trevlig lördag vänner, puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skönhet

Ni hittar den HÄR

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg (HÄR) köpte jag denna foundation när jag var i Göteborg. Hela namnet på den är Marc Jacobs Genius gel super charged oil free foundation och sen jag köpte den har jag varit extremt nyfiken på att testa den. Jag måste säga att mina förväntningar har varit höga då jag tycker jag borde få något utav priset hehe. Marc Jacobs är även ett väldigt omtalat märke både inom smink och modevärlden därför får man vissa förhoppningar.

Jag tänkte testa denna foundation och berätta här på bloggen vad jag tyckte om den.

Såhär ser mitt ansiktet ut utan smink och just denna dagen hade jag några små rödingar(fint ordval va? haha) som jag gärna ville gömma en aning. Men när jag köpte foundationen ville jag inte ha någon som ger full coverage utan jag ville ha en som är lite sheer. Denna foundationen sägs ha medium coverage och det passar mig perfekt för jag kan tycka att det är ganska fint när fräknarna syns igenom men även hudens egna lyster.

Jag applicerade min foundation med en ny fuktad beauty bleander (använd för andra gången därav lite fläckig) och jag tyckte de fungerade väldigt bra tillsammans.

Såhär blev resultatet av min sminkning och ni ska veta att jag är färdig sminkad här och det innebär att jag inte bara har min foundation på mig. Jag har även concealer, puder, bronzer, highlighter och rouge. Men jag måste säga att precis efter jag hade sminkat mig var foundationen väldigt fin. Mina fräknar syntes igenom, sminkningen blev väldigt neutral och den var väldigt lätt på ansiktet. BRA BRA BRA.

Jag tyckte att den höll sig fin genom hela dagen då den inta la sig i linjerna speciellt de skrattrynkorna som jag har vid munnen och den såg inprencip likadan ut när jag var hemma igen på kvällen. Det ändå var att den hade låssat lite på ställen där jag exempelvis torkat mig med servetter (men då har jag gjort det hårt och flera gånger) men den höll fint från ca kl 09:30 till 19:00 på kvällen och det är ett bra betyg enligt mig.


Jag kan rekommendera denna foundation till dig som...

- Gillar en naturlig finish

- Vill kunna bygga upp din töcknig själv genom att använda mer produkt

- Vill ha en lätt och hållbar foundation

- Vill ha en foundation med medium coverage och gärna vill vissa lite av din huds egna lyster


Detta är en foundation som hade precis det som jag letat efter och jag ger den 4/5 poäng då jag kanske kan hitta bättre :-)

Likes

Comments

Vardag

Mobilbilder från dagen, ledsen för kvalitén. <3

Heej vänner!

Idag har jag och Frida bockat av lite saker på vår bucket list! Vi bockade av hela TRE saker vilket jag tycker är väldigt imponerande av oss. Vi träffades i stan och gjorde några ärande och köpte efter det med oss mat hem till Frida. Efter maten lärde vi oss att göra en ny sorts frisyr vilket är en punkt på vår bucket list. Vi lärde oss att göra en fläta med fem delar...eller vad man säger, jag har lärt mig hur man gör men jag kan inte säga att det blir särskilt snyggt hahaha. Senare på eftermiddagen gjorde vi en nutella/frukt pizza vilket blev en succé alltså mycket gott, men nutella är nästan gott till allt hahaha. Nu har jag även testat alla nya GB glassar vilket känns väldigt bra då det känns som att man bara måste göra det. Jag måste säga att Magnum kokos och Magnum cookie crumble var mina favoriter och om ni inte har testat dem tycker jag att ni ska göra det. Jag kan verkligen säga att jag har haft en väldigt bra dag!!!!!

Imorgon väntar en trip till ven för att jobba och jag stannar sen där i några dagar.

Ha det bäst, puss på er!

Likes

Comments

Contains affiliate links Wanted

1. Liknande fast med guld LÄNK // 2. LÄNK // 3. LÄNK // 4. LÄNK // 5. LÄNK // 6. LÄNK // 7.LÄNK

Jag vill ha ett par vita sneakers!!!!!

Men... jag har ett problem med vilka jag ska köpa för jag har en del krav.

1. De MÅSTE vara vita för de vita skor som jag äger har börjat bli väldigt smutsiga och jag vill gärna ha ett par som är rena som man kan ha till dem outfitsen där man MÅSTE ha vita skor.

2. De MÅSTE passa till bootcut och flare byxor/jeans just för att jag älskar att gå i sådana byxor och vill gärna ha ett par sneakers som jag kan ha tillsammans med ett par flare jeans utan att det ser helt fel ut.

3. Jag har inget emot en annorlunda touch på skon. Det får gärna vara en sko som har något speciellt exempelvis som stjärnorna på sko nr 4 från Steve Modden som gör hela skon. Detta är inte ett måste men det är sådana detaljer som jag dras till, det kan räcka med en sula som är lite högre.

Jag har satt ihop ett litet collage ovan med skor som jag har kollat in lite extra. Det är allt från skor för 4000 till 700kr då jag inte riktigt har bestämt mig hur mycket pengar jag vill lägga. Jag har tittat lite extra mycket på nr 6 som är en sko från Superga då jag älskar den sulan för jag tror det kan bli riktigt snyggt till bootcut/flare byxor, men sen kanske man ska köra på ett säkert kort och välja ett par nr 5 Adidas superstar.

Ja...jag får se hur det blir helt plötsligt ändrar jag mig helt och vill ha ett par svart skor för man vet aldrig med mig hahaha. Men just i detta nu vill jag ha ett par vita hehe.

Likes

Comments

Vardag

Underbart väder och en ur härlig utsikt!

En ganska suddig bild men detta var min outfit för dagen. Jag kände mig väldigt somrig och fin.

Massa bilder på maten vi åt. Det var en super mysig resturang då man satt i en jätte fin och mysig trädgård.

Bilder från när vi gick hem från restaurangen. Det var väldigt fint väder igår och jag klagar verkligen inte gärna fler sådana dagar.

Likes

Comments